... neki tip u čudnom bijelom armoru je došao iz nečega što se zove Kryta, ...
Jel to Gandalf?
Nego, mislim da su tebi očekivanja totalno uništila užitak koji GW2 može pružiti (if you know what i mean ;) ). Čini mi se prema tvom postu da si očekivao Guild Wars 1 vol. 2, a onda dobio neš sasvim drugo.
Mislim, sve si to fino iznio i vrlo detaljno argumentirao i potkrijepio, ali većina tih stvari koje te užasno smetaju, ja ih recimo ili niti ne primjetim ili se drugačije prema njima postavim ili ih gledam iz neke druge, vedrije perspektive. GW1, nažalost, nisam igrao, a od dvojke ništa ne očekivah i BAM!
I dok je tebi muka igrat više od sat i po, dva, mene ubija kad nisam 'nutra već sat i po, dva.
Probo sam dosta klasa u stress testovima i kad je počelo rekoh, ajde jednog thiefa da jos probam i BAM!
Vidio sam da se Obi neš žalio kak je dosadan, al to je samo ako si ga ti takvog postavis. Ak ti postaje dosadno, vrijeme je za promjenu. Skuzio sam da si moram postavit mindset "Die like you were born - screaming and bathed in blood" i tak ga i igram. Kad negdje zapinje u PVE i story, stani, razmisli i promjeni taktiku i pristup klasi uopce. Zamijeni weapove, skillove i sve ostalo, isprobavaj, pokusiraj. Samo zato jer netko kaze da su taj i taj skill najbolji s nekim weapom i da se sve svodi na spammanje toga, ne znaci da je to jedina opcija. Ako imas pristup da moras biti iskljucivo efikasan, zabavu bacas u drugi plan.
A da ne pricam o haraču po flankovima u V8 (VVvVVvVV) i lovice i skrivaca i lopova i pandura po cijeloj mapi.
Opusti se, promijeni pristup igri i stavi zabavu na prvo mjesto. Kad musice vise ni ne primijetis, na bugove i greske se sam nasmijes i nastavis svojim putem, trazis po sobi komarca, a onda skuzis da ti to zapravo zuji u headsetu, jer komarac leti oko tvog lika, onda si uspio.
Ovom prilikom poželio bih svima upravo to što se i meni dogodilo; našao sam igru u kojoj stvarno mogu beskonačno uživat. A pozdravljam mamu, tatu, brata, seke, sve koji me čitaju te vas u studiju i režiji.