nemoze biti onda nisi nesta dobro uradio!!
Pozdrav svim ljudima dobre volje. evo ovako imam neki problem po meni nerjesiv ali valjda ce te vi to znat. skinuo san patch 1.0.3.0., framework 3.5, windows live. prvo mi je izbacivao fatal error RMN40 a nakon sto sam intalirao navedene stvari nakon pokretanja igre pise mi fatal error WS10. izbrisao sam windows live te ga ponovo instalirao i registrirao se te kad upisem e-mail adresu i pasword pise mi da sam nesto krivo upisao. promjenio sam pasword no međutim ponovo mi se pojavljuje ista stvar. Da li postoji nekakvo rješenje za to? Pozdrav!
Ako nemas ogrinal igru onda napravi offline profil.
Ja stvarno ne kužim što će ti savegame ako ti se više ne da igrati
Pozdrav BORG! nemam orginal kako da napravim offline,nisam baš neki gamer.
Pozdrav BORG! nemam orginal kako da napravim offline,nisam baš neki gamer.
Ukoliko ćete htjeti pospremiti/saveati igru tražit će vas profil na Microsoft LIVE, kada do toga dođete pritisnite "Home" tipku na tipkovnici, kreirajte novi profil i tom prilikom odaberete "Offline Profile" (vidjet ćete) i uredno ćete moći spremiti igru.
Evo sad novi problem. napokon sam ušap u igricu i nakon minut dva igre ekran se trese. šta da napravim,jel ima neko rješenje a da nije kupovina orginal igre?
Evo sad novi problem. napokon sam ušap u igricu i nakon minut dva igre ekran se trese. šta da napravim,jel ima neko rješenje a da nije kupovina orginal igre?
daj i meni pošalji taj link
ssry
mogu li pokrenuti GTA IV na ovome:
Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2140 1.60GHz
PLS JEL KO ZNA____
HITAN ODGOVOR!!!
PLS novak sam ako se razumjije u ovo mozes li mi reci___
pls
PLS novak sam ako se razumjije u ovo mozes li mi reci___
pls
navedi ko ja ti je graficka,koliko rama ali ja mislim da neces moci.
Intel*R( G33/G31 Express Chipset Family
grafa mi je tolka ocu moc pokrenit
ocajan sam!!!!
xD
INTEL R G33/G31 EXPRESS CHIPSET FAMILY
Upitnik,upitnik,upitnik!!!!
Tesko ces vrtit sa tim procesorom i grafickom gta iv
Ima li ikakve nade da pokrenem GTA IV na ovoj kanti
Graphic Card:Intel(R) G33/G31 Express Chipeset Family
Procesor:Intel(R) Pentium (R) DUAL CPUE2140 @ 1.67 GHz
Ima li ikakve nade da pokrenem GTA IV na ovoj kanti
Graphic Card:Intel(R) G33/G31 Express Chipeset Family
Procesor:Intel(R) Pentium (R) DUAL CPUE2140 @ 1.67 GHz
Nema apsolutno nikakve šanse
Tesko ces vrtit sa tim procesorom i grafickom gta iv
Procitaj ovu novu poruku ima li ikakve nadeeeeeeeeeeeeeeeeee
znam da sam dosadan
nemožeš igrat sa tim,budi sretan ako imaš 5fps-a sa tim
kupio sam si GTA IV i dosao sam do pola igrice i vise mi se neda igrati, pa ja mislio skinut save game i nasao na nekom forumu i stavio u save game folder i udjem u igricu i pokusam ucitati al on kaze da ne moze. molim pomoc...
ovako moraš save game stavit u neki određeni folder
uglavnom znam da mora bit kao savegame od windows live
malo kopaj po googlu
stigao sam do 74,50% igrice i vise nemam misije,imam samo devojku i nista vise neznam sta da radim???? POMOZITE!!!!!!HVALA U NAPRED!!
ova greska mi se javlja prlikom pokretnja.. kako je rijstit?
Treba ti update od games for windows live na zadnju verziju.
kako da namjetim da mi se spremi? imam ''jogurt'' verziju naravno
kako da namjetim da mi se spremi? imam ''jogurt'' verziju naravno
Hmm ne kužim što hoćeš reć al ok ako nisi uspio instalirat gfwl odavde možeš skinut cijelu instalaciju http://gamescollectioncenter.blogspot.com/2013/05/microsoft-games-for-windows-live-35500.html ,
a da ti se može spremit igra moraš napravit offline account (prvo iskljući internet uđi u gta IV pritisneš home na tipkovnici da ti uđe u interface od gfwl i tamo napraviš acc ali offline.