itko igro tu"stariju" igru??'
predobra, preteska, prezanimljiva...optimizirana do bola...
jedan od rijetkih FPS-ova kojim se klanjam
neodoljivo podsjeca na TC RS6: Raven Shield za PSX
itko igro tu"stariju" igru??'
predobra, preteska, prezanimljiva...optimizirana do bola...
jedan od rijetkih FPS-ova kojim se klanjam
neodoljivo podsjeca na TC RS6: Raven Shield za PSX
odlicna igra samo dosta teska jesi je prisa do kraja???
Ja sam je igra i moram reci da je za mene prva liga, najbolji takticki fps. Samo imao sam jedan skroz cudan problem sa tom igrom. Ta igra je bila svojevremeno instalirana na 4 razlicita kompjutera i igra je na svakom razlicito "odlucila" do koje staze moze doci. Znaci na kompjuteru br. 1 moga si doci do 3. staze, na br.2 do 10. br.3 se ne sicam, ali br. 4. je imao najvise srece skoro pa do kraja si moga igrati i naravno dok je igras quicksave svaki 3 min.
Ja sam je igrao moram reči da je to jedna od najboljih igara
Fantastična pucačina sa mnogo taktiziranja igra mi je bila prodobra a i grafika je odlična.
Super igra,ali sma odustao od nje.Premala podrška od strane proizvođača,premalo zakrpa,premalo online mapa (za razliku od Xbox verzije),velikom većinom se igra DM i TDM,a ne RvA itd......U biti velika šteta što igra na PC nije imala podršku kao ona na Xboxu.
Odigrao sam GRAW do kraja. Ne jedan od najboljih nego po meni, najbolji taktički FPS koji sam igrao do sada (u zadnjih 10 god.). Nastavak (GRAW2) igram i odličan je. Relativno "teška" igra, ali isplati se nakon gejmanja dignuti od kompa sa krvavim očima i punom pepeljarom.
U multyPlayer-u mi je bezveze kaj nema ekipe koja igra organizirano. Svi trćkaraju na sve strane i jedino im je bitan score. Malo mi lići na UT..., ali i single play mod je super.
Bolje od igre GRAW mi je jedino ARMA a kupujem ARMA 2 i OFP 2 kada izađe.
Evo ako zanima koga na steamu ima za kupit Ghost Recon Complete Pack sa GRAW,GRAW2 i ghost recon sa dvije ekspanzije za samo 17,5 eura...
Ja uzeo...