Gas Guzzlers

poruka: 765
|
čitano: 147.302
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Gas Guzzlers

Fora, ovo bi i ja htio da vidim dal se moze ovako pobjedit na hard xd...

15 godina
Gas Guzzlers

Kupljen u tisakmedia! 

★★★★★ Ako sam ti pomogao stisni tipku PRIJAVI ★★★★★

2 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

Ovaj covjek je dao glas za Arnya :)

9 0 hvala 5
13 godina
neaktivan
LevaOpaki kaže...
animal4444 kaže...

ali opet i kad ukucam onu komandu okej fps su visoki i sve to stoji ali ne vidi se staza na snegu, nocu, ima li neko drugo resenje? Osim te komande.

Da to je samo provjera sa iskljucenim postprocessingom da vidimo dal je GPU usko grlo. Ako FPS skoci, znaci da je GPU problem.
Ako mislis igrati na toj rezoluciji morat ces malo smanjiti post processing effecte kao Ambient Occlusion, Depth Of Field, Motion Blur, ili Volumetric Light Scattering.
Neke mozda iskljuciti. Znaci slobodno stavi na High postavke i tu rezu i onda gasi i smanjuj neke od gore spomenutih efekata dok ne bude zadovoljan brzinom izvodenja.
Ili to ili malo manja reza. Imas i opciju da malo smanjis pixel size. Recimo na 90. 
Nece toliko unistiti kvalitetu prikaza, ali ces dobiti dobar boost u perfomansama. Poigraj se malo, ali sjene slobodno ostavi na High.

smanjio sam ove post processing effecte kao Ambient Occlusion, Depth Of Field, Motion Blur, ili Volumetric Light Scattering. I da sve je okej lepo radi na full hd. Ali ima jos nesto svaki put kad pokrenem igricu pise mi nesto windows theme has changed, i vrati mi onu fabricku neprovidnu temu i pise jos da ima neku nekompatibilnost sa windows aerom.  {#}

17 godina
neaktivan
animal4444 kaže...
LevaOpaki kaže...
animal4444 kaže...

ali opet i kad ukucam onu komandu okej fps su visoki i sve to stoji ali ne vidi se staza na snegu, nocu, ima li neko drugo resenje? Osim te komande.

Da to je samo provjera sa iskljucenim postprocessingom da vidimo dal je GPU usko grlo. Ako FPS skoci, znaci da je GPU problem.
Ako mislis igrati na toj rezoluciji morat ces malo smanjiti post processing effecte kao Ambient Occlusion, Depth Of Field, Motion Blur, ili Volumetric Light Scattering.
Neke mozda iskljuciti. Znaci slobodno stavi na High postavke i tu rezu i onda gasi i smanjuj neke od gore spomenutih efekata dok ne bude zadovoljan brzinom izvodenja.
Ili to ili malo manja reza. Imas i opciju da malo smanjis pixel size. Recimo na 90. 
Nece toliko unistiti kvalitetu prikaza, ali ces dobiti dobar boost u perfomansama. Poigraj se malo, ali sjene slobodno ostavi na High.

smanjio sam ove  post processing effecte kao Ambient Occlusion, Depth Of Field, Motion Blur, ili Volumetric Light Scattering. I da sve je okej lepo radi na full hd. Ali ima jos nesto svaki put kad pokrenem igricu pise mi nesto windows theme has changed, i vrati mi onu fabricku neprovidnu temu i pise jos da ima neku nekompatibilnost sa windows aerom.   {#}

Ovo sa Aero nije bug nego feature :) To radi sada vecina novih igara jer Aero krade perfomanse. Tak cak Microsoft preporuca u MSDNu da se iskljuci kod real time zahtjevnih aplikacija.
Na netu ces naci preporuke od ljudi da se kroz properties od exe filea iskljuci Aero pod Compatibility - Disable desktop composition za maximalne perfomanse, jer inace mozes dobiti stucanje u igri.
Cak i kad igras u fullscreen a u window pogotovo. Jako korisno i kod snimanja recimo filmova frapsom jer film ispadne fluidniji. Tako da smo mi to onda iskljucili programski. Dogadalo nam se da se igra vrti i 80 fps, ali se dobija neko iritantno periodicko stucanje (fps ne pada dolje). Bili smo jako sretni kad smo skuzili to. Bilo je to u zadnji cas. 3 dana prije gold mastera :)
Moje preporuke je da to iskljucis na svakoj igri (koje to ne rade automatski) za maksimalnu glatkocu. Za Aero iscrtavanje se intezivno koristi  GPU i nekako je mozda i logicno da krade snagu. Ali njegov refresh ne bi smio imati tako velik prioritet.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.5.2012 16:11 (LevaOpaki).
13 godina
neaktivan

okej hvala na odgovoru, samo sam mislio da je to neka greska, posto sam video da pise da je nekompatibilno i ono odmah sam pomislio da nesto nije u redu. Inace smanjio sam onako kao sto je bilo napisano u tvom ranijem postu i fps se popeo na solidnih 40+, i zadovoljan sam time a pri tome nije se izgubilo na kvalitetu slike. Igrica je fenomenalna, kao sto neko rece ovde kao flatout ali na steroidima :d 

13 godina
Gas Guzzlers

Zasto mi igra uzasno steka. Na 540m 2gb, 4gb rama... Dok skyrim sibam na ultra, BF3 na ultra, GW2... iz kojeg razloga mi onda ova igra steka. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Gas Guzzlers

Kao neki nedostatak igre bih naveo soundtrack.... sto se tice ostalih stvari nemam sto reci jer s obzirom na novi "friski" studio ovo je vise nego dobro odraden posao (za optimizaciju ne znam jer nisam probao finalnu verziju...)

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Zasto mi igra uzasno steka. Na 540m 2gb, 4gb rama... Dok skyrim sibam na ultra, BF3 na ultra, GW2... iz kojeg razloga mi onda ova igra steka.

Ispricavam se za stekanje. Imamo neki problem sa nekim mobilnim grafickim procesorima. Slican problem se spominje ovdje: http://forum.gamepires.com/yaf_postst45_Gaz-Guzzlers-Combat-Carnage-Very-low-fps-on-gt540m.aspx   
Skuzit cemo gdje je problem. Moguce da nvidia/ati emulira neki feature na mobile grafickoj kroz driver preko CPU, a mi ga mozda bas koristimo. Jer kad sam mjerio vrijeme na jednom mobilnom GPU ispalo je da je trosio 100 milisekundi na driver time sto je suludo puno.
Onda logicno da se igra vrti 7-8 FPS-a. Znaci nije grafika trosila toliko vremena na iscrtavanje, nego je CPU dok komanda nije ni dosla na GPU. Moramo skuziti u cemu je konkretno problem.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.5.2012 16:29 (LevaOpaki).
13 godina
Gas Guzzlers

Konkretno stavio sam psotavke na ultra i vrti bez frke. Niti malo stekanja, grafika je fluidna i odlicna. Malo fizika voznje steka ali se navikne lako na to. A zarazna je u tri coska. Jedva se odvalio od monitora i svog full ratnog fice.

KUTGW ! 

Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
LevaOpaki kaže...
SimeKZ kaže...

Ispricavam se za stekanje. Imamo neki problem sa nekim mobilnim grafickim procesorima. Slican problem se spominje ovdje: http://forum.gamepires.com/yaf_postst45_Gaz-Guzzlers-Combat-Carnage-Very-low-fps-on-gt540m.aspx  
Skuzit cemo gdje je problem. Moguce da nvidia/ati emulira neki feature na mobile grafickoj kroz driver preko CPU, a mi ga mozda bas koristimo. Jer kad sam mjerio vrijeme na jednom mobilnom GPU ispalo je da je trosio 100 milisekundi na driver time sto je suludo puno.
Onda logicno da se igra vrti 7-8 FPS-a. Znaci nije grafika trosila toliko vremena na iscrtavanje, nego je CPU dok komanda nije ni dosla na GPU. Moramo skuziti u cemu je konkretno problem.

Imam istu grafičku i iste probleme a s mojom konfom bi igra trebala na high. Moram staviti večinu na off, medium grafiku i rezu 1200x 800 da ne šteka. Inače igra je odlična!!

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.5.2012 16:42 (vrinho).
13 godina
Gas Guzzlers

Citaj sta sam gore napiso. Sve ultra i siba ko ludo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Gas Guzzlers

Jos jedno pitanje za levu; jel cete dlc radit ko activision ili for free?

★★★★★ Ako sam ti pomogao stisni tipku PRIJAVI ★★★★★

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
0verlord kaže...

Ili hoće li ga uopće raditi?

Who fucking cares
16 godina
Ranko Kukumar kaže...
0verlord kaže...

Kazu da hoce....

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
13 godina
neaktivan
lovac82 kaže...
Ranko Kukumar kaže...
0verlord kaže...

Kazu da hoce....

Bit ce DLC-ova i patch 1.1 je u izradi...vani za oko 3-4 tjedna...

Sta se tice DLC-ova malo ce ovisit i o uspjesnosti prodaje igre...znaci sto bolja prodaja, bolje i više DLC-ova...

Ali to ce vam Leva objasnit kad bude trebalo :))

14 godina
Gas Guzzlers

Nemojte skidati najnoviji Nvidijin driver (301.42), igra je neigriva i na low, lag je nenormalan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

ljudi koji su minimalni zahtjevi za igru?

Avenged Sevenfold foREVer!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...
......

Bit ce DLC-ova i patch 1.1 je u izradi...vani za oko 3-4 tjedna...

Sta se tice DLC-ova malo ce ovisit i o uspjesnosti prodaje igre...znaci sto bolja prodaja, bolje i više DLC-ova...

Ali to ce vam Leva objasnit kad bude trebalo :))

Nemojte DLC-ove stavljat, molim vas :/
Kad se već furate na old school igre, ostavite i to old school. 

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
13 godina
neaktivan

Vidjet ce se kako kako ce bit sa DLC-ovima...mozda budu neki besplatni, neki za neke sitne novce...to neznam...

Leva ce sve objasnit kad bude bilo potrebno :))

13 godina
Gas Guzzlers

Ajmo napraviti nekakav turnir. Serveri su doslovno prazni :D Ajmo to malo angazirat :D Igra dere !! 

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

Momci napravili ste odličnu igru, i možete biti ponsoni. Svaka Vam čast, baš se zabavljam jako s igrom. 

Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Ajmo napraviti nekakav turnir. Serveri su doslovno prazni :D Ajmo to malo angazirat :D Igra dere !! 

Ja sam jucer igrao od 7 navecer do 4 ujutro na multiplayeru, gdje ste bili?:)))

17 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

Poznato {#}

Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

Zašto fićek šalta u višu na nekih 5k rpm a rev limiter mu je na 7k? I nekad sunce proviri kroz tunel {#}, jel to normalno? Kad držim gas i kočnicu u isto vrijeme 3-4 sec i onda pustim lik i dalje unutar auta se vrti u pozu za rikverc. I kočenje je totalno slabo, kao da koči sa 1/3 pedale. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Gas Guzzlers

Ljudi moji je li to moguće {#}

I Delića su stavili u igru

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
Gas Guzzlers

nemogu dočekat x360 verziju igre (komp je preslab) {#} i ako bude split screena nemogu dočekat i ownanje frenda {#}

the sound of engine is cure for everything!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

da li ce biti ova igra i za PS3 ? :D

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/ps3/crofck007/][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean5/ps3/crofck007.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.5.2012 17:19 (ToMisLaW).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Genoxxx kaže...

nemogu dočekat x360 verziju igre (komp je preslab) {#} i ako bude split screena nemogu dočekat i ownanje frenda {#}

Cek sta rade i konverziju za xbox????????? 

We are the ones that will open your mind, leave the weak and the haunted behind
15 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

odlična igra, stvarno! podsjeća me one dane kad sam igrao re-volt. i sviđa mi se što je igra od samog početka prilično teška pa nema monotonije, i ljepo je to što možeš aute nadograđivati, svaka vam čast Gamepires :)

Moj PC  
0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice