GTA 4

poruka: 2.686
|
čitano: 549.284
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
17 godina
neaktivan
RE: GTA za PC?
birkA122 kaže...

POSJETITE MOJ BLOG MOLIM VAS

http://birka-computer-stuff.blogspot.com/

NA MOM BLOGU IMA PUNO ZANIMLJIVIH TEMA

I POGLEDAJ BLOG OD FRENDA I MENE

http://new-gamereport.blogspot.com/

msn od mog frenda : pepy-008@hotmail.com

ne kuzim zasto bi ja trebao gledat tvoj blog???
E8400--> 2*3.6 ghz, ATI RADEON HD 4870, 4Gb Ram, HD---> WD 640 gb

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

moj komentar na izlazak GTA4 na PC-u u skoroj buducnosti: "Jeah, right." sumnjam da postoje one koji nisu razumijeli ovo.

http://www.puma1400.deviantart.com Dennis Ritchie"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: GTA 4 za PC?

Čeka nas bolja grafika nego na konzolama, replay editor te novine u multiplayeru.
Rockstar je objavio prve detaljnije informacije o PC verziji igre Grand Theft Auto IV.
Igra je danas predstavljena na Games Conventionu gdje PR menadžer Steve Hahnel odmah u startu igračima obećao daleko veću vizualnu kvalitetu te naglasio da je igra ispolirana daleko više nego u verziji za PS3 i X360.
Nove će funkcije uključiti replay editor koji konstantno snima proteklih 30 sekundi igre tako da se igrači uvijek mogu vratiti unatrag i vidjeti što su napravili. Odlična stvar za kreiranje vlastitog GTA albuma.
Uz zu funkciju stiže i montažni editor sa kojim možemo povezati više klipova te ih kao montažni film objaviti i razmjenjivati preko mreže ili u Rockstar Social klubu. Možemo očekivati neku verziju Oskara.
Hahnel se dotaknuo i mogućih novih dodataka unutar multiplayer opcija no osim igranja sa podrškom do 16 igrača Hahnel ništa nije želio potvrditi.
Ipak, Hahnel je potvrdio bolje filtriranje kako bi imali veću kontrolu nad određenim tipovima mečeva i utrka u kojima možemo učestvovati. Na primjer, ako želimo borbu samo sa pištoljima, to će i slične stvari sa ovim filterima sada biti puno lakše.
Što se tiče kontrola, igrači će moći birati i podešavati kontrole, bilo da se radi o tipkovnici ili o gamepadu.
Iz demo verzije koja se prikazivala na Games Conventionu uistinu se radi o vrlo ispoliranoj i grafički kvalitetnoj igri sa daleko više detalja na okolini i likovima. Animacije pokreta su znatno tečnije, a Hahnel napominje kako se radi o nezavršenoj demo verziji koja će do izlaska igre 24.10. ove godine biti još više ispolirana i tehnički dotjerana.
Mi smo definitivno spremni za GTA 4.

16 godina
neaktivan
GTA za PC?

Sta mislite koja ce k0onfiguracija biti potrebna.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Za konfu još ne piše ali vjerojatno ne jaka.
Za San Andreas nije trebala jaka konfiguracija.
I will first use google,before asking stupid questions.
17 godina
neaktivan
Nisam siguran niti za datum izlaska,jer negdje piše u Studenom a negdje u listopadu.
17 godina
GTA za PC?

Recimo da će minimalno trebati stroj od kakvih 2.2 GHz, 1 GB RAMA, grafička u rangu 8600 GT i 10-ak gigi prostora na disku.

A da bi sve išlo glatko bi trebalo dual core od recimo 1.8 GHz 1.5 GB RAMA, grafička u rangu 8800 GT/HD3870 i isti prostor na disku.

To su moja skromna razmišljanja.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @2.66 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da bar bude takva preporučena konfiguracija.

Ja mislim da će preporučena biti Core2 duo 2.66, 8800GT i 2GB RAM-a. A za Prostor neznam, valjda če biti dosta 10GB, ali to je najmanji problem.

17 godina
neaktivan
Ma da! Zašto jednostavno ne napišete Alienware da budemo gotovi s tim!
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

Mislim da bi igra trebala biti igriva i na starijim konfama jer i njima je u cilju da je mogu ponuditi vecem broju igraca

Necu zvaku , hocu kusur !!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

Igra izlazi 21 studenog službeno je objavljeno.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

Taman pocinju hladniji dani a nas ganja murija jer smo izresetali 20 ljudi :D i pregazili jos 10 :D

0 0 hvala 0
17 godina
GTA za PC?

Kak je bilo dobro kad je San Andreas izašo po ljeti...

"Um caruje, Dundo Maroje..."
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...

ma najbolje je da izajde kad pocnu zimski praznici onako vani hladno pada kiša, ljudi kite bor vesele se a ti kolješ ko luđak xD
E8400--> 2*3.6 ghz, ATI RADEON HD 4870, 4Gb Ram, HD---> WD 640 gb
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

Ja tako jedan bozic igro da moras buljit zenski u sise a dole je igra na kojoj su spremiji koji se moraju imakivati od ociju. A svi ostali kitili bor.

01101 01111 10010 00100 10011 01000 01001 00111 01001-LordShigi AMD Athlon 6000+ BOX, 4gb DDR 2 kingmax RAM, Sapphire Radeon HD4850,MB GB AM2 s940 GA-M56S-S3, 1tb disk, 550W napajanje
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
 ma najbolje je da izajde kad pocnu zimski praznici onako vani hladno pada kiša, ljudi kite bor vesele se a ti kolješ ko luđak xD
 Nemoj me podsjećat na to. Odmah me hvata nostalgija! Plač Plač Plač Plač Plač

Ne učimo za školu nego za ocjenu
17 godina
GTA za PC?

A mogli bi počet planirat neki klan, zbog multiplayera bum kupil original pa...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

Uz ovoliko dobrih naslova koji se iscekuju ne znam kada ce mi GTA doci na red Plač

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...

Eh da, kad se samo sjetim tih dana, školska godina gotova i taman mi u ruke dospio GTA:SA  =)
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

eee, i ja se sjecam kad je tak po ljeti SA izasao, pa nisam izlazio dok ga nisam presao, a bilo je malo tesko jer nisam imao cheatse jos ( jedini nacin da se igra GTA)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
GTA za PC?

Cheatovi se u GTA trebaju koristit kad lijepo pređeš cijelu igru i ideš se za*ebavat, inače cijela igra nema smisla ako ju pređeš sa šiframa.

Kad je San Andreas izašo frend i ja (fanatici kaj se tiče GTA)  smo kao prelazili paralelno i nakon par dana ja skužim da on to sve uredno sa cheatovima prelazi, prejadno, uništiš si igru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

Evo konfiguracija za gta iv

http://news.bigdownload.com/2008/09/13/grand-theft-auto-iv-pc-system-requirements-revealed/

Processor: Dual core processor (Intel Pentium D or better)
RAM: 2GB
Hard Drive: 18GB free hard disk space
Video Card: 512MB Direct3D 10 compatible video card or Direct3D 9 card compatible with Shader
Drive: DVD-ROM dual-layer drive

Mislim da uopce nije zahtjevno ali jos cemo vidjet jel dobra grafika.

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.10.2008 15:50 (vedrann).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

eee, i ja se sjecam kad je tak po ljeti SA izasao, pa nisam izlazio dok ga nisam presao, a bilo je malo tesko jer nisam imao cheatse jos ( jedini nacin da se igra GTA)

WTF, teško je ako neznaš, a cheatovi su za tupsone koji neznaju igrat i za djecu kojoj je to fora da lete s autima i da imaju neograničeno streljivo. Igre se igraju bez cheatova jer je onda pravi doživaljaj igre, a kad je pređeš onda se možeš sprdat kolko oćeš inače je glupo.
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

Ok, vidim da niste od onih što igraju GTA s cheatovima, a buduci da tada jos nisam imao internet prosao sam preko 3/4   misija bez cheatsa, što isto nije lose, al istina, ne isplati se s cheatsima, evo GTA IV cu igrat bez istih

Još kad se sjetim kako smo ja i frend isli sat i pol s bajsovima   do pirata da nam donese dvdove, pa imo sam ju prvi u kvartu, jer frendov sprzeni dvd nije delo :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nije itina da su cheatovi za tupsone. Ja sam koristio cheatove, Kad sam presao sve misije i onda se zajezavo po graadu. :)
Gazio ljude s hitnom (ironija), gazio s tenkom, s motorom, pa čak i s brodom xD
Viva La Vida
17 godina
neaktivan
unknown kaže...
Nije itina da su cheatovi za tupsone. Ja sam koristio cheatove, Kad sam presao sve misije i onda se zajezavo po graadu. :)
Gazio ljude s hitnom (ironija), gazio s tenkom, s motorom, pa čak i s brodom xD
 Drugi put čitaj sve što sam napisao. Mislio sam na one koji igru prelaze sa cheatovima, a cijela zanimljiva igra je pred njima. XD

16 godina
neaktivan
BORN kaže...

Šanse za GTA 4 da izađe za PC su male zbog prevelikog postotka piratstva osim ako dođe na BD-u onda slijede BD čitači za komp(iako vam mogu reći prešo sam GTA 4 na PS3 i malo mi je prekratak story)

Neznam od kuda ti ta dezinformacija da gta 4 ima male šanse da zaživi na PC-u...već počinjem sumnjati da je to tvorevina tvoje bujne mašte...zašto...pa možda zbog činjenice da je Gta serijal opće popularan i da bez njega računalni svijet ne bi bio isti...da ne govorim o prihodima koje rockstar očekuje od ovog nastavka za PC...mogli smo vidjeti rezultate za konzole u prvih tjedan dana...a da ne govorimo o reakcijama gamer-a diljem svijeta možebitnim neizlazkom novog GTA-a
16 godina
neaktivan
birkA122 kaže...

POSJETITE MOJ BLOG MOLIM VAS

http://birka-computer-stuff.blogspot.com/

NA MOM BLOGU IMA PUNO ZANIMLJIVIH TEMA

I POGLEDAJ BLOG OD FRENDA I MENE

http://new-gamereport.blogspot.com/

msn od mog frenda : pepy-008@hotmail.com

Ovo nije stranica za propagiranje tvojih blogova...
 Ne radi to više...Mršti se

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BORN kaže...

Šanse za GTA 4 da izađe za PC su male zbog prevelikog postotka piratstva osim ako dođe na BD-u onda slijede BD čitači za komp(iako vam mogu reći prešo sam GTA 4 na PS3 i malo mi je prekratak story)

Nema veze, opet ce se moc skinuti sa neke warez stranice...
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis ----------------------------- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
neaktivan
B_O_J_A kaže...

GTA 4 za Pc ce sigurno kasniti,kao sto je za Ps3 koliko sam ja cuo izlazi iza bozica ali najeve Rockstara su:

In 18 (america) / 23 (europe) of November it's coming...
it's BAD, it'S Ugly, it's DAMN GOOD!!

i hope your country wont banned this game...

System Requirements: (minimum) this may change
CPU: Intel P4 2Ghz or AMD equivalent (3GHz dual core reccomended)
RAM: 1 GB
Video Card: 6800GT (256mb) or ATI/AMD Radeon 9800 Pro (256mb) (ATI X..... 512 rec)
HDD Space: 16GB
Sound Card: DirectX 9.0c Compatible

Ne vjerujem bas da ce imat 16 GB?!?!
Ali izgleda da i nece biti toliko zahtjevna koliko sam ocekivao
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis ----------------------------- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice