Zna li neko di u hrvatskoj ima kupiti gmod?Ono bas u paketu ka ostale igre.
Ako ima hocu li morati jos problema sa ovima iz steama?
Zna li neko di u hrvatskoj ima kupiti gmod?Ono bas u paketu ka ostale igre.
Ako ima hocu li morati jos problema sa ovima iz steama?
Prilično sam siguran da nemaš to kod nas nigdje za kupit.
gmod nije zasebna igra..to je jednostavno...mod
moze se kupiti samo preko steama
gmod nije zasebna igra..to je jednostavno...mod
moze se kupiti samo preko steama
A bemti!Mislim vidio sam neki lik ima kutuju od g moda pa me to zbunilo.
A koliko to kosta i kako se to placa i jeli vec moras imati orginalni HL?
Imam sve igre na sorce engienu.Skinuo sam piratski pa mi izbaci neki error
EDIT:jeli ti imas gmod i jeli igre moraju biti oriđiđi ili moru i gusarske?Pa jeli ti to dođe pošton ili skines kako to?
Naravno da trebaju biti original
Kupis igru, stave ti na tvoj acc i to izleda ovako nekako (slika), zatim right click na igru - odaberes "install game" i zapocne ti download
Cim zavrsi mozes ju pokrenut
Znaci ja kupim igru i onda mi to jos odnese 2 gb prometa?A sigurno more i na piratima.I sto je acc?
a mozda ima neki piratski rip...
acc =account
a mozda ima neki piratski rip...
acc =account
imam ja vec account ali kako ce oni meni priko tog naplatiti?.
Nego sto je drukcije u tome kad ti kupis to ili kad skines?
Trebas originalan account!
Znaci skines sa službene stranice steam client, registriras se (besplatno) i onda dalje mozes samo u shopping.
Razlike prakticki nema osim sto ako kupis u ducanu dobijes CD/DVD u kutiji i neki manual ili nesto slicno, naravno dobis i cdkey
Taj cdkey registriras na svoj steam acc (activate a product on steam) i taj cdkey odnosno sad vec IGRA ti ostaje trajno u tvom accountu.
Ako kupis online, znaci direktno preko steama onda taj cijeli proces zaobilazis jer ti Valve odmah stavi trajno u tvoj account. (cdkey onda prakticki niti ne dobis).
U oba slucaja nova igra ti se pojavi pod "My Games" tab i jedino sto ti preostaje je instalirati (ako nemas instalacijski cd/dvd onda ti se skida sa njihovog servera - tu je prednost ako si kupio iz ducana ta sto ti instalacija traje puuno krace)
Trebas originalan account!
Znaci skines sa službene stranice steam client, registriras se (besplatno) i onda dalje mozes samo u shopping.
Razlike prakticki nema osim sto ako kupis u ducanu dobijes CD/DVD u kutiji i neki manual ili nesto slicno, naravno dobis i cdkey
Taj cdkey registriras na svoj steam acc (activate a product on steam) i taj cdkey odnosno sad vec IGRA ti ostaje trajno u tvom accountu.
Ako kupis online, znaci direktno preko steama onda taj cijeli proces zaobilazis jer ti Valve odmah stavi trajno u tvoj account. (cdkey onda prakticki niti ne dobis).
U oba slucaja nova igra ti se pojavi pod "My Games" tab i jedino sto ti preostaje je instalirati (ako nemas instalacijski cd/dvd onda ti se skida sa njihovog servera - tu je prednost ako si kupio iz ducana ta sto ti instalacija traje puuno krace)
Ok.Hvala.Imam ja svoj orginalni acc samo sto sam ja zaboravio username lozinku i sve ali nema veze.
Nisam sada skužio, znaci kupim garrys mod i moram imati oriđiđi npr half life 2 da mogu igrati Garrys mod

Nisam sada skužio, znaci kupim garrys mod i moram imati oriđiđi npr half life 2 da mogu igrati Garrys mod

ne moras radi i na falsima