ja sam skinul gta iv,cekal sam ga pol tjedna i sad mi neće prihvatit aktivaciju.nek mi plis neko kaže kak da napravim aktivaciju i nek mi da codove za aktivaciju.nemojte mi sam pisat da sve piše, kaj ja znam gdje piše,već sam presurfal sve i svasta i nisam nikaj nasel.nek bude neko tak dobar pa mi napise
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pa de covjece izdvoji 500 ili koliko je vec kunica pa kupi oriđiđi
A od kud bi izdvojio 500kn ak nije zaposlen npr ak jos ide u skolu,imaj obzira malo.
imam ja crack..koji radi nisam nikada ništa morao aktivirati..igra radi ko urica...nema one kamere lude koja ide gore dole i takih gluposti...ak treba link, javi se na PM.
re:A od kud bi izdvojio 500kn ak nije zaposlen npr ak jos ide u skolu,imaj obzira malo.
konačno netko pametan
re:imam ja crack..koji radi nisam nikada ništa morao aktivirati..igra radi ko urica...nema one kamere lude koja ide gore dole i takih gluposti...ak treba link, javi se na PM.
na koji pm,kaj je to uopće
PM= Private message ili privatna poruka, ajd poslat ću ti na taj email.
re:imam ja crack..koji radi nisam nikada ništa morao aktivirati..igra radi ko urica...nema one kamere lude koja ide gore dole i takih gluposti...ak treba link, javi se na PM.
spec pa youtube ti nebi škodio sigurno.... tamo sam ja i naučio kako se igra instalira i sve radi ok... nisam instalirao sebi nego susjedu jer meni ne radi... tako da si trebam kupiti novi komp kako bi zaigrao
To je ko da zidu govoris! Rekli smo da nema trazenja pomoci kod piratiziranja i nema pomaganja kod piratiziranja na forumu. Zasto to onda radite? Sad sam bio blag, dalje idu crveni kartoni.