GTA 4

poruka: 2.687
|
čitano: 558.071
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
13 godina
GTA 4

dali itko zna dobar tutorial za ubacivanje auta u gta eflc

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 4

modovi 

0 0 hvala 0
13 godina
GTA 4

dali ima virusa na tim stranicama za modove. pitam jer sam prije skido modove za san andreas i svaki drugi treci mod je imao virus

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: GTA 4

Ta stranica je sigurna.

16 godina
neaktivan
mario1990 kaže...

Ta stranica je sigurna.

Ni jedna stranica nije sigurna, jer ako u modu ima virus , antivirus ga nece prepoznat ako je virus prekriven crypterom.

13 godina
protjeran
GTA 4

evo opet m ise igra gta 4 i sad stavio gta 4 i patch 1.4 i imam 30fps uvijek, tj uvijek oko 30, neovisi o detaljima, stalno je tako, v-sync je off, probo sma stavit rezu na 800x600 i dalje je isti fps ko an nativnoj 1400x900, cpu ussage mi je 80%, ali gpu ussage mi je 30-50& nikad vise, ako smanjim detalje i rezu padne ispod 40 i fps ostaej isti oko 30, stvarno me nervira, gledam malo tweakove i to, al neznam sta da radim, jel imo neko slucan problem? driveri 301.42, a nevjerujem da ju q6600 bottlenecka, nema sance u toj mjeri

EDIT: obriso ga

Mišljenje je kao šupak, svi ga imaju!
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.8.2012 16:52 (MARKOcVp).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
GTA 4

Dali je ko probo igrati gta 4 sa hd 7850 2 gb ili gtx 560ti 1gb sa icenhancer zanima me koliko fpsova dobijete na kojim postavkama

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
GTA 4

probao sam ja sa svojom GTX 560 TI stavio sam verziju 2.1 ali nije gta 4 nego eflc.. sve na HIGH a ono dolje sve na 40 i fps je konstantno 48-52

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.8.2012 22:06 (Xboxn00b).
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Xboxn00b kaže...

probao sam ja sa svojom GTX 560 TI stavio sam verziju 2.1 ali nije gta 4 nego eflc.. sve na HIGH a ono dolje sve a 40 i fps je konstantno 48-52

navodno je EFLC bolje optimiziran?

tj jel ti radi bolje nego cetvorka? ja nemogu vjerovat da na low detaljima imam 30fps u gta 4, gpu ussage 30-50%, prejadno, a cpu doguralo do 80%, mislim da q6600 nebi smio dottleneckati u tolikoj mjeri

15 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...

evo opet m ise igra gta 4 i sad stavio gta 4 i patch 1.4 i imam 30fps uvijek, tj uvijek oko 30, neovisi o detaljima, stalno je tako, v-sync je off, probo sma stavit rezu na 800x600 i dalje je isti fps ko an nativnoj 1400x900, cpu ussage mi je 80%, ali gpu ussage mi je 30-50& nikad vise, ako smanjim detalje i rezu padne ispod 40 i fps ostaej isti oko 30, stvarno me nervira, gledam malo tweakove i to, al neznam sta da radim, jel imo neko slucan problem? driveri 301.42, a nevjerujem da ju q6600 bottlenecka, nema sance u toj mjeri

Moguce da ti je do procesora? Na koliko radi, 2.4GHz? Clockni ga malo pa vidi.

13 godina
GTA 4

meni je na eflc bio cpu usage 100% a poslije patcha je 40 do 65 %

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
GTA 4

kako se zove ovaj ENB

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
GTA 4

kolko vama icenhancer pozdere fps-a?

R3MZ1
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Almin94 kaže...
MARKOcVp kaže...

Moguce da ti je do procesora? Na koliko radi, 2.4GHz? Clockni ga malo pa vidi.

necu clokat, nemam bas plocu za oc, ali mi nije jasno zasto m iradi isto ko kad sam imao e7500, jednostavno prejadno, slicna stvar sa saints row the third, samo sto mi je tamo cpu 50% a gpu 50 isto  pa imam 25.40fps ugl  lose

dobri mi rade: crysis 2 na extreme, mafia 2 max out, nfs the run, max payne 3, tu mi je grafa uvijek na 98% i imam super fps 50tak pri 1440x900

EDIT:  imam isti fps sa icenhancerom i bez njega

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.8.2012 12:26 (MARKOcVp).
15 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...

necu clokat, nemam bas plocu za oc, ali mi nije jasno zasto m iradi isto ko kad sam imao e7500, jednostavno prejadno, slicna stvar sa saints row the third, samo sto mi je tamo cpu 50% a gpu 50 isto  pa imam 25.40fps ugl  lose

dobri mi rade: crysis 2 na extreme, mafia 2 max out, nfs the run, max payne 3, tu mi je grafa uvijek na 98% i imam super fps 50tak pri 1440x900

EDIT:  imam isti fps sa icenhancerom i bez njega

Ne optimizirana igra. Obrisi je i nemoj se zamarati time...

13 godina
protjeran
Almin94 kaže...

Ne optimizirana igra. Obrisi je i nemoj se zamarati time...

samo da gta5 i sleeping dogs budu dobro sredeni i bice super, nebi volio da to upropaste

EDIT: pravi primjer dobre optimizacije je frosbite 2 engine, evi igre s tim enginom su dobro optimizirane, evo bf3 99% zakucana grafa, no squad deathmatch i rush, dok na conquest sa vise od 32 igraca na velikim mapama grafa nije 99, nego 70-99, najcesce 80%, high detalji, 1400x900, 50fps prosjek

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.8.2012 14:58 (MARKOcVp).
13 godina
protjeran
GTA 4

Evo upravo igrao EFLC, radi bolje od gta 4 ali je gpu usage i dalje ispod 50%(fps mi je 37 u centru, high postavke sa klizacima na 30, vozila na 50), da ispod, to je jako cudno, jel neko moze to objasnit i dal ce patch mozda pomoc?

i di je tu logika da igra minimalno zahtjeva dual core 1.8ghz?

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.8.2012 9:32 (MARKOcVp).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
GTA 4

Bok, kako da ubacim car modove na gta iv, plus da i ubacim  mod za bolju grafiku, probao sam neke videa gledati preko youtube pa nespjesno...!!

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.8.2012 13:07 (11luka33).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
GTA 4

za grafiku ovo: http://icelaglace.com/

a modove za aute :

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.8.2012 14:04 (Xboxn00b).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

moze li meni gta 4 ??

Desmond Miles and Altair <3 Assassin's Creed <3 Real Madrid <3 Zeljeznicar <3 BiH <3
13 godina
protjeran
ajdin99 kaže...

moze li meni gta 4 ??

ako nemoze meni sumnjam da ce tebi

meni zna past fps na 25, nemos igrat ko covjek, a bf3 se vrti na high sa 50fps, a ovo sranje staro 4godine nemoze se ni vrtit kako spada, ma nemoj pokusavat, totalno neoptimizirano, grafa mi se koristi 30-40%

LooooooL
15 godina
ajdin99 kaže...

moze li meni gta 4 ??

Zbog procesora sumnjam da ce ga moci igrati u granicama igrivosti , cak i na najnizim video postavkama ! Minimum je barem dual-core proc !

Music As A Weapon !!
15 godina
neaktivan
ajdin99 kaže...

moze li meni gta 4 ??

Da moči češ ju pokrenuti ali to če biti neigrivo...

http://www.omsisimulator.smfnew.com/
13 godina
neaktivan
GTA 4

Htio sam nakon 2 godine opet proći igru, ali mi svaki put kad instaliram izbaci drugi error. Kad sam je pred 2 godine išao instalirat mjesec dana sam se mučio i rješavao errore, a sad mi se neda. Definitivno najkompliciranija igra za instalirat ovoga stoljeća. I dosta mi smeta stvar koju sam primjetio u mnogim igrama, stisnem da ispali metak, a ispali ga s 0,1 sekundi zaostatka. Ili stisnem lijevo, a skrene tek nakon 0,1 sekunde. To mi se događa na JC2, NFS shift i GTA4. Kak to popraviti ?

All rights reserved. Copyright (c) by Dipl. Pješak 2012.
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
protjeran
Diplomirani pješak kaže...

Htio sam nakon 2 godine opet proći igru, ali mi svaki put kad instaliram izbaci drugi error. Kad sam je pred 2 godine išao instalirat mjesec dana sam se mučio i rješavao errore, a sad mi se neda. Definitivno najkompliciranija igra za instalirat ovoga stoljeća. I dosta mi smeta stvar koju sam primjetio u mnogim igrama, stisnem da ispali metak, a ispali ga s 0,1 sekundi zaostatka. Ili stisnem lijevo, a skrene tek nakon 0,1 sekunde. To mi se događa na JC2, NFS shift i GTA4. Kak to popraviti ?

koliki ti je odaziv monitora? a mozda imas mali fps?

LooooooL
16 godina
GTA 4

Prilikom igranja GTA IV, gpu usage mi je cijelo vrijeme na 98-99%. fps nikad ispod 50, kad stavim neki od ENB modova, fps varira 30-35, pojede poprilično puno fps-a, ali nije niti čudo, igra onda izgleda stvarno vrhunski, a nemam neku high end grafulju da bi glatko radilo s enb-om.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
GTA 4

60hz, al dobro da ne spamam tu popravit ću to nekak.

All rights reserved. Copyright (c) by Dipl. Pješak 2012.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Reedy kaže...

Prilikom igranja GTA IV, gpu usage mi je cijelo vrijeme na 98-99%. fps nikad ispod 50, kad stavim neki od ENB modova, fps varira 30-35, pojede poprilično puno fps-a, ali nije niti čudo, igra onda izgleda stvarno vrhunski, a nemam neku high end grafulju da bi glatko radilo s enb-om.

to je laz da ti je gpu usage 99%, hafu je sa i7 i HD5870 usage 70%

LooooooL
14 godina
MARKOcVp kaže...
ajdin99 kaže...

moze li meni gta 4 ??

meni zna past fps na 25, nemos igrat ko covjek, a bf3 se vrti na high sa 50fps, a ovo sranje staro 4godine nemoze se ni vrtit kako spada, ma nemoj pokusavat, totalno neoptimizirano, grafa mi se koristi 30-40%

imam jedno jedino pitanje orginal ili pirat?

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
13 godina
protjeran
zelenbic kaže...
MARKOcVp kaže...
ajdin99 kaže...

moze li meni gta 4 ??

imam jedno jedino pitanje orginal ili pirat?

pa sto mislis? da mi se kupuje neoptimizirana igra iz 2008. godine?

LooooooL
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice