Kupi sam original GTA IV igru i stavio Disc 1 da instalira i instalirao mi je Rockstar Social Club, i kada je doslo do GTA IV setup dosla mi je poruka ur system is incompactible with %P tkao nes ja mislim. I zavrsilo mi je instalaciju. Pomoc molim, Imam Vistu Ultimate 32 bit
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
identični problem kod mene...smao kaj sam ja išo unninstal
imam istu vistu ko ti
Kupi sam original GTA IV igru i stavio Disc 1 da instalira i instalirao mi je Rockstar Social Club, i kada je doslo do GTA IV setup dosla mi je poruka ur system is incompactible with %P tkao nes ja mislim. I zavrsilo mi je instalaciju. Pomoc molim, Imam Vistu Ultimate 32 bit
Ma dobro je nasao sam kvaku. Treba uci u properties od Setup i stisniti Compactibility i zatim Run in mode for Windows XP SP2 i radit ce
a sto nije minimum za gta 4 xp sp3?
a sto nije minimum za gta 4 xp sp3?
to nisam rekao već sam pitao što nije xp sp3 minimum no izgleda da nije vec sp2
Da, igra ne radi na sp 2. Ali možda je drugačije jer se koristi vista.
ja sam sa gta iv na cdu dobio nešto sp2 to sp3(program ko neki)
netreba ti windows xp sp3 moš i na sp1 i na sp2 sam kad instaliraš evo što ja upravo radim kad instaliraš odeš u glavnu mapu od gta iv di si instaliro i onda odeš ono gta iv launch i odeš desnim klikom opcije i kompaktibilnosti i onda stisneš onu kvačicu di ti je windows 95 di piše i onda kad si stiso na kvačicu idi na windows 2000 u padajučem izborniku a meni je na windows-u 7 b7100 RC išo a na windows vist-i ultimate nije išo sam znam da ide naj bolje na xp-u
samo ovo uradite i 100 % cete moc instalirat igru,a sada hocete ju moć pokrenut neznam,to ovisi o jacini vasih konfiguracija
1. Postavi registra na ovo:
[HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Control \ Windows]
"CSDVersion" = dword: 00000300
2. Restart
3. Instalacija (bez ikakvog načina kompatibilnosti)
4. Postavi registra na ovo:
[HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Control \ Windows]
"CSDVersion" = dword: 00000000
5. Restart