GTA IV - ign.com review

poruka: 66
|
čitano: 15.866
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: GTA IV - ign.com review

Sta nije bila prica da je neki rus?

17 godina
neaktivan
GTA IV - ign.com review

Pa kaj vas neko tjera da igrate .....Namigiva

.......Is There Anybody Out There............

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dedal kaže...

Pa kaj te neko tjera da dolazis na temu i spamaš....?Namigiva
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.5.2008 13:27 (Ige).
17 godina
neaktivan
// Možda to jeste najbolja igra na svijetu, ali zbog te sitnice ja je vjerovatno nikad neću moći s potpunim guštom uživati... to je ona mrva prašine na rani... trebali su još pričekati s likovima s ovih prostora, još su rane friške...neznam... Ako ništa, opet mi ostaje da ponovno igram San Andreas i Vice City Stories...
17 godina
neaktivan
Ige kaže...
dedal kaže...

Pa kaj te neko tjera da dolazis na temu i spamaš....?Namigiva

Još nisi kupio igru Namigiva

.......Is There Anybody Out There............
17 godina
neaktivan
Aral kaže...

Jao di je Assassins Creed od gta4...odnosno od bilo koje druge igre. Igra uostalom nije nis posebno. I to nije samo moje misljenje nego misljenje i ostalih...barem sto se nekih stvari tice, inace sve pet!

Ima jadan kraj ali efekti u njoj za prste polizat
Navodno će doći i drugi dio... valjda će radnja biti u budučnosti
17 godina
neaktivan
Branimir2412 kaže...
jabuka555 kaže...
// A jel znate da je glavni lik u GTA IV neki srbin!!! Baš me i ne vuče da igram u ulozi nekog srbina...
 Neki će reči da je to glupo, ali slažem se s tobom u potpunosti bez obzira na one koji misle da je to glupo

Ma kakav SRBIN Viče
To je RUS, cijela igrica je o ruskoj mafiji, ono je neka budala izmislila da je srbin
ETO
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.5.2008 18:51 (themoviekiller).
17 godina
neaktivan
themoviekiller kaže...
Branimir2412 kaže...
jabuka555 kaže...
// A jel znate da je glavni lik u GTA IV neki srbin!!! Baš me i ne vuče da igram u ulozi nekog srbina...
 Neki će reči da je to glupo, ali slažem se s tobom u potpunosti bez obzira na one koji misle da je to glupo

Ma kakav SRBIN Viče
To je RUS, cijela igrica je o ruskoj mafiji, ono je neka budala izmislila da je srbin
ETO
 Da Rus je. Igra mi je došla danas za Xbox (kupio sam preko ebaya). Prešo sam prve 3 misije i u jednoj od njih te Roman pošalje da se obučeš. U dućanu u kojem se trebaš "obuć" sve stvari imaju ruske zastave... Poslije toga Niko kaže da su svu odjeću donijeli iz stare države tj. Rusije. Znači Rus je.
Sama igra je predobra. Igro sam nekih 3 sata te sam malo obilazio grad. Sve izgleda fantastično. auti se više ne mogu lako vozit tj. ne možeš uć u zavoj kako hoćeš inače te zaokrene. U igru su još ubacili onaj zaklon sličan Rainbow six vegasu i GRAW- u na konzolama.
Ocjena 10. 
17 godina
neaktivan
Branimir2412 kaže...
jabuka555 kaže...

Pa zar Niko nije Rus

Silvonis
17 godina
neaktivan
Silvonis kaže...
Branimir2412 kaže...
jabuka555 kaže...

Pa zar Niko nije Rus

Je čitaj malo prijašnje postove.
17 godina
neaktivan
jabuka555 kaže...
 Niko Kovach?  Hm... da, mogao bi biti. Sad si mi pokvario čitavu igru! 
Ako ću to zaigrati pretvarat ću se da je lik neki iseljenik iz Bosne ili čak naših krajeva..   Viče

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan

Aaaaah, onda dobro Namigiva

U Max Payne-u je bil onaj ludi Vladimir Lem, hehehehe...   isto freak svoje vrste.

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan
Ige kaže...

Sta nije bila prica da je neki rus?

šta nije Balkanac?
17 godina
neaktivan
GTA IV - ign.com review

[Sarkazam]Ajmo sad raspravljat jel mozda C.J. iz Etiopije jer znate kako je Tito bio dobar sa carom  Etiopije - ne igrajte SAN ANDREAS[/sarkazam]

C2DE4400@default :-(
8600GT512Mb
2GB Crucial Balistix
19" ASUS LCD
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA IV - ign.com review

igra je bolesna u prvih tjedan dana prodano je oko 6.7 milijuna primjeraka od toga prvi dan 3.7 to je BOLESNO Cool

Aj em IronMAn

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
buky kaže...

igra je bolesna u prvih tjedan dana prodano je oko 6.7 milijuna primjeraka od toga prvi dan 3.7 to je BOLESNO Cool

Pa to je šest Slovenija Cool

Silvonis
17 godina
neaktivan

mene samo zanima- kaj bi vi imali protiv toga da je glavni lik srbin?
dal sad zato kaj je rus ceceni nebi trebali igrat gta? ajde nemojte biti glupi. ionak ste tu svi mahom smrklju rodeni tokom ili cak poslije rata tak da... a i vracat se na to je u najmanju ruku debilno.
debilno. ko i gta. stvarno nikad nisam kuzil kaj je tak dobro u toj igri, ali ajde. gta je jedna od onih igara koje respektiram(ko i starkraft recimo) ali nikad necu zaigrati.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.5.2008 16:46 (devil).
17 godina
neaktivan

Po meni kad neko spomene srbina asocijacija mi je neki obični lik iz susjedne države, niš posebno,  ali kad mi kaže rus odma su mi asocijacije mafia, ubijanje, koljačina, bez milosti, brutalnost, (srp i čekič Smijeh) a i svi znaju kakvi su ruski mafijaši, a i kakvi su rusi opčenito po karakteru, nema s njima šale.... ali budimo realni, kakvi talijani mafijoze, pa oni su fine guze nasuprot ruske mafije, a budući da GTA uvjek ima radnju punu mafijoza i gangstera valjda su odlućili u ovom djelu pokazati malo grublju igru i stavili ruse jer rusi imaju prste u svemu, a i fora je slušati rusa kako priča engleski bar se dobro nasmijem ako niš drugo. Mislim da je, zato što je rus glavni lik, igrica digla veliku prašinu. Pa kako ste se osjećali igrajući gta sa nekim običnim likom i odjednom paf  u GTA SA glavni lik crnac, samo to što je crnac neki su dobili veći poticaj za kupnjom te igrice jer im je to bilo malo šokantno za GTA i bili su znatiželjniji. Možda je sad to smiješno ali jeste vi vidjeli po netu tekstove po forumuma prije izlaska GTA SA? Ali vratimo se na rusa. Meni je osobno ta imformacija da je rus potakla još veću želju za tom igricom. Da su stavili običnog lika iz predgrađa da je glavni lik igrao bih ju zbog slobode u igrici i zbog ove bolje grafike. To je moje mišljenje.

Rusi su mnogima tokom povijesti a i sad unijeli strah u kosti, a po tome su i poznati i mnogo toga su napravili što je dosta nemoralno. Ja da radim igricu nebi se dvoumio, odma bih njih stavio kao glavne likove ako želim prikazati brutalnost i dignuti adrenalin igračima.

Ja nemam ništa protiv ikoga... Svejedno ko je lik, ali da je srbin morali bi staviti i hrvata u igricu, možda kao bossa Nike Belica Smijeh ...šala

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.5.2008 20:19 (themoviekiller).
17 godina
GTA IV - ign.com review

ne kužim zašt je bitno koje je nacionalnosti,  kakve veze ima jel srbin,  švabo, bjelokoščanin...    sam nek lik bude dobro napravljen i uklopljen u priču a otkud je nije bitno....  bilo bi jedino  predobro da je hrvat  hehe

"Um caruje, Dundo Maroje..."
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA IV - ign.com review

Nema tih para da bi ja igro kao da sam srbin...

Ako je bil koje druge nacionalnosti npr. bjelokošćanin onda je OK

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ige kaže...

Nema tih para da bi ja igro kao da sam srbin...

Ako je bil koje druge nacionalnosti npr. bjelokošćanin onda je OK

Niko je rus, a ne srbin.
17 godina
neaktivan
GTA IV - ign.com review

Gledao sam dosta trilera i igra je odlicna....jeli izlazi na PC-u???Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA IV - ign.com review

da isitna kada ce na PC????

i ako oce koje ce biti potrebna minimalna konf.

Aj em IronMAn

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA IV - ign.com review

Niko je Šiptar. 

Mafia 2 i Stalker C.S.  ruuulaju

GTA 4 vidjet cemo, neda mi se ni razmisljat o tome kad dolazi jer se onda osjecam glupo.

Chernobyl 1986.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA IV - ign.com review

kada izlazi na PC se još nezna nije najavljen, po mojoj procjeni 2009 godine...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA IV - ign.com review

Jeste vidjeli GTA IV SPECIAL EDITION za PS3... ti ljudi iz rockstar games-a nisu normalni Smijeh pogledajte što se sve dobije kupnjom tog izdanja

http://gta4.me.uk/cont_img/special_edition/ps3_all.jpg

Ova metalna kutija s kljucem sluzi za spremanje PS3 igrica i stane ih negdje 8 unutra.... fora

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
themoviekiller kaže...

Jeste vidjeli GTA IV SPECIAL EDITION za PS3... ti ljudi iz rockstar games-a nisu normalni Smijeh pogledajte što se sve dobije kupnjom tog izdanja

http://gta4.me.uk/cont_img/special_edition/ps3_all.jpg

Ova metalna kutija s kljucem sluzi za spremanje PS3 igrica i stane ih negdje 8 unutra.... fora

Jbt koji ludjaci XD

Volim sise :)
17 godina
neaktivan
GTA IV - ign.com review

U prvoj sceni kad Niko dolazi sa brodom i kad dođe Roman autom po njega Roman kaže nešto u smislu your English is better than my Serbian tako da oni koji imaju igre neka pogledaju tu scenu milijun puta ako treba, a uostalom vidite i e-mailove od Milice Belić i onu poruku "nadam se da si srećan u Americi dragi sine". Istina je da su mu dali ruski naglasak, ali Niko tijekom igre govori srpski i to se lako primjeti. Igru već prelazim drugi put i ne bi vam smjelo smetat što je srbin osim ako ste neki žešći ustaša pa nemojte igrat, ali propuštate vrlo dobru igru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

daj samo nek izade taj GTA IV za komp drugo mene ne zanima. Ma moze Niko bit francuz , japanac , kinez zaboli me samo da igram GTA IV Namigiva

Gigabyte EX38-DS5 Ultra durable 2 , HDD 500 GB Seagate 32mb cache , Geforce 9600 GT , OCZ GameXstream 600 W , Intel Core 2 Quad Q6600 2,40 Ghz , DDR2 2GB (2x1GB kit) PC6400 (800MHz) OCZ, Gold XTC, DC kit
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.5.2008 1:17 (DaDo - gp1).
17 godina
neaktivan
GTA IV - ign.com review

Ma ako je srbin  necu igrat da mi plate...

Mogli su stavit recimo bosanca nekog pa bi bilo ok...Smijeh

EDIT:

Evo sta sam ja na wikipediji naso, pise samo iz jugoslavije, i borio se u bosnjackom ratu...

Ma glupi ameri, kao puno ime mu je nikolai, bori se u bosni, a nisu ni znali rec za kog se borio...

Nek je neki rus koji je  bio u bosni...

Blio bi stvarno steta da je srbin...

Nikolei "Niko" Bellic is a fictional character of Eastern European ethnicity[3] in the Grand Theft Auto video game series. He is the main protagonist and playable character of Grand Theft Auto IV.

Niko grew up in war-torn Yugoslavia [4] his father was a bully who never believed in him, but his mother was very caring and felt sad that a decent person like Niko had to grow up in such a harsh place. He had a brother who was killed, but it is never explained when or how. Niko fought in the Bosnian War as an "angry" teenager, where he witnessed and committed numerous atrocities which deeply affected him, giving him a cynical view on life and serious feelings of regret and depression

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.5.2008 14:01 (Ige).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice