From Dust

poruka: 33
|
čitano: 7.126
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
From Dust

Mislim da je vecina dobro upucena o cemu se radi, Ubisoftova simulacija u fazonu Black & Whitea, dakle imate ulogu neceg nadljudskog u igri, upravljate prirodnim pojavama i vodite brigu o malom plemenu. Igra je izasla prosli mjesec za konzole i dobila je fine ocjene, od jucer je i PC verzija out. Za sve neupucene, mozete pogledati gameplay video ovdje

ili se informisati na ofisl sajtu http://fromdust.com/ . Ja cu napraviti mini recenziju dok se popravi informacija po pitanju nelegalnog softvera, o cemu necemo ovdje jel.{#}
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: From Dust
anabolicaa kaže...

od jucer je i PC verzija out

zapravo je danas izasla pc verzija {#}

14 godina
neaktivan
From Dust

prica mi izgleda dobro, no gameplay me bas i nije dojmio :/

Da te volim dusa zna,draga moja BiH

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mr.greenx kaže...
anabolicaa kaže...

od jucer je i PC verzija out

zapravo je danas izasla pc verzija {#}

Od sinoc se vec mogao nabaviti Ubisoftov downloader.. {#}

14 godina
From Dust

Preorderao danas na Steamu, za 3 sata stiže.

Facebook going down ^.^ jadne loodache

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
From Dust

Probao sam igrati jučer, sramota, prvo je potreba za stalnom konekcijom na internet, no za to me nije ni briga previše, onda se igra pali, vidiš da nema grafički opcije, da nema ničega, da izgleda kao da si igri prostupio s konzole, onda shvatiš da je lockana na 30 flipsa.

Nakon ovoga Ubisoft mi je dosta pao u očima, kapitalistička gamad.

Nastavit ću igrati, pa da mogu napisati irecenziju igre, ovih par levela što sam prve prešao čine mi se ok, ali ništa više od toga.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Probao sam igrati jučer, sramota, prvo je potreba za stalnom konekcijom na internet, no za to me nije ni briga previše, onda se igra pali, vidiš da nema grafički opcije, da nema ničega, da izgleda kao da si igri prostupio s konzole, onda shvatiš da je lockana na 30 flipsa.

Nastavit ću igrati, pa da mogu napisati irecenziju igre, ovih par levela što sam prve prešao čine mi se ok, ali ništa više od toga.

igra je na pc-u sramota, no na xboxu s gustom igram... kontrole su mnogo jednostavnije, jednostavno je mnogo lakše za igrati.. uvijek za komp sve sprcaju

Maky
15 godina
neaktivan
From Dust

Prelazim PC verziju i sve dobro do negdje srednjeg levela cijele igre gdje je *ogromni* bug koji jednostavno onemogućava normalno prelaženje levela... Na XBoxu radi dobro, no na PC-u je zbugano.

http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/9751064939/m/3981032249/p/2

Slavonija u ♥ | http://crocraft.com - hrvatska Minecraft zajednica | http://www.spreadlinux.com/
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.8.2011 0:14 (nidjo123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
From Dust

Glupa PC verzija, jesu oni to uopće probali igrati, zašto kamera mora pratiti miš?????

Kako uspiju upropastiti dobru igru

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Onda shvatis da si nam prepricao vijest sa HCL - a, i da je svaki tvoj post/topic kopija neceg sa HCL - a, ukljucujuci i trailere za nove igre. Pusa.

15 godina
protjeran
From Dust

Nekužim šta se bunite.

Budite sretni šta je u opće izašla za pc.

A ovo: 

"Zašto kamera mora pratiti miš"?????

Mislim stavrano to je najgluplja stvar koju sam ćuo u zadnje vrijeme

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.8.2011 12:16 (borna666).
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
From Dust

Ako su planirali ovako izdat igru za PC, bolje da i nisu... Stvarno sam se veselio igri jer je nešto novo i zanimljivo, i onda upropaste igru. Da sam ju kupio, tražio bih povrat novca. Dobro da nisam.  {#}

Slavonija u ♥ | http://crocraft.com - hrvatska Minecraft zajednica | http://www.spreadlinux.com/
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
From Dust

Kupio sam igru na Steamu i nije me razočarala. Unatoč nedostatku grafičkih postavki, igra izgleda jako lijepo. Fizika mi se također sviđa i jako mi je prirodna.

Igrivost me nije razočarala, baš imaš motivaciju skupiti sve što se skupiti da. Ja protiv prirode :) Nije neko savršenstvo ali po meni jedan od kvalitetnijih naslova u zadnje vrijeme. A i cijena je simbolična...

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
From Dust

Jesi prešao "kampanju"?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
nidjo123 kaže...

Jesi prešao "kampanju"?

Nisam nego sam gledao kako se ista prelazi, igrao sam samo challenge. Brat je igrač :)

15 godina
protjeran
OriginalEXE kaže...
nidjo123 kaže...

Jesi prešao "kampanju"?

Nisam nego sam gledao kako se ista prelazi, igrao sam samo challenge. Brat je igrač :)

Ofc{#}

15 godina
borna666 kaže...

Nekužim šta se bunite.

Budite sretni šta je u opće izašla za pc.

A ovo: 

"Zašto kamera mora pratiti miš"?????

Mislim stavrano to je najgluplja stvar koju sam ćuo u zadnje vrijeme

Da, zašto nema u opcijama da se to isključi i da sam pomičem kameru kao u strategijama

Možda je tako lakše igrati na konzolama, ali na PC-u je potpuno nepotrebno.

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta
17 godina
From Dust

Evo ja je prešao , i zadnja misija je predobra.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.8.2011 21:31 (WItcher).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

witcheru dal bi mi htio poslati save game igre sa pređenim misijama molim te {#}

igra nije loša, ali sam je kupio isključivo zbog izgradnje mape i ove misije mi se uopće ne da prelaziti. i onda stave taj mode tek na kraju..eh

a rekli su da bi mogli pustiti u prodaju i level editor. to bi moglo bit super

15 godina
neaktivan
WItcher kaže...

Evo ja je prešao , i zadnja misija je predobra.

Koliko e duga kampanja ? 

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
14 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...

Preorderao danas na Steamu, za 3 sata stiže.

{#}

R.I.P. EnlightenedPh oenix 24.6.2011.
17 godina

Ne znam točno ali dosta kratka.4-5 h možda manje ali zato ima challenge.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.8.2011 8:28 (WItcher).
15 godina
protjeran
WItcher kaže...

Teško.

Neki od zadnjih levela su veoma teški i prelazio sam ih po 2 sata

15 godina
neaktivan
borna666 kaže...
WItcher kaže...

Teško.

Neki od zadnjih levela su veoma teški i prelazio sam ih po 2 sata

ja sam na xboxu predzadnji level prelazio više od 2 i pol sata otprilike... one poplave i lava su me totalno sj3bale

Maky
16 godina
neaktivan
anabolicaa kaže...
thuglife kaže...

Onda shvatis da si nam prepricao vijest sa HCL - a, i da je svaki tvoj post/topic kopija neceg sa HCL - a, ukljucujuci i trailere za nove igre. Pusa.

HCL često čitam, dam koji koristan link i slično, ali ovo o igri je čisto moje stajalište, bez iti malo utjecaja ikakvog teksta ili čega već sa HCLa. Pusa i tebi.

Inače kasnije sam sličan osvrt pročitao i na IGNu, vjerojatno ga je od tamo HCL kopirao.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
14 godina
neaktivan

ovaj ubisoft launcher i sve to je totalno sjebano. ne možeš importat save jer je sejvan online i ne možeš to nikako isključit.

a prelaženje je jednostavno predosadno. probao sam 34432 načina da importam save ali ne ide.

inače mi je najbolja 'staza' ona high waves, nešto tako <3

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.8.2011 20:31 (thevisitor1).
17 godina
From Dust

Preloša igra. Dosadno i repetitivno. Šteta.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
From Dust

Kvragu,cancel download.

Me gusta.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
forzzuk kaže...

Kvragu,cancel download.

Bez uvrede ali si napravio užasno idiotsku pogrešku.

Igra ima oko 1.5 gb

Znaći uz brzinu oko 450 kb po sec to ti je gotovo oko 50-min do sat i 20 min

Znaći zbog 50 minuta ćeš propustit veoma dobru igru i odlićnu zabavu.

Skini i probaj ne košta te niš{#}(doslovno:))

16 godina
From Dust

Hehe super igra bas je zanimljiva i smijesna ono igras se boga a ovi tvoji covjeculjci samo trckaraju po brdima xD  grafika je super i do sad mi se igra sviđa :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice