GAME OF THE YEAR: 420BLAZEIT vs. xxXilluminatiXxx

poruka: 2
|
čitano: 854
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Naletio sam danas na ovu free igru i moram priznati da me poprilično zabavila, pa vidim da ju nitko još nije objavio na bug-u 

Radi se o FPS-u, spdrdačina na puno viralnih videa i meme-a, u kratko internet u jednoj igri.

Teška je oko 250MB i radi na Linux-u, Mac-u i naravno PC-u. Prođe se za cca 15-ak minuta, ali garantiram dobru zabavu svima koji imaju doticaj sa internet kulturom 

Preporučam da čak ne gledate sceenshotove ni gameplay da si ne spoilate WTF faktor 

Link na oficijalnu stranicu (OPREZ MOGUĆI SPOILERI): http://www.gameoftheyear420blazeit.com/

Direktni DL linkovi:

Windows (257MB .zip): Mirror #1 (PewDiePie) | Mirror #2 (fnordserver) | Mirror #3 (njvantage)
Mac (229MB .zip): Mirror #1 (PewDiePie) | Mirror #2 (fnordserver) | Mirror #3 (njvantage)
Linux (229MB .zip): Mirror #1 (fnordserver) | Mirror #2 (njvantage)

EDIT: NE PREPORUČA SE EPILEPTIČARIMA I DRUGIM OSOBAMA KOJIMA SMETA BLJEŠTANJE!!!

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2015 22:26 (nine).
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina

Vidio pred koji mjesec na netu, bio odma skinuo i odigrao, REMEKDJELO, Priča 10/10 igriviost 10/10  

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice