nije fake sigurno
jer su dolje napisali da samo treba crack
nije fake sigurno
jer su dolje napisali da samo treba crack
Ma dosta s trackerima...ako ih niste sposobni sami pronaći onda nemate što raditi na ovom forumu...
eh, skida se const. preko 120 kB/s, kaže, biti će za 1d3h, što je ok za mene
inače torrent je provjereno real, ima ekipe kaj je instalirala, tj. mountala .iso image i instalacija je završena, jedino što još nema cracka na netu ( sad je pravo vrijeme da razor1911 uskoči)
iako, možda bi se moglo s nekakvim alatom tipa anti-blaxx blacklistati securom, pa igrati...
skino sam je za 6h i radi
i radi na athlon 3200+ 2.2 ghz hd 2400 pro 1gb rama i još vista ultimate x64 XD
torent je onaj sa tpb :)
Zna netko sto se dogadja sa originalom, odnosno jel doso GTA IV u Algoritam?
Zna netko sto se dogadja sa originalom, odnosno jel doso GTA IV u Algoritam?
otkad sam dodao one trackere brzina mi se pogoršala
ima i na gcw crack koji meni radi :)
ali je igrica _ebena sama murija nemoš ni jedan metak puknut a da te ne love
a zasto ne pricekat par dana.. bit ce vise torrenta(i fakeovi bit izbrisani) i ic ce brzije..
Zbog nestrpljivosti
Tko je probao igru neka kaze kako se vrti
Zbog nestrpljivosti
Tko je probao igru neka kaze kako se vrti
Ma dosta s trackerima...ako ih niste sposobni sami pronaći onda nemate što raditi na ovom forumu...
mislim da je ovo najveca prevara ikad
kao da ce za dan - dva biti za kupiti u Hrv kupit,ha ha ha
na mojem torrentu uredno svi seedaju i ima ih sa 100% koji seedaju ja samo sto nisam skinuo nabacit cu slikice iz igre cim ju pokrenem
odakle ti crack,kak znas da valja
Nac ce se crack vec,cim ju pokrenem ako dotle niko ne postavi nesto slika onda cu ja naravno ako nadem crack,a cini mi se da sam vidio u ovom postu nesto o cracku.
Ja to i radim ali sta cu kad mi je upload za k 8/512 stvarno prestrasno sramota..... ostavim da se uploada preko noci dok nisam za kompom pa to i ima nekog ucinka ja seedam aktivno nisam picek neka i drugi uzivajuto je onaj TPB torrent prvi koji je izaso 2 dual layera po 7gb u ISO formatu
Ja to i radim ali sta cu kad mi je upload za k 8/512 stvarno prestrasno sramota..... ostavim da se uploada preko noci dok nisam za kompom pa to i ima nekog ucinka ja seedam aktivno nisam picek neka i drugi uzivajuto je onaj TPB torrent prvi koji je izaso 2 dual layera po 7gb u ISO formatu
svi skinu i podu ca....idioti
Odkud ja skidam nije istina svi seedaju i ja cu seedat vidi http://img88.imageshack.us/img88/1117/gta4torrentqa8.jpg
moze li iko sa slicnon konfiguracijom viditi ono na yougamers
intql quad q9450 4 gb ram nvidia gtx 260