Ja sad samo farmam lovu i kupujem aute. Imam ih već 420.
kako si to uspio?
AFK. Plus Wheelspin

Ja sad samo farmam lovu i kupujem aute. Imam ih već 420.
kako si to uspio?
AFK. Plus Wheelspin
Morat cu se i ja bacit na farmanje love jer mi treba 5 milijuna za posljednju kucu i trebam 3 milijuna za 60's Corvette radi dva achievementsa koja sam na rubu da kompletiram (kupit sve kuce i zatvorit kolekciju proizvodaca od barem 25 vozila)
Necu taj AFK koristit, ali cu definitivno pronjuskat sto imam od auta u kolekciji, a nudi wheelspinove u car mastery pa se bacit na skupljanje pointsa uz pomoc skill songova. Poslikao sam 50 legendary auta, kompletirao mapu, otvorio sve ceste. 37/53 achievementsa su ulovljena s tim da ih imam 6 koji su 85% navise gotovi. Valjda ovaj zadnji barn find treba jako dugo cekat da se zavrsi, imam opciju instant zavrsit restauraciju, ali kosta 30 milja haha.
jel ima koga da bi bacio custom event neku utrku, imate link prije za discord pa da se skupimo, nas dva smo svaki dan tamo od 8 na dalje vecinom.
Pridruzim se ja...( ANDI HR )
Kolko nas može biti u Co-op.?
btw: kaj je to Convoy ?
Necu taj AFK koristit, ali cu definitivno pronjuskat sto imam od auta u kolekciji, a nudi wheelspinove u car mastery pa se bacit na skupljanje pointsa uz pomoc skill songova.
Možeš probati i sa custom utrkama koje nisu AFK, kao npr. 590305681.
Necu taj AFK koristit, ali cu definitivno pronjuskat sto imam od auta u kolekciji, a nudi wheelspinove u car mastery pa se bacit na skupljanje pointsa uz pomoc skill songova.
Možeš probati i sa custom utrkama koje nisu AFK, kao npr. 590305681.
Koristio sam neke costum utrke vec za achievementse. 500 kaktusa u wet season achievement sam npr. razvalio preko costum eventa
Pridruzim se ja...( ANDI HR )
Kolko nas može biti u Co-op.?
btw: kaj je to Convoy ?
12
da convoy pa idemo po utrkama ili sta se vec dog.
Ovo je valjda najgluplji achivement u bilo kojoj igri. 4 mjeseca da bi ga otključao.
#Gotta Smash 'Em All
Complete 5 Seasonal Smashables Challenges
Ima glupih da, ja sam jedan rjesio preko costum eventa (razvaljivanje 500 kaktusa tokom kisne sezone)
Ima glupih da, ja sam jedan rjesio preko costum eventa (razvaljivanje 500 kaktusa tokom kisne sezone)
I ja sam taj riješio. Lako je bilo., samo što se drugi moraju čekati mjesecima.
Willys Jeep su patchali jer se tamo za 5 skill pointsa dolazilo do wheelspina pa su ih farmali posto je kostao 40k
Sad toga nema vise pa su nasli 2nd best thing, Porsche Cayman
Cayman ti da i Super i obični
Maloprije reko odo zadnju da odvozim za veceras i pobijedim neki sprint na 'highly skilled', dobijem wheelspin kad uleti Sesto Forza Edition, bas ubodoh
Jos prije sam na obicnim spinovima dobio Ferrari F50 GT '96. predobro auto merak za voziti, i Apollo Intensa isto medju najboljim S2 autima ali je malo teze za hendlovati.
Maloprije reko odo zadnju da odvozim za veceras i pobijedim neki sprint na 'highly skilled', dobijem wheelspin kad uleti Sesto Forza Edition, bas ubodoh
Jos prije sam na obicnim spinovima dobio Ferrari F50 GT '96. predobro auto merak za voziti, i Apollo Intensa isto medju najboljim S2 autima ali je malo teze za hendlovati.
Ja imam 3 Sesto, dva FE i jedan običan. Sve Wheelspin. Fale mi 4 auta, njih ne mogu kupit jer se dobiju kroz Forzaton shop.
Sa vremena na vrijeme bi bilo dobro stavit afk, brže zaradiš pare tako. Imaš puno drugi auta koji su miljama bolji od P207.
Ja vozim custom utrku 590 305 681 sa pojačanim Deloreanom i buildam skill pointse. Dobijem oko 300k pointsa po utrci, koja mi traje oko 45 sekundi.
Kupujem DeBertije f150 i koristim pointse da dođem do Super Wheel spina. Nakon toga ih prodam, dobijem refund skill pointsa i ispočetka.
Probao sam i s Caymanom, ali kad kupim novog Caymana, već ima ispunjene skillove.
jedino dobro je što ima još puno drugih stvari za odraditi
https://support.forzamotorsport.net/hc/en-us/articles/4409616884883-FH5-Known-Issues
OK, poceo mi godisnji i htio bi uzeti game pass ultimate za xbox. Posto mi ne da da mjenjam drzavu USA, ubacio sam bzvz adresu u Miami, FL, pa mi kaze da nesto sa Visom ne valja (mozda vide adresu u HR)
Ugl, trebam pomoc kako uspjesno uzeti game pass za 1 dolar, ds mogu napokon se pocet baviti Forzom
Hvala :)
Odi na Xbox Series X temu i malo prolistaj.
Tamo je svaki drugi post pitanje kako kupiti Gamepass.
evo samo da javim da sam se snasao i na najjednostavniji nacin usao u xbox, trazio game pass unutra, usao u ultimate, kupio ga ubacivsi sve podatke kartice, adrese (U HR) i potvrdio, platio, sad mi se skida 110GB i popodne je spremno...
da li s ovim zadnjim updejtom ste naletili na nocne utrke u kojima ne vidite svjetla auta, dakle vozi se u mraku? gledao sam neki dan da su se dosta njih zalili
evo samo da javim da sam se snasao i na najjednostavniji nacin usao u xbox, trazio game pass unutra, usao u ultimate, kupio ga ubacivsi sve podatke kartice, adrese (U HR) i potvrdio, platio, sad mi se skida 110GB i popodne je spremno...
da li s ovim zadnjim updejtom ste naletili na nocne utrke u kojima ne vidite svjetla auta, dakle vozi se u mraku? gledao sam neki dan da su se dosta njih zalili
Ja imam samo jedan problem i to na Xbox. Kad idem promjeniti setup, bio to motor ili sve skupa onaj prozor kad se otvori gdje piše da se sprema i da ne gasim uređaj. Naravno da moram ugasiti jer stoji na tom cijelo vrijeme i jedini način je ugasiti igru. Prije nije bilo toga, svaki novi update novo sranje. Na PC-U radi bez greške.
Da, meni se to isto dešava na Xboxu nakon zadnjeg updatea.
Meni je sad vrtilo save game par minuta pa sam ugasio igru.....
Nešto su sje..
To vam na xboxu zeza ili na pc-u ?
Ja na PC-u za sad nemam problema.
To vam na xboxu zeza ili na pc-u ?
Ja na PC-u za sad nemam problema.
Nemam ni ja na pc-u. Al kad igram na Xbox-u onda sranja ova gore nabrojana.