FPS creator igre bugovaca

poruka: 498
|
čitano: 75.011
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: FPS creator igre bugovaca
cobraIX kaže...

i zaboravio sam dodati COlD po ovim ss ja mislim da ce ta tvoja igra biti HIT na ovim nasim prostorima a mozda i sire {#}

daj mozes radit mapu? mislim trebat ce i modelirat nam bana jelacica i sl. ali nam treba to prvo

Gamers Don't Die, They Respawn ----xf:carlibas----pocetnik u LoL-----MineCraft BRO----
14 godina
neaktivan
cobraIX kaže...

i zaboravio sam dodati COlD po ovim ss ja mislim da ce ta tvoja igra biti HIT na ovim nasim prostorima a mozda i sire {#}

HAHAH ... Ja bih volio da hoće, ali ovo je moj prvi pravi projekat i to me čini još sretnijim, što znači da će za full igru i možda Life is Hard 2 biti još mnogo veće interesovanje, što mi je puno drago :D. Dvije zanimljive slikice :

Ovo govori da će biti zanimljivi tutoriali koji će pomagati da se otkriju važne stvari u nekim sobama Ovo govori da će biti zanimljivi tutoriali koji će pomagati da se otkriju važne stvari u nekim sobama
Malo sam se igrao xD Malo sam se igrao xD
Veliki konj, svidio mi se pa sam odlučio ubaciti Veliki konj, svidio mi se pa sam odlučio ubaciti
Mali pogled na veliku ulaznu halu :D Mali pogled na veliku ulaznu halu :D
Neke slike Neke slike
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2011 23:39 (CoLdPlay).
15 godina
protjeran
CoLdPlay kaže...
cobraIX kaže...

HAHAH ... Ja bih volio da hoće, ali ovo je moj prvi pravi projekat i to me čini još sretnijim, što znači da će za full igru i možda Life is Hard 2 biti još mnogo veće interesovanje, što mi je puno drago :D. Dvije zanimljive slikice :

Ovo me podsjeca na hitmana

WP
17 godina

Meni igra izgleda odlično :-D

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod "moj PC". volim često mjenjati stvari pa imajte i t
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
netko,netkovic kaže...
CoLdPlay kaže...
cobraIX kaže...

Ovo me podsjeca na hitmana

Drago mi je da se bar uspoređuje sa tako dobrom igrom :D

rooswelt1991 kaže...

Meni igra izgleda odlično :-D

Hvala @rooswelt1991 ubrzo izlazi

I da kažem jednu važnu stvar, uspio sam ubaciti achievement system, tj. kad pronađate svih 4 puzzla ili tako nešto slično dobit će te pušku ili health, uglavnom nešto u tom smislu, sutra dolaze prve slike achievement system-a :D

17 godina

jbš slike, kad će demo ili kad izlazi igra :-D

dobro je imati neki datum :-D

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod "moj PC". volim često mjenjati stvari pa imajte i t
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

jbš slike, kad će demo ili kad izlazi igra :-D

dobro je imati neki datum :-D

Znam i ja mislim da sam malo dosadan sa slikama, ali bolje išta nego ništa :D.

Ovako danas je 3.7, demo bih trebao doći do 7.7 ( tako da očekujte demo u ovih par dana, možda sutra ili prekosutra ) :D

15 godina
protjeran

Jel sam skriptiraš health i to ili koristiš od programa?

WP
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.7.2011 0:55 (netko,netkovic).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
netko,netkovic kaže...

Ovaj sad privremeni health je iz igre, ali ja ću ubaciti svoj huds, tj. izgled će biti drugačiji. Došao sam čak na ideju da ubacim COD Health System, moguće je, pokušavao sam :D

15 godina
protjeran
CoLdPlay kaže...
netko,netkovic kaže...

Ovaj sad privremeni health je iz igre, ali ja ću ubaciti svoj huds, tj. izgled će biti drugačiji. Došao sam čak na ideju da ubacim COD Health System, moguće je, pokušavao sam :D

Ako pod COD health system mislis na ono da se health sam puni nakon nekog vremena,mislim da bi to bilo puno bolje od ovog trenutnog..

WP
14 godina
neaktivan
netko,netkovic kaže...
CoLdPlay kaže...
netko,netkovic kaže...

Ako pod COD health system mislis na ono da se health sam puni nakon nekog vremena,mislim da bi to bilo puno bolje od ovog trenutnog..

Da na to mislim, ali nisam još siguran da li ću to implementirat ili pak ostavit ovo, ali neće biti 500 Health i 99 Lifes xD. Ako ostane ovako bit će neka hrana za izlječenje ili nešto slično :D. COD Health System možda ne ubacim u ovu igru radi Achievement System-a, ali ništa još nisam odlučio, kad se odlučim javit ću vam :D

15 godina
neaktivan
CoLdPlay kaže...
netko,netkovic kaže...
CoLdPlay kaže...
netko,netkovic kaže...

Da na to mislim, ali nisam još siguran da li ću to implementirat ili pak ostavit ovo, ali neće biti 500 Health i 99 Lifes xD. Ako ostane ovako bit će neka hrana za izlječenje ili nešto slično :D. COD Health System možda ne ubacim u ovu igru radi Achievement System-a, ali ništa još nisam odlučio, kad se odlučim javit ću vam :D

500 health i 99 lives ti je inače po defaultu uvijek kada ideš level testirati iz samog programa,a postavljati to kako hoćeš možeš tako da napraviš desni klik na start marker i miksaš opcije kak ti paše.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!
14 godina
neaktivan

Evo achievement system kako sam i obećao. Ovaj achievement system je samo primjer i kao primjer dao sam vam i puzzle, tako da će na kraju biti nešto slično poput ovog. Tu su i slike " NEKIH " mogućih protivnika, ne svih i ovi svi koje sam postao neće biti :D

Ovako izgleda achievemnt system Ovako izgleda achievemnt system
Ovo je primjer puzzli :D Ovo je primjer puzzli :D
Ovo se desi kad pokupite sve Ovo se desi kad pokupite sve
I ovo se također desi kad pokupite sve, na ovom primjeru ja prikazana +3 Lifes. Obratite pažnju na prvu i zadnju sliku :D I ovo se također desi kad pokupite sve, na ovom primjeru ja prikazana +3 Lifes. Obratite pažnju na prvu i zadnju sliku :D
MEDUSA MEDUSA
PINCHER PINCHER
SPIKY - kad se naljuti :D SPIKY - kad se naljuti :D
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jedino šta mi je žao je to da nemogu portati fpsc igre na Linux...Tamo nema puno igara,pa bi to tržište osvojili još lakše nego   ovo u konkurenciji sa Call of duty-em...

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.7.2011 11:34 (g12356).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

jel ti radis mape po nekom gradu ili?

14 godina
neaktivan

mislim na ficu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
cobraIX kaže...

mislim na ficu?

cemu upitnik? {#}

da..radim znaci rekonstrukciju uzeg dijela grada, znaci di su vaznije zgrade..ostalo mozes malo mjenjati i sl

Gamers Don't Die, They Respawn ----xf:carlibas----pocetnik u LoL-----MineCraft BRO----
14 godina
neaktivan

Evo neke informacije za demo :

- Sadržavat će samo jednu misiju i to METRO THEATER

- Neće imati achievement system-a

- Bit će zanimljive klopke i puzzle

- Sadržavat će 1-2 oružja ( vjerovatno melee )

- Neće bit COD Health System, nego obični

Uglavnom bit će mnogo skraćen od orginala :D

Demo će izaći do 7.7 :D. Bit će te obavješteni :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo, ovako, par savjeta:

1. Ako možeš smanji health protivnicima, jedino bossovima ostavi defaultno visoki health, isto tako ako imaš neku skriptu za headshootove, pa da slabiji neprijatelji umru iz prvi.

2. Napravi različite težine, na Extremeu, protivnicima stavi 150 health, a sebi 50 health i 1 lives, na hard stavi   125 protivnicima, a sebi 70/1, na normal postavi protivnicima 100, a sebi 100/1, na easy protivnicima 75, a sebi 100/5, na dumb ili kako god želišt to nazvat, stavi 50 protivnicima a sebi 500/99, dakle defaultno.

3. Bilo bi zgodno kakda bi sa svakim ubijenim protivnikom njihovo zdravlje raslo, dakle imali su 100% health, ubio si jednog sada imaju 101% health.

4. Meni se ne sviđa automatsko obnavljanje healtha, po meni bi bolje bilo, kada bi ima health packove, ili recimo čokoladice, bombone i ostale phizdarije koje se mogu u kinu kupit, naravno čokoldaica ti obnovi 10%, dok ti čips obnovi 30% itd. a bilo bi dobro uz to imat i standardne medikitove.

5. Ja sam za igru bez soundtracka, već da nabaviš neke jezive isječke, pa kada hodaš hodnikom, da ti se upali. Naravno ,nemoj radit početničku grešku, pa čim se glazba upali, na ekranu ti izleti zombi. PUTI GLAZBU; PA NEK ONDA LJUDI BUDU NAPETI; JER SU ČULI JEZIV ZVUK; I TAMAN KADA MISLIŠ DA IH VIŠE NIJE STRAH; NEKIH 50 SEKUNDI NAKON PROVG; NAPRAVI DA IH ZASKOČI ZOMBI UZ NAPETU MUZIKU, pogledaj malo silent hill, ima dosta dobrih trenutaka.

6. Isto tako, stavi malo krvi na neke prigodne dijelove, tipa WC.

7. Snajpere i slične lovačke puške sačuvaj za kasnije levela i otvorene levele, jer mi snajperiranje nema nekog smisla u zatvorenom, pogotovo ako napraviš da se zombiji skrivaju, ne da trče na prvi metak.

8. Bilo bi lijepo dodat, ručnu bombu, te c-4 ili neke sdlične romet bombe, te da na nekim levelima(ako će ih bit više), igraju značajnu ulogu, recimo trebaš nekog spasit iz neke kuće pune zombija, ali policija je već postavil eksploziv, pa imaš timer, recimo imaš 5 minuta, da izađeš van iz kuće sa osobom koju moraš spasit.

Eh, da na tebi je odluka što ćeš kak onapravit ;)

http://www.speedtest.net/result/917164172.png

6 0 hvala 4
14 godina
neaktivan
EVO kaže...

Evo, ovako, par savjeta:

1. Ako možeš smanji health protivnicima, jedino bossovima ostavi defaultno visoki health, isto tako ako imaš neku skriptu za headshootove, pa da slabiji neprijatelji umru iz prvi.

2. Napravi različite težine, na Extremeu, protivnicima stavi 150 health, a sebi 50 health i 1 lives, na hard stavi   125 protivnicima, a sebi 70/1, na normal postavi protivnicima 100, a sebi 100/1, na easy protivnicima 75, a sebi 100/5, na dumb ili kako god želišt to nazvat, stavi 50 protivnicima a sebi 500/99, dakle defaultno.

3. Bilo bi zgodno kakda bi sa svakim ubijenim protivnikom njihovo zdravlje raslo, dakle imali su 100% health, ubio si jednog sada imaju 101% health.

4. Meni se ne sviđa automatsko obnavljanje healtha, po meni bi bolje bilo, kada bi ima health packove, ili recimo čokoladice, bombone i ostale phizdarije koje se mogu u kinu kupit, naravno čokoldaica ti obnovi 10%, dok ti čips obnovi 30% itd. a bilo bi dobro uz to imat i standardne medikitove.

5. Ja sam za igru bez soundtracka, već da nabaviš neke jezive isječke, pa kada hodaš hodnikom, da ti se upali. Naravno ,nemoj radit početničku grešku, pa čim se glazba upali, na ekranu ti izleti zombi. PUTI GLAZBU; PA NEK ONDA LJUDI BUDU NAPETI; JER SU ČULI JEZIV ZVUK; I TAMAN KADA MISLIŠ DA IH VIŠE NIJE STRAH; NEKIH 50 SEKUNDI NAKON PROVG; NAPRAVI DA IH ZASKOČI ZOMBI UZ NAPETU MUZIKU, pogledaj malo silent hill, ima dosta dobrih trenutaka.

6. Isto tako, stavi malo krvi na neke prigodne dijelove, tipa WC.

7. Snajpere i slične lovačke puške sačuvaj za kasnije levela i otvorene levele, jer mi snajperiranje nema nekog smisla u zatvorenom, pogotovo ako napraviš da se zombiji skrivaju, ne da trče na prvi metak.

8. Bilo bi lijepo dodat, ručnu bombu, te c-4 ili neke sdlične romet bombe, te da na nekim levelima(ako će ih bit više), igraju značajnu ulogu, recimo trebaš nekog spasit iz neke kuće pune zombija, ali policija je već postavil eksploziv, pa imaš timer, recimo imaš 5 minuta, da izađeš van iz kuće sa osobom koju moraš spasit.

Eh, da na tebi je odluka što ćeš kak onapravit ;)

Evo dat ću ti sve odgovore i sve što ja mislim o ovome. Svaka čast što si ovo sastavio, a još demo nije izašao :D

1. Trenutni " default " health protivnika je veoma nizak, tako da ga trebam povećati, ali slažem se sa tobom da bi trebalo da boss-ovi imaju više health-a i tako će i biti. Imaju skripte za headshootove, ali nevjerujem da će to sadržavati demo :D

2. Za težine će biti veći problem, ali da, može se izvesti :D ( ne u demu )

3. Mislim da imaju skripte, ali isti slučaj i sa brojem " 2 " ( ne u demu )

4. Cjenim ovo što si već uradio i tako da ću ipak ostaviti stari Health System, tako da neće biti automatskog obnavljanja, bit će ovih stvarčica da se obnavlja health :D

5. Soundtrack u horroru je gotovo pa nemoguće ubaciti, tako da njega neće biti. Što se tice kraćih zvukova tako sam i mislio ubaciti, neke jezive, strašne zvukove i da tako će i biti :D

6. Bit će :D

7. Tako će i bit :D

8. To bi se sve moglo izvesti naravno. Sad imam skriptu za razvaljivanje vrata pomoću nekih bombi i slično, ali može se uraditi to isto što si ti naveo, svakako si mi dao dobru ideju.

Svaka ti čast ne svemu ovome što si sastavio. Nadam se da će kad izađe demo biti još više ovakvih dobrih prijedloga ( koji će poboljšati orginal igru :D ) koji će pomoći mnogo.

Hvala još jednom

15 godina
neaktivan

Ako sve bude u redu demo(prve dvije mape od ''Svart forbanna'') će bit uploadan za koji dan...sa dugom mapom sam sada na kakvih 97% završenosti,sve što još moram je dodati drugu polovicu neprijatelja i eventualno neke sitne optimizacije,a šta se tiče soba su svi podovi i sav dekor/namještaj postavljeni.Nema nikakvih trailera i screenshota dok ne izađe demo,i dati ću vam neke savjete kako preći drugi level kada demo izađe.

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Ako sve bude u redu demo(prve dvije mape od ''Svart forbanna'') će bit uploadan za koji dan...sa dugom mapom sam sada na kakvih 97% završenosti,sve što još moram je dodati drugu polovicu neprijatelja i eventualno neke sitne optimizacije,a šta se tiče soba su svi podovi i sav dekor/namještaj postavljeni.Nema nikakvih trailera i screenshota dok ne izađe demo,i dati ću vam neke savjete kako preći drugi level kada demo izađe.

Da i to dočekamo, baš me zanima kako si uradio :D I moj demo je skoro pa završen, mislim završen je već, samo neke soundse ubacujem i to je to :D

15 godina
neaktivan
CoLdPlay kaže...
g12356 kaže...

Da i to dočekamo, baš me zanima kako si uradio :D I moj demo je skoro pa završen, mislim završen je već, samo neke soundse ubacujem i to je to :D

Evo,upravo sam završio...još samo dati da build game iskompajlira,odigrati to sve jednom i ako nema prevelikih grešaka uploadat(ja mislim na dropbox)...

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.7.2011 14:00 (g12356).
14 godina
neaktivan

Bilo gdje stavi samo da vidimo. Ja ću početi upload večeras :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ok,naišao sam na problem,oružje kada ga se drži se ne vidi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Jesi riješio to ?

15 godina
protjeran

ima koji mod da se može u FPS creatoru za napravljene igre stavit da pogled bude iz ptičje perspektive?

WP

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CoLdPlay kaže...
g12356 kaže...

Jesi riješio to ?

Nisam još isprobao,a imam samo jednu ideju zasad...budem danas...p.s. nemoramo simultano izdati demo...i imam osjećaj da će tvoj biti možda malo bolji.

14 godina
neaktivan
g12356 kaže...
CoLdPlay kaže...
g12356 kaže...

Jesi riješio to ?

Nisam još isprobao,a imam samo jednu ideju zasad...budem danas...p.s. nemoramo simultano izdati demo...i imam osjećaj da će tvoj biti možda malo bolji.

Kako to misliš, da ne izdamo u isto vrijeme ? Nije bitno koja igra će biti bolja, bitno je da surađujemo i da ova tema živi i da ima puno zainteresiranih ljudi. Ovo je moja prva igra i zasigurno da ću vremenom i drugim igrama još više napredovat :D Jedva čekam da zaigram tvoju :D

15 godina
neaktivan
CoLdPlay kaže...
g12356 kaže...
CoLdPlay kaže...
g12356 kaže...

Jesi riješio to ?

Kako to misliš, da ne izdamo u isto vrijeme ? Nije bitno koja igra će biti bolja, bitno je da surađujemo i da ova tema živi i da ima puno zainteresiranih ljudi. Ovo je moja prva igra i zasigurno da ću vremenom i drugim igrama još više napredovat :D Jedva čekam da zaigram tvoju :D

Ma ništa,zaboravi onda to sa izdvanjem...i da ,tema mora zaživit...bilo bi još korisno da u nekoj drugoj temi(ali sličnoj) gdje su ljudi koji se dosada nisu zainteresirali za ovu temu pa da i oni primijete što mi to radimo.Ali to tek kada izdamo nove materijale.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice