znam da ovo nea nikakve veze s temom...al znal iko gde mogu nac save game od gta4...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma moja ce ga masina pojest za dorucak covjece:
meni necce na firefox da otvori taj metergame
Moras instalirat Javu i Enable je u Addons...Nadam se da sam pomogo...
Moras instalirat Javu i Enable je u Addons...Nadam se da sam pomogo...
ma nece..inst sam javu i u pocijama je enable..opet nece
moraš restartirati browser.ponovi instalaciju,izađi pa opet uđi u browser i radit ce.
btw,gta ce vam se vrtiti i na konfiguraciji od procesora 1.8 ghz i sa 1 gb ram.provjereno.
moraš restartirati browser.ponovi instalaciju,izađi pa opet uđi u browser i radit ce.
btw,gta ce vam se vrtiti i na konfiguraciji od procesora 1.8 ghz i sa 1 gb ram.provjereno.
hvala...za browser...al imal gde save game za gta4 ili kakav hack
hvala..pomogo je savjet oko browsera...i ev moja statistika
a zasto nece u mene da prikaze rating na game-o-meteru...svaki put mi pise "can you play it click here"
zabranjeno je pricati o takvim stvarima na forumu..ali,ima rijesenje no nebih ga tu govorio.
ako ces ebi skratiti muke kupi si original :D
Bok,imam pitanje da li ce mi raditi GTA IV za pc na ovoj konfiguraciji: Amd Athlon 64 3500+,Ati Radeon HD 3650 512 mb-a,2 gb ram-a,harda imam dovoljno..???
Bok,imam pitanje da li ce mi raditi GTA IV za pc na ovoj konfiguraciji: Amd Athlon 64 3500+,Ati Radeon HD 3650 512 mb-a,2 gb ram-a,harda imam dovoljno..???
DA
ok ali na med ili sve na low???
ok ali na med ili sve na low???
Na low..ako stavis na medium bojim se da ce ti malo trzati
IMAL GDE SAVE GAME ZA GTA4!!!!!!!!!!!!!
Prvo ugasi Caps lock,drugo malo manje tih uskličnika molim te...a sto neda ti se prolazit igrica ^^
http://www.thegtaplace.com/gta4/ -tu pogledaj
Prvo ugasi Caps lock,drugo malo manje tih uskličnika molim te...a sto neda ti se prolazit igrica ^^
prvo nepametuj....pisem velikim slovima zato sto sma ponovio post milion puta...
prvo nepametuj....pisem velikim slovima zato sto sma ponovio post milion puta...
a i ti ne pametuj i mogao bih te prijaviti zbog ove poruke tvoje : ''al imal gde save game za gta4 ili kakav hack''
Hackovanje i cheatanje je zabranjeno na ovom forumu!
Pa mi nismo pametni,ali barem znamo pisat standardnim književnim jezikom.Što me briga odakle si,ali ako već sudjeluješ pokušaj biti pismen.
Ey ljudi na kojoj rezi i koje postavke bi stavio na ovu konfu za GTA IV:
Dual core E5300 2x2.66
4gb Ram
ATI Radeon HD4670 1gb
Medium TExtures,ostalo high, osim sto stavi View Distance 50. radit ce ti dobro. Prosjecnih 30-40
Kak bi GTA IV radio sa i7,4Gb DDR3 memorijom i HD4870?
ey mislim da bi ti dobro radilo sa tom konfom
a jell bi bilo najbolje skinuti onaj zadnji patch??
Kak bi GTA IV radio sa i7,4Gb DDR3 memorijom i HD4870?
letio bih na toj kofi....
A kako bi GTA4 radio na ovoj konfiguraciji: Sapphire Radeon HD 3650 AGP, 18GB (hard disc) i 1.5GB RAM memorije??
18 gb?
Jedva bi i stao.
A inače na medium/low ( više medium ), ali nisi rekao proc.
ey ljudi koji bi bio najbolji crack???
18 gb?
Jedva bi i stao.
A inače na medium/low ( više medium ), ali nisi rekao proc.
Pa nemoze mu ni stat ili je covjek napravio posebnu particiju za GTA IV......al da ima toliki HDD nema sanse da mu stane...
Evo moje mogućnosti igranja
solidno...ja mislim..da ljudi nebi trebali sad kupovat kopove radi gta4....ja bi se strpio..pa saceko mafiu...ili nesh sl..pa izkesiro 10.000kn..i kupio sebi zivotinju..