Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.284.793
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Guild Wars 2

Joj, joj, joj... SPvP ce morat malo doradit, sad bum im se javil. Igrao sam onu mapu sa vodom. I maltene sam dobijem partiju nasem teamu - ne da se hvalim, ali top player, most player kills i jos nesto sam dobio nakraju. e, sad, to ne bi bio problem, ali imali smo 403 naspram 83 boda jer smo osvojili sva 3 pointa i igra odluci rebalansirat teamove i mene prebaci u plavi na 453:83 i nakraju izgubim. Nije da je nesto strasno, patrije traju nekoliko minuta, fora su i sve, ali nekako se covjek osjeca lose kad mu se to desi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Guild Wars 2

kakav je world pvp i postoji li uopce?

SWTOR=Fail of The Year
16 godina
Guild Wars 2

Nema world PvP-a u smislu u kojem je postojao u woW-u da mozes gankat noobove dok rade questove. Ima poseban svijet, "Eternal battleground" u "The Mysts" sto ti je u stvari 4 OGROMNE mape pune utvrda, towera, supply stationa oko kojih se bore 3 servera za prevlast. Svakih par minuta je tick, osvisno o broju osvojenih pointova dodjeljuju se neki bodovi i svaki tick se pribrajaju ukupnom rezultatu. Ukupan rezultat ti daje odredjene bonuse u svijetu, ovisno u obrani, napadu, craftanju itd. za tvoj server. Trenutno se svaki dan mijesaju serveri i resetira bonus, ali ideja je da se to radi svaka 2 tjedna kad se stabilizira populacija na serverima.

Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
protjeran

zahvaljujem

uzel bum danas, nije sad da cu banrkotirat ak mi se i ne svidi.

SWTOR=Fail of The Year
17 godina
Oberstleutnant kaže...

zahvaljujem

uzel bum danas, nije sad da cu banrkotirat ak mi se i ne svidi.

nema sub fee ej... igra kad hoces i koliko hoce...

It's not who u are, it's who u know.
12 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Kolko je teska, skidam sada i na 300 mb tek 1% uzeci u obzir tcom-ov {#} super spor internet tek cu sutra zaigrat... 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Sve ukupno ti ima oko 15 gigabajta.

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2
Ej ljudi imal vas na TS ako nema dajte da napravimo neki kanal za gw2 za ljude s bug-a :))) jer ja sa svojim CM ne mogu na C3 nece da mi ga pokrene a bas mi dosadno kad igra igru i ne pricam ni skim niti ista samo koljem i slusam ingame muziku.. Tako da bih pravo volio da se svi konektujemo na taj channel sa buga nebitno lvl i server pa da pricamo :P :))) ako je ko za javite :))

0 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2

Nije ovo sa TS losa ideja, ali doista mislis da je ok imat 20 ljudi u sobi koji svaki nesto svoje trabunja? Misli ok je kad bi skupa radili neki dungeon ili u Orru ili WvW, ali ovako na random dok levelas...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

pa ionako bezvezna prica savjeti bla bla pa i neki dungeon ugovorit il u wvw tu smo svi zajedno... jer malo kad stavim sluske dosadi mi onaj zvuk bowa vise :D a sa guildom ne mogu tako da bi bilo fino pa i palamudit na ts-u :)))

0 0 hvala 0
16 godina
DaDoXy kaže...

pa ionako bezvezna prica savjeti bla bla pa i neki dungeon ugovorit il u wvw tu smo svi zajedno... jer malo kad stavim sluske dosadi mi onaj zvuk bowa vise :D a sa guildom ne mogu tako da bi bilo fino pa i palamudit na ts-u :)))

to je ok, hocu samo reci da je to dobro sa 2-3 ljudi, ali svi ovdje sa guilda(EDIT: ne guilda vec Bug foruma) u istoj sobi kad bi pricali bi bila buka i ne bi se moglo. Jedino cijeli server uzet pa po sobama se rasporedit po interesu, ali onda bi bilo dobro i guild oformit i da netko to organizira sve (skuplja novce od svakog i uplacuje server mjesecno) jer inace ce biti problem.

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.9.2012 18:00 (Rhodin).
15 godina
Guild Wars 2

Cekam podatke da mi na mail stignu i ja se bacam u Tyriu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2
rhodine druze :D i kad bi napravili bug sobu na TS za gw2 vjerujem da ne bi ni pola ljudi bilo :D bilo bi maksimalno 15 :D al mozda ja samo grijesim :D

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Može se i na mumblu također, ima dosta ovih besplatnih servera kao npr češki XARDAS. Stabilan, rijetko kad da je down, tu sam ja sa starim guildom iz wow-a bio...

A da nije slučajno...?
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Zweihander kaže...

@gwammz0r

Lol Rofl Kek Burr.
A ovo zadnje o rangeru je za anale.

Kenjaš bzvz, nije ti se dopalo, nije ok pošteno i bok. A ti morao o tome kako ranger prebrzo strijele ispucava lool, KAOS. Inače je u gejmovima je onak sve realno full, pogotov iz luka kad se puca, skoro ko olimpijska disciplina. Daj molim te.

Prvo si provjeri brzine lukova u GW1. U usporedbi s time, ovo je zaglupljeno do bola. Ali hej, trebalo je pojednostavnit gameplay da se škvadra nenaučena na skill u igrama dođe igrat pa da se pande slabije prodaju.

12 godina
protjeran
NightShadow kaže...

Ponovit ću opet, ovog puta jasnije:

"ako ti neznaš složit atunemente i skillove i traitove i opremu da ne eksplodiraš nakon 5 sekundi, problem je iza tipkovnice"

Tipkat ću sporo jer vidim da sporije shvaćaš: GW2 je zaglupljen do bola i daleko jednostavniji od jedinice. I to je samo jedan od problema ove igre.

14 godina
neaktivan
Guild Wars 2

pozz Ljudi veceras pocinjem sa igrom pa reko da vas pitam na koji server da idem? ex wow-swtor player..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Guild Wars 2

Gandara.... tamo smo svi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Guild Wars 2

Na kojem serveru igrate i gdje ima najvise Hrvata? Pocinjem od uto/sri igrati, pa da se pripremim i jel imate vec neki guild, teamspeak i to?

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
RedHill kaže...

Na kojem serveru igrate i gdje ima najvise Hrvata? Pocinjem od uto/sri igrati, pa da se pripremim i jel imate vec neki guild, teamspeak i to?

Gandara, guild [CM]

GW2 - nick Try To Kill Me
13 godina
neaktivan
Arkulin kaže...
haydara kaže...

Zna netko kada dolaze nove kopije GW2 u prodaju?

286 kn http://tinyurl.com/ckpfdx4

Ako te muci postarina i ako ti ne treba kutija, zamoli ih da ti procitaju kod {#}

Kupljeno !  Uhitih malo vremena da nasvrljam da mi je igra nevjerovatna, prekrasna, toliko malih detalja, cakule NPCa, UI, krafting koji direktno uzima materijale iz banke, pvp, svijet, grafika, borba, gradovi, animacije, kretanje toona- malo se nagne naprijed kada se zatrci {#} , nagrade za otkrivanje mapa, prodavanje ajtema na AH iz bilo kojeg kutka svijeta, deposit all collectibles FTW, svatko ima svoje gathering resurse, unapredjivanje guilda, ma..... umjetnost!

14 godina
neaktivan
Guild Wars 2

gunnars hold : hrvatski guild (ACID OVERLORDS) , CORE balkan guild , CREW balkan guild ima ih jos!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2

ArenaNet mi je poceo slat ovakve mailove, pa ne kuzim jel to scam ili ne. u principu ne nasjedam na ovakve gluposti, ali ovo je vec 4. ili 5. mail zaredom. problem je sto ja nisam registriran ni na jednom GW2 fan sajtu. da ne duljim:

A login attempt from the following location is currently awaiting your authorization.

Address: 113.25.55.82
City: Yuci
Region: 24
Country: CN

This location is approximated based on information provided by your Internet Service Provider. If in doubt, deny the request and try again.

For security purposes, we alert you each time your account is accessed from an unrecognized location. To authenticate this login attempt, please click the link below:

jel itko dobio ovako nesto?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Ako se to nisi ti ulogiravao onda samo zanemari mail. Ako ti se netko pokušava ulogirati u account neće moći dok mu ti ne authoriziraš. Ali za svaki slučaj možeš promijeniti šifru i paziti da ti mail i GW2 šifre nisu iste.

0 0 hvala 0
17 godina
Gdi online mogu kupit key?
12 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Samo cu reci da je igra prokleto dobra i vidimo se na gandari {#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Jesam li ja jedini noob koji sa elementalistom nomoze da ubije 2 moba istog mi lvl a i samo 1 mi ponekad predstavlja problem?

Pocelo me to zesce nervirat, svakih 5min sam mrtav, sve silvere potrosio na repair armor, sada moram gol trcat po 70-80lvl mapi ni waypointe si nemogu priustit.

0 0 hvala 0
15 godina
Guild Wars 2

Mene zanima kad misle izbacit vise tih CD-keyeva,na off gamersima vise nema,a na g2play je preko 500kn {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Skunk kaže...

Jesam li ja jedini noob koji sa elementalistom nomoze da ubije 2 moba istog mi lvl a i samo 1 mi ponekad predstavlja problem?

Pocelo me to zesce nervirat, svakih 5min sam mrtav, sve silvere potrosio na repair armor, sada moram gol trcat po 70-80lvl mapi ni waypointe si nemogu priustit.

Dodge, trcanje u krug, Heal spellovi, combo... radis sta od toga ? 

17 godina
Skunk kaže...

mislim da si sam odgovorio na svoje pitanje...

It's not who u are, it's who u know.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice