Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.284.795
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

mozel mi neko reci koliki je ukupni download igre.. posto mi je trenutno brzina downloada 4Mb/s pa da znam koliko ce mi trebat da skinem sve kad dodjem kuci :D

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Guild Wars 2
DaDoXy kaže...

mozel mi neko reci koliki je ukupni download igre.. posto mi je trenutno brzina downloada 4Mb/s pa da znam koliko ce mi trebat da skinem sve kad dodjem kuci :D

Meni gw2 folder ima 14.6 GB, tako da jedna noc ce bit savim dovoljna jer meni i frendu je skidalo cijelo vrijeme punom brzinom.

12 godina

imam jedan problem sa FPS-om... FPS mi je skroz mal do 12,20,30 nekada! dali je to moguce :/ na AMD Athlon 64 x2 Dual Core Processor 5000+  2CPUs 2,6 ghz i 2 GB rama i GT 630 GDD3 1600 Mhz Graficka... i na low i na high uvijek isti FPS!! :(

16 godina
Guild Wars 2

Gdje nabaviti Rawhide Leather Scrap ? Dok Copper Ore i Green Wood Log imam na izvoz Leathera ni za lijeka.

Dio dobijem salvaganjem i čak sam išao u par navrata farmati (centaure ili kako se več zovu) na human mapu ali presporo to ide. Gdje skupljate Leather? Iskilavio sam dok sam dvije 8-slotne torbe napravio.

0 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2

Rangeri koju kombinaciju oružja igrate?

Meni je nekako najviše sjela sword + horn te Longbow na switchu. Manje više svi skilovi imaju namjenu i koriste se u danim situacijama dok sam s drugim oružjima uglavnom koristio jedan ili dva glavna skila a ostale gotovo nikako. Govorim za PVE, PVP-om se još ozbiljno ne bavim.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Jednostavna ali korisna stranica

http://gw2status.com/

:)

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
JackIsBack kaže...

Meni je nekako najviše sjela sword + horn te Longbow na switchu. Manje više svi skilovi imaju namjenu i koriste se u danim situacijama dok sam s drugim oružjima uglavnom koristio jedan ili dva glavna skila a ostale gotovo nikako. Govorim za PVE, PVP-om se još ozbiljno ne bavim.

Ja sam trenutno na short bow + greatsword. Navodno je kombinacija short bow + dagger super - nisam probao..

Isto tako, kažu ljudi da je od petova najbolje imati ili medvjeda ili pauka. Medvjeda zato što ima puno HPa pa može igrati kao tenk, a pauka zato jer je long range pet.

17 godina

ja sam imao problema sa jute... ali samo sto sam dao 20 komada frendu iz guilde

inace leather je najveci problem u igri, s obzirom da ispada sa mobova...

sta se tice rangera, ja sam ga mislio uzeti kao main ali zbog petova sam odusta, ali ce mi vjerojatno biti alt... stvar je u tome da petova treba switchat u combatu, a to puno ljudi ne kuzi

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
Obi Wan kaže...

ja sam imao problema sa jute... ali samo sto sam dao 20 komada frendu iz guilde

inace leather je najveci problem u igri, s obzirom da ispada sa mobova...

sta se tice rangera, ja sam ga mislio uzeti kao main ali zbog petova sam odusta, ali ce mi vjerojatno biti alt... stvar je u tome da petova treba switchat u combatu, a to puno ljudi ne kuzi

Hmm, one here :).

Mislim, znam da se mogu switchati ali mi uopće nije palo na pamet to u kombatu raditi.

16 godina
JackIsBack kaže...

To bas i ja ali uglavnom najvise long bow, rjetko kad na blizinu,posto uglavnom pet mi drzi na odstojanju sve manje vise.Trenutno uzivam sa Atrctodus-om . Predobro sve odradi,a sto se tice swap zivina....tek juce nes kombinirao sa tank-dps recimo (za one koje brze ubijem jos brze da ga i pet zgazi ) ali nisam do sad vidio neku potrebu za tim. MOzda kasnije bu...

13 godina
Guild Wars 2

Ima koji cro/ex-yu guild na Gandari da me pozove. Crazykillah mi je nick.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Probao sam inače više klasa u pvp i ranger mi je najzabavniji (iza mesmera)..

Greatsword + longbow, sa traitovima fury + swiftness nakon swapa i runama traju 8 sekundi, a swap je 10..

Još dodge 3,5 sekundi protectiona i imaš oružje za svaku situaciju..

Zvijer od builda, a bez warhorna..

13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

SimeKZ a i ostali koje zanima, ima Balkan Legion gilda sve nasi ljudi, prosjek 30+ pa koga zanima neka se javi ingame Baxuz je nick, ili ako vide koga drugog pise SFRJ u onoj kratkoj oznaci gilda. btw politike nema nemojte se odmah kaciti na imena i sta ja znam. Evo i link na stranicu gilde ako koga zanima vise:

http://balkanlegion.guildlaunch.com

Pozdrav

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
SimeKZ kaže...

Ima koji cro/ex-yu guild na Gandari da me pozove. Crazykillah mi je nick.

http://www.croatian-maniacs.com/

preporučio bih ti da se tu na forumu prijaviš, pogledaš ingame nickove šefova i whisperaš jednom od njih da bi htio ući u guild :) ekipa je oke, pomaže se, ima nas dosta i ne mogu se požaliti..

Hello, IT. Have you tried turning it off and on again?
17 godina
NightShadow kaže...

Probao sam inače više klasa u pvp i ranger mi je najzabavniji (iza mesmera)..

Greatsword + longbow, sa traitovima fury + swiftness nakon swapa i runama traju 8 sekundi, a swap je 10..

Još dodge 3,5 sekundi protectiona i imaš oružje za svaku situaciju..

Zvijer od builda, a bez warhorna..

Isprobat ću ovo.

Malo igram, al su mi u PvE-u gdje nema velike opasnosti ipak uz Longbow najdraže dual sjekire. {#}

To bounce-anje i AoE uz još koji skill nevezan za oružje... *mljac*

Welcome my son...
14 godina
neaktivan
razermario kaže...

imam jedan problem sa FPS-om... FPS mi je skroz mal do 12,20,30 nekada! dali je to moguce :/ na AMD Athlon 64 x2 Dual Core Processor 5000+  2CPUs 2,6 ghz i 2 GB rama i GT 630 GDD3 1600 Mhz Graficka... i na low i na high uvijek isti FPS!! :(

nadi si odgovarajuce drivere ili skini ove zadnje 3.0.4 ili 3.0.6 nvidia graficke imaju problem sa fpsom jedino ove zadnje dvije GTX 670 i 680 koja ja vec :D

15 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Garenhoff turisticko naselje.

Anet FTW {#}

2 0 hvala 0
12 godina

evo skinuo sam i jedne i druge drivere i opet isto.... a vamo gledam ljudi sa i7 procesorom i 16 gb rama i puno boljim grafom imaju isti problem wtf ? dali sam jedini tu ili ? 

13 godina
odjavljen
razermario kaže...

evo skinuo sam i jedne i druge drivere i opet isto.... a vamo gledam ljudi sa i7 procesorom i 16 gb rama i puno boljim grafom imaju isti problem wtf ? dali sam jedini tu ili ? 

Meni sto vise igram bolje radi, sve mi je high/ultra i ko med mi je sada. Valjda kako stvari u cache stavlja ljepse radi ili neznam koji bog.

Katawa Shoujo - GOTY 2012
12 godina

a ha neznam meni je sve na low i kada stavim sve na max isti je FPS ... mislim onak dali ima netko neko rijesenje ili nesta ? 

14 godina
neaktivan

LOL Eto mi nove motivacije za igranje. 

12 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Evo danas mi je dosao key za 239kn s ovog oglasa http://www.njuskalo.hr/pc-racunala/guild-wars-2-deluxe-cd-key-prednarudzba-oglas-5765593

Lik je legit. Da sam znao uzeo bi vec odavno key.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.8.2012 16:39 (Nadimakk).

1 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
razermario kaže...

a ha neznam meni je sve na low i kada stavim sve na max isti je FPS ... mislim onak dali ima netko neko rijesenje ili nesta ? 

Optimizacija igre ide i nakon launcha igre, tako da ćemo se morat još malo strpit. Ja imam sličan problem, FPS mi nasumično padne na 5-10 i stoji tako desetak sekundi, bez obzira na grafičke postavke. Znam da mi konfiguracija nije problem jer sam u trećoj beti vrtio igru na highest i FPS je bio stabilan.

12 godina

isto tako je i meni naci nista sacekati cemo jos koji tijedan minimalno ili ? i dal ibi trebao onda stici neki upadate ? ili nesta da nam radi u skaladu sistema ? 

16 godina
Guild Wars 2

Dobro, ja smatram da imam relativno jaku masinu. Moram priznat da mi jako rijetko padne ispod 40 fps-a. Sad sam 2 sata proveo u WvW i u grupnim fightovima mi pada do 30-ak fps-a ali rijetko, uglavnom je 45+, cesto 60. Imam sve na max, osim shadows, one su na high a ne na ultra.

Btw danas cu biti lvl 60+. Igra je predobra, sto dalje idem u pricu to sam vise odusevljen. Doduse to ima vise zgubanih evenata, ali to je za ocekivat i nisu bas precesti. Najcesce se desi da event mob zapne ili propadne u zemlju. Jos im nije to 100% sjelo, ali barem igraci ne padnu kor zemlju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Guild Wars 2

a ham i moj je pc za tu igru predobar naci trebalo bi ici savrseno ... ali jednostavno me zeza FPS bil oto max rezolucija sve na max ili sve na low isti je FPS.... tako da... ali eto vamo je spomenio stitch da ima isti problem i a vamo sta sam gledo na forumima likovi imaju i7 procesora i imaju 14 fps : / tako da valjda ce doci upadate ili patch ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Guild Wars 2

WvW je odlican za loot. U sat i pol sto je cijela grupa napravila run po borderlandsu sam nakupio puni inv (10 slot bagovi) + nagrada za 100% mape.

Katawa Shoujo - GOTY 2012
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Guild Wars 2

Ma game nije lose sve je to super samo dali je jos ko cuo dali ce doci kaki upadate ili patch da se napravi ovo u vezi FPS_a

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Rhodin kaže...

Btw danas cu biti lvl 60+. Igra je predobra, sto dalje idem u pricu to sam vise odusevljen. Doduse to ima vise zgubanih evenata, ali to je za ocekivat i nisu bas precesti. Najcesce se desi da event mob zapne ili propadne u zemlju. Jos im nije to 100% sjelo, ali barem igraci ne padnu kor zemlju.

Danas sam naletio na Pack Bulla koji campa most. Kad sam prolazio drugi put, čuku i pol kasnije, još uvijek je tamo bio. XD

I di već 60+ level? Ja sam na 34 tek. Spavaš ti kaj? :D

15 godina
Guild Wars 2

Nakon danasnjeg patch-a FPS mi se znatno popravio - sa nekih 40ak u prosjeku na 55-60.

Ima li netko slicna iskustva?

Core2Quad@3.2 Ghz

8GB RAM-a

Nvidia GTX460 1GB

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice