GTA 4

poruka: 2.689
|
čitano: 576.458
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
17 godina
RE: GTA za PC?
Gamer-gts kaže...

nije fake sigurno

jer su dolje napisali da samo treba crack

Isto su tako još malo dolje napisali da je fake, a pošto je veliko isto ko i onaj fake torrent... Mislim da ipak čekam RELOADED verziju.
...something diabolic
17 godina
neaktivan
Jerkenovski kaže...

Ma dosta s trackerima...ako ih niste sposobni sami pronaći onda nemate što raditi na ovom forumu...

Ko je tebe išta pitao???
They say it's mostly vanity That writes the plays we act They tell me that's what everybody knows There's no such thing as sanity And that's the sanest fact That's the way the story goes Dire Straits - One World
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

eh, skida se const. preko 120 kB/s, kaže, biti će za 1d3h, što je ok za mene

inače torrent je provjereno real, ima ekipe kaj je instalirala, tj. mountala .iso image i instalacija je završena, jedino što još nema cracka na netu ( sad je pravo vrijeme da razor1911 uskoči)

iako, možda bi se moglo s nekakvim alatom tipa anti-blaxx blacklistati securom, pa igrati...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

skino sam je za 6h i radi

i radi na athlon 3200+ 2.2 ghz hd 2400 pro 1gb rama i još vista ultimate x64 XD

torent je onaj sa tpb :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

Zna netko sto se dogadja sa originalom, odnosno jel doso GTA IV u Algoritam?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ige kaže...

Zna netko sto se dogadja sa originalom, odnosno jel doso GTA IV u Algoritam?

nije
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

otkad sam dodao one trackere brzina mi se pogoršala

Mocni
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

ima i na gcw crack koji meni radi :)

ali je igrica _ebena sama murija nemoš ni jedan metak puknut a da te ne love

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ima već crackova....

Izgleda da je ovo jedini gta 4 zasada na torrentima...
Meni je sada brzina oko 50 - 80 KB/s...
7,3% samo skinuo...
CPU: AMD Phenom 9500 2.22 @ 2.42 MBO: MSI K9A2 Platinum Ati Radeon HD 2600 XT HDD 400 GB Pioneer DVD-RW 4x1GB DDR2
17 godina
neaktivan
Hebate led dobro ovaj jedan kaže na tpb-u ovo sa gta 4 će ući u povijest! :P Koliko ljudi skida... svašta...
CPU: AMD Phenom 9500 2.22 @ 2.42 MBO: MSI K9A2 Platinum Ati Radeon HD 2600 XT HDD 400 GB Pioneer DVD-RW 4x1GB DDR2
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

a zasto ne pricekat par dana.. bit ce vise torrenta(i fakeovi bit izbrisani) i ic ce brzije..

Intel Q6600, Asus P5K Pro,Seagate 500 gb HDD, 4 GB RAM 667 mHz, GeCube 4870 512 mb, Corsair TX 750, Antec Nine Hundred, Logitech G5 Rev.2, Logitech UltraX-flat, Logitech Z-5500, Samsung 206bw
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

Zbog nestrpljivosti Smijeh

Tko je probao igru neka kaze kako se vrti

Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sad bi kroz kojih sat vremena trebali doznat dal onaj torrent radi...
Hellvamp je došao online da dovrši seedanje... evo sad jednog lika gledam on je na 99,7 i skida brzinom od 500KB/s
16 godina
neaktivan
chingy-os kaže...

Zbog nestrpljivosti Smijeh

Tko je probao igru neka kaze kako se vrti

Definitivno se slazem s ovim, iako sam pročitao na GTA forums da igra ide jako sporo na današnjim (modernim) konfama. Iako su sistemski zahtjevi normalni. Isto kažu da Rockstar ima dogovor sa nVidiom, pa će ATI-evci  imati lošije perfomanse, barem dok ne dođu novi Catalisti. no to so sve glasine.

Marshal64 kaže...
Hellvamp je došao online da dovrši seedanje... evo sad jednog lika gledam on je na 99,7 i skida brzinom od 500KB/s
 kako će on dovršit seedanje??
Mocni
16 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...
Jerkenovski kaže...

Ma dosta s trackerima...ako ih niste sposobni sami pronaći onda nemate što raditi na ovom forumu...

Ko je tebe išta pitao???
 Jedan od takvih...
17 godina
neaktivan
MocniSkopac kaže...
Marshal64 kaže...
 Lijepo! Puno njih je došlo do 99,1 % i nije moglo dalje jer svi ovi koji su skinuli nisu nastavili seedat... 

napokon mi krenulo sa brzinom... iznad 100 KB/s :P
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

mislim da je ovo najveca prevara ikad

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jerkenovski kaže...

Daj dosta vise o piratskim izvorima i prepucavanjima koji torrent radi!
Pricekajte jos dan-dva i onda uzivajteNamigiva
...Scooter Tuning is not A Crime!!...
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

kao da ce za dan - dva biti za kupiti u Hrv kupit,ha ha ha

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

na mojem torrentu uredno svi seedaju i ima ih sa 100% koji seedaju ja samo sto nisam skinuoNamigiva nabacit cu slikice iz igre cim ju pokrenemNamigiva

Live to WIN!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

odakle ti crack,kak znas da valja

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

Nac ce se crack vec,cim ju pokrenem ako dotle niko ne postavi nesto slika onda cu ja naravno ako nadem crack,a cini mi se da sam vidio u ovom postu nesto o cracku.

Live to WIN!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Evo na tpb-u je skinulo igru već tisuće njih i sada seedaju!
Svi koji su skinuli kaže da je instalacija u tjeku :))))))))))))
16 godina
neaktivan
Marshal64 kaže...
MocniSkopac kaže...
Marshal64 kaže...
 Lijepo! Puno njih je došlo do 99,1 % i nije moglo dalje jer svi ovi koji su skinuli nisu nastavili seedat... 

napokon mi krenulo sa brzinom... iznad 100 KB/s :P

Ma daj čovječe, sada ih već ima preko 8000 koji su 100% skinuli, tj. oni koji u potpunosti imaju igru.

Ali ja sam napravio nešto, i mislim da bismo svi tako trebali napraviti da pomognemo jedni drugima. Ja sam pauzirao sve torrente i pustio sam samo GTA IV aktivan. Tako se samo on downloada i uploada. Da bi tako svi napravili svi bi imali odlične brzine..
Mocni
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.12.2008 19:45 (MocniSkopac).
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

Ja to i radim ali sta cu kad mi je upload za k 8/512 stvarno prestrasno sramota..... ostavim da se uploada preko noci dok nisam za kompom pa to i ima nekog ucinka ja seedam aktivno nisam picek neka i drugi uzivajuSmijehto je onaj TPB torrent prvi koji je izaso 2 dual layera po 7gb u ISO formatuNamigiva

Live to WIN!!!!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.12.2008 19:52 (BuhaBT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BuhaBT kaže...

Ja to i radim ali sta cu kad mi je upload za k 8/512 stvarno prestrasno sramota..... ostavim da se uploada preko noci dok nisam za kompom pa to i ima nekog ucinka ja seedam aktivno nisam picek neka i drugi uzivajuSmijehto je onaj TPB torrent prvi koji je izaso 2 dual layera po 7gb u ISO formatuNamigiva

e tako i ja, imam komp koji koristem za sve u sobi, i jedan stari na katu nize, kojim upravljam Remote Connectionom, i on po cijele bojzje dane uploada, s tim da mi je upload ~80kBs, to pomaže kod ratia, što mi zapravo nije važno, nego je dobar osjećaj pomagat drugima koji se žele dočepat tog torrenta.
iako u suštini ne podržavam piratizam Belji se, al opet, ko će davat pare za originale?
Mocni
17 godina
neaktivan
MocniSkopac kaže...

Ma daj čovječe, sada ih već ima preko 8000 koji su 100% skinuli, tj. oni koji u potpunosti imaju igru.

Ali ja sam napravio nešto, i mislim da bismo svi tako trebali napraviti da pomognemo jedni drugima. Ja sam pauzirao sve torrente i pustio sam samo GTA IV aktivan. Tako se samo on downloada i uploada. Da bi tako svi napravili svi bi imali odlične brzine..

Ja sam to od samoga početka napravio... ;)
Kada bi postojala mogućnost da mađusobno si šaljemo? 
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

svi skinu i podu ca....idioti

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

Odkud ja skidam nije istina svi seedaju i ja cu seedat vidi http://img88.imageshack.us/img88/1117/gta4torrentqa8.jpg

Live to WIN!!!!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.12.2008 20:54 (BuhaBT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

moze li iko sa slicnon konfiguracijom viditi ono na yougamers

intql quad q9450 4 gb ram nvidia gtx 260

evo jedan mali vic Pita baka unuka: - Jel sine, kako se zove onaj Nijemac što nam krije stvari po kući? Unuk odgovara: - Alzheimer, baba, Alzheimer...

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice