Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.289.174
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Announcements:

• We’re experiencing heavy volume right now and our login servers are under high load. We’re monitoring the situation and working to improve the situation.
  • We've also removed server PvP from the world environment to resolve an error. We'll update you as fixes come through.
  • Several players have reported issues with receiving their Hall of Monuments rewards. Click here for more information on the Hall of Monuments.

preuzeto s ovog linka. sto znaci da ce se valjda stvari normalizirati do kraja dana.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Guild Wars 2

Meni se crashala igra vec 3 puta. Lvl 6 sad

12 godina
protjeran
Guild Wars 2

Nakon čuke vremena kvestanja za pićem, namirnicama i grickalicama te probijanja i šuljanja kroz legije MultiPlus dronova, uspijem se vratit nazad u svoj outpost i ponovno me dočeka greška kod logiranja. Ne znam kaj da radim; za njavu mi je prerano, SWTOR daily reset je tek u 14:00, jest baš i ne moram, ...

{#}

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Izgleda da su serveri down.

12 godina
protjeran
Guild Wars 2

Sad mi prođe logon, kreiram lika i idem završit zadnji korak pa mi veli se klijent (opet) nemre spojit. {#}

0 0 hvala 0
15 godina
gwammz0r kaže...

Sad mi prođe logon, kreiram lika i idem završit zadnji korak pa mi veli se klijent (opet) nemre spojit. {#}

been there. odradi filmić i svira u pozadini mjuza dok ti je ekran crn. i onda kad force quitaš, nemreš se ulogirat. 
ja sam stavio beta drivere za nvidiu (buraz reko da podiže performance) i forwardao portove. neki kažu kako to nema veze, ali uspio sam se nekako ulogirat.

možda ti upali, a možda je faktor u pitanju koji je meni pomoga jednostavno pure luck.

well...good luck to you in that case :) 

Hello, IT. Have you tried turning it off and on again?
16 godina
gwammz0r kaže...

To je sve OK, samo spamaj dalje. Ja sam uso unutar 2 minute.

16 godina
Guild Wars 2

Nego, imam problem sa HoM achievementima. Pise mi da su mi accounti joinani. Imam 30/50 HoM. Usprkos tome imam 0 achievementa ingame u HoM i nemam onaj portal stone za HoM da dobijem nagrade. Ima li netko da moze potvrdit da je moguce danas vec preuzet te nagrade?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Guild Wars 2

Dovraga.

Ja sam mislio da u njedjelju u 12 počinje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Guild Wars 2

lol

Katawa Shoujo - GOTY 2012
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.8.2012 11:36 (chromadef).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Guild Wars 2

ja sam upo i sljaka bez problema

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Guild Wars 2

Hmmm. login error

EDIT: uso sam

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.8.2012 11:56 (Bugzapper).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Blago vama ljudi :S meni ispiti danas poceli pa do subote tj 7 dana :(((( kako bi i ja volio igrati najbolji mi je pocetni dio kad je bruka raje i ti sitni problemcici meni je to uzivanje al jbg sad :((( SRETNO SVIMA!!! pa se vidimo ingame kad prodju ispiti :)))

D.

1 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2

ja pak opet nemrem, stalno istu gresku javlja -.-   nis cekat dalje, laganini

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

evo i meni log in error 42 sad cu vidit da forwardiram te portove... 

forwardiranje uspjelo... odmah sam se logira

It's not who u are, it's who u know.
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.8.2012 12:26 (Obi Wan).
16 godina
Guild Wars 2

Neće mi se logirat -.-

Svaki put onaj error s firewall i ruterom.

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Guild Wars 2

Ma nis ne vrijede ti portovi, samo cekat treba

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Meni se sad lagano klijent updatea, evo sad je na 45 70%. :)

EDIT: Uu, ide brzo :D

If you ever write code that is so complex that needs a comment to explain *what* a statement is doing, you probably need to rewrite your code, not comment it.
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.8.2012 12:41 (1domagoj1).

0 0 hvala 0
17 godina

za sve zainteresirane moj nick je Tomi Kenobi, Desolation

14 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Evo probudio se 20 do 6  , vec nas je bilo dosta na C3 iz CM i tako odmah upali oko 6  i krenuli, napravio prvo jednog lika, pa onda krenuo drugog i kod drugog mi neda da napravim pa ajmo exit, pa opet pola sata stiskanje log ina da se samo ude pa pravi opet lika, i tako sa trecim likom  i onda je islo sve glatko i napravio bez problema i cetvrti  i odlucio se krenuti sa warr. Malo story, malo istraživanje grada, craft, pa explore mode pa eventi svega po malo proslo 6 sati i vise. Vrlo zabavno ubijes jednog mini bossa pa ide setati dalje pa naides na drugog bossa pa na neki treci event skupi se gear i exp i tako uziva se vrlo zanimljivo. Mozda ima koji bug i tako ali sredit ce se to. Mail u igri malo ide glatko malo steka nece da salje,imali smo problema sa stvaranjem guilda  pa onda na kraju uspjeli, pa onda kreni inv ljude u guild, pa prosiri guild, nekad nije ni znalo poslati a kamoli da mozes stisnuti join u guild , ali na kraju je uspjelo. I za kraj veoma sam zadovoljan, za mene 10x puta polje od WoW-a.  {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2

Novog lika ne mogu kreirati več 2 sata. Uvijek zapne na zadnjem koraku. A sa postoječim uredno se ulogiram, tu i tamo baci disconect.

0 0 hvala 0
17 godina

smirite se... svi su zivi navalili... normalno da je sve sje*ano...

13 godina
odjavljen
Guild Wars 2

The errors related with firewall/conectivity are still being investigated by our teams. We will give you more info as soon as we get it. ^DO

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
chromadef kaže...

The errors related with firewall/conectivity are still being investigated by our teams. We will give you more info as soon as we get it. ^DO

sta su se naoruzali povecalima?

17 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Kak se forwardaju ti portovi u Windowsima? Ja nemam pojma radit nista u Winsima, nisam ih bio pokrenuo vec vise godina.

If you ever write code that is so complex that needs a comment to explain *what* a statement is doing, you probably need to rewrite your code, not comment it.

0 0 hvala 0
17 godina

sad sam se isao logirat u support i paz molim te:

the username or password you entered is incorrect or your account has been disabled... a logirao se prije cca 5 min pa me izbacilo...

16 godina
Guild Wars 2

Ma ova 3 dana headstarta oni koriste ko stress test {#}

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
protjeran
1domagoj1 kaže...

Kak se forwardaju ti portovi u Windowsima? Ja nemam pojma radit nista u Winsima, nisam ih bio pokrenuo vec vise godina.

port forward  odaberes router, upises ip adresu i sve ti pokaze

15 godina
1domagoj1 kaže...

na ruteru to radiš, ne na winsima

Hello, IT. Have you tried turning it off and on again?
13 godina
protjeran
Obi Wan kaže...

sad sam se isao logirat u support i paz molim te:

the username or password you entered is incorrect or your account has been disabled... a logirao se prije cca 5 min pa me izbacilo...

Same by me :-(

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice