Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.286.005
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Imal narode ko da igra nekra? e! znaci ja sam napravio Assuru nekra i sad sam na 47 levelu! Igram Conditionera! znaci ne mogu vam opisat sta radi nekro, koliko je samo lud kad mu stavis u main hand scepter a u off dagger! a na drugom weapon slotu stavis u main hand Axe i Focus !! znaci ! smijesno to je bruka dmg!! bleeding poison vulnerability blind i sve to kad kastas radi dmg i plus imas jedan skill koji radi 8% dodatnog dmg zavisno od broja conditiona!! uz to imam dva miniona kojim su aktivni skillovi kod ovog jednog charge!! znaci charga ga knock down sekunda, a drugi radi daze ne znam koliko! nevjerovatna profesija!! jos sa assurom imam mogucnost podizanja golema!! de ako neko jos igra nekra nek podijeli iskustva! build ili nesto ! strahoba! odusljeven sam i pvp-om igro sam WvW znaci super je ovaj nekro tu. pogotov zato sto su njemu svi ovi condition spellovi AoE i ti to kad roknes jarane ti zahvatis najmanje 5 - 6 protivnika!! gore kad se poredaju na kulu kod vrata, samo dodjes bacis grasping hand, on im pravi creeple bleeding! bacis ne znam kako se zove spell uglavnom radi dmg i pravi vulnerability na jedno 10 sekundi i plus bacis poison koji radi drama dmg po sekundi ovako 80 90, kroz 5 sekundi toranj cist! svi se maknu! ne znam stvarno sam odusevljen eto !

Malo je ovaj post zbunjujuci, ali to samo govori o odusevljenosti mojoj, ne znam sta bi vam prije reko :D

i da btw, nalazim se na Gandari u guildu, Connection Error, pa ako je ko zainteresovan nek me PM u igri Sanchezao, mali guild nista pretjerano, ali zajebancija i to normala, i da nas je svijet tu!

et cujemo se :D

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2
Ako sam ja shvatio ovdje u GW2 lvlanje ne ide kroz questove tj srce nego kroz evente srce samo usmjeri na dio gdje ce da bude event..? i kroz story line... ustvari nema klasicnog lvlanja..

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Može jedno pitanje, jel sam dobro shvatio kupis igu i igraš , nema mjesečne pretplate???!!!

I jeno podpitanje jel dobar PVP ?

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.9.2012 9:38 (swon).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Guild Wars 2
swon kaže...

Može jedno pitanje, jel sam dobro shvatio kupis igu i igraš , nema mjesečne pretplate???!!!

I jeno podpitanje jel dobar PVP ?

Da.

Odličan.

{#}

Welcome my son...
12 godina
neaktivan

nema klasicnog levelovanja i klasicnog rada questova, da moras otici do npc-a uzet quest uradit, vratit se i dobit nagradu, nego imas ta srcad, a to ti je ko neki obavezni event koji moras da uradis, i ima srce na mapi dodjes tu, i onda ti se pojavi autmatski tekst u gornjem udesnom uglu, kao ubi te i te pomozi ranjenima, i ti sad u nekoj manjoj okilini oko tog eventa radis taj quest, medjutim postoje ti i dodatni questovi tipa, ti samo hodas bezveze kroz mapu, i odjednom ti na ekranu pise New Event Nearby, i ti mapu i ima obiljezeno gdje je taj event (taj event nema veze sa srcem) i ti dodjes tu ono neki boss se spawno ili nesto tako dodjes istuces ga dobijes exp nastavis dalje. To su ti tzv. dynamic event. eto to je to uglavnom interesantno je! i po baxuzluku bas kad odlucis da se maknes gdje do grada da ides spavat ono na putu do grada naletis na tri bossa i nabijes level :DD that's the beauty of it!

16 godina
neaktivan
Sanchezao kaže...

Imal narode ko da igra nekra? e! znaci ja sam napravio Assuru nekra...

Necro je zabavan i teško ga je ubiti u PvP, no kolko čitam po forumima DoT dmg od Conditiona mu je izrazito nizak na max lvlu pa to stvara probleme...

12 godina
neaktivan
Spectre kaže...
Sanchezao kaže...

Imal narode ko da igra nekra? e! znaci ja sam napravio Assuru nekra...

Necro je zabavan i teško ga je ubiti u PvP, no kolko čitam po forumima DoT dmg od Conditiona mu je izrazito nizak na max lvlu pa to stvara probleme...

sad si me bacio u probleme a na poslu sam ne mogu u igru -.- a ne znam, trenutno ovi conditioni drama dobar damage prave, jos kako skupljam opremu koja daje + Condition Damage budu sve jaci i jaci sta ja znam trenutno na mobu mog levela, ili cak iznad radi nekih 200-250 dmg po sekundi! samo sto ne pise tako nego iskace za svaki condition recimo, po 50 i sad iskoce dva odjedn svako pola sekunde, i jos plus sto ti udaras auto attack koji je izuzetno brz s obzirom da imas 1H scepter/axe u main handu, onda mu je velika sansa za crit koji sa auto attackom bude oko 400 bas ga ono kida, meni otprilike treba 10 sekundi da ubijem moba moj, ili cak dva levela veci, bas ga ono topi i kida

eh sad sta ce bit poslije ne znam, ali ne vidim razlog da bude lose! ali et vidjet cemo :)

16 godina
neaktivan
Glavno da ti uživaš dok ga igraš, to je u GW najvažnije. ;) Klase će ionako kroz neko vrijeme biti koliko-toliko izbalansirane, a dok imaš dobar gear i skill ne bi trebao imati većih problema u prolasku sadržaja.
16 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Nabavio i ja igru!! :D

Poceo sam igrat s human ragnerom, ima netko kakav savjet za pocetnike kao ja... 

Nisam igro GW1 tak da mi je sve novo.. 

I imam pitanje kaj je s onim srcima za kaj ta valuta sluzi?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kad popuniš srčeko taj NPC postane Karma vendor, tj. kod njega možeš kupiti iteme u zamjenu za Karmu. Više o Karmi ovdje: http://wiki.guildwars2.com/wiki/Karma

Ta stranica ti je ujedno glavni izvor informacija o igri, uz guildhead i sl. database stranice.

Korisne stranice za početnike:

https://www.guildwars2.com/en/manual

http://www.ign.com/wikis/guild-wars-2/Starter_Guide

17 godina
neaktivan

Jel zna neko ako kupim dodatni slot za staviti jos jednu torbu na karaktera, da li to vazi za sve karaktere ili samo tog jednog?

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.9.2012 16:22 (drocketman).
12 godina
neaktivan
drocketman kaže...

Jel zna neko ako kupim dodatni slot za staviti jos jednu torbu na karaktera, da li to vazi za sve karaktere ili samo tog jednog?

Dodatni slot za inventory ili banku je samo za tog karaktera. I boje isto.

EDIT: Tj. banka je acc wide, odnosno zajednicka za sve karaktere.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.9.2012 16:33 (Nisam).
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2
moze mi neko pojasnit malo tu stvar sa bojama :S sta su boje za sta sluze??? :S svi spominjete a meni ko da pricate o marsovcima xD

0 0 hvala 0
17 godina
DaDoXy kaže...
moze mi neko pojasnit malo tu stvar sa bojama :S sta su boje za sta sluze??? :S svi spominjete a meni ko da pricate o marsovcima xD

Da si pituraš armor, meni bezveze {#}

13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

neznam,gw 1 i ekspanzije su mi bile puno bolje

igra je odlicno zamisljena,super world,dynamic events i to,al od svega mi je scalanje previse zasmetalo,kad nemrem nekog ubit onda se zelim levelat i zgearat i onda ga zabit bez pol beda,a ovo njihovo vracanje na lvl veci od moba mi ne lezi

koji je smisao progressa ak se scala sve sa tobom?  

moj prvi dojam igre,dat cu joj jos jednu sansu kasnije kad se unormali

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2
jest ima toga :))) al vidi ti ces tog moba moc dobit lahko bas ces mu dat po pi*** al samo neces imat 1 shot kill... sto je i dobro u neku ruku... a ja mislim da ce se vecina gamea odvijat na high lvla djelovima mape kad nabije vecina 80

0 0 hvala 0
17 godina

napravio exotic LW armor, nisam uopce impresioniram izgledom... cini se da se ponovno vacamo dungeon farmingu...

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
neaktivan

Ja kupujem guild wars 2,mjenjam igre accove i to...javite se zainterisirani

tražim da mi neko kupi gw2 a ja njemu dam bfbc2+vietnam+lol acc

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.9.2012 18:59 (glikoprotein).
17 godina
neaktivan

Meni se igra svidja,zarazna je za igranje,odlicno zamisljena i sve to, ali cini mi se da kad ju odigram, to je to,zavrsio sam ju, nema dalje,game over.....osim naravno pvp-a....

13 godina
Guild Wars 2

Dok ti dodes do ''kraja'' naigrat ces se ti puno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
medo36 kaže...

neznam,gw 1 i ekspanzije su mi bile puno bolje

igra je odlicno zamisljena,super world,dynamic events i to,al od svega mi je scalanje previse zasmetalo,kad nemrem nekog ubit onda se zelim levelat i zgearat i onda ga zabit bez pol beda,a ovo njihovo vracanje na lvl veci od moba mi ne lezi

koji je smisao progressa ak se scala sve sa tobom?  

moj prvi dojam igre,dat cu joj jos jednu sansu kasnije kad se unormali

To je napravljeno da imas dojam realnosti. Bit ces dosta jaci od tog moba nego si bio kad si bio lvl koji je taj mob, ali opet neces ga gazit, a ako se bas zaglupiras i aggras ih 7 onda ce oni zabit tebe. A to je i realno, tebe vuk moze ubit bez pol beda. I onda odes, trenras, treniras i sad si jacu od vuka, ali nije da ga pogledas i padne mrtav, vec ti ga je lakse ubit. za razliku od drugih igara gdje onda prolazis kroz te mobove ko da ni ne postoje, ko da su komarci sto ti samo smetaju i nemogu ti nista.

17 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Upravo sam u Durmand Prioryu sreo Wikkija, koji je napisal Wikki's Official Guide to Tyria :D (ingame referenca na GW2 wiki stranicu).

If you ever write code that is so complex that needs a comment to explain *what* a statement is doing, you probably need to rewrite your code, not comment it.
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.9.2012 19:34 (1domagoj1).

0 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2

Lv 80+

Para ko blata.

TP {#}

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
drocketman kaže...

Meni se igra svidja,zarazna je za igranje,odlicno zamisljena i sve to, ali cini mi se da kad ju odigram, to je to,zavrsio sam ju, nema dalje,game over.....osim naravno pvp-a....

A drugi likovi? Druge rase? Drugi personal storyji? Da ne pricam o tome da se svakom odlukom u personal storyju, ta prica racva, imas na desetke kombinacija... Otkriti apsolutno svaki kutak mape? Jesi vidio koliko su ogromne te mape? Ispitati svakog putnika dobronamjernika ili avanturistu ili lovca o njemu, njegovoj prici...? Bas sam maloprije bio u Durmand Priory knjiznici, toliko knjiga ima za citati, imas bar sat vremena sto za raditi samo tamo.

Ohoho, naigrat ces se ti bome... Do ekspanzije definitivno ;)

If you ever write code that is so complex that needs a comment to explain *what* a statement is doing, you probably need to rewrite your code, not comment it.
16 godina
Guild Wars 2

Da ne kazem da expanzija nije sve sto dolazi. Jeste li vidjeli vrata prema chrystal desertu? Prema far shiverpeaku, prema isle of jormir i slicno? To bi sve trebalo dolaziti sa patchevima i sve je to end game ocntent. Barem tako pticice neke pjevuse u grmlju, naculite usi, cut cete ih mozda i vi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Svaka im cast na Sharkmaw Cavernsima (Lion's Arch), tj. na domisljatosti puta kojim treba proci da se dode do te viste (i samih spilja). Mrak.

EDIT: Kvragu i ovaj jumping puzzle, jesam se namucio bome :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.9.2012 0:06 (1domagoj1).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Znam kako ti je. Ja sam se dobrih 15 minuta zezao sa onim skakanjem u mraku.

1 0 hvala 0
16 godina
1domagoj1 kaže...

Svaka im cast na Sharkmaw Cavernsima (Lion's Arch), tj. na domisljatosti puta kojim treba proci da se dode do te viste (i samih spilja). Mrak.

EDIT: Kvragu i ovaj jumping puzzle, jesam se namucio bome :D

Tp je prejako, pogotovo ako nisi ko neki odgledao uputstva na youtube pa onda actually pratis sto se desava, slusas upute, slusas sale i uzivas u tome.

BTW ima jos jedan jumping puzzle sto sam nasao u lion's arcehu. Desno od Postern wards, na pocetku one rijecice. nasao sam ga sam, a sad ako nekome trbaju upute kako da ga zavrsi, ja sam isao prema gore koristeci kamenje po kojem se skace, ali siguran sam da ce se lako naci striktno iscrtan put na youtubeu.

Edit: ono skakanje u mraku se lako rijesi: prvo imas torche desno od ulaza, jednako rade i neki torch offhand ili fiery dragon sword ili nesto slicno. Takodjer bilo je ljudi koji su rekli da pali povetat brightness u opcijama na max i onda sve vidis.

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.9.2012 0:16 (Rhodin).
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2
btw ti puzzle za koji su lv? :D

0 0 hvala 0
17 godina

nekako mi se cini da ce gw2 postat teski farm/grind fest

evo recimo moja rulja i ja deremo po CoF Ex run. lakih 25 silvera za 15-20 min i jos tokeni za dungeon gear... kud ces bolje. osim toga hrpetina xp-a i ostalih itema. svaki dan samo gledam kako ce arenanet bacit nerf na to misto, buduci da niko ziv nigdi ne ide u druge dungeons. prakticki dobijes najbolji gear u igri dok kazes keks.

It's not who u are, it's who u know.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice