FPS creator igre bugovaca

poruka: 498
|
čitano: 74.910
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: FPS creator igre bugovaca
CoLdPlay kaže...

Onaj tekst koji sam stavio je samo test, stavit ću drugi tekst i drugu sliku. ( imaš li kakvu ideju šta da ubacim ? )

Mogao bi nesto kao u wolfensteinu.

Kao da se citaju dogadaji iz dnevnika,iznad neki datum.

Unutra pise gdje si sad,sto se dogada,sto trebas uciniti i to.

Ako si igrao WF onda ces znati.

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // InGame: hExX
14 godina
neaktivan
rocker55555 kaže...
CoLdPlay kaže...

Onaj tekst koji sam stavio je samo test, stavit ću drugi tekst i drugu sliku. ( imaš li kakvu ideju šta da ubacim ? )

Mogao bi nesto kao u wolfensteinu.

Kao da se citaju dogadaji iz dnevnika,iznad neki datum.

Unutra pise gdje si sad,sto se dogada,sto trebas uciniti i to.

Ako si igrao WF onda ces znati.

Nisam siguran da li ću to primjeniti odmah na ovoj igri, ovo je neka vrsta probne igre. Kad budem radio neki horor potrudit ću se da napravim nešto takvo i hvala na savjetu.

Šta mislite na ovo xD heben lik : 

14 godina
neaktivan

Dethcuppation single player setup download link(na dropboxu,uskoro će i multiplayer)

PS:stisnite hvala da nisam bezveze uplodavo

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.6.2011 14:12 (Ivan_hacker).

1 0 hvala 5
14 godina
neaktivan

evo ljudi ja sam nesto radio u valve hammeru i napravio sam neke mape za cs sad sam poceo sa programom koji se zove unity 3d program je dobar i moze se svasta u njemu 

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.6.2011 20:17 (cobraIX).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ljudi moji evo ga i službeni trailer za moju igru pod nazivom "Life is Hard". Izaći će 90% 20.06.2011, naravno misli se na demo od jedne ili eventualno dvije misije. Full igru možete očekivati sljedeći mjesec, ali naravno ako budem u mogućnosti čak i pri kraju ovog. Uživajte !{#}

Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Mogao si i gameplay staviti

4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ovo je tek prvi trailer, u sljedećem izlazi "ovo + gameplay". Sljedeći video će vjerovatno biti sutra ili eventualno prekosutra.

Do tada još tri slikice koje ne otkrivaju previše, ali tu je jedna soba i jedan pištolj, ne želim otkrivati previše prije trailera xD

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

jel zahtjevna ova tvoja igra ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Još nije procijenjena minimalna konfiguracija, ali biće prije izlaska 20.06. ( ali ovo ne bi trebalo biti ništa zahtjevno ) meni vrti 50-60 FPS konstanto :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

imam par pitanja u vezi programa. ja i prijatelj zelimo napravit jednu igru s nekih 5 levela.on zna napravit mape i igrace. 1. kako se rotiraju stvari u igri? 2, mi bi napravili tu igru kao da smo mi jedan tim pa bi tu bilo jos 4 covjeka koja se bore na tvojoj strani jel se to moze? 3. jel se moze nariktat kad da ubiju nekog tvog suigraca? 4. kako napravit da kad se zavrsi jedan level odma pređe ne sljedeci? 5. kako napraviti game menu? 6. kako dodati glas(mi bi snimili glas za likove) i tekst sto govore likovi? to bi bilo to za sad hvala unaprijed

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Poceti cu i ja praviti nesto sa FPS Creatorom X9.Sad sam ga skinuo i grafika je veoma dobra.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mar123 kaže...

imam par pitanja u vezi programa. ja i prijatelj zelimo napravit jednu igru s nekih 5 levela.on zna napravit mape i igrace. 1. kako se rotiraju stvari u igri? 2, mi bi napravili tu igru kao da smo mi jedan tim pa bi tu bilo jos 4 covjeka koja se bore na tvojoj strani jel se to moze? 3. jel se moze nariktat kad da ubiju nekog tvog suigraca? 4. kako napravit da kad se zavrsi jedan level odma pređe ne sljedeci? 5. kako napraviti game menu? 6. kako dodati glas(mi bi snimili glas za likove) i tekst sto govore likovi? to bi bilo to za sad hvala unaprijed

1.Klikneš na objekt i onda ctrl+r. 2.Ovo možeš samo sa x10 verzijom-Desni klik na lika i u meniju će ti pisati negdje da je like ''enemy'' to promijeniš u ono šta ti paše(postoje tri opcije). 3.Jako teško,pomoću triger zona bi mi nešto možda palo na pamet(guglaj ili provjeri službeni forum). 4.Vrlo jednostavno,samo staviš win zone nakon svakog levela,onda u build gameu pod level settings moraš dodati daljnje levele. 5.MOžeš jednostavno koristiti defaultni game menu,ili možeš napraviti svoj.Svoj game menu moraš baš napravit u nekim image creation programima i onda to opet pod build game level settings promijenite(tj.promijenite title screen). 6. staviš sound zone,desni klik na sound zonu i pod sound promijeniš(moraju biti .wav fileovi).A za tekst radije pitaj coldplaya...

Nema na čemu...

Ja sam Plavi zmaj.
14 godina
neaktivan

Novi trailer za moju igru Life is Hard stiže sutra. Neće se prikazati gameplay, u trailer-u stoji datum izlaska gameplay videa i demo-a, ali i ime lika sa kojim će te igrati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Izvinite za double - post, ali novi trailer je stigao malo ranije nego očekivano. Otkriveno je da se glavni lik zove Michael i da ide u osvetu i da želi da ubije sve one koji su naudili njegovoj porodici i omiljenima. Kao datum za prvi gameplay trailer stavljen je datum 14.06.

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina

zanima me jos jedna stvar. mi smo vec malo radili probne mape i na oruzju se opce ne vidi ruka koja ga drzi nego oruzje samo lebdi a na nekim videima sam vidio da ima ruke. jel to ovisi od oruzja do oruzja ili? i jel mi moze tko dat link na map pack za ww2 oruzja i characters?

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.6.2011 23:43 (mar123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

mene zanima : kako recimo staviti  bocu na stol jer kada sam je pokusavao staviti na stol ona nije bila na stolu nego kod stola na podu ..

Šteka li i vama kada imate puno objekata u igri na otvorenome prostoru?

Molio bih da mi netko odgovori .. hvala

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

mar123 - to zavisi od oruzja do oruzja, ali ako imas model packove onda kod vecine oruzja bi trebalo da se vidi ruka

MOstWanted - ako zelis staviti neki item na stol ili nesto slicno samo primakni bocu ispod stola i pritisni enter i onda ce se staviti na povrsinu na koju zelis

Moj PC  
2 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
mar123 kaže...

zanima me jos jedna stvar. mi smo vec malo radili probne mape i na oruzju se opce ne vidi ruka koja ga drzi nego oruzje samo lebdi a na nekim videima sam vidio da ima ruke. jel to ovisi od oruzja do oruzja ili? i jel mi moze tko dat link na map pack za ww2 oruzja i characters?

Potraži ovdje:

http://yuppieserve.com/fpsc/

I ovdje:

http://www.fps-files.com/news.php

Modele koje hoćeš,besplatno.

Ja sam Plavi zmaj.
16 godina

nisam tu nista naso. jel mi mozes rec gdje si ti skinuo te naciste za svoju igru?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Oni su došli sa igrom...Vjeruj mi naći ćeš,ja sam sate proveo na toj stranici i nisam ju ni pola pregledao.

Ja sam Plavi zmaj.
14 godina
neaktivan

instalirao sam neke model packove i posle toga vise nisam mogao da pokrenem level idem ono test level i nista onda sam reinstalirao fps creator i posle opet nista dali neko zna u cemu je problem ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dali ti se pojavi kakav error message?

Ja sam Plavi zmaj.
14 godina
neaktivan

ne nista 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
cobraIX kaže...

ne nista

Deinstaliraj,i očisti sa nekim registry cleanerom pa ponovo instaliraj(naravno backup svih levela napravi)...dali ti to radi sa samo jednim ili sa svim levelima?

Dali ako si deleteao neke modele a oni su ti na mapi onda ti to možda pravi problem,onda je rješenje ponovo instalirati te modele...

Ja sam Plavi zmaj.
16 godina

jel bi mogo netko detaljno objasniti kako se radi game menu?

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

e ovako ja sam instalirao neke model packove i od tada mi neradi pa sam posle toga sa revom izbrisao fps creator i onda sam ga posle ponovo reinstalirao sa svakim levelom mi je isto al nema veze posto cu ovih dana rusiti sistem 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

jel zna neko ovde modelirati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

@mar123:Prvo napravi sliku svog meni-a u .dds fileu.

Ja sam Plavi zmaj.
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.6.2011 21:07 (g12356).
14 godina
neaktivan

@g12356 - radiš li još uvijek svoju igru ? Jesi napredovao ? :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imao sam bugova ali da,napredujem...i najnapredniji bugovi me tek uspore...ža mi je samo šta mi ništa ne pada na pamet za cobrin bug...Nadam se da ću lv.2 završit čim prije,a kad jednu sobu u lv. 2 završim stavim screenshote...

Ja sam Plavi zmaj.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice