GTA 4 za pc unakazen

poruka: 5
|
čitano: 1.398
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
GTA 4 za pc unakazen

Evo neki dan skinio gta 4 za pc i radi ko sat ali je igra zbilja unakažena.Kad je izasla za konzole hvalili su je i dičili te govorili kako ce za pc bit jos bolji.A Rockstar je se žurio i izbacio za pc kako bih zaradio a za konzole su se trudili tako da vam ako jos niste probali ne preporucam GTA 4 za pc nego za konzole a Rockstaru hvala sto je najocekivaniju igru godine napravio gta shit a i nije tezak predes ga

lagano.Ali ima i par dobrih strana jer glavni lik Niko Bellic igrom slucaja je balkanac i nekad govori u igri i nase rijeci.I jos par dobrih strana a multiplayer je ispao super ali ja vise volim  igre tipa rata tako da vas ne sprijecavam ali i ne preporucam gta 4 pc ako imate konzolu a i flat rate pravac na torrent download i igraj pc mozete ali ne preporucam.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: GTA 4 za pc unakazen

Si morao otvoriti novu temu.

Ima pun k... tema o Gta 4 .

16 godina
protjeran
GTA 4 za pc unakazen

neznam koji bi vi ku htjeli od igre, ako vam ne pase nemojte igrati!

Intel e5200 3.0 GHz, ati 4850, Hitachi 160GB, MB ECS P43T-A2, 4GB Buffalo, fortron 400W ,Xp sp3

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kris_marko kaže...

Prvo što mi pada na pamet je da ljudi koji nemaju top modele grafa ili proca mogu normalno uživati u igri.
Ili ona fora sa korištenjem grafičke memorije(MORAŠ IMAT BAREM 1Gb)da bi igrica imala detalje na HIGH
A kad se sjetim sjena koje su po rubovima kockaste.
Što se tiče same igrivosti jedna je od najboljih,ali sa tehničke strane je jedno VELIKO S....E!
microman
16 godina
neaktivan
kris_marko kaže...

ma slazem se ali mislio sam da ce bit cool a ono koma covjece al samo sam objavio da ne vrijedi trosit novce ako ko planira kupit a onaj sto je posto prije tebe ako ima kako on kaze "pun k****" pa sta fali jos jednoj
Malo o meni: hobi:video igre igre koje igram:bf2,wow naj omiljeniji tip igara:FPS multiplayer
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice