dali itko zna dobar tutorial za ubacivanje auta u gta eflc
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dali ima virusa na tim stranicama za modove. pitam jer sam prije skido modove za san andreas i svaki drugi treci mod je imao virus
Ta stranica je sigurna.
Ta stranica je sigurna.
Ni jedna stranica nije sigurna, jer ako u modu ima virus , antivirus ga nece prepoznat ako je virus prekriven crypterom.
evo opet m ise igra gta 4 i sad stavio gta 4 i patch 1.4 i imam 30fps uvijek, tj uvijek oko 30, neovisi o detaljima, stalno je tako, v-sync je off, probo sma stavit rezu na 800x600 i dalje je isti fps ko an nativnoj 1400x900, cpu ussage mi je 80%, ali gpu ussage mi je 30-50& nikad vise, ako smanjim detalje i rezu padne ispod 40 i fps ostaej isti oko 30, stvarno me nervira, gledam malo tweakove i to, al neznam sta da radim, jel imo neko slucan problem? driveri 301.42, a nevjerujem da ju q6600 bottlenecka, nema sance u toj mjeri
EDIT: obriso ga
Dali je ko probo igrati gta 4 sa hd 7850 2 gb ili gtx 560ti 1gb sa icenhancer zanima me koliko fpsova dobijete na kojim postavkama
probao sam ja sa svojom GTX 560 TI stavio sam verziju 2.1 ali nije gta 4 nego eflc.. sve na HIGH a ono dolje sve na 40 i fps je konstantno 48-52
probao sam ja sa svojom GTX 560 TI stavio sam verziju 2.1 ali nije gta 4 nego eflc.. sve na HIGH a ono dolje sve a 40 i fps je konstantno 48-52
navodno je EFLC bolje optimiziran?
tj jel ti radi bolje nego cetvorka? ja nemogu vjerovat da na low detaljima imam 30fps u gta 4, gpu ussage 30-50%, prejadno, a cpu doguralo do 80%, mislim da q6600 nebi smio dottleneckati u tolikoj mjeri
evo opet m ise igra gta 4 i sad stavio gta 4 i patch 1.4 i imam 30fps uvijek, tj uvijek oko 30, neovisi o detaljima, stalno je tako, v-sync je off, probo sma stavit rezu na 800x600 i dalje je isti fps ko an nativnoj 1400x900, cpu ussage mi je 80%, ali gpu ussage mi je 30-50& nikad vise, ako smanjim detalje i rezu padne ispod 40 i fps ostaej isti oko 30, stvarno me nervira, gledam malo tweakove i to, al neznam sta da radim, jel imo neko slucan problem? driveri 301.42, a nevjerujem da ju q6600 bottlenecka, nema sance u toj mjeri
Moguce da ti je do procesora? Na koliko radi, 2.4GHz? Clockni ga malo pa vidi.
meni je na eflc bio cpu usage 100% a poslije patcha je 40 do 65 %
kolko vama icenhancer pozdere fps-a?
Moguce da ti je do procesora? Na koliko radi, 2.4GHz? Clockni ga malo pa vidi.
necu clokat, nemam bas plocu za oc, ali mi nije jasno zasto m iradi isto ko kad sam imao e7500, jednostavno prejadno, slicna stvar sa saints row the third, samo sto mi je tamo cpu 50% a gpu 50 isto pa imam 25.40fps ugl lose
dobri mi rade: crysis 2 na extreme, mafia 2 max out, nfs the run, max payne 3, tu mi je grafa uvijek na 98% i imam super fps 50tak pri 1440x900
EDIT: imam isti fps sa icenhancerom i bez njega
necu clokat, nemam bas plocu za oc, ali mi nije jasno zasto m iradi isto ko kad sam imao e7500, jednostavno prejadno, slicna stvar sa saints row the third, samo sto mi je tamo cpu 50% a gpu 50 isto pa imam 25.40fps ugl lose
dobri mi rade: crysis 2 na extreme, mafia 2 max out, nfs the run, max payne 3, tu mi je grafa uvijek na 98% i imam super fps 50tak pri 1440x900
EDIT: imam isti fps sa icenhancerom i bez njega
Ne optimizirana igra. Obrisi je i nemoj se zamarati time...
Ne optimizirana igra. Obrisi je i nemoj se zamarati time...
samo da gta5 i sleeping dogs budu dobro sredeni i bice super, nebi volio da to upropaste
EDIT: pravi primjer dobre optimizacije je frosbite 2 engine, evi igre s tim enginom su dobro optimizirane, evo bf3 99% zakucana grafa, no squad deathmatch i rush, dok na conquest sa vise od 32 igraca na velikim mapama grafa nije 99, nego 70-99, najcesce 80%, high detalji, 1400x900, 50fps prosjek
Evo upravo igrao EFLC, radi bolje od gta 4 ali je gpu usage i dalje ispod 50%(fps mi je 37 u centru, high postavke sa klizacima na 30, vozila na 50), da ispod, to je jako cudno, jel neko moze to objasnit i dal ce patch mozda pomoc?
i di je tu logika da igra minimalno zahtjeva dual core 1.8ghz?
Bok, kako da ubacim car modove na gta iv, plus da i ubacim mod za bolju grafiku, probao sam neke videa gledati preko youtube pa nespjesno...!!
moze li meni gta 4 ??
moze li meni gta 4 ??
ako nemoze meni sumnjam da ce tebi
meni zna past fps na 25, nemos igrat ko covjek, a bf3 se vrti na high sa 50fps, a ovo sranje staro 4godine nemoze se ni vrtit kako spada, ma nemoj pokusavat, totalno neoptimizirano, grafa mi se koristi 30-40%
moze li meni gta 4 ??
Zbog procesora sumnjam da ce ga moci igrati u granicama igrivosti , cak i na najnizim video postavkama ! Minimum je barem dual-core proc !
moze li meni gta 4 ??
Da moči češ ju pokrenuti ali to če biti neigrivo...
Htio sam nakon 2 godine opet proći igru, ali mi svaki put kad instaliram izbaci drugi error. Kad sam je pred 2 godine išao instalirat mjesec dana sam se mučio i rješavao errore, a sad mi se neda. Definitivno najkompliciranija igra za instalirat ovoga stoljeća. I dosta mi smeta stvar koju sam primjetio u mnogim igrama, stisnem da ispali metak, a ispali ga s 0,1 sekundi zaostatka. Ili stisnem lijevo, a skrene tek nakon 0,1 sekunde. To mi se događa na JC2, NFS shift i GTA4. Kak to popraviti ?
Htio sam nakon 2 godine opet proći igru, ali mi svaki put kad instaliram izbaci drugi error. Kad sam je pred 2 godine išao instalirat mjesec dana sam se mučio i rješavao errore, a sad mi se neda. Definitivno najkompliciranija igra za instalirat ovoga stoljeća. I dosta mi smeta stvar koju sam primjetio u mnogim igrama, stisnem da ispali metak, a ispali ga s 0,1 sekundi zaostatka. Ili stisnem lijevo, a skrene tek nakon 0,1 sekunde. To mi se događa na JC2, NFS shift i GTA4. Kak to popraviti ?
koliki ti je odaziv monitora? a mozda imas mali fps?
Prilikom igranja GTA IV, gpu usage mi je cijelo vrijeme na 98-99%. fps nikad ispod 50, kad stavim neki od ENB modova, fps varira 30-35, pojede poprilično puno fps-a, ali nije niti čudo, igra onda izgleda stvarno vrhunski, a nemam neku high end grafulju da bi glatko radilo s enb-om.
60hz, al dobro da ne spamam tu popravit ću to nekak.
Prilikom igranja GTA IV, gpu usage mi je cijelo vrijeme na 98-99%. fps nikad ispod 50, kad stavim neki od ENB modova, fps varira 30-35, pojede poprilično puno fps-a, ali nije niti čudo, igra onda izgleda stvarno vrhunski, a nemam neku high end grafulju da bi glatko radilo s enb-om.
to je laz da ti je gpu usage 99%, hafu je sa i7 i HD5870 usage 70%
moze li meni gta 4 ??
meni zna past fps na 25, nemos igrat ko covjek, a bf3 se vrti na high sa 50fps, a ovo sranje staro 4godine nemoze se ni vrtit kako spada, ma nemoj pokusavat, totalno neoptimizirano, grafa mi se koristi 30-40%
imam jedno jedino pitanje orginal ili pirat?
moze li meni gta 4 ??
imam jedno jedino pitanje orginal ili pirat?
pa sto mislis? da mi se kupuje neoptimizirana igra iz 2008. godine?