Zanima me kako ubaciti glazbu(znam gdje ubaciti) ali kad ubacim nema efekta nikakvog..ps. nije original igra.
Hvala unaprijed svima koji pomognu
Zanima me kako ubaciti glazbu(znam gdje ubaciti) ali kad ubacim nema efekta nikakvog..ps. nije original igra.
Mislim da trebaš ići u My Documents pa tamo negdje naći gta iv i tako...ako ne nađeš, probaj naći readme u originalnom folderu igre, tamo ti sigurno piše..
Mislim da kad ubaciš svoje pjesme u u folder od GTA 4 (neznam točno gdje) onda u igri valjda trebaš pod opcijama aktivirati iliti uključiti te svoje pjesme. Barem je tako bilo u GTA SA.
Prebacis je tamo u Documents Rockstar Games GTAIV Userfiles tkao nes kao u SanAndreasu. A da ti radi moras stisnit pausu dok igras otic u audio i stisnit scan all files. Zatim stavis opciju shuffle i onda dok si u vozilu prevrtis na Independece radio stanicu.
Pod my documents nađeš rockstar Gta 4 itd. đinđe. Nađeš folder nešto sa music unutar tih foldera, i staviš si shortcute od pjesama unutra.
Dok igraš gta 4 odeš pod opcijama na audio i odeš na scan. Kad skenira vratiš se u igru i prebaciš na radio independence FM. Uglavnom bespotrebna tema, mogao si to naći za 5sec na google-u.
USE GOOGLE!
Vidim svi nesto okolisaju pa evo ti tocno
My Documents\Rockstar Games\GTA IV\User Music
onda u igri pauzu onda audio pa scan muisic, i onda ce ti bit na stanici Indepedence FM
onda u igri pauzu onda audio pa scan muisic, i onda ce ti bit na stanici Indepedence FM
Zato što je igra dosadna pa ju nismo dugo igrali = nesjećamo se baš
Zato što je igra dosadna pa ju nismo dugo igrali = nesjećamo se baš
Ja igram, i presao sam misije (ubijen Roman :( a pise da sam presao 70%.
Imaš puno side-missionsa za obavit, puno golubova za ubijat i puno stuntova za odradit
Imaš puno side-missionsa za obavit, puno golubova za ubijat i puno stuntova za odradit
Uf to mi se da radit...
I san andreas je 10x bolji od gta 4. GTA 4 je nusprodukt, dosadan da boli glava, čak mi je i shellshock 2 zabavniji bio.
NE RADI!!
Uf to mi se da radit...
I san andreas je 10x bolji od gta 4. GTA 4 je nusprodukt, dosadan da boli glava, čak mi je i shellshock 2 zabavniji bio.
To je tvoje osobno mišljenje koje je subjektivno da boli glava. U tome nema ni trun objektivnosti. A objektivno je igra vrhunska koju kvare neki propusti (pogotovo bugovi na pc-u koji su uglavnom riješeni trećim patchom.)
Uf to mi se da radit...
To je tvoje osobno mišljenje koje je subjektivno da boli glava. U tome nema ni trun objektivnosti. A objektivno je igra vrhunska koju kvare neki propusti (pogotovo bugovi na pc-u koji su uglavnom riješeni trećim patchom.)
Vrhunska sigurno nije, i igrao sam je sa 3. patchem i prešao 30% i dalje mi se nije dalo prelazit jer je dosadna kao FC2. Dobra grafika i sve to (osim sjena koje su veoma loše),ali nema igrivosti kao u san andreasu i vice city-u. Nekužim kakav je to uopće bio hype oko te igrice, crysis je puno bolji od GTA 4 po igrivosti, grafici, mogućnostima... Iako su to različite igrice.
Ja sad igram FC2 i imam dosta pritužbi ali da je igra dosadna?!To nikako..
Ja sad igram FC2 i imam dosta pritužbi ali da je igra dosadna?!To nikako..
Ja sam ju igrao sa svime na max i bila mi je dosadna neznam kak tebi nije, a pretpostavljam da s obzirom na grafičku (HD4550) igraš na low i trebala bi ti biti još gora.
Grafika se nemože mjerit sa crysisovom, pogotovo fizika. Igra vrlo brzo dosadi barem meni i većini ljudi.
Ja sam očekivao da će to biti najbolja igrica ikad (prema trailerima), a razočarala me zbog toga jer sam previše očekivao,ali i zbog toga što mi je sve nekako statično u igrici.
ja sam sve napravio to što ste rekli ali mi tamo pjevaju neke vijesti, a ne moja glazba
ako mi možete poći volio bih.