Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.285.479
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Guild Wars 2
gwammz0r kaže...

... neki tip u čudnom bijelom armoru je došao iz nečega što se zove Kryta, ...

Jel to Gandalf?

Nego, mislim da su tebi očekivanja totalno uništila užitak koji GW2 može pružiti (if you know what i mean ;) ). Čini mi se prema tvom postu da si očekivao Guild Wars 1 vol. 2, a onda dobio neš sasvim drugo.

Mislim, sve si to fino iznio i vrlo detaljno argumentirao i potkrijepio, ali većina tih stvari koje te užasno smetaju, ja ih recimo ili niti ne primjetim ili se drugačije prema njima postavim ili ih gledam iz neke druge, vedrije perspektive. GW1, nažalost, nisam igrao, a od dvojke ništa ne očekivah i BAM!

I dok je tebi muka igrat više od sat i po, dva, mene ubija kad nisam 'nutra već sat i po, dva.

Probo sam dosta klasa u stress testovima i kad je počelo rekoh, ajde jednog thiefa da jos probam i BAM!

Vidio sam da se Obi neš žalio kak je dosadan, al to je samo ako si ga ti takvog postavis. Ak ti postaje dosadno, vrijeme je za promjenu. Skuzio sam da si moram postavit mindset "Die like you were born - screaming and bathed in blood" i tak ga i igram. Kad negdje zapinje u PVE i story, stani, razmisli i promjeni taktiku i pristup klasi uopce. Zamijeni weapove, skillove i sve ostalo, isprobavaj, pokusiraj. Samo zato jer netko kaze da su taj i taj skill najbolji s nekim weapom i da se sve svodi na spammanje toga, ne znaci da je to jedina opcija. Ako imas pristup da moras biti iskljucivo efikasan, zabavu bacas u drugi plan.

A da ne pricam o haraču po flankovima u V8 (VVvVVvVV) i lovice i skrivaca i lopova i pandura po cijeloj mapi.

Opusti se, promijeni pristup igri i stavi zabavu na prvo mjesto. Kad musice vise ni ne primijetis, na bugove i greske se sam nasmijes i nastavis svojim putem, trazis po sobi komarca, a onda skuzis da ti to zapravo zuji u headsetu, jer komarac leti oko tvog lika, onda si uspio.

Ovom prilikom poželio bih svima upravo to što se i meni dogodilo; našao sam igru u kojoj stvarno mogu beskonačno uživat. A pozdravljam mamu, tatu, brata, seke, sve koji me čitaju te vas u studiju i režiji.

13 godina
protjeran
Guild Wars 2

Slafko odlicno argumentirano, ali moram reci da meni to nimalo ne smeta, mozda zato jer nisam bio GW1 HC igrac pa sam imao niza ocekivanja.

Uglavnom prica mi je odlicna, igranje s necrom prezabavno (ne znam zakaj svi forsiraju elea...) i meni najvaznije onaj osjecaj kad nesto postignes u igri kao casual igrac.

EDIT:

Virty i Slafko, mislim da nema potrebe za dizanjem tenzija jer obojica ste u pravu iako sam ja u ovome slucaju na strani Slafka.

GW2 - nick Try To Kill Me
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.9.2012 12:16 (Bugzapper).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
JackIsBack kaže...

Eeee, da pišeš svaki put ovako argumentirano i sa objašnjenjem možda te ljudi ne bi stavljali na ignore.

Znaš kak se veli - biserje pred svinje. ;) Problem s masom ekipe tu je kaj se idu štekat redakciji pa im ne pomaže ni kada im nacrtaš. No, pravi problem bi bio kada bi mene takve stvari opterećivale i činile tužnim.

smiglcro kaže...

42k karme za 1 narančasti armor set item x5 za sve... LOL. da ne pričam o 300-500 karme koje dobijem po eventu. znači 100 eventova da bi mogao uzeti jedan dio armora!

crafting set mi nije opcija jer nemam dignut armorsmith, još se zezam dignuti jc/ws na 400

dungeon set zahtjeva farmanje u explorer modu, znači 10 runova za 1 dio seta, tih 10 runova mora biti u određenoj instanci za gear koji želiš. da ne spominjem pronalazak kvalitetne ekipe za explore mod.

Mene totalno izludi kada za završenu mapu dobijem rewarde koje nemrem koristit. Mislim, ako već vidiš da sam prokleti ele u light armoru, koji vrag mi daješ heavy armor i baklju ili medium armor i shield? Nemreš mi reć da se to nije moglo sredit tako da ti daje iteme koje možeš koristit. Ovo im pišem kao jedan od većih minusa i propusta.

Nisam kaže...

Jel to Gandalf?

Ambassador Zain. Primarnim i sekundarnim monkovima daje uberpro skill najviše voljen od svih wannabe paladina - Mending. :D

Nisam kaže...

Nego, mislim da su tebi očekivanja totalno uništila užitak koji GW2 može pružiti (if you know what i mean ;) ). Čini mi se prema tvom postu da si očekivao Guild Wars 1 vol. 2, a onda dobio neš sasvim drugo.

Očekivao sam unaprijeđeni, revolucionarni gameplay kojega su reklamirali. Dobio sam gameplay koji mi je tlaka, a jedina revolucionarna stvar je respawn timer od 30 sekundi i kronični izostanak ikakvog healera. Od početka sam bio vrlo skeptičan prema odluci da se monkove ukloni iz igre. Oni su to nazivali probijanjem barijera i ustaljenog načina razmišljanja te ne forsiranjem igrača da igraju nešto što ne žele. Vrlo očigledna stvar koja im je promakla u toj logici je činjenica da postoje ljudi koji žele, vole i uživaju igrati monkove, healere i slične direktne uloge podrške. Drugi alarm mi se upalio kada je rečeno da su skillovi vezani uz oružja. Dok je ideja skroz okej, implementacija je vrlo ograničavajuća; samim time brzo postaje dosadna i sputavajuća u igranju.

Ele mi je primary i ograničen sam na staff, wand+offhand i daggere. U usporedbi s jedinicom gdje sam mogao nositi staff, wand+off, sword+off, axe+off, sword+shield, axe+shield, hammer, longbow, shortbow, spear+off, spear+shield i daggere - dvojka drastično smanjuje dostupnost i mogući izbor skillova, buildova i načina igranja. Bez obzira što bi ele s hammerom bio daleko ispod optimalnog, mogao sam složiti build i iz zezancije ići mlatariti čekićem ako mi se taj dan baš mlatarilo čekićem. U dvojci mi je takav izbor onemogućen u startu.

Definitivno nisam očekivao ovolika ograničenja, neraznolikost i monotonost boss fajtova.

Kako veliš da nisi igrao jedinicu, skokni na youtube i potraži gameplay filmiće. Obrati pozornost na fluidnost pokreta likova pri trčanju, ubrzanom trčanju i plesanju. Usporedi s dvojkom gdje likovi izgledaju kao da imaju parkinsona.

Definitivno nisam očekivao nazadovanje u kretanju likova. Ona mutavoća od SWTORa je Boljšoj balet u usporedbi s GW2.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

de ako vec igras nekra, mogo si postavit build, ili neka svoja iskustva. I ja igram jednog, a dobio sam info od nekog forumasa ovde da na level 80 bude slaba fajda od conditiona?

I da, ok je meni to da idu skillovi uz oruzja, ali mislim da su napravili gresku sto nisu stavili odredjeni set skillova za odredjeni weapon,a ne tacno odredjena dva tri ili pet. Daj mi mogucnost izbora skillova za dagger/scepter ili nije vazno, malo je skillova za weapone!

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.9.2012 13:19 (Sanchezao).
12 godina
protjeran
Bugzapper kaže...

Slafko odlicno argumentirano, ali moram reci da meni to nimalo ne smeta, mozda zato jer nisam bio GW1 HC igrac pa sam imao niza ocekivanja.

Uglavnom prica mi je odlicna, igranje s necrom prezabavno (ne znam zakaj svi forsiraju elea...) i meni najvaznije onaj osjecaj kad nesto postignes u igri kao casual igrac. 

Koliko sam do sad vidio, brijem da je i ovdje necro najlakša klasa za igranje. Drugi casteri kronično pate od nečega što će iztankati nadolazeće mobove, ali necro to bez problema rješava minionima. Puno mu je jednostavnije jer će ti minioni zbunit moba koji neće skočit drito na njega i skinut mu pola healtha. Meni s eleom je druga priča. Berem jagode, nešto me ubode. Mislio sam da je trava, a ono Grawl koji me ide rejpat.

13 godina
protjeran

uzel sam igru,

pokusavam se registrirat al nejde..

nemres vjerovat.

ukucam serial i odfura me na neki 502 error nevjerojatno.

vec mi lagano na jaja ide igra, a nisam jos ni zaigral.

ne rijesim li to danas, prodajem za 3 glave, retail iz tisak media. inace je 350kn

SWTOR=Fail of The Year
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.9.2012 13:39 (Oberstleutnant).
13 godina
protjeran
gwammz0r kaže...

Koliko sam do sad vidio, brijem da je i ovdje necro najlakša klasa za igranje. Drugi casteri kronično pate od nečega što će iztankati nadolazeće mobove, ali necro to bez problema rješava minionima. Puno mu je jednostavnije jer će ti minioni zbunit moba koji neće skočit drito na njega i skinut mu pola healtha. Meni s eleom je druga priča. Berem jagode, nešto me ubode. Mislio sam da je trava, a ono Grawl koji me ide rejpat.

Trenutno koristim build bez miniona, tj idem na bleed DoT condition tj, isprobavam zadnjih par dana.

E sad zaista ne mogu reci jel laksi za igrat od elea (igrao sam ga do lvl.5 u BWE), ali kombiniram swapanje oruzja plus death shroud i plus targeting skillovi pa na kraju ispadne dosta ajmo reci tesko za sve iskombinirat.

E da ovo za travu je {#}

GW2 - nick Try To Kill Me
15 godina
neaktivan
gwammz0r kaže...

Očekivao sam unaprijeđeni, revolucionarni gameplay kojega su reklamirali. Dobio sam gameplay koji mi je tlaka, a jedina revolucionarna stvar je respawn timer od 30 sekundi i kronični izostanak ikakvog healera. Od početka sam bio vrlo skeptičan prema odluci da se monkove ukloni iz igre. Oni su to nazivali probijanjem barijera i ustaljenog načina razmišljanja te ne forsiranjem igrača da igraju nešto što ne žele. Vrlo očigledna stvar koja im je promakla u toj logici je činjenica da postoje ljudi koji žele, vole i uživaju igrati monkove, healere i slične direktne uloge podrške. Drugi alarm mi se upalio kada je rečeno da su skillovi vezani uz oružja. Dok je ideja skroz okej, implementacija je vrlo ograničavajuća; samim time brzo postaje dosadna i sputavajuća u igranju.

Ja se nadam da ce ubacit jos min 10-15 skilova vezano uz bilo koji dio oruzja pa da imam opciju kombinacije

Ja sam razocaram elitnim skilovima i utility skilovima.Ocekivao sam isto veci izbor a ovo sta sam dobio je katastrofa.

Vise se brinem nedostatku sta da radim sad kad sam lupio lv80.Sve mi se svodi da nabavim bolju opremu a to znaci farmanje cof-a trenutno jer je najbrza  opcija i ako ocu dizat crafting da farmam matse.Valjda ce roknut neki patch pa da to poprave.

I na kraju opet uzivam u igri respawn je brz sta je je ali opet koliko god poludim kad mi se iza ledja pojave ipak sam se prilagodio pa mi nerade neki problem a opet ima momenata kad anetu opsujem sve sta mi padne na pamet.

To sto su monkove izbacili mi je bila dobra stvar ali najvise me zivcira debilan agro sistem.imas osjecaj da bacaju kocke na koga da mob krene.

13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Daj mi recite ak je ova igra za igrati ako igram solo, nemam frendova s kojima da igram nit ne volim igre u kojima trebam ovisiti kad budu drugi online, sad neznam ak postoji game modo gdje su svi solo ili se moze sveposud igrati premade.i zanima me ak dobivas iteme ko u diablo3, ubijes elitepacke,champione i oni dropaju iteme i ak svi novci koje imas dobivas od igranja ili se mogu kupiti ( mislim gold ili koju valutu vec ima gw2)  , dal postoji kakav merchant ili vendor koji prodaje stvari ili je nekakav auction house ili nesto tipa toga. Na d3 mi se ne svida real money auction house pa zbog toga pitam. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Guild Wars 2

U jedinici se zalomio pokoji beskorisni elite. Dvojka je to ispravila tako da se u njoj zalomi pokoji relativno koristan. Čitam opise skillova i ne vjerujem očima; brijem da me trolaju. Otključam skill i vidim da je još i gore od opisanog. Užas. Utility skillovi su još gori. Dobiješ jedan jedini self heal, a i on ima recharge od pet godina. Prebacim se na Water i piknem jedan od dva aoe heal skilla. Stvar heala sve osim mene. Piknem drugi - ista stvar. WTF?

Monkove su izbacili jer zbilja nemaju kaj radit u igri gdje je domet nepregledno mobanje na bossevima. Ono kaj me posebno njupa je to kaj su guardian skillovi nazivani po monk skillovima. FFFFFFFFUUUU- 

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
glikoprotein kaže...

Daj mi recite ak je ova igra za igrati ako igram solo, nemam frendova s kojima da igram nit ne volim igre u kojima trebam ovisiti kad budu drugi online, sad neznam ak postoji game modo gdje su svi solo ili se moze sveposud igrati premade.i zanima me ak dobivas iteme ko u diablo3, ubijes elitepacke,champione i oni dropaju iteme i ak svi novci koje imas dobivas od igranja ili se mogu kupiti ( mislim gold ili koju valutu vec ima gw2)  , dal postoji kakav merchant ili vendor koji prodaje stvari ili je nekakav auction house ili nesto tipa toga. Na d3 mi se ne svida real money auction house pa zbog toga pitam. :)

Bezveze ti je ako igraš solo jer ima stvari gdje ti je baš potrebna grupa ljudi. Za sad je okej - puno ljudi igra pa se uvijek nađe netko blizu tko će napravit istu stvar koju i ti želiš. Iteme dobivaš kao rewarde za ubijanje map bosseva, završavanje mapa i dungeona. Možeš ih i kupovat kod NPCa za armore i weapone. Možeš ih kupovat i preko Trading Posta gdje ih prodaju drugi igrači. Možeš i craftat svoje iteme. Valuta je bronze, silver i gold coins. I gems.

Na Trading Postu samo kupuješ; jako malo stvari se isplati prodavati jer su ljudi glupi do bola. Onak, imaš item za kojega ti merchant daje 1 silver i 50 bronze. Ideš ga staviti na TP i otkriješ da ga ljudi prodaju za 1s 51b usprkos tome što je listing fee 5% cijene, a nakon prodaje ti skinu još 10%. Listing fee ne dobiješ nazad ni kada makneš item iz prodaje. Mulci su na gubitku od 15% u odnosu na ono kaj im merchant nudi, ali i dalje prodaju. Nevjerojatno nešto. Ja sve živo mercham, a samo neke iteme si ostavim za nove likove i guild bank.

13 godina
protjeran

nevjerojatno. jedva sam rijesil tu registraciju i sve..a igra..ono..klasika..nista tu meni nema revolucionarno niti ludo da bi rekao da je bolja od ostalih MMO-a na trzistu..teski shit i hype.

SWTOR=Fail of The Year
16 godina
Oberstleutnant kaže...

nevjerojatno. jedva sam rijesil tu registraciju i sve..a igra..ono..klasika..nista tu meni nema revolucionarno niti ludo da bi rekao da je bolja od ostalih MMO-a na trzistu..teski shit i hype.

Haha, a ti si očekivao što...

Lap dance golih Nornica {#}

Pa igraš tek 2-3 sata

12 godina
neaktivan
Oberstleutnant kaže...

Fala, ja to ne bi sam nikada skuzio. Sad si mi skroz otvorijo oći i nebudem je više nikad upalijo. Šta je je - teški šit i hajp. Zašto? Tako je! 

Al ono - nema ništa revolucionarno, kaže čovjek nakon 300 stranica gdje ljudi pišu kako im se sviđa/ne sviđa upravo hrpa izmjena u odnosu na GW1 i ustaljene MMO standarde. Zapitam se jesi li prošao uopće login screen.

Ako ne možeš smislit što ti se to ne sviđa onda citiraj gwamza i napiši ispod slažem se. Ili jednostavnije, stavi oglas i prodaj igru nekome tko je želi igrat.

Mi jesmo za demokratiju, a ne da svako priča šta oće.
13 godina
protjeran

frende. tak su me hrackali i za SWTOR pa se sve razletilo u manje od mejsec dana. igra je kuruza i to je to. prorostal bum jos par dana i onda vam je uvaljam za 2 glave..iskreno ne bi dal ni glavu, a dal sam 3i pol. smece

SWTOR=Fail of The Year
13 godina
protjeran
JackIsBack kaže...

Haha, a ti si očekivao što...

Lap dance golih Nornica {#}

Pa igraš tek 2-3 sata

nakon hypea sma ocekival harem tih fufetina. ne samo lap dance. jad i bijeda

a najjaca mi je fora nema vise nigdje a kupit. stali smo ..previse ljudi igra i to.. a serveri medium load..show..pa ko to pusi..valjda roditelji klinaca kolko je rated.

SWTOR=Fail of The Year
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.9.2012 16:14 (Oberstleutnant).
15 godina
neaktivan
gwammz0r kaže...

Utility skillovi su još gori. Dobiješ jedan jedini self heal, a i on ima recharge od pet godina. Prebacim se na Water i piknem jedan od dva aoe heal skilla. Stvar heala sve osim mene. Piknem drugi - ista stvar. WTF?

Kak te ne heala? Ja za healing slot imam Signet of Restoration, a kad mi treba healanje koristim water skillove. Još imaš dobre traitove za healanje u Water Magic i Arcane Power u prvih deset trait pointsa. Signet iskoristim samo u izvanrednim situacijama. Kad koristiš staff dobro ti je i imat Blast finisher (ja koristim Arcane Wave na utility slotu) da možeš napravit Area Heal. Ja inače staff koristim samo u dungeonima, a u ostatku PvE scepter/dagger.

17 godina
protjeran
glikoprotein kaže...

trebas napraviti veliku razliku izmedju D3 i GW2

D3 je SP+mp igra a GW2 je mmorpg , uvijek je okolo igraca,budi drustven napravi in game prijateljstva uzivaj

13 godina
protjeran

nije cudo kaj nema suba..oderu te za igru  i onda si voda..ovo je show..ne vjerujem.

SWTOR=Fail of The Year
16 godina
Guild Wars 2

Pa ne znam, ja mozda igram neku drugu igru od nekih ovdje sto se puno zale, pa krenimo.

Nedostatak engame sadrzaja nebum puno komentiral. Mene jako veseli kaj radim 8 dungeona sa u prosjeku 3 explorable moda. Dapace, CoE sa smjerom "front door" nemrem nikako zavrsit jer sa 3 ekipe nisam naso taktiku za ubit project Alpha - naprosto je prejak boss, puzzle sa laserima u prolazu mi je totalno fora i iskreno neocekivan za dungeon naspram ostalih igara - Super Mario mode! Kad smo kod toga smigl na sto ti se svodi endgame u WoW-u? Najsvjeziji mi je WotLK sto sam igro, kad je tek doso - nekoliko hc dungeona (ovdje mi je svaki explorable mode u tom rangu, CoF 2. smjer je mozda malo prelagan, nije jedina iznimka, ali ovo ljudi najvise peglaju upravo iz tog razloga, i kratko traje) i 2 rejda. HC dungeoni mi nisu za nista trebali, uglavnom sam peglao raid oliti naxx (zmaja smo isto relativno brzo rjesili u onom drugom "raidu"), i to sam radio 30ak puta iznova i iznova i iznova i vise mi nista nije ni trebalo nego onaj prokleti axe sto je dropo zadnji boss i nikad IKAD ga nisam vidio da padne, necu ni spominjat da smo svi vec znali raid napamet i vodili smo pug goste da si sakupljaju gear, te smo salvegali sve ostalo. Ovdje barem u odredjeni broj posjeta mozes uzet gear koji ti treba. Mozes ga nafarmat i putem karme (imam za 3 djela skoro, a nemrem reci da sam nesto karmu farmo, a kupio sam recepte za weaponsmith i armorsmith sto mi je trebalo), putem WvW-a, putem kraftanja itd. Ako te zadovoljava da nije max tier armor, mozete one random stvari kaj vam dropaju za map completion mijenjat za ono sto vam treba, puno ljudi spama da bi to mijenjali, u krajnjoj liniji mozete kupit na TP, full set je oko 15-20G stogod da zelite. Weaponi su izmedju 2-4G

Imajte na umu da ce endgame i prosirivat, nesto preko pola mape do dvije trecine mape je trenutno dostupno - ne znam koliko ce jos Orra biti dostupno, ali ring of fire, chrystal desert, island of janthir, northern shiverpicks, sjeverni ascalon itd. nisu jos dostupni.

