Konačno upao u igru, ali ne gasim swtor u slučaju da me izbaci opet. XD
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ovo je zivi nered nemos normalno igrat...
ON LINE radi dobro
Sad mi je iskocilo nesto s validate email? Sto da tu stavim? Trenutno mi je imeaccounta@ncsoft, da to promijenim u svoj @gmail.com?
kako ovo cudo od HoM radi? nisam na to jos naletio...
Hoce oni povecavati taj kapacitet servera, Gandara je full, ne mogu ju izabrati. Izgleda da cu onda Gunnar's Hold pa kasnije prebaciti.
Ja sam na gandari ali stalno je overflow :D tak da ko i da nisam.
Ja sam na gandari ali stalno je overflow :D tak da ko i da nisam.
Vjerujem da je i na drugim serverima ista stvar. A i bude se to stabiliziralo kroz tjedan dana.
e moželi mi netko objasnit foru sa serverima? U beti sam morao odabrati koji sefver hoču koristit, jel ako mjenjam server moram platit?
Gandara je full..
Nemoguće je spojiti se..
gandara je full koji mi server preporucate a da je dobar engleski po mogucnosti?
pitanjce....kod craftanje za jewerly .....to treba kupovat recepte ili nesto drugo posto imaju 4 stvari sam za radit? i dal random ili ipak se najde negdje na nate koji je za sta....ja nasao neke recepte ali samo ime pise ,nista za sta je koji.
a drugo pitanje isto za craft , kak se pokrene discovery...evo gledam i jedino sad napokon sto tamo imam je corrupted silver...
pa eto ako netko nes zna, thx
edit: ne bi covjek rekao ali skuzio sam... treba malo vise radit ^^
Jel valja sto ovaj Underworld server ?
Meni ovi nisu jasni..
Pa kolko može jedan server primiti?!
Ako otvore 24 servera po 10k ljudi to je samo 240 tisuća mjesta za Europu..
Ili ako misle nove servere otvoriti zar neće isti biti u lošijoj poziciji u odnosu na Early Access servere?!
Ja sam na whiteside ridge serveru. Nema previše ljudi tako da nebi trebalo biti problema
oko ulaženja, a i u prošlim beta eventovima je ekipa sa tog server jednostavno razarala u wvwvw tako da...
Kaj su rekli, prvi tjedan će biti besplatno?!
Kaj su rekli, prvi tjedan će biti besplatno?!
Da prvi tjedan transferi bespatni, nakon toga samo guestati mozes na drugim serverima besplatno (nemozes WvW igrati)
Uff ovo kraftanje je prebolesno, tokom beta vikenda se nisam previše opterečivao da mi sve bude novo za start i jednostavno sam ODUŠEVLJEN sa opcijama.
Meni je jedna od najljepših stvari podvodni svijet. Stvarno predivno. Onak kad vidiš zrake sunca kako upadaju u vodu, one ruševine itd... ma predivno.
Err.. nego, što je sa nekom vrstom character armory-a, nije valjda da nema te opcije, Armory mora biti :)
nakon zadnjeg patcha... perfektno... preko 5sati sam online... i sve radi ( osim " aukcije")
ak je netko u overflowu... ili na Gundari.... slobodno dodajte... Gurney Haleck ... atm asura thiefe lvl 14
Uff ovo kraftanje je prebolesno, tokom beta vikenda se nisam previše opterečivao da mi sve bude novo za start i jednostavno sam ODUŠEVLJEN sa opcijama.
do danas nisam ni prismrdio krafatnju.., daanas sam dva lvla digao kraftanjem... fakat je zabavno i sjajno izvedeno!
Jedini problem sto nemam mjesta u torbama zbog kratfing matsa.
ne znam jel znas,ali matse ne moras drzat ni u torbi ni u banci... vec imas opciju kad kliknes desni klik na njih deposite collectible...i onda ti se spreme,i kad oces doci do njih kod craftanja imas pristup....kolko se tak moze buksat? neam pojma ali kolko ja vidio za sad dosta
Pff 20 levela mi se cini ok za prvi dan... sutra nastavak. valjda ce do tada popravit trading post.
skuzija san kako hall of monuments rewards otkljucat...
Dal može netko ko zna napisati neki quick guide u craftanje?
Pff 20 levela mi se cini ok za prvi dan... sutra nastavak. valjda ce do tada popravit trading post.
Ja sam stigao samo do 10-tog nivoa, čemu žurba? ;)
Ja sam taman probo ujutro na kratko i navečer na par sati.
Taman sam izbjego sve probleme s loginomi jedina stvar koja mi ne radi je Trading, to su i najavili "maintanance".
Moram malo skužit craftanje i taj trading kad ga puste jer previše itema imam, a želim optimizirati dobit uz zadržavanje crafting materiala itd.
BTW, ovo mi je prvi MMO koji uopće igram ikad i za sad sam jako zadovoljan. (jesam jedini na temi? )