Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.290.700
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: Guild Wars 2!
Ashelor kaže...

Po toj tvojoj nekoj ogromnoj paranoji sta se tice kreditne kartice i otkrivanja RL identiteta(nepojmljivo ti je bilo sta u jednoj guild aplikaciji treba upisat svoje RL ime)vidim da si neki isfrustrirani internet tough guy/troll/wiseass,a u stvarnosti si garant manji od makovog zrna.

Tebi je jasno da si upravo ovakvim provalama i potaknuo moj način razgovora s tobom? Mislim, daj se pogle kakve stvari pišeš. Za ozbiljno te može uzeti samo netko malouman, preplašen ili oboje.

Ti nikako da skužiš da nisam nijedno. Zato se ovoliko i pjeniš s tim pubertetskim provalama. Tužno. Fakat tužno.

TD za ne kuženje sarkazma i ironije.
16 godina
neaktivan

Od trena kada kupite igru, vi ste samo "trošak" izdavaču.. Posve je prirodno da on želi na neki način smanjiti taj trošak ili čak profitirati bez potrebe za štancanjem ekspanzija.

Što oni više novaca budu imali, to će ekspanzije imati više prostora za razvoj.. Što manje novaca budu imali, pritisak za izdavanjem ekspanzija i vrijeme njihovog razvoja će biti manje..

A s obzirom da popularne MMO igre od vas očekuju i preko 1000kn godišnje, mislim da je prilično bahato očekivati da samo platimo igru i da tu priči bude kraj.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.3.2012 14:55 (NightShadow).
17 godina
Langsdorff kaže...
Virty kaže...
Langsdorff kaže...

Tupljenje kod mene ne prolazi, vidiš prema primjeru Ashelora. Ono kaj možeš jest argumentirati svoje stajalište. To bi bilo okej, jer sam ja argumentirao svoje.

P.S.

Onih 100kn je bila okvirna cijena. Ne vidim potrebu za ulaženjem u takve detalje.

Ima bit da si najpametniji ovdi :)

Svaka cast, tvoja mora biti zadnja!

Ugodan dan ti zelim! {#}

pozz

Najnormalnije te pozovem da argumentima obrazložiš svoje mišljenje, a ti odgovoriš ovakvim postom. Što više ovakvih postova pišete, to ja izgledam pametniji. Bez da se imalo trudim.

Haha, nasmija si me.

I da ti argumentiram nesta, nebi se slagalo s tvojim stajalistem i ofc, opet bi ti bio u pravu!

Nije ni bitno, ne patim niti imam potrebu ovdi argumentirati i/ili prosipati pamet.

14 godina
neaktivan
Langsdorff kaže...
Ashelor kaže...

Po toj tvojoj nekoj ogromnoj paranoji sta se tice kreditne kartice i otkrivanja RL identiteta(nepojmljivo ti je bilo sta u jednoj guild aplikaciji treba upisat svoje RL ime)vidim da si neki isfrustrirani internet tough guy/troll/wiseass,a u stvarnosti si garant manji od makovog zrna.

Tebi je jasno da si upravo ovakvim provalama i potaknuo moj način razgovora s tobom? Mislim, daj se pogle kakve stvari pišeš. Za ozbiljno te može uzeti samo netko malouman, preplašen ili oboje.

Ti nikako da skužiš da nisam nijedno. Zato se ovoliko i pjeniš s tim pubertetskim provalama. Tužno. Fakat tužno.

Whatever,ja san najnormalnije pisa u SW:TOR threadu bez ikakvog vrijedanja i name callinga.

Dok si ti bas suprotno pljuva i omalovazava od samog pocetka.Cak sam se trudia bit sta pristojniji i lipo ti objasnit neke stvari usprkos konstantnim provokacijama i izvlacenju recenica iz konteksta.

Zanimljivo mi je i to tvoje neko postavljanje ka da si dida svima na forumu,svak ko ima drugcije misljenje od tebe je balavac,dijete,pubertetlija itd.

Ti si jedini bogomdan mudrac poznih godina....Iz mog iskustva tako se postavljaju bas ta mularija/pubertetlije i balavci iz neke svoje nesigurnosti i zelje da budu zreliji nego sta jesu.(komentar na virginity protector par stranica prije mi je bia dovoljan za taj zakljucak)

Tu coviku pricas o nekoj argumentiranoj raspravi i nedostatku istih u njegovom postu...Otidi u swtor thread i pogledaj malo sta si pisa i nadi mi argumente u svojim postovima.

Nema ih naravno,osim izljeva "mudrosti" basment trolla na svaki moj argumentiran te detaljno objasnjen post.

Tako nemoj se cudit sta mi je dojadilo pokusavat normalno komunicirat s tobom.

SW:TOR nick: Ash'a lv50 Sith Sorcerer , Nightmare Lands PvE server
13 godina
protjeran
Virty kaže...

Haha, nasmija si me.

I da ti argumentiram nesta, nebi se slagalo s tvojim stajalistem i ofc, opet bi ti bio u pravu!

Nije ni bitno, ne patim niti imam potrebu ovdi argumentirati i/ili prosipati pamet.

Upravo o tome ti pričam. Na moje najnormalnije postove i pozive za argumentacijom i razmjenom mišljenja (jer ono - tome forum i služi) ti odgovaraš na ovakav bezvezan, nekulturan i podcjenjivački način. Bezveze skroz. Ako sam ja uzeo vremena i pristojno argumentirao svoje razmišljanje (ne samo u odgovorima tebi) zaista ne vidim razloga za ovakvim tvojim postovima. Imam osjećaj da ti se zapravo niti ne razgovara, već ti je samo do nabijana post counta i trollanja. Šteta.

16 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Ajde ne spamajte forum sa vasim sra... svadajte se preko pp molim.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Ashelor kaže...

Whatever,ja san najnormalnije pisa u SW:TOR threadu bez ikakvog vrijedanja i name callinga.

Reci ti o meni kaj god hoćeš, ali činjenica ostaje da ja ne lažem. Gle ovo:

Ashelor kaže...

Gledaj necu se sad natezat s tobom tu kao da smo u vrticu.Neinformiran si i siris nebuloze.

Ashelor kaže...

Iman osjecaj da pokusavan nesto objasnit zidu,iako i zid bi prije skuzia sta mu se govori nego ti.

Ashelor kaže...

Lol ti si stvarno neki specijalac...Ili jednostavno gustas u trollanju,ali prije mislin da je ovo prvo.

Ashelor kaže...

Isto tako kazes da igras na Nightmare Lands,a prema ponasanju,kolicini neznanja i trollanja podsjecas me na jednog "specijalnog" momka sta nije moga upast u Blackout,pa je dobia slom zivaca i nerdrage-a cim vidi nekog clana guilda.

Da pogodim lik ti se zove Imbafromnorth?

I tak, veliš, bez vrijeđanja i nazivanja imenima? Zašto imaš potrebu lagati?

Kaj se komentara za virginity protector tiče - slobodno se možeš zapitati kako to da nisi skužio foru. Neki forumaši najnormalnije jesu i, što je najbitnije, nisu iz tog posta iščitali ono što si ti. Ali hej, za tebe smo već odavno utvrdili da si u stanju iščitati sve i svašta te postaviti i dijagnozu. Znaš kakva škvadra postavlja dijagnoze preko foruma, ne?

Stoj mi dobro.

17 godina
Langsdorff kaže...
Virty kaže...

Haha, nasmija si me.

Upravo o tome ti pričam. Na moje najnormalnije postove i pozive za argumentacijom i razmjenom mišljenja (jer ono - tome forum i služi) ti odgovaraš na ovakav bezvezan, nekulturan i podcjenjivački način. Bezveze skroz. Ako sam ja uzeo vremena i pristojno argumentirao svoje razmišljanje (ne samo u odgovorima tebi) zaista ne vidim razloga za ovakvim tvojim postovima. Imam osjećaj da ti se zapravo niti ne razgovara, već ti je samo do nabijana post counta i trollanja. Šteta.

Da mi je do nabijanja postova, sigurno bi ih ima vise u skoro 5 godina.

Glede nekulturnog/podcjenjivackog/bezveznog postanja, dalo bi se razmotrit s obzirom na neke tvoje postove ne samo u ovoj temi.

BTW ne podcjenjujem nikoga, ali ti bi triba prihvatiti cinjenicu da nisi Tata-Mata igranja i da nemaju svi ista stajalista/uvjerenja kao ti.

Da, ovo je forum i tu sam da procitam sta zanimljivog o temama koje me zanimaju.

Argumentiranje ostavljam za druge RL situacije, u ovoj temi mi i ne tribaju bar ne zasad.

Mislim da je bilo dosta off-topica, ako bas zelis pametovat, pametuj, ne mogu te sprijecit.

Jedino te mogu ignorirat ako bude trebalo.

13 godina
protjeran
zjaka kaže...

Na PP si ne mogu dijelit TU. {#}

13 godina
protjeran
Virty kaže...
Langsdorff kaže...
Virty kaže...

Haha, nasmija si me.

Da mi je do nabijanja postova, sigurno bi ih ima vise u skoro 5 godina.

Glede nekulturnog/podcjenjivackog/bezveznog postanja, dalo bi se razmotrit s obzirom na neke tvoje postove ne samo u ovoj temi.

BTW ne podcjenjujem nikoga, ali ti bi triba prihvatiti cinjenicu da nisi Tata-Mata igranja i da nemaju svi ista stajalista/uvjerenja kao ti.

Da, ovo je forum i tu sam da procitam sta zanimljivog o temama koje me zanimaju.

Argumentiranje ostavljam za druge RL situacije, u ovoj temi mi i ne tribaju bar ne zasad.

Mislim da je bilo dosta off-topica, ako bas zelis pametovat, pametuj, ne mogu te sprijecit.

Jedino te mogu ignorirat ako bude trebalo.

Offtopic generiraš ti svojim neprestanim izvlačenjem od argumentiranja svog mišljenja. Nas dvojica smo pričali o modelima financiranja, skužili da se ne slažemo i ja sam svoje mišljenje argumentirao. Ti to odbijaš napraviti, oglušuješ se na moje pozive za argumentiranjem mišljenja i onda još prebacuješ priču na mene kao osobu, a ne na moje mišljenje.

Dovoljno dugo sam na internet forumima da znam prepoznati znakove nekoga tko nema argumente.

Hvala na razgovoru i bok. /wave

15 godina
Guild Wars 2!
konkretno zasto sam ja za pretplatu a ne mirkotransakcije:

za dodavanje novog kvalitetnog sadrzaja trebaju novca i to dosta. bojim se da im mikrotransakcije nece biti dovoljne. jer ako stvarno budu samo itemi koji nemaju apsolutno nikakav utjecaj na gameplay i ne daju igracu nikakvu prednost ne znam hoce biti dovoljno ljudi koji ce to kupovati. odnosno da li ce dovoljno novca zaraditi na tome da mogu neometano raditi dodatke. bojim se u slucaju da ne bude dosta novca da ce ipak morati ubaciti neki boost (xp,gold,karma) koji ce se bolje prodavati i dati vecu zaradu ali dati i prednost igracima koji budu kupovali.

inace nemam nista protiv ekipa koja je voljna kupiti kozmeticke nadogradnje. uglavnom budemo vidjeli s vremenom kako ce to razvijati
[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
smiglcro kaže...

za dodavanje novog kvalitetnog sadrzaja trebaju novca i to dosta. bojim se da im mikrotransakcije nece biti dovoljne. jer ako stvarno budu samo itemi koji nemaju apsolutno nikakav utjecaj na gameplay i ne daju igracu nikakvu prednost ne znam hoce biti dovoljno ljudi koji ce to kupovati. odnosno da li ce dovoljno novca zaraditi na tome da mogu neometano raditi dodatke. bojim se u slucaju da ne bude dosta novca da ce ipak morati ubaciti neki boost (xp,gold,karma) koji ce se bolje prodavati i dati vecu zaradu ali dati i prednost igracima koji budu kupovali.

inace nemam nista protiv ekipa koja je voljna kupiti kozmeticke nadogradnje. uglavnom budemo vidjeli s vremenom kako ce to razvijati

Zato je to b2p..

U wow-u platiš ekspanziju 50 eura i godišnje oko 120 eura za koji dobiješ nekoliko patcheva sa raidovima i tamnicama.

U GW2 platiš 50 eura, dobiješ patcheve sa bug fixevima i class balance besplatno, ali novi content kao što su nova područja platiš novih recimo 30 eura..

14 godina
neaktivan
zjaka kaže...

Well said,i savjet usvojen ;)

13 godina
protjeran
smiglcro kaže...

Ne vidim zašto ne bi imali resursa za izdavanjem kvalitetnog sadržaja bez modela s pretplatom.

Guild Wars je svoj in-game dućan dobio sredinom 2006. godine, što je nekih 14-15 mjeseci mjeseci nakon izlaska Prophecies i 3 mjeseca nakon Factions. U čitavom tom periodu su se financirali isključivo prodanim kopijama igre i išlo im je više nego dobro. Osim toga, u devetom mjesecu 2005. godine smo dobili Sorrow's Furnace. SF je zaista velik i kvalitetan update, besplatno streaman svim igračima i razvijen bez pretplate i bez mikrotransakcija.

- Novi outpost

- Nova explorable mapa

- Prvi GW dungeon

- Skroz nova vrsta itema

- Bossevi nazvani prema pobjedničkim prijedlozima iz natječaja

- Nove vrste monstera

- Locked chestovi i ključevi za njih

- XP scrollovi

- Superior Salvage i Identification kitovi

- Monsteri dropaju ključeve i scrollove

- Nova mehanika učenja skillova

- Guest sistem za guildove

I još hrpa stvari. Sve besplatno. Mjesecima prije in-game dućana koji bi to financirao i bez ikakve mjesečne pretplate.

U zadnje vrijeme dobivamo besplatne nadogradnje s mnoštvom novih questova i itema, sve to usprkos činjenici da su potpuno posvećeni radu na GW2. Stvari tipa War in Kryta i Winds of Change su očigledan pokazatelj da nisu zaboravili na GW, da im nije neisplativ i da stvari rade zaista drugačije od drugih developera i izdavača. Kod svih ostalih bi ove stvari bile DLC koji bi koštao. Na GW, bez pretplate, ali s in-game dućanom koji prodaje kozmetiku, smo te nadogradnje dobili skroz besplatno.

Resursa, znanja i volje za izdavanjem kvalitetnog sadržaja bez pretplate očigledno imaju.

14 godina
neaktivan
smiglcro kaže...

Ma nemas brige ima dosta f2p igara koji okrecu ogromne pare samo na kozmetickim dodacima,isto tako imas citavu industriju gold sellera koja ce ovde bit nistavna jer ce Arena net prodavat "gold".

Ljudi to kupuju,koliko ti se god cinilo da to nije neka lova pogledaj npr. League of Legends,Riot okrece ogromne novce,a jedino sta se mogu kupit skinovi za charactere,dodatni rune page-ovi i sl. nista sta daje ikakvu prednost u samoj igri.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.3.2012 15:59 (Ashelor).
16 godina
Langsdorff kaže...
acca kaže...

sry, morao sam

Znam, jače je od tebe, a uvijek možeš dobit i koji palac gore od škvadre kojoj sam stao na žulj. U potpunosti te razumijem i ne uzimam ti za zlo. {#}

Uostalom, to je daleko lakše od argumentiranog odgovora na moj argumentirani odgovor tvojoj tvrdnji kako je GW grindfest.

ne arumentira mi se s likom koji je ispucao pune 2 godine života na jednoj igri :D

17 godina
Langsdorff kaže...

Dovoljno dugo sam na internet forumima da znam prepoznati znakove nekoga tko nema argumente.

Hvala na razgovoru i bok. /wave

Zar su mi potrebni argumenti da budem na forumima!?

Tebi je rijec "argument" sve u zivotu izgleda, vjerojatno si i do cure/momka dosa argumentima :)

Adio pameti.

Zivio 100 godina {#}

13 godina
protjeran
Virty kaže...

Tebi je rijec "argument" sve u zivotu izgleda, vjerojatno si i do cure/momka dosa argumentima :)

Adio pameti.

Zivio 100 godina {#}

Argumenti su ti potrebni kada želiš korisno sudjelovati u raspravi, ne trollati bezveze i trkeljati gluposti koje si negdje načuo pa ti se učinile kul. Kako si se deklarirao kao zagovaratelj rasprave, pretpostavio sam da ćeš dati i argumente kako i priliči jednoj raspravi. No, ta deklaracija, kao i ostatak današnjih postova, je očigledna trolidba i izbjegavanje argumentacije. Jer je nemaš kao niti ovaj koji ima problema s kalendarom.

acca kaže...

ne arumentira mi se s likom koji je ispucao pune 2 godine života na jednoj igri :D

Zapravo ti se ne argumentira jer ti je i samome jasno kako agrumenata nemaš, a još i pričaš gluposti. Vidi gradivo za treći osnovne:

Godina = 365 dana, dvije godine = 365 x 2 = 730 dana

9800 sati podijeljeno s 24 sata u danu = 408,33 dana

13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

citam i pokusavam shvatiti koji vam je q? nije da pisem puno na forumu ali zbog ovakvih upravo to i ne radim

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.3.2012 17:41 (DeepStick).

3 0 hvala 0
17 godina
Langsdorff kaže...
Virty kaže...

Adio pameti.

Zivio 100 godina {#}

Argumenti su ti potrebni kada želiš korisno sudjelovati u raspravi, ne trollati bezveze i trkeljati gluposti koje si negdje načuo pa ti se učinile kul. Kako si se deklarirao kao zagovaratelj rasprave, pretpostavio sam da ćeš dati i argumente kako i priliči jednoj raspravi. No, ta deklaracija, kao i ostatak današnjih postova, je očigledna trolidba i izbjegavanje argumentacije. Jer je nemaš kao niti ovaj koji ima problema s kalendarom.

acca kaže...

Zapravo ti se ne argumentira jer ti je i samome jasno kako agrumenata nemaš, a još i pričaš gluposti. Vidi gradivo za treći osnovne:

Godina = 365 dana, dvije godine = 365 x 2 = 730 dana

9800 sati podijeljeno s 24 sata u danu = 408,33 dana

Boze mili koji si ti slucaj, zao mi te je.

Zelim ti puno srece u zivotu s takvim stavom.

Ego je zeznuta stvar.

Po prvi put cu iskoristiti opciju "ignoriraj" {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.3.2012 17:49 (Virty).
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

E sad posto sam stari igrac GW 1nice ako nisam zaboravio bio je jedan odlican guild nasih ljudi skojim sam bio jako dobar (dok se nazalost nismo raspali)!!! :(

Zanima me dal ima jos neko iz tog prastarog (hrvatskog) guilda ovdje mislim da oni koji su bili u njemu ce skontat i da ce mi se javiti na PP.

Zasto to!? Zato da opet ako misle igrati da se nadjemo i napravimo svoj guild od nasih ljudi.

E sad ak me pamcenje sluzi guild se zvao nekako s Celestial nesta il tako nekako nemogu se tocno sjetiti al imali smo jako jako dobru ekipu koja je derala non stop! :)

Ja vjerovatno kupujem GW2 tak da se mozemo organizirati odma na pocetku. Neke friendove imam jos u listi iz tog guilda na GW1 i volio bi da mi se jave da ponovo napravimo guild!

pozz i vidimo se in game (al jbg nazalost ne uskoro)

EDIT:

Ime lika iz GW jedinice nemogu sad napisati zbog vise sile al cu dgovorit na PP!

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.3.2012 17:55 (zzXXy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Guild Wars 2!

Celestial Legion [CeL]?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Virty kaže...

Po prvi put cu iskoristiti opciju "ignoriraj" {#}

Same here  {#}

17 godina
neaktivan
Langsdorff kaže...

Celestial Legion [CeL]?

Brijem da sam bio u tom guildu, je to ona cura neka vodila?

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

e tako je CeL nije cura je bila oficir! mislm da se zvala Claiara il tako nes

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Ne sječam se više davno davno je to bilo :D

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Guild Wars 2!

Mislim da je jedini domaći guild pod vodstvom djevojke Croatian Mighty Clan [CROM]. U [CeL]-u je bila ekipa koja se kasnije razišla po drugim domaćim guildovima([BoA], [WoR]) ili otišla igrat PvP. Mislim da su tu negdje nastala dva [CRO] guilda - Croatia PvE i Croatia PvP. Kasnije se škvadra opet razišla po međunarodnim guildovima tako da aktivnih hr guildova ima jako, jako malo. Vidio sam da CROM ima aktivnih, Croatian Maniacs [CM] isto, [SiV] također ima nekoliko aktivnih igrača, ali prije je domaćih igrača i guildova bilo na tone. Organizirali smo bili čak i prvi susret hr igrača u Ascalonu, imam negdje i skrinšote kak stojimo na onim velikim stepenicama. XD

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

e da u pravu si tak je nekako bilo! u CM sam bio dok me nisu kikali iz njega inace sam bio suosnivac CM guilda s jos 3 frienda s kojim sam bio u vez preko mobitela al smo se nakraju razisli :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Langsdorff kaže...

Mislim da je jedini domaći guild pod vodstvom djevojke Croatian Mighty Clan [CROM]. U [CeL]-u je bila ekipa koja se kasnije razišla po drugim domaćim guildovima([BoA], [WoR]) ili otišla igrat PvP. Mislim da su tu negdje nastala dva [CRO] guilda - Croatia PvE i Croatia PvP. Kasnije se škvadra opet razišla po međunarodnim guildovima tako da aktivnih hr guildova ima jako, jako malo. Vidio sam da CROM ima aktivnih, Croatian Maniacs [CM] isto, [SiV] također ima nekoliko aktivnih igrača, ali prije je domaćih igrača i guildova bilo na tone. Organizirali smo bili čak i prvi susret hr igrača u Ascalonu, imam negdje i skrinšote kak stojimo na onim velikim stepenicama. XD

Moguće da je CROM bio, to je bio period između Prophecies i Factionsa kad sam bio u tom guildu.

13 godina
protjeran
Guild Wars 2!

CM je bio najjački dok Marabus nije popunio HoM i odustao od igranja. To je totalni car bio. {#}

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice