Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.289.049
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Guild Wars 2!

Problem je što će promijeniti i za digital download iz dolara u eure, to mi nije jasno. Za collectors edition još razumijem, ali opet ako naručuješ preko njihove stranice, a ne u trgovini, jedina razlika u cijeni bi treba biti poštarina i carina.

17 godina
neaktivan
crash11 kaže...

Problem je što će promijeniti i za digital download iz dolara u eure, to mi nije jasno. Za collectors edition još razumijem, ali opet ako naručuješ preko njihove stranice, a ne u trgovini, jedina razlika u cijeni bi treba biti poštarina i carina.

Di si to pročital da će promijeniti za digital download iz dolara u eure?

https://buy.guildwars2.com/

Pa tu još uvijek stoje iste cijene 60$ i 80$.

16 godina
Guild Wars 2!
League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hUntEr kaže...
crash11 kaže...

Di si to pročital da će promijeniti za digital download iz dolara u eure?

https://buy.guildwars2.com/

Pa tu još uvijek stoje iste cijene 60$ i 80$.

Negdje sam pročitao da će staviti 55 eura digital edition za europu, što baš nije jednako 59.99$. Razlika je oko 100kn. Možda to nama nisu prebacili jer nismo još u EU :D nadajmo se. Treba isprobat neki EU proxy i vidit jel stoje još uvijek dolari.

http://www.bob-guild.net/gw/news.php?extend.180

http://www.rpgreporter.com/2012/03/13/guild-wars-2-pre-purchase-and-ce-detailed/

http://www.gamegrep.com/news/52416-guild_wars_2_collectors_edition_will_cost_europeans_50_more/

http://www.guildwars2guru.com/forum/pre-purchase-with-usd-from-t31560.html

http://www.rockpapershotgun.com/2012/03/14/pre-ordering-guarantees-access-to-guild-wars-2-beta/

http://www.guildmag.com/guild-wars-2-pre-purchase-good-news-bad-news

EDIT: Isproban Njemački proxy :) Cijene su i dalje u dolarima na buy.guildwars2.com

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.4.2012 13:33 (crash11).
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

http://wiki.guildwars2.com/wiki/March_2012:_State_of_the_Game

igra izlazi 2013.

nove klase chronomancer i summoner? izgleda "uvjerljivo", samo da još nije 1.4.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
crash11 kaže...

Ma nece promijeniti, daj ajde. Promjena ako ce biti to ce se odnositi na box i na CE, jer kao sto sam ti vec rekao tu ulazi postarina, carina, porez i ostala sranja kojim drzava i trgovci gule postene ljude.

RangeR kaže...

igra izlazi 2013.

Hehe, tooooo. Jos da vrate commando profesiju od prosle godine... :D

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
17 godina
neaktivan
RangeR kaže...

igra izlazi 2013.

Igra izlazi 2012. neki dan su napisali na svom twitteru samo još kao nije datum potvrđen. Ovo je pvi april :) Bilo je i na njihovom facebooku.

• This page was last modified on 1 April 2012, at 00:42.
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.4.2012 15:19 (crash11).
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

kakva su vasa misljenja o tome da li cu moci igrati sa ovakvom konfiguracijom:

Core 2 Duo P8700 2.53GHz

3GB DDR2

ATI Mobility Radeon HD 4330 512MB

zadovoljan bih bio sa medium postavkama i nekih 30-40 fpsa. Mislite da ce to biti moguce ostvariti s ovime?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mariossa kaže...

kakva su vasa misljenja o tome da li cu moci igrati sa ovakvom konfiguracijom:

Core 2 Duo P8700 2.53GHz

3GB DDR2

ATI Mobility Radeon HD 4330 512MB

zadovoljan bih bio sa medium postavkama i nekih 30-40 fpsa. Mislite da ce to biti moguce ostvariti s ovime?

Ovdje na dnu imas minimalne zahtjeve, trenutne. Do izlaska se jos to moze promijeniti, a i jos moraju optimizirati igru.

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
17 godina
neaktivan
Ma da, vidio sam ja minimalne zahtjeve. Ali ti minimalni zahtjevi mogu znaciti da cu moci uci u igru, ali bit na 15 fpsa a na WvW necu smjeti ni pomisliti :/
17 godina
neaktivan

ja sam prije mislio da bi 4 gige bilo dosta za normalno igranje na med postavkama u wvw, sad sve više mislim da to neće bit slučaj. i da, jel ima neka velika razlika između ddr2 i ddr3? pod velika, mislim na to da se sa ddr2 nebi moglo igrat.

uglavnom imam radeon hd 4850 512mb vram, intel quad 2.6ghz i 2 gb ddr2 ram, planiram si uzet još najmanje 2 gige i nadam se da ću moć normalno igrat na med postavkama(s tim da ne mislim imat užasno detaljne sjene i ostale gluposti). also, igram na 19" monitoru.

17 godina
neaktivan
Mariossa kaže...
Ma da, vidio sam ja minimalne zahtjeve. Ali ti minimalni zahtjevi mogu znaciti da cu moci uci u igru, ali bit na 15 fpsa a na WvW necu smjeti ni pomisliti :/

Ma jok, sumnjam. A i ova tvoja konfiguracija je bolja od minimalne.

A gledajte, nemojte betu uzimati kao referencu posto je beta prilicno neoptimizirana. Tako da, i ovi minimalni zahtjevi su jako labavi da bi se nesto moglo iz njih zakljuciti.

17 godina
neaktivan

Ma pitam zato sto planiram pre-purchase uzeti, pa nisam siguran da li cu uopce moci igrati na kraju. I guess da cu saznati 20.4. =)

Govore da ce igra biti optimizirana i za mid-range konfiguracije tako da se nadam da cu i ja na svom laptopu moci igrati na nekim normalnim postvkama ako nista.

Ne znam kakva je usporedba Aion i WoW, ali to dvoje mogu igrati na max pri dovoljo visokim fps, samo sa iskljucenim sjenama i detaljima vode sada u Cati, koji mi i onako nisu neki bitan faktor u igri, na kraju dana vazna je samo igrivost a ne grafika, barem meni. Tako da bih bez sjena i nekih drugih shiny efekata mogao.

17 godina
RangeR kaže...

ja sam prije mislio da bi 4 gige bilo dosta za normalno igranje na med postavkama u wvw, sad sve više mislim da to neće bit slučaj. i da, jel ima neka velika razlika između ddr2 i ddr3? pod velika, mislim na to da se sa ddr2 nebi moglo igrat.

uglavnom imam radeon hd 4850 512mb vram, intel quad 2.6ghz i 2 gb ddr2 ram, planiram si uzet još najmanje 2 gige i nadam se da ću moć normalno igrat na med postavkama(s tim da ne mislim imat užasno detaljne sjene i ostale gluposti). also, igram na 19" monitoru.

Skoro svejedno je imas li DDR2 ili DDR3 memoriju u kanti.

Bitna je kolicina memorije, a ponajvise ostale komponente tipa VGA i CPU.

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.4.2012 17:40 (Virty).
17 godina
neaktivan
Mariossa kaže...

Ma pitam zato sto planiram pre-purchase uzeti, pa nisam siguran da li cu uopce moci igrati na kraju. I guess da cu saznati 20.4. =)

Govore da ce igra biti optimizirana i za mid-range konfiguracije tako da se nadam da cu i ja na svom laptopu moci igrati na nekim normalnim postvkama ako nista.

Ne znam kakva je usporedba Aion i WoW, ali to dvoje mogu igrati na max pri dovoljo visokim fps, samo sa iskljucenim sjenama i detaljima vode sada u Cati, koji mi i onako nisu neki bitan faktor u igri, na kraju dana vazna je samo igrivost a ne grafika, barem meni. Tako da bih bez sjena i nekih drugih shiny efekata mogao.

Ja isto planiram, nemam ti ni ja neki komp :D, al evo frend je igrao ovu zadnju closed betu na laptopu kojeg je kupio pred 2,5 godine, bilo je sve na low, osim rezolucije i cak je i onda igra prilicno dobro izgledala iako je znala tu i tamo stucnuti. Tocnu konfiguraciju ti mogu poslati na PM kad ga pitam xD

17 godina
neaktivan
Moze PM onda samo radi usporedbe, hvala =)
16 godina
Guild Wars 2!

Da, to je sala za prvi april. Minstrel sam po sebi bi trebao biti pokazatelj toga, te prateca muzika, ali i datum zadnje ispravke. Ako ne sve to, onda dio teksta u kojem zadnjeg bossa ne upravlja AI vec se clanovi Arenanet teama izmjenjuju i svaki put ga igra netko drugi... Ili jos desetak drugih komentara koji nema ju smisla, smijesni su ili nevjerojatni :D

BTW sto se tice vas koji se brinu za igrivost, minimalnu konfiguraciju i slicno... Koliko sam shvatio ako vam radi WoW radit ce vam i GW2. Grafika, iako je lijepa, nije DX11 i nema neke pretjerane zahtjeve. S jedne strane ljudi u beti se zale na povremene padove FPS-a na extremno jakim konfiguracijama sa full hd+ rezom i max detaljima, sa druge strane to jos nije optimizirano i konfa koju arenanet navodi kao minimum za igranje je nesto sto ste kao "novi krik tehnologije" mogli kupiti prije skoro 6-8 godina... ne bas, malo pretjerujem, ali nisam ni daleko. Dakle vecina ljudi ce moc igrat, sto je upravo ono na sto arenanet cilja... zato, iako igra ima lijepu grafiku, namjerno nisu isli na ljepsu, na dx11 i slicne gluposti. sto ne znaci da vremenom nece preci na to, ili naknadno nec doci opcija za dosta boljom grafikom, ali trenutno je optimizirano tako da velika vecina ljudi moze zaigrat jednom kad izadje.

Cijena je 60$ odnosno 80$ trenutno. Istina, planiraju 10.04. to pretvorit u 60 (ili 55)€, tj. 80(ili 75)€ , jednom kad cete moci kupiti, jer cete morat upisat odakle ste i onda ce vam se sukladno mjestu stanovanja promijenit valuta. Fer ili ne to je tako. Iskreno puno me to manje smeta nego da je igra 60$ pa da svaki mjesec moram davat dodatnih 15$ za privilegiju da mogu koristit kupljenjo. (Cak i to nije u potpunosti istina, jer se padom dolara vrijednost koju moras dati za 60 dana bon za WoW i dalje nije smanjila pa je to blize 15€).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...

Hehe, tooooo. Jos da vrate commando profesiju od prosle godine... :D

Pa vratili su, odi u Embark Beach ak imas GW1 instaliran :D Ima stari commando quest od prosle godine, i jedan novi ovogodisnji (sa Terminator temom, presmijesno)

17 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Cijena je 60$ odnosno 80$ trenutno. Istina, planiraju 10.04. to pretvorit u 60 (ili 55)€, tj. 80(ili 75)€ , jednom kad cete moci kupiti, jer cete morat upisat odakle ste i onda ce vam se sukladno mjestu stanovanja promijenit valuta. Fer ili ne to je tako. Iskreno puno me to manje smeta nego da je igra 60$ pa da svaki mjesec moram davat dodatnih 15$ za privilegiju da mogu koristit kupljenjo. (Cak i to nije u potpunosti istina, jer se padom dolara vrijednost koju moras dati za 60 dana bon za WoW i dalje nije smanjila pa je to blize 15€).

Kako ide ta promjena cijene sad? Gledam u algoritmu je 350kn trenutno s tim da dajes polog od 100kn unaprijed. Ja kontam sutra otici do njih pa uzeti. Znaci njima dajem sutra 100kn i onda 10.4. jos 250kn ili kak? Ili imaju neke jeftinije sheme preko neta iako mi tih 350 kn nije zao dati i vjerovatno cu tak i uzeti.

17 godina
neaktivan
dretva kaže...

Pa vratili su, odi u Embark Beach ak imas GW1 instaliran :D Ima stari commando quest od prosle godine, i jedan novi ovogodisnji (sa Terminator temom, presmijesno)

Hehehe, ma jok, ne to. Nego bas u GW 2 :P

17 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Na koju foru je sad 80$? https://buy.guildwars2.com/ Jel govoriš za Digital edition ili Digital deluxe?

17 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...
dretva kaže...

Hehehe, ma jok, ne to. Nego bas u GW 2 :P

Hahah pa vrlo moguce da ce se commando tradicija nastavit u GW2 .. Prvi April 2013-e {#}

15 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Ma pikni si to za 350 u Algoritma, digital će te samo zaj**ati sa konverzijom valute, 60€ je 450kn, ovak ćeš dobit škatulju(iako praznu xD).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
sliver kaže...

Ma pikni si to za 350 u Algoritma, digital će te samo zaj**ati sa konverzijom valute, 60€ je 450kn, ovak ćeš dobit škatulju(iako praznu xD).

To u Algoritmu isto nije sigurno, pošto piše po očekivanoj cijeni :)

16 godina
Guild Wars 2!

Govorim za jednu i drugu. Dakle 60$ je Digital, 80$ je Digital deluxe.

Obje verzije, kao i collectors su najavljene u dolarima, a prica se da ce u europi ta cijena (ili -5) biti u eurima.

Trenutno vidis samo cijenu u dolarima, no kada se 10.04. otvori mogucnost kupnje, siguran sam da ce biti ko u diablo 3 - jednom kad upises svoje podatke (koji ukljucuju pitanja koja ti je adresa, ili barem iz koje si drzave) onda op lokaciji dolare pretvori u eure. Nisam siguran za britance, bojim se da bi njima moglo i u funte - iako amazon.uk i pojedine slicne stranice nude za 32.70funti sto je gotovo identicno kao 59.99$ kad se preracuna u kune. Ja sam vec pokusao kupiti preko amazona, ali kazu da je trenutno moguce naruciti samo za UK (dakle to nije digital verzija vec obicna koja ti unaprijed da beta key i imas 3 dana head start, ali unutar 7 dana moras unijeti pravi broj koji se nalazi u kutiji).

Trazim i dalje opcije, ako netko zna kako neka ovdje napise, jer 60$ je odlicno, 60€ cu pregrist, ali zasto to radit ako se moze za 60$ nabavit.

Ipak prije cu platit 60€ i sudjelovat u betama i imad 3 dana head start nego cekat datum izlaska i tek onda imat pristup igri.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

@Rhonin

Jel moze neki izvor glede cijena $-euro digitalnih izdanja? Ja kad sam kupovao digitalno izdanje STO-a, platih u dolarima.

0 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2!

Jel netko bio možda u algoritmu i pitao za GW2 ili pak napravio naruđbu ?

League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Danas kad sam vidjeo ovaj video bas sam se ponadao,dok nisam skontao koji je danas dan {#}

Trebala biti najava a ono...

Treat men generously or destroy them completely. For small wounds they will seek vengeance, for great ones they cannot.
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.4.2012 20:44 (Exprince).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2!

Mogu potrazit, znam da sam to citao proteklih dana.

Vidi, dok ne objave cijenu 10.04. nsta nije sigurno. Moguce da ce cijena ostat u dolarima. Sami govore da je nebitno gdje se kupi jer su sve verzije iste.

Znam da je offtopic, ali isto se pricalo za Diablo 3, pa opet, cijena, jednom kad ukucas odakle si, postaje 60€ umjesto 60$. Naprosto vezano uz dosada procitano pretpostavljam isto.

Ja trenutno za obje igre pokusavam naci izvor da se to kupi vani i da cijena ostane (okvirno) 60$ jer je to oko 120kn razlike.

Ipak, to se isplati za digitalne verzije, jer recimo narucis standardnu verziju preko Sendit.com prvo ti naplate oko 2.5 funte transport, onda nek ti na granici jos naplate carinu, dodje ti tu negdje (iako jos uvijek jeftinije neko 60€), ali cekas otprilike 5-10 radnih dana dostavu. Meni jos nikad nisu naplatili carinu, ali opet, zna se desit.

Recimo Diablo 3 se moze kupit direktno na amazon.com , ali pokusao sam debitnom karticom i nedaju, samo kreditnom. Planiram i dalje iskoristit kredisnu karticu za digital download verziju Diabla 3, buduci sami govore da nema razlike koja je verzija i da bi sve verzije trebale odsvuda radit (za razliku od nekih igara gdje su pojedine verzije bile namijenjene pojedinim trzistima, pa je ovisno o trzistu igra i dalje radila, ali recimo nije bilo krvi, alkohola, golisavih scena itd.).

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2!

hej... da li znate hoce li u algoritmu biti deluxe verzije?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice