Imal narode ko da igra nekra? e! znaci ja sam napravio Assuru nekra i sad sam na 47 levelu! Igram Conditionera! znaci ne mogu vam opisat sta radi nekro, koliko je samo lud kad mu stavis u main hand scepter a u off dagger! a na drugom weapon slotu stavis u main hand Axe i Focus !! znaci ! smijesno to je bruka dmg!! bleeding poison vulnerability blind i sve to kad kastas radi dmg i plus imas jedan skill koji radi 8% dodatnog dmg zavisno od broja conditiona!! uz to imam dva miniona kojim su aktivni skillovi kod ovog jednog charge!! znaci charga ga knock down sekunda, a drugi radi daze ne znam koliko! nevjerovatna profesija!! jos sa assurom imam mogucnost podizanja golema!! de ako neko jos igra nekra nek podijeli iskustva! build ili nesto ! strahoba! odusljeven sam i pvp-om igro sam WvW znaci super je ovaj nekro tu. pogotov zato sto su njemu svi ovi condition spellovi AoE i ti to kad roknes jarane ti zahvatis najmanje 5 - 6 protivnika!! gore kad se poredaju na kulu kod vrata, samo dodjes bacis grasping hand, on im pravi creeple bleeding! bacis ne znam kako se zove spell uglavnom radi dmg i pravi vulnerability na jedno 10 sekundi i plus bacis poison koji radi drama dmg po sekundi ovako 80 90, kroz 5 sekundi toranj cist! svi se maknu! ne znam stvarno sam odusevljen eto !
Malo je ovaj post zbunjujuci, ali to samo govori o odusevljenosti mojoj, ne znam sta bi vam prije reko :D
i da btw, nalazim se na Gandari u guildu, Connection Error, pa ako je ko zainteresovan nek me PM u igri Sanchezao, mali guild nista pretjerano, ali zajebancija i to normala, i da nas je svijet tu!
et cujemo se :D