Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.288.950
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Guild Wars 2!

pardon sto upadam ko kerum ali me zanima oce li postojat neki trial mode ili nessto slicno, samo za probu? 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Guild Wars 2!
skank666 kaže...

pardon sto upadam ko kerum ali me zanima oce li postojat neki trial mode ili nessto slicno, samo za probu? 

Već su bile, dvije ili tri, bete ali trebaš imat dosta sreće oko upada u njih

16 godina
odjavljen

ne mislim na betu, nego na "demo"?  kad izade ful igra

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
skank666 kaže...

ne mislim na betu, nego na "demo"?  kad izade ful igra

Mozda kad prodje neko vrime, vecina MMO-a nema odmah trial.

17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Danas bio u Algoritmu, narucio i ostavio polog od 100kn. Cijena ce 10.4. biti 349kn sigurno prema rijecima prodavacice (i jos imam studentski popust od 10%, napokon neka korist i od tog faxa ^^). Narucio sam standard edition. Pitala me je zelim li standard ili CE tako da ima i Collectors Edition u Algoritmu ako nekog zanima. Uzeli su mi 100kn i podatke s brojem telefona, i kazu da ce me nazvati oko 10.4. kad dobiju kutije, tako da mozda bude dan dva od 10.4. ali prva beta je i onako 20.4. tak da to i nije neki problem. Mislim da je cijena postena, to je nekih 10kn vise od 60$, pa mislim da nije uopce losa opcija uzeti kod nas u Algoritmu, bar sad dok je jos ta cijena, plus studentima malo i manje tak da ce proci i ispod 60$.   Neka je i kod nas jednom nesto iste cijene kao u ostatku svijeta..

1 0 hvala 0
16 godina
Mariossa kaže...

Danas bio u Algoritmu, narucio i ostavio polog od 100kn. Cijena ce 10.4. biti 349kn sigurno prema rijecima prodavacice (i jos imam studentski popust od 10%, napokon neka korist i od tog faxa ^^). Narucio sam standard edition. Pitala me je zelim li standard ili CE tako da ima i Collectors Edition u Algoritmu ako nekog zanima. Uzeli su mi 100kn i podatke s brojem telefona, i kazu da ce me nazvati oko 10.4. kad dobiju kutije, tako da mozda bude dan dva od 10.4. ali prva beta je i onako 20.4. tak da to i nije neki problem. Mislim da je cijena postena, to je nekih 10kn vise od 60$, pa mislim da nije uopce losa opcija uzeti kod nas u Algoritmu, bar sad dok je jos ta cijena, plus studentima malo i manje tak da ce proci i ispod 60$.   Neka je i kod nas jednom nesto iste cijene kao u ostatku svijeta..

Si trebo indeks pokazat ili ?
Otići ću i ja sutra pa napravit isto.

PS evo mail od njih:

"Poštovani,

Zahvaljujemo na upitu.

Tako je, sada uplatite 100 kn za predbilježbu, a nakon 10.4. nadoplatite 249 kn.

Tog dana, naime, možete nabaviti paket s aktivacijskim kodom za punu verziju igre, a nju ćete moći zaigrati tri dana prije službenog izlaska u lipnju.
Više pročitajte na linku: http://www.algoritam.hr/?m=6&p=proizvod&kat=264&id=152352

Lijepi pozdrav,

Algoritam d.o.o."

Čini se da oni nešto znaju {#}

League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
17 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Nop, index donosis kad i ovih 249 kn 10.4. jer prvo kupujes kao taj gift card od 100kn koji moras platit 100kn, i to ostaje kod njih, uzmu ti ime i prezime, i br mobitela da te nazovu. Gift card ostaje kod njih, ti dobijas racun koji moras sacuvat i pokazat kad dodjes preuzet igru. Ali 10% ide na ukupnu cijenu a ne na ovih 249, tak da ces 10.4. dati 214,1kn :P

a sto se tice ovog da nesto znaju nekako sumnjam ^^ trebalo bi pisat "Tog dana, naime, možete nabaviti paket s aktivacijskim kodom za punu verziju igre, a nju ćete moći zaigrati tri dana prije službenog izlaska when its done." kako bi rekli u ANetu :D iako se dosta predpostavlja po netu da ce bit u lipnju.

13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

koliki su minimalni zahtjevi za GW2 ne mogu ih nigdje naci?

0 0 hvala 0
17 godina
sunshine0123 kaže...

strpi se sine...

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
neaktivan
sunshine0123 kaže...

scroll na kraj stranice https://buy.guildwars2.com/collectors-edition/    (ovo je trenutno i moze se mjenjati jos dok ne izadje igra)

ili probaj s ovim, samo upisi Guild Wars 2 http://www.systemrequirementslab.com/cyri/intro.aspx

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.4.2012 15:06 (Mariossa).
16 godina
Mariossa kaže...

da lima deluxe edition u algoritmu? ili samo standard/CE? :p

17 godina
neaktivan
blankyboy kaže...

da lima deluxe edition u algoritmu? ili samo standard/CE? :p

ne znam sta kontas pod "deluxe" edition, najjace sto je ponudjeno od ANeta je Collectors Edition za 160$, imas link 2 posta iznad sta sve sadrzi. Prodavacica me je pitala da li zelim standard ili collectors tako da predpostavljam da imaju i collectors

edit: sad sam skuzio sta je delux, hvala NightShadow...nista nije spominjala za to a opet ni ja nisam pitao imaju li...najlakse ti je nazvat njihvu radnju i pitat vjerovatno :P

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.4.2012 16:03 (Mariossa).
16 godina
neaktivan

Postoje 3 verzije..

Standardna, Deluxe i Collectors..

Pri tome Standardna dolazi kao digitalna i fizička, deluxe samo kao digitalna dok collectors samo kao fizička..

Standardna dođe 60 dolara, 55 eura, 349kn*

Digitalna Deluxe ođe 80 dolara, 75 eura

Collectors dođe 150 dolara, 150 eura, vjerojatno bar 999kn..

* cijena u kunama je podložna promjeni

Pri tome ne vjerujem da će se mijenjati jer bi Algoritam dobio dosta loše reklame ako "zezne" previše ljudi..

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.4.2012 15:48 (NightShadow).
16 godina

hvala na pojasnjenju, sad je sve jasno :)

16 godina
blankyboy kaže...

hej... da li znate hoce li u algoritmu biti deluxe verzije?

Koliko sam ja shvatio ove verzije koje se prodaju po shopovima, dolaze sa kutijom kao za DVD, ali ukljucuju sve sto i digital verzija (sudjelovanje u beti i samo key u kutiji) su jedine, digital delux se ne moze tako kupovati. Dakle samo ta i Collector's verzija u shopu, sve ostalo online. ako grijesim neka me netko ispravi, ali i vani sto sam gledao ima samo "standard" preorder verzija

14 godina
neaktivan
Rhodin kaže...
blankyboy kaže...

hej... da li znate hoce li u algoritmu biti deluxe verzije?

Koliko sam ja shvatio ove verzije koje se prodaju po shopovima, dolaze sa kutijom kao za DVD, ali ukljucuju sve sto i digital verzija (sudjelovanje u beti i samo key u kutiji) su jedine, digital delux se ne moze tako kupovati. Dakle samo ta i Collector's verzija u shopu, sve ostalo online. ako grijesim neka me netko ispravi, ali i vani sto sam gledao ima samo "standard" preorder verzija

Pa gore je objasnjeno 

Standard - ce bit moguce kupit u ducanu i online preko online shopa

Deluxe - samo online

Collector - samo u ducanu

(u ducanu = fizicka kopija s kutijom)

SW:TOR nick: Ash'a lv50 Sith Sorcerer , Nightmare Lands PvE server
16 godina
Guild Wars 2!

Isao sam na skok na neprocitano koji me dovao na str 50 i odgovarao sam na post tamo, nisam u medjuvremenu vidio tko je sto pisao, kad sam odgovorio, procito sam ostatak, no nisam iso brisati post

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mariossa kaže...
AmonZero kaže...

Nop, index donosis kad i ovih 249 kn 10.4. jer prvo kupujes kao taj gift card od 100kn koji moras platit 100kn, i to ostaje kod njih, uzmu ti ime i prezime, i br mobitela da te nazovu. Gift card ostaje kod njih, ti dobijas racun koji moras sacuvat i pokazat kad dodjes preuzet igru. Ali 10% ide na ukupnu cijenu a ne na ovih 249, tak da ces 10.4. dati 214,1kn :P

a sto se tice ovog da nesto znaju nekako sumnjam ^^ trebalo bi pisat "Tog dana, naime, možete nabaviti paket s aktivacijskim kodom za punu verziju igre, a nju ćete moći zaigrati tri dana prije službenog izlaska when its done." kako bi rekli u ANetu :D iako se dosta predpostavlja po netu da ce bit u lipnju.

Znači ako sam dobro shvatio. Odem u Algoritam, kažem da sam student. Platim avans 100kn, dobijem račun. Zovu me 10.4. i odem po kutiju (key) sa indeksom i doplatim 200 i neš kn? Jel to 100% sigurno da će biti ta cijena? Da se ne bi bio zajeb :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.4.2012 21:27 (crash11).
17 godina
neaktivan

ja sam je pitao hoce li biti promjena cijena i rekla mi je da nece, cijena ce biti 349kn 10.4. kad dodjem pokupit kutiju. Sto se tice studentskog popusta samo trebas donjeti index sa sobom kad dodjes platit, pod uvijetom da je tvoj index :F

sad sto se zajeba tice nadam se da ga nece bit ali tko zna :P

edit: nije rekla da ce me zvati tocno 10.4., rekla je "oko 10.4. kad nam dodju igre" tak da je mozda moguc koji dan-dva vise ali sigurno ce to ANet na vrijeme sve dostavit tak da samo do Algoritma moze bit :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.4.2012 21:34 (Mariossa).
17 godina
neaktivan

Treba možda pričekat 10.4. bit će toga u Algoritmu, vjerovatno su uzeli dosta komada. Ako nam slučajno promjene cijenu iz dolara u eure na buy.guildwars2.com, a u Algoritmu bude 350kn, treba se zaletit do Algoritma :)

17 godina
neaktivan

Ma ako i treba dati jos 50kn ako dignu na tih 55€ nece mi tesko pasti. Za takvu igru to je nista, kad uzmes u obzir da jos nema ni mjesecne pretplate.

17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Oh Boze, mislio sam da me vise nista ne moze iznenaditi glede GW 2, evo odgledah ovaj video, mogu samo reci, EPIC. To je boss encounter na 20. levelu {#}

SPOILER ALERT!!!!

Guild Wars 2 - Shadow Behemoth Event

Pa svi koji pitate za raidove, eto vam odgovora :D

EDIT: Moje isprike, stavih upozorenje ;)

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.4.2012 23:58 (1domagoj1).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Spoiler..

dosta videa:-)

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.4.2012 23:45 (drocketman).
16 godina
Guild Wars 2!

Iskreno mogu reci nisam vidio niti cuo za nista slicno...

Sto je nevjerojatno s obzirom na kolicinu beta filmova i tekstova koje sam odgledao/procitao...

Ovog bossa nitko da bi spomenuo ili screenshot dao, a borba djeluje epski.... traje, nije sprint, definitivno maraton...

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...

Oh Boze, mislio sam da me vise nista ne moze iznenaditi glede GW 2, evo odgledah ovaj video, mogu samo reci, EPIC. To je boss encounter na 20. levelu {#}

SPOILER ALERT!!!!

Guild Wars 2 - Shadow Behemoth Event

Pa svi koji pitate za raidove, eto vam odgovora :D

EDIT: Moje isprike, stavih upozorenje ;)

Hahahah, pogledaj komentare kad je izletio boss!

OMG 
WTF

ITS HUGE

WHAT THE....!! 

17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

nervira me kod tih velikih bosseva što gotovo ništa nerade. onaj shatterer samo stoji i gleda. onaj te'quatl the sunless stoji ,diže zidove i gleda. ovaj tip samo stoji i  gleda, tu i tamo mahne rukom i gleda. nadam se da je to zbog bete, jer mi zasad izgleda prilično beživotno.

0 0 hvala 0
15 godina
RangeR kaže...

nervira me kod tih velikih bosseva što gotovo ništa nerade. onaj shatterer samo stoji i gleda. onaj te'quatl the sunless stoji ,diže zidove i gleda. ovaj tip samo stoji i  gleda, tu i tamo mahne rukom i gleda. nadam se da je to zbog bete, jer mi zasad izgleda prilično beživotno.

otvara portale, uzrokuje aoe dmg, baca neke debuffove, problem je sto imas xxx ljudi oko njega, sto bi trebao udarati jednog za 10% dmg.a? ili zamahnuti tim rukama i wajpati 60 ljudi koji mu se nadju na putu, nije ovo klasican wow boss fajt, ovo je vise event fajt gdje se ne fokusira na samog bossa nego vise na mini evente koje se dogadjaju tokom fajta. inace bi bio obican tank & spank dosadan fajt...

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
16 godina
neaktivan

Dobar preview tamnice sa dobrim komentarima..

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4Mm6iqsb-2E

13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Još se nemogu naviknuti da je zeleni item bolji od plavog... Šta WoW uradi od mene :d

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Gozz kaže...

Još se nemogu naviknuti da je zeleni item bolji od plavog... Šta WoW uradi od mene :d

nemam pojma kako cu se naviknuti na to, nije to samo wow nego i masa drugih mmorpg.ova ne kuzim zasto su to mjenjali, totalno bezveze.

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice