GTA 4

poruka: 2.689
|
čitano: 574.563
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
16 godina
neaktivan
GTA za PC download

E , ja skidam sa torrents-a (mininova) GTA IV PC Version i vidio sam da su mnogi skinuli 100% , e sad meni skida na 24kbs

mark

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

kakve vam koristi kada nema cracka niti ce ga bit iducih 7 dana.100 %

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

Mislim da ću se strpiti dok ne dođe kod nas original jer ga svakako moram imati.

Mislim, zapravo znam, da je dostojno onih 300-400kn

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: GTA za PC?

ja ga skidam, necu za igricu dat 4oo kn, pa makar cekao i 6 mjeseci za krek

mark
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

ti si d*****

zna li tko kakva su napajanja hiper....

planiram zamjeniti svoj chieftec 410 wts za hipera od 580 wts....jer mislim da mi to uzrokuje gasenje pc-a...jer pregrijavanje nije,i testirao sam mu stabilnost preko raznih programcica.....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
cobra888 kaže...

ti si d*****

zna li tko kakva su napajanja hiper....

planiram zamjeniti svoj chieftec 410 wts za hipera od 580 wts....jer mislim da mi to uzrokuje gasenje pc-a...jer pregrijavanje nije,i testirao sam mu stabilnost preko raznih programcica.....

Napravi novu temu, ovdje je tam o GTA IV, pa cemo ti pomoć ;)
Intel Dual 2 Core E8500, Ati Radeon HD3870 x2, DDR2 4Gb (2x2Gb) Corsair 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair 520w
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

ja na 34%..pakao kak je sporo...goOOOooooooooooooooooooooooooooooooOOOO....

Ovo je moj potpis!

0 0 hvala 0
17 godina
GTA za PC?

Kojih sam se sad poruka načitao... lol

Vidim da ih se puno registriralo samo zbog ove teme i još nemaju pojma čemu na ovom forumu služe kartoni pa to blaže pogledaj naxeemNamigiva

I meni su dosadni s tim silnim krekovima i vapajima za njima.

Kao što rekoh, ne skidam prije dok ne bude od Reloadeda ili Vitalitya verzija.

Nikam mi se ne žuri (kao što kaže LUXX), ionako kupujem igru dok dođe...

Hit godine je zasijenio sve druge teme-na svim forumima

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

I BOUGHT THE GAME and the game runs AWEFULY. First, I encountered the same error as anyone else... a MMN10 loading the game... which is related to OVERLOAD on the SERVERS (you need to connect to "MS Games For Windows LIVE" and to their "RockStar Social Club" in order to run the game and play online)... I finally got to run the game...

I have a 8800GT 512Megsm AMD64 2.4 with 2gigs of ram... and the game runs REALLY BAD. It's not smooth as in ANY RECENT games I played in "high details" (crysis, assassin's creed, tomb raider underworld) I am really pissed that the game cost me 60$ and that it doesn't run as expected. The SPECS on the box aren't that hard: I am WELL ABOVE the minimum, and I meet the RECOMMENDED specs (GF 8600) except for the AMD PHENOM CPU.

So for those who will download this game of 13 gigs... I hope the game will run well for you... because 13 gigs of download is a pain in the harse. And for me, it's a SHAME that I spent 60$ on this game that I won't have fun playing because of its "laginess".

TO EJ CITAT SA JEDNE STRANICE....:)pa ti kupi....

Ovo je moj potpis!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

skinuh, čekam crack

Mocni
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

cracka nece bit...

nego helpajte

http://forum.bug.hr/forum/topic/razni-hardverski-problemi/gasenje-pc/12242.aspx?sort=asc&view=flat

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

e da sam sad moderator...

Mocni
16 godina
neaktivan
MocniSkopac kaže...

znam kaj misliš..i ja isto mislim...i mislim da nismo jedini
Ovo je moj potpis!
17 godina
neaktivan
MocniSkopac kaže...

da sam ja moderator dao bi ti crveni jer non stop kenjaš o crackovima, kao prvo na bugovom forumu nema piratvstva a ako već želiš o tome pričat imaš PM
E7200 2*3.0 ghz@SYTCHE Kama Cross, ATI RADEON HD 4850 512 mb@Accelero Twin Turbo, 2*2Gb G.Skill Ram, HD WD 320 GB, Gigabayte EP45-DS3R, Corosair VX 550 W, Samsung 2220LM, Windows Xp 64 bit
16 godina
neaktivan
buky kaže...
MocniSkopac kaže...

da sam ja moderator dao bi ti crveni jer non stop kenjaš o crackovima, kao prvo na bugovom forumu nema piratvstva a ako već želiš o tome pričat imaš PM
 http://www.bug.hr/master/vijesti/?id=93795

A daj mi reci koji je ovo film???
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

evo kako izgleda social club. jedna novina u gta serijalima.

http://www.imagesforme.com/show.php/248409_sc.jpg

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
crny88 kaže...

evo kako izgleda social club. jedna novina u gta serijalima.

http://www.imagesforme.com/show.php/248409_sc.jpg

Vidim da je Pirate bay u djiru.Cool
EDIT:
Hobit u Rijeci dobiva prekosutra GTA 4 po cijeni 375 kn.Informacije na broj:051/336-280
Gigabyte EP35-DS3,C2D E8500,Sapphire Radeon HD4850 dual slot fansink,Corsair XMS2 (2x1gb) 800mhz,Seagate 320+500gb,Corsair TX650W,Thermaltake Soprano http://www.velika-nagrada.hr I´ll take your brain to another dimension...
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.12.2008 18:26 (F1-IVO).
16 godina
neaktivan

ili svi kenjaju, ili sam ja jedini nesretnik kojem se brzina skidanja ne dize iznad 50kb/s

-maxadsl(2Mbit/s)

16 godina
neaktivan

ma kenjaju,ak toliko zelis igrat gta, trk u ameriku... i kupi i meni jedan

mark
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

Ima ko' kakvih novosti?? Ja sam s onim slovenskim na 20%...

NO FEAR TOM's IS HERE
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

baš me zanima kolko se ljudi ovih dana učlanilo na ovaj forum osim mene....

ali baš je dobar ovaj forum...dobro grafički riješen, ugodan, koristan, ne prestrog...itd...

znam da to nije tema, ali došlo mi je da napomenem, pošto nemam pametnijega posla

Ovo je moj potpis!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

narucio sam si gta 4 iz rijeke,dolazi mi u subotu ili ponedeljak :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
cobra888 kaže...

ja mislim da je krek sutra vani, NAJKASNIJE prekosutra
Mocni
17 godina
neaktivan
MocniSkopac kaže...
cobra888 kaže...

ja mislim da je krek sutra vani, NAJKASNIJE prekosutra
 Da,.... BUG forum, forum bez piratstva
E7200 2*3.0 ghz@SYTCHE Kama Cross, ATI RADEON HD 4850 512 mb@Accelero Twin Turbo, 2*2Gb G.Skill Ram, HD WD 320 GB, Gigabayte EP45-DS3R, Corosair VX 550 W, Samsung 2220LM, Windows Xp 64 bit
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

izgleda da će ovaj gta bit jako teško krekirat. čak i batman ima problema s krekiranjem.

http://uk.youtube.com/watch?v=YP6pl_t051o

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

hahhaa koji car...

Šaljem sve igrice za 20kn poštom...PES 2009,FIFA2009,Crysis warhead, Cod5,Nfs undercover, Tomb raider underworld, Far cry 2, fm9 ,stalker clear sky , fall out 2 , nba 09 ...Sve sam ja skinuo i isprobao .. Za sve upite na PM...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

Pa nije da nitko ovdje reklamira piratstvo ili potiče na isto. Ljudi samo diskutiraju o izlasku cracka za novi naslov, a čisto sa informatičkog aspekta je zanimljivo koliko treba hackerima da naprave crack za određene metode zaštite. Evo recimo sad za primjer GTA IV. Osim securom-a ima i online aktivaciju preko Rockstar Social Club-a što je po meni totalna debilana i silovanje korisnika (onih legalnih naravno). I mene zanima hoće li i u kojem roku uspjeti izdati valjani crack. Ako se o tome ne može diskutirati na informatičkom forumu kao što je BUGov onda je to žalosno. Ponavljam - nitko nikoga ne nagovara na (niti zagovara) piratstvo, samo se raspravlja o probijanju novih metoda zaštite, što je tema baš kao i nove vrste kompjuterskih virusa ili recimo cyber kriminal. Što se onda ni o tim temama ne bi smjelo pisati postove? Namigiva

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

Bas bi htio vidjet sto bi se dogodilo kad ne bi bilo moguce napravit crack...lol

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

cuda se dogadaju na torrentima....downloadanje na 8.7%....

ugasio komp...vratio se na njega za 2h...sljedi iznenadenje od 99.3%.....wft?!...mislim nije da ni ne odgovara Cool...ali postoji li kakvo logicno objasnjenje.?

(mislim da je vec netko naveo slicnu situaciju...ne mrzite me ako grijesim)

17 godina
neaktivan
GTA za PC?

Molio bih vas da pročitate post na ovom linku.

Most users using current PC hardware as of December 2008 are advised to use medium graphics settings. Higher settings are provided for future generations of PCs with higher specifications than are currently widely available.

Pa čime misle oni da pokrećemo igru? IBM Roadrunnerom?

You only got one finger left And its pointing at the door
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice