a bili se moga gta vrtit na 8500 gt zanima me zbog laptopa?
Za laptop ne znam, al većina današnjih mid i high-end kompova će bez problema na high vrtit sve, naravno ak Rockstar ne zaje.. s optimizacijom. Pogledajte samo na kojoj su razini grafičke kartice u konzolama, današnji kompovi ih pojedu.
WOOOOHOOOOO!!!!! Mislim znao sam da će doć al sam svejedno sretan... Moram skinut piratsku verziju samo zato kaj bu prije došla neg orginal koji ću kupit zbog multplayera... već vidim hrvatske klanove...
fala bogu 19 studeni gta je tu.....
da li neko zna mozda podatke o konfiguraciji?
GTA 4 za Pc ce sigurno kasniti,kao sto je za Ps3 koliko sam ja cuo izlazi iza bozica ali najeve Rockstara su:
In 18 (america) / 23 (europe) of November it's coming...
it's BAD, it'S Ugly, it's DAMN GOOD!!
i hope your country wont banned this game...
System Requirements: (minimum) this may change
CPU: Intel P4 2Ghz or AMD equivalent (3GHz dual core reccomended)
RAM: 1 GB
Video Card: 6800GT (256mb) or ATI/AMD Radeon 9800 Pro (256mb) (ATI X..... 512 rec)
HDD Space: 16GB
Sound Card: DirectX 9.0c Compatible
Ja se samo nadam da će tako i SW Force Unleashed izaći na poslijetku i za PC (nakon što konzolaške verzije poharaju dućane)...
Sav taj engine i napredne fore bi na piceku najbolje došli do izražaja - šteta ne iskoristiti taj potencijal (da ne spominjem dodatnu zaradu od PC inačice - ja bi ziher kupil original igru)
Ja pratim nekoliko foruma i nasao sam na jednom
http://forum.net.hr/thread.jspa?threadID=558094&tstart=0
KOd nas su vec poceli govoriti da je izaso i stavljali linkove za skidanje bilo je oko 8gb duplo manje od prave igre na kraju ovi sto su skinuli bio je to koncert rolnig stonsa barem su imali sto slusati XD
Otkad sam čuo da će izać za PC 2 dana sam gledo razne filmiće, screenshotove... nemrem vjerovat da toliko očekujem jednu običnu igru, čak me i sram, a kad izađe mislim da se neću moć suzdržat od igranja min 3 sata dnevno..... joj kad se sjetim San Andreasa dobro da je izašo po ljeti inače bi pao razred
Jaoo jedva čekam - inače veliki sam fan svih GTA-ova

gore navedena konfiguracija je "Too good to be truth."
ali nadam se da ću biti u krivu...
Video Card: 6800GT (256mb) or ATI/AMD Radeon 9800 Pro (256mb) (ATI X..... 512 rec)
ovo je minimalno po njima li mislim da ce moci i slabije masine naravno veliko stopanje i zezanje u igri
ovo je minimalno po njima li mislim da ce moci i slabije masine naravno veliko stopanje i zezanje u igri

OMG KUZI OVO KRAJEM 2009 http://gameland.com.hr/vijesti/grand-theft-auto-iv-dolazi-na-pc/
Malo kasniš.... Rockstar je službeno najavio 18. 11. 2008.
Prvo dolazi viejst koja potvđuje da će osim naprednijeg MP-a Pc verzija imati bolju grafiku:
http://www.hcl.hr/vijesti.php?TekstID=2229&select=17
I onda kao potvrda tome da PC verzija izgleda bolje - prvi GTA 4 PC screenshoti:
http://www.hcl.hr/galerija.php?TekstID=249&slovo=&filter=
Looking good :)
Na ovak malim slikama upada u oči da nema Anti Aliasinga, nadam se da će stavit to u igru, to mi je pregadno kad je sve zubato... al upada u oči i da su teksture većih rezolucija a to je puno važnije, baš se vidi na onoj slici di je Niko u prvom planu a u pozadini drot neki kak je detaljnije neg na konzolama.
Baš me zanima hoće li u PC verziji biti nešto nabrijanija grafika nego za konzole...
Bit će:
- veći draw distance
- rezolucije do 2560x1600
- puno bolje rezolucije tekstura
- Anti Aliasing vjerojatno
Pored PS3 verzije morati ću zaigrati PC verziju
pa ja mislim da bi trebo izac... san andreas nije bio los a ovaj mi se cini puno bolji.... ne vidim razloga zasto nebi izaso!?!
Ovaj Toka nije baš čist... dobro da je suspendiran.
zanimljivo
od 1.11 nadalje podavit cemo se u novim naslovima...bozic cemo docekat pakleno a do tri kralja cemo potpuno izgorit
Baš me zanima hoće li u PC verziji biti nešto nabrijanija grafika nego za konzole...