Jel ima itko još problema sa onom verifikacijom emaila?
Svaki put kad kliknem pise mi da je istekao.
Jel ima itko još problema sa onom verifikacijom emaila?
Svaki put kad kliknem pise mi da je istekao.
Ne pamtim kad sam zadnji put vidio u nekoj igri tako velik lag kao sinoć.
Borba bi se pauzirala po 20sec, ali sva srića, i mobovi su bili pauzirani/hipnotizirani
Aukcija i slanje maila još ne radi, baš šteta, kvari malo dojam pošto su mi to bitne stvari kod MMO-a.
Rade li oni šta glede toga ili su na godišnjem odmoru?
Slanje maila je radilo jučer oko 18h i to svega pola sata
Slanje maila je radilo jučer oko 18h i to svega pola sata
A jbg, tada sam ladio čunu u moru
Čak je sinoć aukcija radila nekih minut/dva ali brzo je "pala".
nakon jutarnje lagane igrice i zagrijavanja server off
valjda nece dugo
A hebemu da daju samo 2 dana preorder igranja. A daj me nemoj. Ocekivo sam barem tjedan dana.
Ne znam da li shvacate da je mail ukinut radi scama? Naime razvila se trgovina po mapama po princiipu "prodajem zlatni item, ti prvi saljes pola love" u kojoj su ljudi prevareni tako sto su poslali pola love i nikad dobili item, a posiljatelj bi krivio postu. Igra nije uvela trade izmedju 2 igraca jer su zakljucili da je to izvor scama i da ce sva trgovina ici preko trading posta. Na zalost nisu uveli ni "cash on delivery sustav". Kazem na zalost radi trenutne situacije. Oni su racunali da ce im se 100% ekonomije vrtit preko trading posta, izmedju ostalog da bi mogli pratiti cijene i crtat one chartove koliko sta vrijedi, opet, da ljudi ne bi platili vise nego je potrebno za neki item, tj. da mogu pratiti cijene svih proizvoda u odnosu na vrijeme.
Na zalost... ne radi im trading post i onda je sve drugo palo u vodu i sad sve izgleda stravicno lose. Moram priznat puni su mi banka, 3 alta i jos na sebi imam stackove materijala i nesto zlatnih boja. Jako mi fali trading post, nisam jedini i malo to daje losiju sliku o igri nego bi terbalo. Steta, a funckionirao je savrseno u beti. Vjerojatno ga tamo nije koristilo dovoljno ljudi da bi se to nazivalo stres testom trading posta. Nadam se da ce ga srediti ovaj tjedan.
Trading post proradio!
EDIT: opet maitance...
danas je jos bolji FPS zna doci preko 40 FPS-a ali i dalje pada kada ima ljudi kada se naglo okrecete... nadam se da ce i ti srediti kao sta su ovo
danas je jos bolji FPS zna doci preko 40 FPS-a ali i dalje pada kada ima ljudi kada se naglo okrecete... nadam se da ce i ti srediti kao sta su ovo
Provaj iskljucit Hi-res character textures ako ti je ukljuceno i ako te ne smeta manja rezolucija NPCa i drugih igraca (btw, I could not care less)
ma stavio sam ja sve na low i igram nema tu problema nego da stavim sve na max i sve na low isti mi je FPS:... kontam nesta da je do njih
a juce mi je bio puno losiji FPS vidi se da je danas bolje ali eto samo sta dropa : (
i? jel vrijedilo hypea?
ili cisto neki prosjecni MMO?
razmisljam uzet al ak je samo kozmetika u pitanju zali boze para.
Čitao sam negdje da ne funkcionira verifikacija maila.
evo na twitteru su ovo objavili " Maintenance is over, thanks for your patience! We've started activing e-mail authentication".. A ti sto pitas dal se isplati uzet igru... nezz i ja sam wow igro i ova mi se cini prilicno dobrom jer mi je wow dosadio .. gledo sam par ovih ljudi sto igraju kungena i njegovu ekipu preko streama pa cini mi se zanimljivom igrom i ja cu je uzeti, imaju malih problema sa aukcijom i bla bla al po meni joss uvijek to nisu neki ogromni problemi i mogu se zanemariti jer rade na njima tako da nece vjecno tako biti :D
i? jel vrijedilo hypea?
ili cisto neki prosjecni MMO?
razmisljam uzet al ak je samo kozmetika u pitanju zali boze para.
Pa, ovisi. Manje-više je to uobičajeni MMO. Grafika je odlična (očekivano s obzirom na 2012.), zvuk je solidan, glazba nezamjetna. Ima nešto voice-overa što je prilično dobar dodatak, iako je daleko od SWTOR-a po tom pitanju. Sama mehanika je također klasična, s tim da su iskombinirali mnogo drugih igara, uzevši najbolje od svih. Javno i automatski questovi (Warhammer), castanje u trku, automatski targeting, combo spellovi/potezi (Conan), epični događaji (Rift) i nešto svoga, ali uglavnom vrlo solidno, iako ništa groundbreaking. Questovi se nastavljaju, profesije se ne briši ni kad ih promijeniš, što je zgodno. U samoj izvedbi chatanje i grupiranje su loše riješeni jer traže sinkronizacije po instancama, što zna potrajati u čekanju.
Sama tehnička izvedba je povremeno dobra, povremeno se raspadne. Trgovina je u 6 dana proradila samo sinoć na 20 minuta, mailovi opet ne rade, lag je sinoć bio vrlo ozbiljan i na punim i na serverima s malom populacijom (mrežni problemi).
Jako dobra i zabavna igra, barem zasad u početku i s pretpostavkom da će jako brzo popraviti probleme. Vidi se da intenzivno rade na igri i da nisu otišli na odmor, što je pozitivno. Ako poprave dovoljno brzo prije nego ljude iziritiraju, mogli bi imati dobar uspjeh. End-game još nije nitko vidio pa o tome tek kasnije.
jbg :S nezz sta da ti velim.. ako sam dobro vidio ovdje oni nemaju opciju da ih nazoves... a ako imaju to bi ti bilo najbolje za jedno 5 min rjesio bi problem :D
To je greška s njihove strane i javili su da to ignoriraju oni koji dobiju.
Ne znam da li shvacate da je mail ukinut radi scama? Naime razvila se trgovina po mapama po princiipu "prodajem zlatni item, ti prvi saljes pola love" u kojoj su ljudi prevareni tako sto su poslali pola love i nikad dobili item, a posiljatelj bi krivio postu.
Zbilja moraš bit panjina da popušiš takvu foru. Ne znam koji vrag je tim ljudima da padaju na toliko prozirne priče.
Meni je jedan tip rekao da je poslao item i da ja sad njemu piknem 3 silvera. Rekao sam mu da nisam dobio mail i da coinse šaljem čim stigne. Tu je počela priča kako mail sustav trokira malo, ali da sve dolazi i da ja ipak pošaljem coinse odmah jer da mu trebaju da si kupi nekakav žuti item. Pet minuta kasnije ga whispam i velim da sam zabunom poslao tri golda i da mi vrati višak jednom kad dobije mail.
Kojeg nisam ni poslao.
a dali imati problema sa fpsom da vam pada naglo sa 40 ili 50 na 20 i manje ?
a dali imati problema sa fpsom da vam pada naglo sa 40 ili 50 na 20 i manje ?
ajd prestani trollat vise sa FPSom :-/ ispravit ce se kad se ispravi, ili se nikad nece ispravit, deal with it.
lol forum je za to da pitam i u nekom slucaju dobijem i odg...
pa brate mario pito si do sad 7 puta najmanje :S i dosta njih ti je odgovorilo da nema problema s tim.. cak i neki sa slabijom konfi od tvoje nemaju problema... to je do tebe nesto najbolje bi ti bilo da pitas support ...
Dal ima netko tko bi igrao preko tsa?
Probao sam na C3 od croatian mani....
ali mi mikrofon krči previše na c3-u tako da nije gušt drugima igrat.
Preko tsa mi radi normalno pa ako bi netko da igramo skupa neka se javi.
Pada fps kad se naglo okrecem, recimo sa 60+ na 30-40, i onda se to osjeti...ali nije nesto tako strasno, jos kad se malo popravi bit ce perfekno.
Ja igram na veoma slabom laptopu i jedno kada mi šteka je u wvwvw kada 50 ljudi po vratima baca napade.
Ma joj... lik mi prodavo kao neki 2h sword zlatni, kaze 75s ali 40s unaprijed, ipak je njemu rizik veci. A pitao sam samo posto jer imam predmeta za isti level slicnih za prodat pa cisto da vidim koliko bi se cijenili itemi.
Mos si mislit... kaze on prijavio me ako te scamam, reko kome? Pa ne moze Anet nekoga banat jer sam mu ja dobrovoljno poslo novce.
Pa, ovisi. Manje-više je to uobičajeni MMO. Grafika je odlična (očekivano s obzirom na 2012.), zvuk je solidan, glazba nezamjetna. Ima nešto voice-overa što je prilično dobar dodatak, iako je daleko od SWTOR-a po tom pitanju. Sama mehanika je također klasična, s tim da su iskombinirali mnogo drugih igara, uzevši najbolje od svih. Javno i automatski questovi (Warhammer), castanje u trku, automatski targeting, combo spellovi/potezi (Conan), epični događaji (Rift) i nešto svoga, ali uglavnom vrlo solidno, iako ništa groundbreaking. Questovi se nastavljaju, profesije se ne briši ni kad ih promijeniš, što je zgodno. U samoj izvedbi chatanje i grupiranje su loše riješeni jer traže sinkronizacije po instancama, što zna potrajati u čekanju.
Sama tehnička izvedba je povremeno dobra, povremeno se raspadne. Trgovina je u 6 dana proradila samo sinoć na 20 minuta, mailovi opet ne rade, lag je sinoć bio vrlo ozbiljan i na punim i na serverima s malom populacijom (mrežni problemi).
Jako dobra i zabavna igra, barem zasad u početku i s pretpostavkom da će jako brzo popraviti probleme. Vidi se da intenzivno rade na igri i da nisu otišli na odmor, što je pozitivno. Ako poprave dovoljno brzo prije nego ljude iziritiraju, mogli bi imati dobar uspjeh. End-game još nije nitko vidio pa o tome tek kasnije.
Sve ove stvari su oni imali na umu prije negoli je ijedna igra to predstavila, samo jbg, u tih 5 godina razvoja pojavilo se vise MMO-ova svako s nekom idejom koju su oni interno razvijali, jer je to logican slijed razvoja igara. Ali dynamic eventovi su interno kao ideja razvijeni puno prije pojave bilo kakvog Warhammera i ostalih igara. Kao i personal story, mehanika borbe... Trebal bi pronaci intervju gdje pise da su odmah 2006. poceli razmisljati o tim idejama i razvijati ih.
@svi Btw., tko to vama nudi sve te piz*darije za golde, meni nitko nece nista niti whiperati u igri, kamoli nesto ponuditi za prodati xD
@svi Btw., tko to vama nudi sve te piz*darije za golde, meni nitko nece nista niti whiperati u igri, kamoli nesto ponuditi za prodati xD
A šta te briga, nisi ništa propustio