Ako je ovo gore istina (a vjerojatno je, lik se zove Niko Bellic) onda je to rub rubova. Ne bih zaigro igru da mi neko plati
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako je ovo gore istina (a vjerojatno je, lik se zove Niko Bellic) onda je to rub rubova. Ne bih zaigro igru da mi neko plati
čisti nacionalist si. šta ti oni smetaju.je nisam za nikog i neutralan sam u vezi bilo čega. šta ti sada smeta što je neki izmišljeni lik i to još u običnoj kompjutorskoj igrici srbin. ajde malo pazi šta pričaš. to je obična igra. ako ti je dobra kao igra igraj je a ne sada uaaaaaaaaaaaa srbin je glavni lik. šta ćemo sad.

Ja mislio ovo thread star barem godinu dana, a ovo od danas :)
http://www.hcl.hr/images/EGMscanx23052.jpg
Kao prvo Hrvat je, a kao drugo procitajte ovo:
"Niko also fought in the Bosnian War as a teenager for the Serbian Army. He witnessed and possibly committed numerous atrocities which deeply affected him and gave him a cynical view on life. A defining moment in the war for Niko was when his army unit of fifteen young men (including him) were ambushed by the enemy. Niko barely escaped with his life, but most of his friends were killed - he later discovered that two others also survived. Realizing that one of them tipped the enemy off to their location, Niko vowed to track down the culprit, not solely on revenge, but because he needed closure."
I onda kad ste procitali na cijoj je strani bio., onda se pravite pametni i prigovarajte covijeku jer ima problem s time...
ma ovakvi su najgori kaj tak izlanu pa prezive
cisto glup do boga razlog zasto ne igrat gta4
sta da je hrvat opet bi s nikom ubijao ljude po gradu
malo promislikaj pricas
mislim da ovo nema veze s nacionalizmom nego s gluposcu ko i ustastvo s thompsonom
ni jedni ni drugi ne kuze sta je bilo pa lupaju po svom
Ovo su sve glupa nagadjanja. Frajer je rus i tocka.
Ako OP ima problema s tim da je frajer srbin, to je njegov problem i neznam zasto mu vi prigovarate. Mrziti cetnika pa cak i onog virtualnog nije grijeh i sasvim je opravdano...
Da sam ja Rus nebi ni ja igro one silne americke igre di se vrijedaju rusi, prikazuju zlima i nazivaju komunjarama.
E stana, stana ... za tebe su Thompsonovi koncerti i Dinamove tekme, IT forum pusti po strani.
Nekim ljudima je stvarno dosadno u zivotu Ako ti se igra IGRAJ,ako ne WHO CARES?
Jednog dana i ti ces odrasti i shvatiti kako se covjek moze deklarirati kretenom u samo jednoj recenici.
Suzdrzite se ubuduce ovakvih tema.
Prije ce bit da ce te vi jednog dana ostati i shvatiti ljude koji imaju ovakvih problema. Pola vas nije prozivilo pola grozota koje su neki dozivjeli...Nitko ne mrzi srbe, ruse, njemce, mrze se tj. ima se problema sa radikalnim skupinama unutar pojedinog naroda i se moze razumiti, a dok to neshvatite odite pogledat koji dokumentarni film ili nesta slicno tome a ne se tu pravit nekim intelektualcima...
Napominjem da moj osobni stav na temu ovdje ni nije bitan, samo pukusavam naglasit da ako OP ima razloga onda ga se moze shvatit