Eh njuskalo i oglasnici, nista od accounta, sad moram dobro razmislit uzet opet od nekog ili ne.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
iskreno savjetujem original...makar skuplje ali sigurno je sigurno, plusa kaj nema pretplate pa malo stisnes. ja tako uzeo i bar znam da necem imat problema da mi samo jendog dana zblokaju,a likove odu u ..... :)
Sta je sa uposlenicima Adria Computersa, postavio pitanje prije 2 dana i preko sajta i preko fb profila, nigdje odgovora..
i meni tako bilo slao im 2 mejla zbog pitanja jednog i nista(a proslo vise od tjedan dana), tek su mi se na tel javili. ocito to imaju reda radi (mejl,fejs)
Ni meni ne odgovaraju vec dosta, a izgleda da ni nema vise GW 2 u HRV, a ko zna kada ce doci, tako da se okrenite stranim trgovinama ko ima mogucnosti online igre i tko je dobar da meni kupi igru GW 2, a za ostalo se dogovorimo preko poruka :D
Ovaj w3 ce svest na to da ce top serveri biti oni koji igraju po noci, ko npr. prokleti francuzi koji kako kruze price imaju malu pomoc kanađana koji odrade nocnu i osvoje im sve, onda nakon njih ce sljedit serveri ko desolation koji ima solidnu populaciju u w3 ali nemamo sanse nadokandit ono sto bude osvojeno po noci te serveri sa malom populacijom ili kompletnim panjevima... Trebaju nesto poduzet sto se tice te nocne igre.
Desolation ti ima valjda 1/4 amerikanaca koji peglaju nocnu. Kad smo protiv njih, ujutro se dignes a w3 jednobojan. Onda krece reconquista, medjutim ima europljana koji to brane danju pa se sporo vraca balans. Jednom kad se i koliko toliko postigne opet je noc i pogodi sta slijedi.
ko sto mi ne mozemo protiv francuza tako vi ne mozete protiv nas
+ toga francuzi imaju xy commandera, nije ni cudo sta su tako organizirani...
ko sto mi ne mozemo protiv francuza tako vi ne mozete protiv nas
+ toga francuzi imaju xy commandera, nije ni cudo sta su tako organizirani...
Skupo je to sinko, skupo...
Daj te neke korisne linkove da malo naucim o igri nesta prije nego sto je nabavim
Odradio jucer nocnu, francuzi su pomeli pod snama... nakon par pokusaja uzimanja gornjeg kampa nakupili smo dosta resursa izgradili nekoliko katapulta na immune zoni prek puta woodhavena i od tamo smo ga uspjeli osvojit i samo zahvaljuci kolegama na katapultu smo ga i zadrzali... sve u svemu su nas stvarno dobro porokali ali je bilo zabavno sto mi je i najbitnije
server vs server
jedino bitno je da ti proc radi na vise od 3 ghz i neka ok graficka. rami su nebitni jer nisam siguran jel uopce izmisljena neka 64 bitna igra i onda kad negdje procitam da je potrebno vise od 3 gb rama- ser* mi se. uglavnom, igra koristi jednu jezgru proca za rendering igraca, drugi proc za neke kalkulacije nebitne i grafulja cije ime opisuje zadatak komponente. ko god napise drugacije- nema pojma kaj prica jer niti jedna igra napravljena do sada nije 64 bitna jer da je 64 bitna, radila bi samo na 64 bitnim windowzima ;)
grafulja je bitna za grafiku a ako zelite da ne steka u podrucju sa 10+ igraca bitno je da je proc jaci od 3 ghz. nije bitan quad core, i7 i gluposti. ima jos jedna stvar koja je meni pomagala dok nisam apgrejdo proc.... u procesima namjestit priority gw.exe na high i radit ce osjetno bolje jer sve druge gluposti nemaju jaci prioritet od igre same. a nije lose ni pogasit nepotrebne servise tipa steam.exe, ituneshelper.exe (ko ima ajtjuns) i tako to ;) naravno, ocistiti komp sa nekim dobrim alatom (ccleaner, antivirus etc.)
64bit win su tu samo zbog prepoznavanja ram memorije ukoliko imas vise od 3gb
bitno je kako je sama igra optimizirana za rad na vise jezgri, znaci mozes imati 8 jezgri ali ako program/igra/aplikacija nije pisana za rad na vise jezgri to ti nece pomoci jer sabirnica mora dobiti instrukcije kako raspodijeliti posao po jezgrama.
uglavnom rekao si dosta gluposti, tipa da proc mora biti iznad 3ghz, apsolutna glupost. daleko je vazniji broj jezgri od brzine pojedine jezgre.
solidan gpu je bitan, pogovoto brzina ddr memorije na njoj, logicno sto je jaci gpu ljepsa igra
4gb ddr memorije na 32bit sustavu je ljenost! ili strah od tog opakog 64bit sustava. ipak je to scifi nauka :)
BTW, ako igras GW2 na 32bit Windowsima, zaboravi na texture visoke rezolucije.
EDIT: "High" texture size is not available to clients running on 32-bit systems.
http://wiki.guildwars2.com/index.php?title=Options&oldid=335349
Daj te neke korisne linkove da malo naucim o igri nesta prije nego sto je nabavim
Wiki, samo wiki...
zato u WvW ako zelis bit pro stavis sve na low i deri...
I ja sam tako mislio do prije zadnjih par godina, a onda sam kupio THE grafičku:-)
Te fore iz CoD "igram na 640*480 u 21. stoljecu i izvrsno mi je jer imam 1100 fps-a i letim po mapi bez ikakve grafike" su mi se oduvijek gadile. Ne kazem da treba investirat 20k kunica u racunalo da sve igre lete na 60 fps-a na max, ali dobra grafika je barem pola igre. Na stranu igrivost i implementirane funkcionalnosti, nije mi svejendno igram li runescape ili gw2.
Imam njub pitanje,kad prodam nesto na tp jel odmah dobijem lovu ili je neki delay?
Imam njub pitanje,kad prodam nesto na tp jel odmah dobijem lovu ili je neki delay?
Sve sto kupis ili pare od onog sto prodas ti je prikazano na zadnjem tabu na TPu, a to mozes pokupit samo kod TP Agenta (Lion's Arch, svi glavni gradovi i jos neka mjesta na higher lvl mapama).
ja ne brinem kupujem saphire HD 6950 1600 kn svima mi se jos da ima 2 kulera znaci dobro hladenje nista bolje :D necu GTX 560 ti niti HD 7770 jer su losije!!
ja ne brinem kupujem saphire HD 6950 1600 kn svima mi se jos da ima 2 kulera znaci dobro hladenje nista bolje :D necu GTX 560 ti niti HD 7770 jer su losije!!
Više ventilatora više buke, iako se to da sve riješiti.
BTW, na 7770 vrtim GW2 u 1920x1080 sasvim uredno uz skoro sve max postavke.
meni na gtx 560 radi super na med/max postavkama...sve dok ne udem u zerg zonu u WvWvW :p
inace isprobao sam igru na hd3850, imao oko 40-50 fps-a na sve low
na gtx 260 med postavke 40-50 fps-a
gtx 560, med/high 30-50 fpsa
znam da me proc koci, ali vidjet cu razliku kad ubodem q6600 i dignem ga na 3.0(nadam se)
Imam pitanje, znam da kroz banku mogu proslijediti iteme s lika na lika, no postoji li mogucnost da posaljem novce na drugog lika?
Imam pitanje, znam da kroz banku mogu proslijediti iteme s lika na lika, no postoji li mogucnost da posaljem novce na drugog lika?
Mislim da možeš preko guild banke.
Poz ljudovi,zanima me koja klasa ima barem neku prednost pred ostalima jer mislim igrat vise PvP nego PvE?Razmišljao sam o elementalu ali kolko vidim dosta njih ga fura pa sam se malo ohladio od njeg,sad više razmišljam o rangeru nekakvom
po komentarima na forumima... thief je trenutno dosta OP ... heartseeker build i spamanje doticnog. ali kak sam citao Anet u pvpu svako malo pokusava balansirati... tak da igraj ono sto ti se svidja,a ne ono sto trenutno ima nekakvu prednost
Mislim da možeš preko guild banke.
Mislim da možeš depozit i u svoju Banku. I onda svi tvoji likovi mogu raspolagat s tim novcem.
Pa ima u posti opcija da se posalju novci. Guild banka je isto opcija, naravno.
EDIT: ako si mislio na svojeg lika tipa alta nekog, ne moras u guild banci da ti netko ne pobere, imas "obicnu" banku sa istim opcijama deposit i withdraw.