Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.285.632
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Guild Wars 2
g3arv8 kaže...

nisu oni bas normalni , toliko ljudi ici bannat 3 dana nakon realase game , sad ih je vec 5k najmanje banano :S 

ps ipak su odlucili mijenjati kaznu http://www.reddit.com/r/Guildwars2/comments/z44ml/karma_weapons_exploit/

Sto ce sve biti kada se  Dhuum pojavi... 

BTW: Kada te doma nisu odgojili kako se ponasati: {#} (72h BAN)

good one:

13 godina
neaktivan
EpicFailGuy kaže...
g3arv8 kaže...

nisu oni bas normalni , toliko ljudi ici bannat 3 dana nakon realase game , sad ih je vec 5k najmanje banano :S 

ps ipak su odlucili mijenjati kaznu http://www.reddit.com/r/Guildwars2/comments/z44ml/karma_weapons_exploit/

Ma teba bannat odma, ne igram GW2 vec kazem opcenito, tolko mrzim exploitere i bottere, naprosto upropaste igru, to je hevena igrica, sluzi za zabavu, ne kuzim di je gust neznam, buba bezveze sad, dobit neki item 10 levela iznad tebe i totalno nestane izazov...

Gle sta su od D3 napravili, a moglo je cak i bit fora ono $r4nje s RMAH (na stranu da igra ne valja sama po sebi), da nije ekipa u startu 2 mjeseca farmala Inferno s besmrtnim Wizzovima,Barbovima(etc,etc..) i tolko pretekla sve u goldu i itemima tako da je sad 2% ima sve a 98% grca...

Svaka im cast za ove banove, 0 tolerancije za exploitanje {#}

Imho nisu im trebali spustit suspenziju na 72 sata, ali aj ok posto je prvi put.

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.8.2012 8:17 (Ashelor).
17 godina
Guild Wars 2

A **benti trading post, nebi da je nuklearna fizika u pitanju.

Ovo je smiješno! {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

zakon su. doduše meni su se omakli tu i tamo gay i fuck..al ajd..ovo prvo je bila konverzacija s likom di je shvaćao kako anet zapravo želi da otkrije tu stranu sebe i napokon izađe u javnost (sylvari ima gay ples, pa se oko toga vodila rasprava)

ma samo tako nastaviti..mislim da će ovo biti prva igra gdje ću moći opušteno zaigrati bez da se zamaram glupostima tipa botovi, exploiti, cheateri, debili..

Hello, IT. Have you tried turning it off and on again?
15 godina

http://www.reddit.com/r/Guildwars2/comments/z3qqm/guild_wars_2_status_thursday_august_30/

"We left in-game mail disabled for another half-day, because it's difficult for hackers to loot accounts when both in-game mail and the trading post are disabled. 

Keeping mail disabled this morning to prevent account looting gave us time to get email authentication turned on for all players, and gave players time to secure their accounts.

But we will be turning in-game mail back on soon, so we ask everyone to quickly secure their accounts."

Pretpostavljam da se ovo zna, ali eto čisto da zakeljim za one poput mene koji nisu znali :D

16 godina
Guild Wars 2

Ha, ako se to nekome ovdje desilo, upozorili smo da Anet ima 0 tolerance za takve stvari. Sreca u nesreci je sto se ovo masovno radilo i sto nisu bili botovi pa je kazna bila "blaga".

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Guild Wars 2

Pod što točno misle osigurati acc?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
EpicFailGuy kaže...

Di bi u ZG mogao najeftinije kupit GW2 boxed edition?

Imam ovaj u*rani Tele 2 20 gb/mj. mi je limit pa Steam i tomu slicno ne dolazi u obzir(nakon 20-te gige cijena je nekih kunu po megabajtu, imao sam vec racun od nekih 800 kn, piratsku verziju Max Payna sam platio 100€ :) )

Zašto u ZG?

Evo igre ne stanju, 349 kn uz besplatnu dostavu:

www.svijet-igara.hr

15 godina
bornasepic kaže...

Pod što točno misle osigurati acc?

pa imaš email verifikaciju i na accountu (na njihovom sajtu) kad se ulogiraš možeš vidjeti otkuda se sve ulogiravalo (lokacija, vrijeme, ip adresa). onda možeš zabranit na neku foru ili te upozorava ili tak neš. 

ne bih točno znao pošto mi se nije desilo xD uostalom pročitaj malo, sve ti piše tam :P

12 godina
neaktivan
Guild Wars 2
E, zna li netko slučajno gdje ima za nabaviti GW 2 u Zagrebu? Tražio sam malo danas po gradu, al bez uspjeha dosad :(

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Guild Wars 2

pozdrav ljudi,danas mi je stigao gw2,prva igra koju sam kupio,upravo je instaliram i nadam se da cu uzivati,po xfireu gw2 je najigraniji mmorpg.moze li mi netko reci na kojem serveru da igram(gdje ima puno nasih)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
briatore kaže...

Zašto u ZG?

www.svijet-igara.hr

Ili, ako možeš, u Algoritmu za cca 315 kn uz studentski popust.

13 godina
protjeran

ja sam narucio u srijed navecer,igra mi stigle prije pola sata,evo apdejtam ju..

15 godina
neaktivan
Arkulin kaže...

BTW: Kada te doma nisu odgojili kako se ponasati: {#} (72h BAN

gosn. Arkulin imaš li negdje link od reddit posta gdje se razgovara o nickovima?

Hvala unaprijed

There's an old Italian saying: you fuck up once, you lose two teeth. - Tony Soprano
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

aaaa sta je ovo guild wars sold out :s na njihovoj stranici :(((

0 0 hvala 0
14 godina
Ukulele kaže...
briatore kaže...

Zašto u ZG?

www.svijet-igara.hr

Ili, ako možeš, u Algoritmu za cca 315 kn uz studentski popust.

Em nisu svi studenti, em mislim da Algoritam više nema.

Lijepo vam kažem, ali ne morate, brzo će ponestati pa ćete kukati :)

www.svijet-igara.hr, Guild Wars u search, pa u košaricu i to je to. Ili za Osječane offline kupnja.

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.8.2012 12:58 (briatore).
16 godina
Guild Wars 2

Za sve koji misle kupiti igru(a u Zagrebu su) ima ih u Tisak Media u Areni ko u prici, neznam za ostale lokacije TM, pa provjerite 350 KN.

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.8.2012 13:09 (Point-X).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Guild Wars 2

I ljudovi, može li netko napisati općeniti dojam o igri, što valja, što ne valja...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fluid Chili kaže...
Arkulin kaže...

BTW: Kada te doma nisu odgojili kako se ponasati: {#} (72h BAN

gosn. Arkulin imaš li negdje link od reddit posta gdje se razgovara o nickovima?

Hvala unaprijed

Imam kolega.

http://www.reddit.com/r/Guildwars2/comments/yxx3m/suspensions_for_offensive_names_and_inappropriate/

15 godina
4ucker kaže...

I ljudovi, može li netko napisati općeniti dojam o igri, što valja, što ne valja...

Da. 

Kupi igru pa ćeš saznati. Ionako je možeš prodati preko oglasnika poslije. A kad jednom kreneš, nemoš stat. 

S obzirom da valjda ne spadaš u onih par % koji "ne vole" igru ili ne žele ni probati jer im tako WoW religija nalaže, mislim da ćeš se provesti i više nego dobro.

Možeš i pričekati neko vrijeme pošto se trenutno rješavaju početne mušice, pa kad prođe prvotna navala i sve se stabilizira nabaviš i igraš bez ikakvih problema.

Više od toga ionako možeš naći sam. Malo pogledaj po ovoj temi, proguglaj o doživljajima, nađi pokoji review. Zbilja nije tako teško, samo treba malko truda uložiti.

16 godina
odjavljen
1domagoj1 kaže...

Ova fora s email authentifikatorom je mrak!

Prilično je bezvezna u ovom obliku. Imaš autentikaciju putem maila koji kasni po pola sata. Bilo bi puno bolje da su se uhvatili rješenja koje koriste banke, kao Blizzard sa svojim igrama. Stvar radi instantno i ne ovisi o dostupnosti trećeg servisa kao što je nečija mail usluga. Također, ako je sigurnost nečijeg računala kompromitirana, onda ne pomaže, jer je šansa ogromna da je stradala i lozinka e-maila i tada je rješenje također beskorisno.

Ili 2-way autentikaciju poput Googlea ili tokene kao Blizzard.

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.8.2012 13:33 (Tonči).
14 godina
Point-X kaže...

Za sve koji misle kupiti igru(a u Zagrebu su) ima ih u Tisak Media u Areni ko u prici, neznam za ostale lokacije TM, pa provjerite 350 KN.

Sad si mi sje... koncepciju :)

16 godina
neaktivan
wh15tler kaže...
4ucker kaže...

Da. 

Kupi igru pa ćeš saznati. Ionako je možeš prodati preko oglasnika poslije. A kad jednom kreneš, nemoš stat. 

S obzirom da valjda ne spadaš u onih par % koji "ne vole" igru ili ne žele ni probati jer im tako WoW religija nalaže, mislim da ćeš se provesti i više nego dobro.

Možeš i pričekati neko vrijeme pošto se trenutno rješavaju početne mušice, pa kad prođe prvotna navala i sve se stabilizira nabaviš i igraš bez ikakvih problema.

Više od toga ionako možeš naći sam. Malo pogledaj po ovoj temi, proguglaj o doživljajima, nađi pokoji review. Zbilja nije tako teško, samo treba malko truda uložiti.

Neću davati novac unaprijed. To je k'o da se ženim na slijepo za neku iz S. Arabije, pa se rastanem i njena me familija krene ganjati i htjedne ubiti.

Vrtim zadnjih par stranica zadnjih i ne nalazim review, no čim se ne komentira više-manje ništa loše, pretpostavljam da je dobra.

WoW mrzim.

Hvala na odgovoru.

17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Prilično je bezvezna u ovom obliku. Imaš autentikaciju putem maila koji kasni po pola sata. Bilo bi puno bolje da su se uhvatili rješenja koje koriste banke, kao Blizzard sa svojim igrama. Stvar radi instantno i ne ovisi o dostupnosti trećeg servisa kao što je nečija mail usluga. Također, ako je sigurnost nečijeg računala kompromitirana, onda ne pomaže, jer je šansa ogromna da je stradala i lozinka e-maila i tada je rješenje također beskorisno.

Ili 2-way autentikaciju poput Googlea ili tokene kao Blizzard.

Kakvo kasnjenje? Dolazi iste sekunde.

Ovo ostalo, da istina, ali je prilicno jednostavna u ovom obliku i to je ono lijepo.

Sad jos da i teglim sa sobom i nekakve fizicke uredaje zbog igre, LOL, kao da su mi bankovni racuni linkani na ingame inventorij, je da...

If you ever write code that is so complex that needs a comment to explain *what* a statement is doing, you probably need to rewrite your code, not comment it.
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.8.2012 13:42 (1domagoj1).
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

huuuuh hvalim te Boze pa se sjeti da je danas petak :D hahahah konto sutra kad se vratim kuci uplatit pare na karticu pa kupit game xD i sjetih se sad da je petak i trciii do banke da ne bi moro cekati ponedjeljak da igram :D see ya ingame tommorow guyz and CM expect me in guild :P

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Blizzard je to zgodno izveo: aplikacija za svaki dostupan smartphone i java aplikacija za klasične feature phoneove. Dakle, ništa od dodatnih uređaja, osim ako ne želiš baš uređaj, onda je to malo manje od USB sticka. Google šalje SMS, dakle i to šljaka. :)

13 godina
neaktivan

ja i frend upravo kupili u crovortex-u i ako se ne varam imaju ih još brdo. dućan se nalazi na Prečkom u Zagrebu, stranica -http://www.crovortex.com

"You have brains in your head. You have feet in your shoes. You can steer yourself any direction you choose. You're on your own."
14 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Evo dobio sam i ja GW2 i instalirao. Nego, zanima me kako dugo će mi skidat ovaj patch? Nekako mi se čini da će potrajati neko vrijeme.

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Guild Wars 2

"Let's put out a clearly unfinished game, AND BAN ANYONE WHO FINDS A FLAW"

"ALSO BAN ANYONE WHO PROMOTEZ OUR GAEMZ LOL!!11"

1 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
stormzjeah kaže...

"Let's put out a clearly unfinished game, AND BAN ANYONE WHO FINDS A FLAW"