Slafko mi se previse zali na te nefluidnosti pokreta, ja ih ne vidim. Mozda sam ja cudan, ne ulazim u to, ali nisam imao problema sa trcanjem, skakanjem, doskokom itd. svog OGROMNOG norna (fora mi je sto posrne prema naprijed kad doskoci sa vece visine, takodjer mi je fora bila na jednom doku kad sam trcao po doku i iso skocit u vodu, sa vrha doka mi je skocio na glavu - ne znam jesu li ovo maknulio, pokusao sam reproducirat na vise mjesta u lion's archu nisam uspio - takodjer mi smeta sto su maknuli ono ljuljanje kod asura dok stanu iz trka). Ono sto me smeta je "nespretna" pametna kamera kod jumping puzzleova - bude toliko uski prostor i onda mi kamera krene divljat i nikako ju nemrem ustabilit ili naprosto ne vidim lika, kamo idem i ono gdje sam trebao skocit pa drgljam na mjestu po 30ak sekundi dok se konacno ne smiri stvar.

Sad... je li ovo revolucionarno, dobro ili lose, sto nema tenka, healera i/ili dps klasa odvojenih ne znam, meni odgovara. Ljudima koji su voljeli helat je vjerojatno problem, ja sam dosta igrao kao tenk, moram reci puno i ko dps, ne ni priblizno ko tenk, ali puno, ali healer nisam volio igrat, ipak ne fali mi ovdje.

U WvW mi nekad lagga nekad ne. Kad lagga je katastrofa, kad nema lagga tj. delaya uzivam. nadam se da ce to dokraja sredit skoro.

Zbugani dijelovi mape poput skillpointa koji ti ne dozvoljavaju izvrsit map completion su ogranicavajuci i losi, ali ne nesto sto nece biti irpavljeno. Imajte na umu da je vecina populacije i dalje u early i mid dijelovima igre i ekipe se uglavnom koncentriraju na ispravke bugova tamo. dosta stvari gdje je bilo bugova sam vidio da su ispravljeni, puno njih jos nije, tako da... hoce sve sa vremenom.

Tp je uglavnom sredjen iako sto Slafko kaze, ne mogu vjerovat koliko ima retarda koji prodaju na TP sa gubitkom - em gube pare, em trose vrijeme, em sj*bavaju meni zaradu. Kasnije je bolje, ali ne puno, naime retardiranost pojedinih igraca (a puno ih je takvih) ide dotle da je gotov exotic proizvod koji je netko iscraftao oko 25% jeftiniji nego suma sirovih materijala na TP - zasto jednostavno ne prodaju materijale na TP umjesto da nas tlace sa takvim glupostima? doduse ovo se tice igraca, ne same igre, ocito su place profesora diljem svijeta dosta slabe pa ne mogu nauciti ljude osnove matematike. Ne ulazim cak ni u osnove ekonomije, ali gledam za napravit berserker's greatsword neki dan - potrebni ecto me kosta oko 1G, krv oko 1G, orchilacum ore ili kak se zove oko 2.5G i drvo oko 50-70s (mozda sam malo fulao sa drvom i oreom, ali tu negdje), a gotov mac ispod 4G - imajte na umu da je to wepsmith lvl 400 recept, dakle nije da to rade da si dignu koji level.

World bossovi i eventi... a ima ko i svuda, dobrih i losih, dosta ih je slicnih il na slicnu foru, ljudi su navikli dosta toga zergat, pa failamo jer nitko ne cita opise mobova. Naime kod temple of Grenth ima mobova koji se mogu ubit smao ako se attunas - ali ako to ucinis onda oni puuuuno brze ubiju tebe jer se strasno brzo krene stackat debuff jedan, a svi zergaju bossa i nitko ne pazi na te mobove - onda nas 3-4 koji smo zapravo ukljucili mozak deremo te mobove, koji nas drze na rubu smrti konstantno i trudimo se odrzat event moba zivim dok 100 ljudi lupa bossa u jednom kutu, i normalno event faila 4 puta zaredom dok ljudi konacno ne krenu citat nasa upozorenja kako se to radi. E onda uspijemo bez problema.

Zmajevi (oni manji) mi nisu preteski, nisam jos vidio da je event failao, ali uglavnom zato sto ima 200 ljudi koji ga deru.

Ono sto je mene osobno najvise razveselilo je arah story mode, bas mi je super, pogotovo sto nije ko u slicnim naslovima gdje bi tog zmaja vjerojatno 1 osoba tenkala (ili 2 naizmjence sa jos jednim offtankom), 5-8 spamale heal po njma i ostatak ljudi dps-alo -> opet, ne kazem da ima neke PRETJERANE taktike koja nije jasna i intuitivna u samom startu, da te kosta kad umres, makar da se izbjec a i nije jeftino stalno koristit waypoint 8radi armor repaira). Meni je zadnja story misija izvrsna, personal story do sada jako dobar, predzadnju misiju sam odradio i prejaka scena i muzika i sve bilo. Zadnji dungeon (Arah - Zaithan) jos nema dokraja sredjenu muziku i efekte pa tu malo steka (fali samo "Work in progress" znak) i zato se slazem sa Slafkom u onoj njegovoj da "when it's ready" bas i ne pali jer bi cekali do Bozica.

Ipak, naspram konkurencije, za igru koja nije ni mjesec dana vani sam odusevljen. SPvP mi je takodjer odlican, steta kaj su trenutno samo 4 mape (barem sam 4 igrao), nadam se i drugim mapama vrlo berzo, a i drugim game modovima.

EDIT: da, ima pogresaka u spellingu, neda mi se ispravljat, ipak sjetio sam se jos jedne stvari. Iako prije nisam bas koristio rewarde iz personal storya, bas predkraj mi je dropalo sve berserkers sto sam trebao, dapace i 2 exotic uograda sam dobio i svasta nest korisno. greatsword sam dobio dobar na ponudu, ali imao sam vec exotic od kraftanja, pa sam uzeo rifle, dobar ring i accessory, predzadnju misiju idem sad pokupit nagradu. Kao map completio sam imao srece pa sam dobio berserker's greatsword exotic lvl 78 i berserkers amulet exotic lvl 78 koji su tek malo slabiji bili od lvl 80, buduci sam vec kupio/iscraftao lvl 80 ove sam prodao za pristojan novac - btw warrior sam pa mi je fino sjelo, istina dobio sam i nesto light i mediom armora, 1 mace koji ne koristim bas pa sam ga salvegao za sigil i 2 ecta.

BTW lvl 70+ rare i exotic stvari se salvegaju za ecto - procijenite jer vam se vise isplati salvegat za sansu da dropa ecto i sigil ili naprosto prodat na TP i kupit sa tim novcem sto vam treba, ne isplati se sve. kod salvega moze dropat izmedju 0 i 3 ecta i oko 80% sanse je da cete zadrzat sigil/runu ako koristite najbolji kit iz ingame shopa tj. kod vendora.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.9.2012 17:57 (Rhodin).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2

Ljudi opet kažema za sve koji hoće kupiti igru ima ih Tisak Media dućanima( kod mene u Areni barem im pa nazovite svoj najbliži i pitajte) pa odite i kupujte .

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2

1000 mu brkova moje familije, ode sve nizbrdo {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Neaktivan sam na forumu neko vrijeme tako da nisam pratio prethodne stranice teme pa zanemarite ako je vec spominjano.. Interesuje me gdje ste nasli najjeftiniju digital standard verziju za kupovinu? Na gamesrocket.com je 45 eura ali je trenutno out of stock, ima li negdje jeftinije? Btw. za 50ak eura mogu zbaviti box verziju iz prodavnice, jel' ona sadrzi ista posebno sem manuala i DVD-a? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2

imas ih mislim na kupi-key najjeftinije.trenutno su prodali ali kazu da bi trebali dobit jos. cijena je 239 digitalno sa kutijom 319.pa ih kontaktiraj budu ti odgovorili.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Guild

Ak ste na Gandari i niste u guildu... slobodno mi se javite (Jaki.1379) da vas dodam :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Novi trailer

If you ever write code that is so complex that needs a comment to explain *what* a statement is doing, you probably need to rewrite your code, not comment it.

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...

Novi trailer

Ovo mi više izgleda kao reklama između serija na RTL-u 2 nego trailer, ali eto... Više bi volio da je sve iz gameplaya nego ovo. Meni osobno bezze.

A da nije slučajno...?
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

meni samo dobra ona plavusa sa sprejem zenio bi je odmaa :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.9.2012 20:55 (DaDoXy).

1 0 hvala 0
13 godina
Guild Wars 2

Our time is now... Ali nemas di kupit. 

Inace, trailer je dobar, blizzard je i dalje u vodstvu sta se tice toga. Ali ovaj boss na kraju je brutalan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2
ako cemo iskreno blizz sa grafikom u trailerima i ostalim stvarnooo perfektno radi kad se samo sjetim trailera cinematica za prvi wow ... najezim se...

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice