Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.300.115
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Guild Wars 2!
thechosenfreak kaže...

Evo bas sam upravo dobio. Vec sam mislio da je key a ono {#}

In just over 48 hours, 1 million players signed up for a chance to participate in upcoming Guild Wars 2 beta events. Although we wish we could invite everyone who signed up to playtest the beta, we do have a limited number of slots available for each event and not everyone will be able to play. We know you're very eager for us to send out beta invitations, and we will be sending these confirmations out shortly.

In the meantime, we've prepared a little thank you for all those who applied - a brand new video that features never-before-seen in-game footage.

Just head over to the Guild Wars 2 Facebook page and "Like" us to watch the video! Thanks for your support, and we'll see you in game

I meni stiga isti mail {#}

17 godina
neaktivan
Gozz kaže...

pa eto kao da nije dobio, a i meni je tako došlo, domo kakve si ti sreće?

Dobih isto taj mail. U njemu pise: "We know you're very eager for us to send out beta invitations, and we will be sending these confirmations out shortly." - znaci za kojih par dana bi mogli inviteove poceti slati, a mi ih primati. xD

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
16 godina
1domagoj1 kaže...
Gozz kaže...

pa eto kao da nije dobio, a i meni je tako došlo, domo kakve si ti sreće?

Dobih isto taj mail. U njemu pise: "We know you're very eager for us to send out beta invitations, and we will be sending these confirmations out shortly." - znaci za kojih par dana bi mogli inviteove poceti slati, a mi ih primati. xD

Lol daj budi malo realističan

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.3.2012 0:51 (acca).
17 godina
neaktivan
Mauro kaže...
crash11 kaže...

30.9. je najavljen datum izlaska, sad ćemo vidit.

Uh, dugo mi to cekati.

Prije nekih mjesec dana sam otkazao Rift, pa bi volio da GW2 dodje ranije.

Ne vidim trenutno nikakav MMORPG koji bi mi mogao ubiti vrijeme do izlaska GW2  {#}

I ja cekam GW2 i vec neko vrijeme trazio sta cu nakon WOW.a i sad sam instalirao DC Universe online i igra je PREDOBRA zasada. Cak je i besplatna. Jeste da je 17Giga download,ali igra rastura!!! Ako dodjes,javi se da ti objasnim osnove,hehe...

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.3.2012 1:09 (drocketman).
15 godina
Guild Wars 2!

uf kako mi je srca zaigralo kada sam vidio email, na trenutak sam pomislio da su me invajtali u betu :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2!

baš me zanima hoće li biti netko sretnik sa foruma koji će dobit betu,kada sam vidio mail i ja se ponado da je stigao invite kad ono ćorak {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Guild Wars 2!

Dobio na oba acc-a mail, sad cekati.
(Laptop i PC) ako budem te srece da dobijem na oba, budem poklonio jedan! 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Guild Wars 2!
From 10th April, players can pre-purchase the Guild Wars 2 Collector’s, Digital Deluxe or Standard Editions from buy.guildwars2.com or select retailers. All players that pre-purchase Guild Wars 2 will be given access to all upcoming beta events and will be given head start access prior to release. Follow the link for more information about this and our incredible Collector’s Edition!

https://buy.guildwars2.com/
Moj PC  
3 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
smiglcro kaže...
From 10th April, players can pre-purchase the Guild Wars 2 Collector’s, Digital Deluxe or Standard Editions from buy.guildwars2.com or select retailers. All players that pre-purchase Guild Wars 2 will be given access to all upcoming beta events and will be given head start access prior to release. Follow the link for more information about this and our incredible Collector’s Edition!

Upravo sam mislio lupiti link. Bio si brzi ;)

Sretan sam ko malo dijete sad. Sve vam pise. System requirementsi (priblizni), dobije se pristup beta vikendima, tri dana head start. Ja ne vjerujem. Celjust mi je ispala i jezik je do poda...

EDIT: Ako nije nekakva aprilska sala xD

EDIT2: Kako to ide s fizickim izdanjima i njihovim pre-purchaseom? Jer treba neko vrijeme da igra meni dode doma na adresu, jel onda oni to ranije salju ili? Najradije bi uzel Collector's Edition, ali ce mi nasi opi*zditi carinu na to... aaaaargggghhh.

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.3.2012 14:26 (1domagoj1).
16 godina
Guild Wars 2!

Bemti, 25GB free disk space.

Pojest ce mi SSD {#}

If you're not paranoid, you're not paying attention
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
1domagoj1 kaže...
smiglcro kaže...

Upravo sam mislio lupiti link. Bio si brzi ;)

Sretan sam ko malo dijete sad. Sve vam pise. System requirementsi (priblizni), dobije se pristup beta vikendima, tri dana head start. Ja ne vjerujem. Celjust mi je ispala i jezik je do poda...

EDIT: Ako nije nekakva aprilska sala xD

EDIT2: Kako to ide s fizickim izdanjima i njihovim pre-purchaseom? Jer treba neko vrijeme da igra meni dode doma na adresu, jel onda oni to ranije salju ili? Najradije bi uzel Collector's Edition, ali ce mi nasi opi*zditi carinu na to... aaaaargggghhh.

Mislio sam da cu kupiti ovu ediciju ali vidio sam cijenu, 150 dolara", baš šteta. bilo bi ljepo imati to na polici pored kompa;)

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
16 godina
neaktivan

Sve cijene za Ameriku:

- 60 dolara normal

- 80 digital deluxe

- 150 collector

http://massively.joystiq.com/2012/03/13/guild-wars-2-pre-purchase-details-announced/

14 godina
NightShadow kaže...

Sve cijene za Ameriku:

- 60 dolara normal

- 80 digital deluxe

- 150 collector

http://massively.joystiq.com/2012/03/13/guild-wars-2-pre-purchase-details-announced/

Računaj kod nas oko 450..

16 godina
neaktivan

I system req ako ste propustili:

Minimum System requirements also released:
• Windows® XP Service Pack 2 or better
• Intel® Core™ 2 Duo 2.0 GHz, Core i3, AMD Athlon™ 64 X2 or better
• NVIDIA® GeForce® 7800, ATI Radeon™ X1800, Intel HD 3000 or better (256MB of video RAM and shader model 3.0 or better)
• 25 GB available HDD space
• Broadband Internet connection
• Keyboard and mouse

* Due to potential changes, system requirements may change over time, and you may be required to upgrade your current system (or obtain a new system) to continue to play the game.

17 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...

Ako kupis digital edition, onda nije toliko :)

16 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...
NightShadow kaže...

Sve cijene za Ameriku:

- 60 dolara normal

- 80 digital deluxe

- 150 collector

Kao prvo, moći će se izravno kupiti online, tako da će vjerojatno cijene biti 50 i 65-70 eura za Europu..

S druge strane očekujem GMC preorder za 299 ili 349kn..

Hmm, kad bi recimo GMC osigurao preorder bonuse onda bi bila dvojba kutija ili head start..

EDIT: pre-purchase izravno od NC-a donosi bonuse izgleda, dok pre-order od retailera donosi 1 day start

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.3.2012 15:20 (NightShadow).
14 godina
1domagoj1 kaže...
XVII Mini kaže...

Ako kupis digital edition, onda nije toliko :)

Dap, tako cu i kupiti posto me kutije nimalno ne zanimaju a i cijena je manja.

16 godina
neaktivan

Zanimljivo je da se prikazana cijena mijenja ovisno o lokaciji..

Nama je prikazana u dolarima vjerojatno zbog EU.

Collectors je inače prikazan kao 150 eura, tj. 130 funti..

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.3.2012 15:22 (NightShadow).
16 godina
neaktivan

Opcija I

ANet cijeni digitalnu verziju u Europi 50 eura

- digitalna verzija dođe 350 - 370 kn

- kutija efektivno dođe 350kn

- preorder kutije prek GMC vjerojatno dođe 300kn

Opcija II

ANet cijeni digitalnu verziju u Europi 60 eura, ali nama naplati 60 dolara jer još nismo EU

- digitalna verzija dođe 350 - 370 kn

- kutija efektivno dođe 400kn

- preorder kutije prek GMC vjerojatno dođe 350kn

Opcija III

ANet cijeni digitalnu verziju u Europi 60 eura i kod nas

- digitalna verzija dođe 450kn

- kutija efektivno dođe 400 kn

- preorder kutije prek GMC vjerojatno dođe 350 kn

16 godina
neaktivan

Zapravo je opcija I,V

The Digital Deluxe Edition costs £65/€75.

The Standard Edition costs £50/€55.

Dakle vjerojatno 400kn (350 preorder?) preko GMC, a preračunato 400 izravno za betu i head start..

Izvor: eurogamer

http://www.eurogamer.net/articles/2012-03-13-guild-wars-2-pre-order-deals-collectors-and-digital-deluxe-editions

17 godina
neaktivan

Znaci od 10 Aprila ce se moci pre-purchased,al ne zna se jos kad igra izlazi jel tako?

17 godina
neaktivan
drocketman kaže...

Znaci od 10 Aprila ce se moci pre-purchased,al ne zna se jos kad igra izlazi jel tako?

Tako je. Pre-purchase je 10.4., ali ne zna se kad izlazi. No to moze biti naznaka da bi prilicno uskoro mogli zaigrati i full igru. S tim da ako kupis vec sad, dobijes pristup buducim betama i headstart 3 dana sto znaci da prilicno rano mozes krenuti igrati.

Btw., sto se tice konfiguracije, mogu reci: "I told you so!" :D, mislim nije ovo neka monstrumska konfiguracija vec razumna minimalna konfa za danasnje vrijeme.

16 godina
neaktivan

We will update the FAQ on the official Guild Wars 2 website soon. Here are the questions and answers we will include:

What do I get with a Pre-Purchase of the game?
Customers who pre-purchase the game in full will enjoy guaranteed access to our Beta Weekend Events, three-day Headstart Access to the final game, and five digital items designed to enhance your gameplay experience.

What if I don’t want to pay in full in advance?
In addition to Pre-Purchase, a number of our retail partners are offering a Pre-Order program. Customers who pre-order will receive one-day Headstart Access to the final game.

When do Beta Weekend Events (BWEs) start, and how many will there be?
The first BWE is currently planned for late April, and we expect to have one every month or so. The schedule is subject to change and will be confirmed at a later date. Currently, we do not know how many of these events we will have.

Is Pre-Purchase the only way to get into Guild Wars 2 Beta Weekend Events?
Pre-Purchase is the only guaranteed way to get into all Beta Weekend Events. We will also be running promotions for access to individual Beta Weekend Events.

I already signed up for the Guild Wars 2 Beta. Do I need to Pre-Purchase?
If you want to get guaranteed access to all Beta Weekend Events, yes, you must Pre-Purchase. Simply signing up for the Beta does not guarantee access to the Beta Weekend Events.

Which products are available for Pre-Purchase?
Customers will be able to Pre-Purchase the Guild Wars 2 Digital Edition and the Guild Wars 2 Digital Deluxe Edition directly from NCsoft. In addition to the digital products, certain retailers will also be offering physical Pre-Purchase of the Guild Wars 2 Standard Edition and the Guild Wars 2 Collector's Edition.

How does physical Pre-Purchase work?
Physical Pre-Purchase for Guild Wars 2 is only available at select retailers. The details of how this will work will differ slightly depending on which edition customers purchase and where they purchase it.

• Standard Edition (North America) — Customers will buy the Standard Edition Pre-Purchase box and receive a Pre-Purchase serial code. They will then go to https://register.guildwars2.com and follow the on-screen instructions to create a Guild Wars 2 account and apply the serial code, which will give them access to Beta Weekend Events and three-day Headstart access to the final game. When Guild Wars 2 launches, customers will need to return to the retailer with proof of purchase to receive the full Standard Edition box and retail serial code. They will need to apply this retail serial code to their Guild Wars 2 account within five days to continue playing without interruption.
  • Standard Edition (Europe)— Customers will buy the Standard Edition Pre-Purchase box and receive their serial code. This is the only serial code customers will receive and will grant access to the Beta Weekend Events, three-day Headstart Access, the Hero's Band digital item, and full access to the final live game. Customers will not need to return to retail to receive another serial code.
  • Collector's Edition (North America and Europe)— Customers will buy the Collector's Edition Pre-Purchase box and receive a Pre-Purchase serial code. They will then go to https://register.guildwars2.com and follow the on-screen instructions to create a Guild Wars account and apply the serial code, which will give them access to Beta Weekend Events and three-day Headstart Access to the final game. When Guild Wars 2 launches, customers will need to return to their retailer with proof of purchase to receive the full Collector's Edition box with physical items and retail serial code. They will need to apply this retail serial code to their Guild Wars 2 account within five days to continue playing without interruption.

We will continue to monitor common questions and answers from all of our communities, and if appropriate, update the FAQ at a later date.

Iskreno ne vjerujem u izlzak igre prije 1.8.-1.9.

Prvi beta vikend će biti krajem travnja, a minimalno bi trebala biti 3 po nekoj procjeni..

S obzirom da se ne isplati izbacivati igru preko ljeta (iako GW2 bi možda i isplatio) to je moj zaključak..

17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Znaci uzima se Standard Edition i decki vidimo se ingame ;)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

LoL, a šta sam vam ja reko neki dan, oko 30.9. igra je vani. A ovo za betu, pričo sam s likom koji ju već igra, naime, morao je potpisati ugovor prije samog igranja, kao da neće odavati nikome ništa iz igre, mora komentirati na njihovom forumu vezano za bugove u igri, itd... Kaže da je brutalno napravljena igra i da se očekuje izlazak krajem godine, kako pišu administratori na zatvorenom forumu. Rade punom parom na otklanjanju bugova. Mislim da su svi igrači guild wars 1 (koji imaju sve nastavke) dobili beta keyeve ili im je padalo na nekim bossevima.

Bilo bi dobro da se napravi neki guild ovdje na forumu prije samog izlaska igre, neki balkan guild ili sl. ako već nije dogovoreno.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.3.2012 23:31 (crash11).
16 godina
neaktivan

Only the digital editions will be purchasable directly from NCsoft.

Physical copies of the game will be purchasable from retailers.

As we messaged earlier, there will be a closed beta test at the end of this month. This is NOT the same thing as the Beta Weekend Event (BWE) mentioned in the pre-purchase FAQ.

There are a bunch of other questions I see that I cannot answer and/or have no information on (or people have already answered them), so unfortunately I can't respond to those.

17 godina
neaktivan
crash11 kaže...

LoL, a šta sam vam ja reko neki dan, oko 30.9. igra je vani. A ovo za betu, pričo sam s likom koji ju već igra, naime, morao je potpisati ugovor prije samog igranja, kao da neće odavati nikome ništa iz igre, mora komentirati na njihovom forumu vezano za bugove u igri, itd... Kaže da je brutalno napravljena igra i da se očekuje izlazak krajem godine, kako pišu administratori na zatvorenom forumu. Rade punom parom na otklanjanju bugova. Mislim da su svi igrači guild wars 1 (koji imaju sve nastavke) dobili beta keyeve ili im je padalo na nekim bossevima.

Bilo bi dobro da se napravi neki guild ovdje na forumu prije samog izlaska igre, neki balkan guild ili sl. ako već nije dogovoreno.

To su i dalje pretpostavke. Ja se zasad drzim one "when it's finished", to je jedina tocna informacija.

A sto se tice bete, a vi ste mislili sto? Pa closed beta je, nije free igranje. Prema NDA-u ne smijes niti reci da si u beti, a kamoli nesto iz bete odavati. Trazis bugove i reportas ih. Dajes feedback sto se igre tice. Nije zajeba*ncija, vec posao :D

Ma bit ce je*beno, jedva cekam, kao i vi sigurno. Sto se guilda tice, ne znam, vidjet cemo. ;)

13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!
Ma da, ja sam sretan sto znam samo da ce igra izac ove godine :D a sto se tice cekanja, malo WoT-a ce fino doći, vidimo se ingame...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
crash11 kaže...

Mislim da su svi igrači guild wars 1 (koji imaju sve nastavke) dobili beta keyeve ili im je padalo na nekim bossevima.

{#}

edit: btw znate da je cijena Standard Digital pre-purchasea za amere 60$ , a za europu 55€? kako nas scammaju {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.3.2012 0:22 (dretva).
17 godina
neaktivan
dretva kaže...

{#}

edit: btw znate da je cijena Standard Digital pre-purchasea za amere 60$ , a za europu 55€? kako nas scammaju {#}

Povoljnije nego Steamu gdje je 1$ == 1 euro. Iako mislim da cemo mi moci kupiti po cijeni u $, ali ne drzi me za rijec. Zadnji put kad sam kupovao igru (STO) platih ju u $. To je bilo na tadasnjem Direct2Driveu, sadasnji GameFly.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.3.2012 0:42 (1domagoj1).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice