Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.285.422
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Guild Wars 2

Queensdale 100% + Divinity's Reach, 24 eventa, lvl 14.3..

Nekak mi se čini malo?!

I jel zna tko gdje kupiti oh sword?!

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.8.2012 17:10 (NightShadow).
15 godina
1domagoj1 kaže..

Koje podrucje? Jel su ti jumping puzzlovi sad Viste? Ako je, kod humana je ful lagano, kod nornova sam upravo rjesio, po nekim gredicama se treba penjat na kucicu, tamo kod Ravena.

Ima jedan u queens dale dolje desno na mapi,kod skill pointa ,ja sam lvl 13 a ima na kraju 2 veteran bossa,a nemrem se više ni do njih probit,tak da nije jednostavno.

Još sa elementalistom igram.

Nisu viste,uopće ,kolko ja vidim se nekuže na mapi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.8.2012 20:48 (mancekk).
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Onda ok. Mislio sam da su viste jer sam igrao nedavni stress test i to mi je novo bilo.

If you ever write code that is so complex that needs a comment to explain *what* a statement is doing, you probably need to rewrite your code, not comment it.

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Guild Wars 2

epic event + bug

Katawa Shoujo - GOTY 2012
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Guild Wars 2

Zanimljiv je event u močvari, da. Malo me njupa što je sve totalno kaotično, ali dobro.

Sličan bug sam i ja imao maloprije. Izlazio sam iz palače tako da sam skočio u portal. Izašao sam rasut k'o palačinka, licem na pod, otklizao se na ulicu i tako ležao par sekundi. {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Pozdrav ekipa, evo pratim GW2 vec 2 godine, igro sam u svim betama i sada sam poceo kao i svi vi, ali nemam bas puno vremena jer jos sezona traje, radi se dan i noc...

Da ne duljim , vidio sam da je dosta ekipe na Gandara serveru, dali moze netko da mi posalje ime guilda i kome da se javim za invajt.

Pozdrav svima

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2
Evo ovu temu gledam vec neko vrijeme,uzeo sam igru i super je Igram na Gandari sa par frendova,pa ako tko ima / zna kakvu dobru,prijateljsku guildu nek posalje pm. E i vecina nasih je znaci na gandari? Nebi htio da se sje**** pa da ostanem na serveru di nema nasih,dosta mi je dosadno tako na wow-u bilo ... Nema ljudi,nema zabave .. Ako ocete me dodajte,ingame name Glaedo Pozdrav i vidimo se ingame :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Tuče nas Gandara u WvW :>

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Sutra u 9... jedva čekaaam :D

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
zjaka kaže...

Pozdrav ekipa, evo pratim GW2 vec 2 godine, igro sam u svim betama i sada sam poceo kao i svi vi, ali nemam bas puno vremena jer jos sezona traje, radi se dan i noc...

Da ne duljim , vidio sam da je dosta ekipe na Gandara serveru, dali moze netko da mi posalje ime guilda i kome da se javim za invajt.

Pozdrav svima

Lac95 kaže...
Evo ovu temu gledam vec neko vrijeme,uzeo sam igru i super je Igram na Gandari sa par frendova,pa ako tko ima / zna kakvu dobru,prijateljsku guildu nek posalje pm. E i vecina nasih je znaci na gandari? Nebi htio da se sje**** pa da ostanem na serveru di nema nasih,dosta mi je dosadno tako na wow-u bilo ... Nema ljudi,nema zabave .. Ako ocete me dodajte,ingame name Glaedo Pozdrav i vidimo se ingame :)

ekipo pridruzite nam se

[CM]

16 godina
Guild Wars 2

Jel se moze negdje uzeti samo key nemam bas 50 eura viska, tridesetak mozda i mogu dati

Dirty dosen
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Pislje kaže...

Jel se moze negdje uzeti samo key nemam bas 50 eura viska, tridesetak mozda i mogu dati

mislim da ti je ovo solidan izbor http://www.g2play.net/store/Guild-Wars-2-Digital-Download.html

ja sam od njih nabavio i nisam se razočarao. koliko sam do sad čuo, nitko nije imao problema.

kod drugih sellera se znalo desit da su keyevi ukradeni, pa bi ljudi ostali bez keya i para (možda si pročitao slučaj jednog forumaša koji to spominje).

jeftinije možda možeš naći, ali ovdje barem postoji manja mogućnost da se zezneš. 

šta da ti kažem nego da probaš oldskul načinom ko i dosta nas...

Hello, IT. Have you tried turning it off and on again?
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Da bi rijec rekao. Prosao je samo jedan dan i support mi je izasao u susret i ujutro vidim mail s imenom lika sa GW1 accounta. Znaci uz svu ovu guzvu koju imaju sa GW2, oni su se dopisivali sa mnom i nakon sto sam im dao sve potrebne informacije u odgovoru mi poslali ono sto mi je i trebalo.

Svaka cast na takvom supportu i brizi! +1 za ArenaNet {#}

EDIT: Ovo je fora, u norn podrucju gdje su oni ludi minotauri, trce u stampedu i knockoutaju svakoga tko se nade na putu, pa cak i druge zivotinje :D, upravo sam dozivio kak su zgazili nekakvu kozu {#}. Detalji, ali puno znace, dobije se dojam da je to stvarni, disuci, zivi svijet :)

If you ever write code that is so complex that needs a comment to explain *what* a statement is doing, you probably need to rewrite your code, not comment it.
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.8.2012 14:27 (1domagoj1).

6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pa nece u algoritmu (tek od sutra naravno) cijena biti 350 kn? o.o

13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Ocekujem poziv sutra iz Algoritma da dodem iskesirat 700 kn :S

Srica da sam skuplja zadnjih 7 miseci,100 kn svaki misec od place, da zena ne primjeti....

Samo kako objasnit divovsku kutijetinu i figuru ogromne mackolike krave koju cu dovuc doma {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina

http://www.forbes.com/sites/carolpinchefsky/2012/08/26/a-world-of-warcraft-player-reviews-guild-wars-2/

čisto malo štiva za one koji rade i nisu u igri da vide kako guild wars izgleda od strane zadrtih "ono-čije-se-ime-ne-spominje" fanboya {#}

i za fellow CroatianS Maniacse imam neku ideju zaš je queue za WvW tako dug. pošto su ostali battlegroundsi "UNKNOWN" moguće da smo tamo poraženi i istjerani, tako da nam je ostao samo gandara battlegrounds.

a kako svi sa našeg servera piče tamo vjerojatno je dupkom pun, što onemogućava instant upad. 

valjda je već netko došao s tom idejom, ali eto odlučih podijelit svoje mišljenje za svaki slučaj {#} 

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.8.2012 15:04 (wh15tler).
13 godina
Guild Wars 2

Nesto im ne sljaka event za ulazak u cryptu kod Charr ''tutoriala''. 

Inace, ja sam si uzeo gandari, pa ako treba nekog za guild :D 

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.8.2012 15:09 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Salvage kits

Šta radite sa plavim itemima, prodajete NPC vendoru ili koristite salvage kits?

Ja zasad sve sa salvage kit-om, jedino se dvoumim da li koristiti Basic Salvage Kit ili Fine Salvage Kit pošto je lova još problem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Salvage kits
Virty kaže...

Ja zasad sve sa salvage kit-om, jedino se dvoumim da li koristiti Basic Salvage Kit ili Fine Salvage Kit pošto je lova još problem.

Ja sve prodajem, svaki cas nesto dobijem. Jedino ako je neki item malo bolji onda ga probam salvageati, ali to imam onaj Crude Salvage Kit koji sam dobio kao reward.. Btw., zeleni su bolji itemi od plavih ;)

17 godina
1domagoj1 kaže...
Virty kaže...

Ja sve prodajem, svaki cas nesto dobijem. Jedino ako je neki item malo bolji onda ga probam salvageati, ali to imam onaj Crude Salvage Kit koji sam dobio kao reward.. Btw., zeleni su bolji itemi od plavih ;)

NPC-i daju vrlo malo za plave iteme pa mi je draže salvage, a i volim punit banku sa craft itemima {#}

15 godina

salvage mi se isplati ponekad. ali pretežito to radim iz navike za skupljanjem matsa. a i za tailoring mi dobro dođe ako se potrefi nešto, pošto za jewelera mogu farmat sam.

17 godina
Guild Wars 2

A kako trading post ne radi, nemam pojma kakve su cijene niti itema niti crafting matsa.

Nego, ima li kakva informacija kad će trading post proraditi?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Guild Wars 2

Ima li netko problema sa crashanjem i freezanjem? Meni se malo malo dogada kada sam u gradu ili idem na brzo putovanje. Kada sam igrao bete nisam imao problem,barem ne tak cesto.

Isprobao ove nove drivere od nvidie (beta) malo onda manje se desava, ali ipak je zamorno. Ima li nekakvo rjesenje za taj problem?

http://tragumjetnosti.net/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2

ja sve matse salvage, obicne i plave zelene za sad cuvam dok bu bilo mjesta u banci...ali tako je mala -.- ..... i naravno udri po craftingu stalno ^^

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.8.2012 16:18 (cropunk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
cropunk kaže...

ja sve matse salvage, obicne i plave zelene za sad cuvam dok bu bilo mjesta u banci...ali tako je mala -.- ..... i naravno udri po craftingu stalno ^^

U banci više nemam mjesta tako da je puna kuća {#}

13 godina
odjavljen
Guild Wars 2

hahahahah sad su me iz algoritma zvali da dodem po GW2, ja kazem liku da sam vec u 4. mjesecu uzeo i da igram a on cijeli zbunjeni nezna kaj da radi

Katawa Shoujo - GOTY 2012
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2

Oduševljen sam igrom! {#}

Jedino mi fali vremena za više igranja i nemrem dočekat da se otvori Trading.

BTW, kako se odnosite prema bojama?

7 Gotta catch'em all!!!
0 Prodaj šta vrijedi
0 Prodaj neotvoren random dye
Welcome my son...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
zv'jer2 kaže...

Moram priznati da sam našao samo jednu dosad i ispala je neka lemon yellow ili tako nešta.

17 godina
mancekk kaže...
zv'jer2 kaže...

Moram priznati da sam našao samo jednu dosad i ispala je neka lemon yellow ili tako nešta.

Meni je droppalo 3 common i 1 rare, a nisam stigo neš puno igrat. {#}

Welcome my son...
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.8.2012 17:01 (zv'jer2).
13 godina
kolko se na kraju sa preorderom moze igrat? frend ide u srijedu u zg... igra je fenomenalna... samo ne znam jel he i dalhe bug na tutorialu od charra.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice