Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.284.982
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Guild Wars 2

Neznam jel imaju najeftinije keyeve, 350 kna se cini realna cijena i siguran si da te nece prevarit, preporucam.

https://www.g2play.net/store/

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.8.2012 3:29 (haydara).
16 godina
Guild Wars 2

svi pitaju najjeftinija nasigurnija ocemo igru,ocemo bit sigurni ali ne zelimo platiti "normalnu" cijenu onda kupe kod tko zna koga onda kukaju jer im ne zeli raditi, ne vracaju novac itd itd. Znam kakva je situacija i kod mene je vjerujte. Ali stisnuo kupio preko arena net,sa njihove stranice i znam da nema sanse da je ukradena. Ovo sve sa strane uvjek ce biti neki crv sumnje (osim naravno ako je bas official prodavac - algoritam).I onak igra nema pretplate stisnite tih nesto kuna jos gore pa u miru igrate. Isplati se kupit original....eto moje misljenje nadam se da nisam nikog previse uvrijedio.....uzivajte u igri i dalje :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
1domagoj1 kaže...

Kako ste vi odgojili svoje likove? Moja je trenutno barbaric {#}

Stisnete H pa desno gore to pise, tamo su i ferocity, dignity i charm barovi.

Ferocity, samo ferocity {#}

15 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Dok dečki s Gandare spavaju, dečki s Desolationa rade noćnu :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
stitch kaže...

Da, to je problem kad imate EU i USA servere jdne protiv drugih.

EDIT: Nda, nije samo to problem. Kad sam isao spavati, oko 2, je dolazio novi patch. Cijela europa je spavala, netko na desolationu se napravio grbav i iso osvojit resetirani WvW.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.8.2012 9:38 (Rhodin).
13 godina
protjeran
Guild Wars 2

Ajmo neka netko da neki ts da na njemu igramo;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Rhodin kaže...
stitch kaže...

Da, to je problem kad imate EU i USA servere jdne protiv drugih.

???

Ide samo Europski protiv europskih i US protiv US servera!

I Gandara i Desolation su EU serveri!

Sada ili su ljudi "navinuli" alarm clockove ili je neka od allianci sa Desolation-a dogovorila neku US guild-u da rola na njihovom serveru!

16 godina
Guild Wars 2

zna netko kako se pristupi guild banci ? pricam sa tipom ali stalno mi ponavlja da moram biti u guildu...sto i jesam...

neki mi rekli bug, neki moras prvo nesto izgraditi.....sta je tu sad istina ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Imam i ja par pitanja..

Dakle, slijedeći svoje bivše GW1 guildovce kreirao sam si acc na seafearer's rest serveru. I to je ok..

Međutim, budući da nemam baš previše vremena, igram jako malo i većinom solo (nisam u partyu).

Sad me zanimaju vaša iskustva. Kako vi igrate? Solo, skupite se u grupu, pa onda skupa istražujete svijet oko sebe?

Mislim, ovo sad je, pomalo, dosadno. Malo me podsjeća na "Eye of the North" (to je zadnja expkanzija, zar ne), kada sam na pola igre odustao jer sam igrao MMO kao single player.

Napišite malo o tome (po mogućnosti i sa imenom servera na kojem igrate), tako da razmislim da li ostati ovdje gdje sam sad ili otići na neki drugi server..

Tnx.

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Guild Wars 2

Danas se prabacujem na gandru, pa recite u kojem ste guildu vi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2

ja trenutno soliram po pve, igral bi sa frendom ali nikako ne mogu zbog sugavog overflow-a :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
cropunk kaže...

ja trenutno soliram po pve, igral bi sa frendom ali nikako ne mogu zbog sugavog overflow-a :/

Možda većina vas nezna, ali postoji opcija "Join in" pomoću koje se možete prebaciti s overflow servera na "pravi" server. Potrebno je biti u partiju i
kliknuti na sliku vašeg prijatelja dok je on u istoj zoni kao i vi (prijatelj je na "pravom" server dok se vi nalazite u overflow). Tada bi vas trebao prebaciti s jednog na drugi server tako da zajedno možete obavljat questove ili što god želite.
Ta opcija je trenutno malo zbugana pa nekad neće radit, ali postoje načini na koje može proradit:
- Ako ne vidite opciju Join in i u istoj ste zoni kao i vaš prijatelj, relogaj te se.
- Ako vam je Join in opcija prikazana, a ne radi, probajte se relogat.

Relog=odlazak u character selection/ odlazak u mist (te povratak nazad)/ promjena mape...
U nekim slučajevima i drugi članovi partija trebaju napravit relog jer su oni možda oni zbugani pa je to razlog zašto se vi nemožete prebaciti na pravi server

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
15 godina

e može li netko javiti ako u toku dana otvore trading post..

Hello, IT. Have you tried turning it off and on again?
15 godina
neaktivan
bornasepic kaže...

Danas se prabacujem na gandru, pa recite u kojem ste guildu vi?

Croatian Maniacs [CM]     (Croatians Maniacs čekamo odgovor Anet-a {#})

Super ekipa, ima i mlađe i starije populacije. Igra se sve od PvE, PvP (već nekoliko prvih mjesta na turnirima)

Ljudi si dosta uzajamno pomažu u svemu od craftanja do raznoraznih pitanja. Koristimo TS3 i C3 za komunikaciju.

Uglavnom, odličan community i uvijek si dobrodošao.

Ako si zainteresiran pošalji mi svoj nick na privatnu poruku pa ću ja kontaktirat neke od oficira da te pozovu.

Živio!

There's an old Italian saying: you fuck up once, you lose two teeth. - Tony Soprano
15 godina
neaktivan
cropunk kaže...

Kako ne mozes ?

Invajtaj ga u parti, odi u zonu gdje je on ili obratno, zatim klikni desnom tipkom na njegovu sliku i odaberi "Join Pero in gdje vec" i bit ce te u istom overflow serveru. Meni radi bez problema.

15 godina
neaktivan
cropunk kaže...

zna netko kako se pristupi guild banci ? pricam sa tipom ali stalno mi ponavlja da moram biti u guildu...sto i jesam...

neki mi rekli bug, neki moras prvo nesto izgraditi.....sta je tu sad istina ?

Malo je bugirano a i moras izgraditi-opcija Arhitecture u guild prozoru. http://wiki.guildwars2.com/wiki/Architecture#Architecture

Sve imas na http://wiki.guildwars2.com

16 godina
Guild Wars 2

za join da znam...poanta u tome sto jesmo sve isprobali relog,mjenjanje podrucja skroz van iz igre i nece....i to sto samo on ima join opciju ja je nikako nemam, on je stisne i cekaj ali nista ,od pocetka se nismo nasli (jedino u gradu ofc,tamo se vidimo).... nis ostaje nam i dalje pokusavat (reset,ovo ono, queue na duze itd)

a za guild sto treba izgradit taj guild stash ? to mi isto ljudi rekli da moram nesto izgraditi ali ne tocno sta.....malo mi blesavo kaj moras izgradit nesto da bi uopce dobio mjesta. za pocetak su mogli dat neki minimalac pa onda gradi do sutra.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.8.2012 11:08 (cropunk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Evo došla igra, ali kako da aktiviram, pošto ja imam Pre-Order i već imam svoj account?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Preko Arena neta na njihovim službenim stranicama više nije moguće kupiti igru?

14 godina
neaktivan
Guild Wars 2
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Guild Wars 2

a svi serveri su puni, na koji sad da idem ??

di još ima naše ekipe ??

Gandara puna ko brod

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
cropunk kaže...
a za guild sto treba izgradit taj guild stash ? to mi isto ljudi rekli da moram nesto izgraditi ali ne tocno sta.....malo mi blesavo kaj moras izgradit nesto da bi uopce dobio mjesta. za pocetak su mogli dat neki minimalac pa onda gradi do sutra.

A pa nemoj tako.

Dobio si 5 slotova za likove a svaki moze imat 5 slotova za torbe sto je, ne racunajuci main lika, sa osnovnim kraftanim torbama od 8 slotova 32 mjesta ili ukupno

dodatnih 208 slotova (pocetna torba je 20)

pocetnu osobnu bank torbu od 30

101 slot za kuhanje a svaki moze primit 250

62 za common materijale, takodjer 250

48 za fine materijale takodjer 250

41 za dragulje i gemstonse, takodjer 250

i 52 za minije

Pomalo, zaradit ce se, kupit ce se {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.8.2012 11:43 (Arkulin).
17 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...

Kako ste vi odgojili svoje likove? Moja je trenutno barbaric {#}

Stisnete H pa desno gore to pise, tamo su i ferocity, dignity i charm barovi.

ja sam charming sisata brineta :-D

13 godina
Guild Wars 2

odnosno da bolje postavim pitanje dal je biranje servera ( odnsono home worlda ) bitno i vezano samo u Charactera ili uz kompletan account ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
VooDooZg kaže...

odnosno da bolje postavim pitanje dal je biranje servera ( odnsono home worlda ) bitno i vezano samo u Charactera ili uz kompletan account ??

uz acc. 

17 godina

da se javim...

uzivam u igri, a jos da dozivljaj bude bolji nasao sam odlicnu guildu.

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
Arkulin kaže...
cropunk kaže...

A pa nemoj tako.

Dobio si 5 slotova za likove a svaki moze imat 5 slotova za torbe sto je, ne racunajuci main lika, sa osnovnim kraftanim torbama od 8 slotova 32 mjesta ili ukupno

dodatnih 208 slotova (pocetna torba je 20)

pocetnu osobnu bank torbu od 30

101 slot za kuhanje a svaki moze primit 250

62 za common materijale, takodjer 250

48 za fine materijale takodjer 250

41 za dragulje i gemstonse, takodjer 250

i 52 za minije

Pomalo, zaradit ce se, kupit ce se {#}

hehehe ma sve to stoji, ali ocito razmazen ( naviknut) da svi dosad imali odmah na pocetku. Ma vec ja polako poceo tako stancati,ali kad tad ce i to bit premalo :P (bar dok ne proradi TP)

jos da se oni matsi za torbe daju lako nafarmat ne bi rjec rekao ovako, bit ce jako zanimljivo :) 

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.8.2012 12:03 (cropunk).
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Jutros prije posla dodoh ispred Algoritma da skupim svoj primjerak glorious Collector Editiona...

I moram rec ta kutija je nesto strasno, imam dosta CE-a doma (Guild Wars Prophecies/Factions/Nightfall , Warhammer Online i Age of Conan) ali ova kutijetina je "something else".

I za nefalit nisu imali dovoljno veliku kesu tako da sam mora vuc "box of all boxes" preko citave Dioklecijanove palace i pazara u Hrvojevoj ulici do auta, dok su me furesti (aka turisti) i domaci cudno gledali {#}

Kad dodem doma snimam Unboxing video pa ga mozda stavim na tubu da podjelim svoju srecu s ostatkom foruma i guilda {#}

Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Guild Wars 2

Cekanje pred keepom dok glavni trazi tajni ulaz na internetu

fun times

Za ove iz CM-a, jel marabus jos uvijek ziv?

Katawa Shoujo - GOTY 2012
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

pitanje vezano (donekle) uz GW2 pošto mi je cilj apgrejdat mašinu u vidu poboljšanja performansi (i vrijeme je za promjenu),

a na podforumu specijaliziranom za to ne odgovaraju pretjerano (samo glasuju na anketi, bez ikakvih odgovora i argumenata...lazy bitches).

dakle oko čega bi mi bolje i financijski isplativije bilo sagradit novu mašinu:

Intel Core i5-3450 ili amd fx 8120. 

igra bi služila za gaming, glazbenu "produkciju", povremeno 3d modeliranje i kojekakve druge stvari.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice