Valja li šta taj REAL DEAL GTA 4 torrent ili skidam uzaludno?
Joj, sta volim privatne trackere :)
700 - 750 kB/s cijelo vrijeme ide
... istina samo prvi DVD, ali i drugi ce stici kroz par sati :)
A, eto, meni se skida nekih 50-70 KB/s cijelo vrijeme, upload sam stavio na 20KB/s limit, piše da će se skinuti za 2d22h, što i nije loše kad se uzme u obzir da je to ipak 13GB, i da je nov torrent ( kako ja vidim, od mojih peerova nitko još nema 100%)
sad, neki se žale, ja kažem, da su malo prerazmaženi, pa nemože sad odma' svaka igra čim se pojavi, max d-load, da je svi skinu za 5h
ehm, nešto tu meni smrdi, malo mi je čudno što valjda 20 likova ima na 99.6% dloadano, a nitko na 100%, mozda je fake o.0
aj netko s torrentleecha ili sl. koji skida nek potvrdi da je real, pls
Ja sam također našao dobar link
Cijelo vrijeme 200 kbp/s jer mi je toliko limit
Meni ide dosta brzo, u prosjeku oko 130 kB/s na public trackeru, ali mi se nešto jako čudno dogodilo...
Jučer kad sam ugasio komp imao sam oko 8% downloadano, sad upalim, kad ono piše 43%... WTF?! U prilogu je slika.
Hehehe meni je na 69,6% preko PB torrent-a u uTorrent-u.
Ako nije fake i ako dođe crack uskoro (hm, nekako puno uvjeta za zadovoljiti ) budem isprobao pa ako valja trk do Algoritma po oridjidji primjerak
P.S. Ne znam kak vi, ali ja doživljavam ove torrent verzije igara kao 'full demo'-e
Ako netko uspije probati igru neka stavi slike i malo opise performanse....citao sam po stranim forumima...ekipa sa Ati karticama ima probleme...cini se da cemo cekati patch
Imam C2D E8400, ATi HD4850, 4GB DDR2 @1066MHz, još kad malo kloknem proc i grafičku sve će letit na 1920x1200 na max, siguran sam 100%. E i par FPS-a ću dobit zbog WD Raptora...
Decko nemoj pricati gluposti...osobno imam ati 4850 i super je kartica ali da je jaca od GTX280 nije istina!!!!!!!!!!!procitaj malo recenzije i iskljuci CAPS LOCK...i za sada se nece nikako igrati na ATI karticama jer su lose performanse...vidit cemo kada se ispravi sa patchom ili driverima!!!
Imam C2D E8400, ATi HD4850, 4GB DDR2 @1066MHz, još kad malo kloknem proc i grafičku sve će letit na 1920x1200 na max, siguran sam 100%. E i par FPS-a ću dobit zbog WD Raptora...
chingy moze link za site di si vidio probleme sa ati karticama?
Hehehe meni je na 69,6% preko PB torrent-a u uTorrent-u.
Ako nije fake i ako dođe crack uskoro (hm, nekako puno uvjeta za zadovoljiti ) budem isprobao pa ako valja trk do Algoritma po oridjidji primjerak
P.S. Ne znam kak vi, ali ja doživljavam ove torrent verzije igara kao 'full demo'-e
ovo vam je u tom torrentu
\Crack\Crack.rar --------------- 116.60 KB
\GTA.4.DVD1-iRO.iso -------------- 7.04 GB
\GTA.4.DVD2-iRO.iso --------------- 6.81 GB
\READ.txt --------------------- 0.12kb
link:http://www.torrentportal.com/torrents-details.php?id=3764815
Evo meni je na 23.6 %, skida se punom brzinom, od 185 kb/s do 205 kb/s. Upload mi je od 55 kb/s do 75 kb/s, sve stavljeno na unlimited i veli da će se skinuti za jedno 17 sati.
Sutra cemo sve saznati kako izgleda i kako se vrti igra...na PCGH su rekli da ce sutra dati slike i benchmark:
http://www.pcgameshardware.com/aid,6...phics_effects/
Šteta
danas se mi neče stići downloadati
još 13h
bas kad sam pomislio da cu ga ovih dana igrati... dodem na forum i vidim da ima problema s ATI grafama -.-. jel se zna kada ce se mozda izdat patch ili fix?!?!?!?
Sumnjao sam da je FAKE jer ako nema na TL-u cijeli jedan dan poslije onda vjerojatno ne radi...
Nadam se da original full verzija nebu imala probleme sa ATi grafiama, a i ako bude bilo problema vjerojatno bu ATi izdo neki htofix za drivere ili novu verziju cijeih drivera.
Ne nije fake nego ima neki bug u sebi i ne radi ta kopija
Ma mora izač ako su prodali i zaradili miliune gt4 ZA PLAYSTATION
onda če još i više zaraditi i na prodaji za PC
TAKO DA ČE 100POSTO IZAČ
Ne nije fake nego ima neki bug u sebi i ne radi ta kopija
Ma mora izač ako su prodali i zaradili miliune gt4 ZA PLAYSTATION
onda če još i više zaraditi i na prodaji za PC
TAKO DA ČE 100POSTO IZAČ
Ma doc ce i u torrent ducane Reloaded verzija za siromasne:)
Ma doc ce i u torrent ducane Reloaded verzija za siromasne:)
buky s kojeg trackera si uzeo svoju verziju ?