Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.285.170
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Guild Wars 2

zato umes jos jednog lika i opskrbis ga torbama ( bar onim pocetnim lako se naprave a imaju po 8 mjesta) jer banka ti se dijeli sa svim likovima....samo pitanje gdje najbolje farmat jute scrap heh

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.8.2012 18:29 (cropunk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Guild Wars 2
Ashelor kaže...

Ocekujem poziv sutra iz Algoritma da dodem iskesirat 700 kn :S

Srica da sam skuplja zadnjih 7 miseci,100 kn svaki misec od place, da zena ne primjeti....

Samo kako objasnit divovsku kutijetinu i figuru ogromne mackolike krave koju cu dovuc doma {#}

Ako ti smeta kutija slobodno ju meni daš  i sve kaj je unutra a sebi uzmi igru, evo ja cu se ponuditi da te spasim :)

evo i ja sad zvao i obavio 2 rezervacije za sebe i buraza ali ovu socialnu varijantu, ova druga ti nije baš 700 nego 1000kn tak da pripazi,,,, šteta da nemaju za 450-500 varijantu sa knjigom sa slikama, sa artovima itd..

nema veze bitno da se igra ;)

na koji server onda da se prijavim na kraju ??

13 godina
protjeran
VooDooZg kaže...

Gandara ako jos ima mjesta, naravno :-)

15 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...

Oduševljen sam igrom! {#}

Jedino mi fali vremena za više igranja i nemrem dočekat da se otvori Trading.

BTW, kako se odnosite prema bojama?

pazljivo ;)

Evo jedna al` vrijedna {#}

edit: i jos jedna koja je jos tamnija od ove gore

15 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Krug je bio raspolozen za poziranje ;)

edit: bolja rezolucija http://i.imgur.com/MakJj.jpg

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.8.2012 19:09 (Arkulin).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Ja ne vjerujem, upravo sam iscupao zeca iz rupe u zemlji i trampal ga s jotunima za njihove runestoneove {#}

If you ever write code that is so complex that needs a comment to explain *what* a statement is doing, you probably need to rewrite your code, not comment it.

6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

pozz ljudi...može li mi neko reć koje su razlike izmešu gw2 edicija.....planiram ju kupit ovaj tjedan a neznam koja je razlika izmeđ standard i deluxe....(bar mislim da se tako zovu) .... bio bi zahvalan ako mi neko može reć koju se više isplati uzet

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
VooDooZg kaže...
Ashelor kaže...

Ocekujem poziv sutra iz Algoritma da dodem iskesirat 700 kn :S

Srica da sam skuplja zadnjih 7 miseci,100 kn svaki misec od place, da zena ne primjeti....

Samo kako objasnit divovsku kutijetinu i figuru ogromne mackolike krave koju cu dovuc doma {#}

Ako ti smeta kutija slobodno ju meni daš  i sve kaj je unutra a sebi uzmi igru, evo ja cu se ponuditi da te spasim :)

evo i ja sad zvao i obavio 2 rezervacije za sebe i buraza ali ovu socialnu varijantu, ova druga ti nije baš 700 nego 1000kn tak da pripazi,,,, šteta da nemaju za 450-500 varijantu sa knjigom sa slikama, sa artovima itd..

nema veze bitno da se igra ;)

Hehe znam da kosta 1000 kn, ali kad sam se narucia bila je kapara 300kn. Tako da sutra moram dat "samo" 700 :)

15 godina
Guild Wars 2

Krenuo prvo s human elementalistom i došao do 16 lvl,malo igrao personal story i reko idem isprobat malo necromancera.

Gledam charr-a da napravim,buraz i frend su nekaj probavali,ma idem probat asure...i baš su mi fora,em su zabavniji od ljudi,personal story je bolji na početku,zanimljivije u svakom slučaju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
skylore kaže...

pozz ljudi...može li mi neko reć koje su razlike izmešu gw2 edicija.....planiram ju kupit ovaj tjedan a neznam koja je razlika izmeđ standard i deluxe....(bar mislim da se tako zovu) .... bio bi zahvalan ako mi neko može reć koju se više isplati uzet

Evo sve ti ovdje pise:

http://buy.guildwars2.com/en/

If you ever write code that is so complex that needs a comment to explain *what* a statement is doing, you probably need to rewrite your code, not comment it.
16 godina
neaktivan

Evo na kraju headstarta lvl 26, očistio sam dvije ljudske i jednu slyvari zonu.. Zaradio i prvi zlatnik..

S obzirom da prvi dan skoro da nisam igrao zadovoljan sam..

13 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...
skylore kaže...

Evo sve ti ovdje pise:

http://buy.guildwars2.com/en/

fala...ubiti u toj deluxe su samo gluposti niš korisno :)....odnosno nema nikakve veće prednosti i sl....nije ko u bf da dobiješ jedan dlc besplatno :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.8.2012 20:41 (skylore).
16 godina
Guild Wars 2

Prvi lvl 80 u igri. Tip došao do max levela craftanjem. MAterijale dobijao od guilde.

http://massively.joystiq.com/2012/08/27/guild-wars-2-crafter-reaches-level-80-first/

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Drago127 kaže...

Prvi lvl 80 u igri. Tip došao do max levela craftanjem. MAterijale dobijao od guilde.

http://massively.joystiq.com/2012/08/27/guild-wars-2-crafter-reaches-level-80-first/

Je*eš takvo igranje, di je tu gušt!? {#}

13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

bas sam i ja citao stvarno je bezze kraftanjem nabit max lvl :S evo gledam i kungena malog 78 je sad.. dobro napreduje :P

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Bok ljudi, samo me zanima ako uzmem u algoritma standard edition za 350kn, koliko cu trebat skidat s interneta, svih koliko ono 15gb ili puno manje pošto je to physical copy?

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.8.2012 21:30 (QWASTL).

0 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2

Ne znam... mislim da puno igram... i previse. Ali na godisnjem sam, ne smeta me toliko... a ni zenu. Ipak, usprkos tome dosao sam do lvl 42. Istina, jedem, spavam, tusiram se, druzim sa mladarijom, cak izadjem iz kuce nakratko. Kako netko dodje na 80 u 2 dana? ili 78... ili 60+? Ili bolje, zasto?

Ovdje nema server first achievementa... samo si igru pokvaris.

Ajde da radi TP pa da je radi prodaje high tier ore-a ili nesto... ali u ovim uvjetima doista nema nikakvog smisla. A valjda zarada na youtube-u ili sta vec... Pravo na k*rcenje.

Bezveze ako mene pitate. 100 puta mi vise znaci vidjet koji jumping puzzle, stat i poslusat neki vic ili dosjetku koju prica netko ingame nego doc medju prvi 100 na max lvl.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

ljudi oće li bit u gw2 nešto ko u diblu da će se moć itemi prodavat za pravu novac

0 0 hvala 0
13 godina
Guild Wars 2

Ja cu sada samo storyline raditi. A kad zavrsim sa storyem onda idem istrazivat svijet. Na Gandariu sam, tak da ako je netko poceo isto ko i ja mozemo krenut malo. Ali onako, chill atmosfera.

@skyrole

Nadam se da nece.

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.8.2012 22:27 (SimeKZ).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Ne znam... mislim da puno igram... i previse. Ali na godisnjem sam, ne smeta me toliko... a ni zenu. Ipak, usprkos tome dosao sam do lvl 42. Istina, jedem, spavam, tusiram se, druzim sa mladarijom, cak izadjem iz kuce nakratko. Kako netko dodje na 80 u 2 dana? ili 78... ili 60+? Ili bolje, zasto?

Ovdje nema server first achievementa... samo si igru pokvaris.

Ajde da radi TP pa da je radi prodaje high tier ore-a ili nesto... ali u ovim uvjetima doista nema nikakvog smisla. A valjda zarada na youtube-u ili sta vec... Pravo na k*rcenje.

Bezveze ako mene pitate. 100 puta mi vise znaci vidjet koji jumping puzzle, stat i poslusat neki vic ili dosjetku koju prica netko ingame nego doc medju prvi 100 na max lvl.

Ma ionako ce ga igrat downgradeat i moci ce uzivati, skakutati u igri. Ajde borati...{#}

16 godina
Guild Wars 2

morat ces  i dodatne qs  radit, istrazivat, neces moci samo radit storyline (zbog lvl-a)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Guild Wars 2

Ekipa, igro sma bete, ali samo kratko, nisam si htio spoilati sve. Pa da pitam. Kako, gdje craftati ? Malo sma izgubljen. Idem uokolo i radim one evente, ali malo novaca bi htio zaradit :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Ekipa, igro sma bete, ali samo kratko, nisam si htio spoilati sve. Pa da pitam. Kako, gdje craftati ? Malo sma izgubljen. Idem uokolo i radim one evente, ali malo novaca bi htio zaradit :D 

https://www.youtube.com/playlist?list=PL6E82B37F8B8186AB

p.s. jos nije u pogonu trading pa nista od zarade zasada ;)

17 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Kako ste vi odgojili svoje likove? Moja je trenutno barbaric {#}

Stisnete H pa desno gore to pise, tamo su i ferocity, dignity i charm barovi.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Ima mozda neko problema sa naglim padovima fps-a? Ustvari sa nizim fps-om opcenito? 

1 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2

ferocity vodi skoro za troduplo hehehe

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
snakeyess123 kaže...

Ima mozda neko problema sa naglim padovima fps-a? Ustvari sa nizim fps-om opcenito? 

Meni se igra trenutno vrti na medium, uz česte padove fps-a, a tijekom bete sam ju igrao na highest uz minimalno 30 fps-a

Vjerojatno još rade na optimizaciji

14 godina
neaktivan
Guild Wars 2

oprostite na upadanju al 

gdje ima  najeftiije cd key kupit?

0 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2

Mislim da ti je i dalje medju jeftinijima otic u algoritam i sa indexom necijim kupit za 315kn.

EDIT: levelam u blazeridge stepes i moram priznat da me frka kad mi Kralkatorrik preleti iznad glave.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.8.2012 1:33 (Rhodin).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
live4cro kaže...

oprostite na upadanju al 

gdje ima  najeftiije cd key kupit?

Evo ovo i mene interesira. Digitalni download me interesira. 

Dakle desilo se ono čega sam se i bojao, prije nego sam uspio dobiti refund ili drugi key ugasili su stranicu i popušio sam 38$. Nikad više bez paypala! S obzirom da sam u Južnoj Americi znači moram uzeti US verziju jel tako?

zahvaljujem

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice