Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.285.743
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Sunce vam vase svi po cile dane igrate >.<

Ali hvala bogu danas mi je zadnji dan na poslu,od veceras pocinje godisnji i GW 2 maraton sljedecih 10 dana :)))) 

Valjda cu se uspit odlucit za maina.

Sad sam trenutno na Elementalistu (Prvi lik mi je bia Warr, drugi Thief)

Ahh sweet problems :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Re: Guild Wars 2
Ashelor kaže...

Ali hvala bogu danas mi je zadnji dan na poslu,od veceras pocinje godisnji i GW 2 maraton sljedecih 10 dana :)))) 

Moš mislit, po dana radim, pa familija, obveze, ostane mi eventualno par sati za igrat.

Vikendom mogu ipak više jer ne radim {#}

17 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Svi kojima je igra konfuzna na pocetku, imate inace ovaj online manual za lakse snalazenje i adaptaciju na igru:

https://www.guildwars2.com/en/manual

If you ever write code that is so complex that needs a comment to explain *what* a statement is doing, you probably need to rewrite your code, not comment it.

0 0 hvala 0
15 godina
Ashelor kaže...

suosjećam :D

meni doduše godišnji počinje tek 10.9. ali su vikendi i popodneva uglavnom tu za leveliranje :)

Hello, IT. Have you tried turning it off and on again?
16 godina
Guild Wars 2

guildhead database stranica za GW2 od ekipe koja je radila wowhead (igrači wow-a znaju o čemu pričam).

vrlo dobru mapu tyrie imate ovdje, sa lokacijama vista, point of interesta itd. Gore desno možete isključivati/uključivati prikaz po želji.

1 0 hvala 1
17 godina
JackIsBack kaže...

guildhead database stranica za GW2 od ekipe koja je radila wowhead (igrači wow-a znaju o čemu pričam).

vrlo dobru mapu tyrie imate ovdje, sa lokacijama vista, point of interesta itd. Gore desno možete isključivati/uključivati prikaz po želji.

Imam to u favoritima, nadam se da će zaživjeti kao wowhead.

13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

oj ljudi moji koliko je dobra igra toliko sam se zaigro da me jedan komarac koji mi je bio u sobi ujeo 7 puta za istu ruku a ja nisam ni osjetio dok nije pocelo da svrbiiii :D hahahaha

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DaDoXy kaže...

oj ljudi moji koliko je dobra igra toliko sam se zaigro da me jedan komarac koji mi je bio u sobi ujeo 7 puta za istu ruku a ja nisam ni osjetio dok nije pocelo da svrbiiii :D hahahaha

{#}

17 godina
neaktivan
Guild Wars 2

sve je skoro super, nekih manjih bugova koje ce se nadam uskoro ispraviti, ali ovo sa trading postom je vise sramota...crafting je skoro nemoguc bez uzasnog farmanja

1 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2

Nebi ti TP tu puno pomogao na pocetku igre jer svi oce craftati pa su cijene relativno visoke, a nije da ti imas puno para. Racunaj da ja na lvl 64 imam oko 5.5G a 1copper ore je izmedju 25 i 30 coppera bio na pocetku (kad je radio TP). O zeljezu i ostalim materijalima da ne pricam.

Mislim nije da ne bih mogo kupit materijala za koji level, ali ne bas puno. I to bez da uzmemo u obzir ostale materijale poput krvi ili scaleova ili onih drugih gluposti koji su tier1 bili preko 1s komad a treba ti recimo 3 po itemu koji craftas.

Pale bi cijene brzu, siguran sam, ali ne tolik da bi imao love za supportat craftanje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne mogu se logirati..Jel to samo meni ili jos netko ima problema?

13 godina

same here :(

12 godina
neaktivan

opet problem s log in samo se nadam da nije samo meni

By Aismen
13 godina
Guild Wars 2

problemi za eu servere.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mozda ce aktivirati AH :-)

16 godina
Guild Wars 2

We're aware of the login problems in EU and they're on it–thanks for your patience. ~RB2   -  sa fejsa

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Guild Wars 2

prije da ce rjesit bug s tier2 karma dilerom koji prodaje oruzja za 21karmu i mozda aktiviraju mail.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2

Jesu problemi, ali pokusajte koji put i uci cete. Svaki put sam uso unutar 5 pokusaja, smatram se sretnim. Ipak citam o ljudima koji ni nakon 20 pokusaja povremeno nisu uspjeli uc. Ovisi vjerojatno o sreci, ali moze se igrat ternutno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Jesu problemi, ali pokusajte koji put i uci cete. Svaki put sam uso unutar 5 pokusaja, smatram se sretnim. Ipak citam o ljudima koji ni nakon 20 pokusaja povremeno nisu uspjeli uc. Ovisi vjerojatno o sreci, ali moze se igrat ternutno.

ja ne kuzim, onda sam ja sreckovic na x-tu, osim prvog dana, niti jedan problem sa loginom nisam imao :-) uvijek isprve.

17 godina
neaktivan
Guild Wars 2

ne treba meni TP za craftanje nego da obrcem lovu...u beti sam skupio 5 golda za nekih sat vremena "playing the AH". A onda bih s tim goldom naravno na red dosao i crafting.

0 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2

Ma kuzim, to sa TP i ja zelim. Da ne kazem da sjedim na desetak zlatnik itema i 2 zlatne boje ukljucujuci crnu koji samo cekaju da budu prodani i kupe mi koji character slot/ bank tab / bag slot na mainu.

Trenutno mogu kupiti 1800 bodova... nedovoljno za digital deluxe verziju... Da samo TP radi imao bi sa svim matsima i itemima koje planiram prodati oko 20G + veceras. Bez igranja na AH i drugih stvari kaj bi se dalo napravitii prodat.

Ovo sto se tice logina, nije cesto, stvarno tu i tamo i uglavnom nemam problema. imao sam drugi dan kad je ono bilo gadno nesto se zeznulo i danas sam moro probat 3-4 puta

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Ova fora s email authentifikatorom je mrak!

If you ever write code that is so complex that needs a comment to explain *what* a statement is doing, you probably need to rewrite your code, not comment it.

0 0 hvala 0
17 godina

stvar je u tome sta trading post bi pomogao u neku ruku, bar meni

npr za t2 leather fali mi po jedan item od svih oni rare crafting materijala... kad napravim rune to je 5 runa, odnosno 5 itema. to znaci da mogu dignit 5 bodova + 50% crafing bonus. a farmat mi se ne da jer probao sam jute farmat kad mi je falilo u u po ure farmanja bandita u spiljama iznad Vale Waypointa ispalo je svega 6 komada...

inace lvl 137 sam u leatheru a u jeweling mi je 173. s obzirom da su mining nods vidljive na mapi i nije problem farmati.

52 sam lvl i imam 1g70s i to je malo s obzirom da sve zivo salvage-am a prodajem jedino junk. tako da 1s nije puno, bar meni. a s obzirom da joruneyman's salvage kit ima 20% sansu (koja se bas i nije iskazala) za rare materials to je malo.

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
neaktivan
Astrais kaže...

prije da ce rjesit bug s tier2 karma dilerom koji prodaje oruzja za 21karmu i mozda aktiviraju mail.

A meni uredno radi autentifikacija maila.

16 godina
Guild Wars 2

Ne znam, koristio sam bolje salvage kitove i nikad mi nije jos doso nazad upgrade ili nesto...

Obican salvage kit he meni zakon... Na lvl 67 mi sad dropa mithril od itema i dosta... To je 2. najbolja runa. Koliko znam bolji kitovi imaju samo sansu dropat upgrade (dakle rune ili sigile) i rijetke materijale, a do sada 4 kita nista osim obicnih materijala.

Da se razumijemo, meni bi trading post PUNO znacio, ali eto... takva je situacija kakva jest i nema tu trenutno pomoci.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
master4games kaže...

A meni uredno radi autentifikacija maila.

Ingame mail.

Btw, ovi nisu normalni s ovim jumping puzzlama/vistama, stvarno su se zaigrali. Ova u Diessa Plateau, na The Breached Wallu (The Searing dogadaj) je nenormalna, evo 10-ak min mi je trebalo, LOL. I onda jos mi kod skill challangea stave Veteran moba, na 2x2 metra prostora {#}.

17 godina
neaktivan
Guild Wars 2

In-game mail is up and running again. ~RB2

Prije 13 min objavljeno.

0 0 hvala 0
13 godina
Guild Wars 2

nisu oni bas normalni , toliko ljudi ici bannat 3 dana nakon realase game , sad ih je vec 5k najmanje banano :S 

ps ipak su odlucili mijenjati kaznu http://www.reddit.com/r/Guildwars2/comments/z44ml/karma_weapons_exploit/

g3AR
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.8.2012 5:30 (g3arv8).

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Di bi u ZG mogao najeftinije kupit GW2 boxed edition?

Imam ovaj u*rani Tele 2 20 gb/mj. mi je limit pa Steam i tomu slicno ne dolazi u obzir(nakon 20-te gige cijena je nekih kunu po megabajtu, imao sam vec racun od nekih 800 kn, piratsku verziju Max Payna sam platio 100€ :) )

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
g3arv8 kaže...

nisu oni bas normalni , toliko ljudi ici bannat 3 dana nakon realase game , sad ih je vec 5k najmanje banano :S 

ps ipak su odlucili mijenjati kaznu http://www.reddit.com/r/Guildwars2/comments/z44ml/karma_weapons_exploit/

Ma teba bannat odma, ne igram GW2 vec kazem opcenito, tolko mrzim exploitere i bottere, naprosto upropaste igru, to je hevena igrica, sluzi za zabavu, ne kuzim di je gust neznam, buba bezveze sad, dobit neki item 10 levela iznad tebe i totalno nestane izazov...

Gle sta su od D3 napravili, a moglo je cak i bit fora ono $r4nje s RMAH (na stranu da igra ne valja sama po sebi), da nije ekipa u startu 2 mjeseca farmala Inferno s besmrtnim Wizzovima,Barbovima(etc,etc..) i tolko pretekla sve u goldu i itemima tako da je sad 2% ima sve a 98% grca...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice