Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.285.765
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
Guild Wars 2

Konačno upao u igru, ali ne gasim swtor u slučaju da me izbaci opet. XD

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Guild Wars 2

ovo je zivi nered nemos normalno igrat...

It's not who u are, it's who u know.
12 godina
neaktivan

ON LINE radi dobro

By Aismen
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Sad mi je iskocilo nesto s validate email? Sto da tu stavim? Trenutno mi je imeaccounta@ncsoft, da to promijenim u svoj @gmail.com?

If you ever write code that is so complex that needs a comment to explain *what* a statement is doing, you probably need to rewrite your code, not comment it.
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.8.2012 17:26 (1domagoj1).

0 0 hvala 0
17 godina

kako ovo cudo od HoM radi? nisam na to jos naletio...

17 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Hoce oni povecavati taj kapacitet servera, Gandara je full, ne mogu ju izabrati. Izgleda da cu onda Gunnar's Hold pa kasnije prebaciti.

If you ever write code that is so complex that needs a comment to explain *what* a statement is doing, you probably need to rewrite your code, not comment it.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja sam na gandari ali stalno je overflow :D tak da ko i da nisam.

16 godina
Ztuna kaže...

Ja sam na gandari ali stalno je overflow :D tak da ko i da nisam.

Vjerujem da je i na drugim serverima ista stvar. A i bude se to stabiliziralo kroz tjedan dana.

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.8.2012 20:06 (AmonZero).
14 godina
neaktivan
Guild Wars 2

e moželi mi netko objasnit foru sa serverima? U beti sam morao odabrati koji sefver hoču koristit, jel ako mjenjam server moram platit?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Gandara je full..

Nemoguće je spojiti se..

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.8.2012 20:25 (NightShadow).
13 godina
odjavljen
Guild Wars 2

lagano WvW dominacija

Katawa Shoujo - GOTY 2012
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2

gandara je full koji mi server preporucate a da je dobar engleski po mogucnosti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2

pitanjce....kod craftanje za jewerly .....to treba kupovat recepte  ili nesto drugo posto imaju 4 stvari sam za radit? i dal random ili ipak se najde negdje na nate koji je za sta....ja nasao neke recepte ali samo ime pise ,nista za sta je koji.

a drugo pitanje isto za craft , kak se pokrene discovery...evo gledam i jedino sad napokon sto tamo imam je corrupted silver...

pa eto ako netko nes zna, thx 

edit:   ne bi covjek rekao ali skuzio sam... treba malo vise radit ^^

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.8.2012 20:58 (cropunk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2

Jel valja sto ovaj Underworld server ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Meni ovi nisu jasni..

Pa kolko može jedan server primiti?!

Ako otvore 24 servera po 10k ljudi to je samo 240 tisuća mjesta za Europu..

Ili ako misle nove servere otvoriti zar neće isti biti u lošijoj poziciji u odnosu na Early Access servere?!

13 godina
protjeran
Guild Wars 2

Ja sam na whiteside ridge serveru. Nema previše ljudi tako da nebi trebalo biti problema

oko ulaženja, a i u prošlim beta eventovima je ekipa sa tog server jednostavno razarala u wvwvw tako da...{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kaj su rekli, prvi tjedan će biti besplatno?!

13 godina
odjavljen
NightShadow kaže...

Kaj su rekli, prvi tjedan će biti besplatno?!

Da prvi tjedan transferi bespatni, nakon toga samo guestati mozes na drugim serverima besplatno (nemozes WvW igrati)

Katawa Shoujo - GOTY 2012
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Uff ovo kraftanje je prebolesno, tokom beta vikenda se nisam previše opterečivao da mi sve bude novo za start i jednostavno sam ODUŠEVLJEN sa opcijama.

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2

Meni je jedna od najljepših stvari podvodni svijet. Stvarno predivno. Onak kad vidiš zrake sunca kako upadaju u vodu, one ruševine itd... ma predivno.

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Err.. nego, što je sa nekom vrstom character armory-a, nije valjda da nema te opcije, Armory mora biti :)

War vs Us: http://www.youtube.com/watch?v=1tyhN7Us-F8&feature=related /// - REVOLUTION -
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2

nakon zadnjeg patcha... perfektno... preko 5sati sam online... i sve radi ( osim " aukcije") 

ak je netko u overflowu... ili na Gundari.... slobodno dodajte... Gurney Haleck ... atm asura thiefe lvl 14

http://g.bf3stats.com/pc/H4pfi0Bs/Bronthophobiaa.png

0 0 hvala 0
16 godina
Septah kaže...

Uff ovo kraftanje je prebolesno, tokom beta vikenda se nisam previše opterečivao da mi sve bude novo za start i jednostavno sam ODUŠEVLJEN sa opcijama.

do danas nisam ni prismrdio krafatnju.., daanas sam dva lvla digao kraftanjem... fakat je zabavno i sjajno izvedeno!

http://g.bf3stats.com/pc/H4pfi0Bs/Bronthophobiaa.png
15 godina
neaktivan

Jedini problem sto nemam mjesta u torbama zbog kratfing matsa.

16 godina
Guild Wars 2

ne znam jel znas,ali matse ne moras drzat ni u torbi ni u banci... vec imas opciju kad kliknes desni klik na njih deposite collectible...i onda ti se spreme,i kad oces doci do njih kod craftanja imas pristup....kolko se tak moze buksat? neam pojma ali kolko ja vidio za sad dosta

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2

Pff 20 levela mi se cini ok za prvi dan... sutra nastavak. valjda ce do tada popravit trading post.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

skuzija san kako hall of monuments rewards otkljucat...

13 godina
protjeran
Guild Wars 2

Dal može netko ko zna napisati neki quick guide u craftanje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Rhodin kaže...

Pff 20 levela mi se cini ok za prvi dan... sutra nastavak. valjda ce do tada popravit trading post.

Ja sam stigao samo do 10-tog nivoa, čemu žurba? ;)

17 godina
Guild Wars 2

Ja sam taman probo ujutro na kratko i navečer na par sati.

Taman sam izbjego sve probleme s loginomi jedina stvar koja mi ne radi je Trading, to su i najavili "maintanance".

Moram malo skužit craftanje i taj trading kad ga puste jer previše itema imam, a želim optimizirati dobit uz zadržavanje crafting materiala itd.

BTW, ovo mi je prvi MMO koji uopće igram ikad i za sad sam jako zadovoljan.  (jesam jedini na temi? {#})

Welcome my son...
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice