Football Manager 2013

poruka: 1.500
|
čitano: 303.232
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Football Manager 2013

Da mnogi se na to žale, probaj protiv tih slabijih klubova stavit da igraju na Control, jer oni igraju bunker protiv tebe i navjerovatnije ti iz kontri zabijaju golove. Ovako ćeš ih ti kontrolirat i stvarat pritisak sve dok ne puknu. Meni je to pomoglo. :)

17 godina
Defa.psd kaže...

Da mnogi se na to žale, probaj protiv tih slabijih klubova stavit da igraju na Control, jer oni igraju bunker protiv tebe i navjerovatnije ti iz kontri zabijaju golove. Ovako ćeš ih ti kontrolirat i stvarat pritisak sve dok ne puknu. Meni je to pomoglo. :)

a sta ce mu control pomoc protiv kontri kad je control slab protiv ekipa koje igraju kontre.... ako vec ne mos gola dat najbolja je opcija overload je nemas sta izgubit kako god okrenes.

kad god forsiras napad ili lovis reultat nema te taktike da je napadcka a da stiti protiv kontri...

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
neaktivan
Defa.psd kaže...

e ali sve si objasnio.to mi se dogada :) kontre sijevaju ko lude onaj Walters iz Stoka od svog 16-era do mog dode brzinom svjetlosti kakav Bolt,Powell i ekipa..prode pokraj Terrya i Cahilla "odnese"ih prakticki

Zan klo van dam
14 godina

Meni ne ide u glavu jedan "bug" ili kaj je to već.. Znaći, koji god klub uzmem i kako god odigram prvu sezonu, druga sezona je drastično slabija od prethodne.

Konkretno evo sada s kim igram: Sa Fulhamom prvu sezonu izborim europu, drugu sam zakovan za dno tablice.

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

ehehe doveo Rooneya za džaba{#} i to će igrati za 3.8 milje godišnje.De Yong,Doumbia(isto free{#}) i Rooney....koja konkurencija u napadu{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Kako se na press konfernciji daje svoj komentar?Ustvari što treba stisnuti da komentar "otiđe" ja ga npišem ali neznam ga poslati.

0 0 hvala 0
17 godina
Znalac111 kaže...

Kako se na press konfernciji daje svoj komentar?Ustvari što treba stisnuti da komentar "otiđe" ja ga npišem ali neznam ga poslati.

odustani od toga... to ne utjece na ama bas nista sto ti dajes svoje komentare...

14 godina
neaktivan

Je li mogue da si namjestim da mi recimo svakog prvog u mjesecu, dolazi moja poruka koju sam ja napisao, npr. "promijeni trening."

13 godina
neaktivan
Football Manager 2013

pozdrav,možete li mi odgovoriti na pitanja?Evo ih:Kada gubim s 2 - 3 razlike šta da radim?želim naravno izvući najbolje>>>>>>>Kako komentirati na press konferenciji?>>>>>>>>Kako zaposliti drugog asistenta i može li se poslati skauta u neku državu da ide tražiti igraća po mojoj želji a da mu ja neznam ime nego kažem nađi mi talentiranog napadača?>>>>>>>>>>>Kako im podići moral,već razgovaram s njima ali ništa pobjeđujem ali ništa plaće imaju odlične ali ništa>>>>>>Kako trenin poraviti?

Franko

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Stavi na Overlord, push higher up, get ball forward. Ne trebaju ti presice, šalji asistenta. Zaposliti drugo asistenta možeš tako da odeš u Tvoje ime-search-staff i tamo namjestiš parametre, isto tako za igrača možeš koristi ime-search-players i tamo namjestiš parametre koji su najbitniji za napadača, finishing, first touch, pace, acceleration, off the ball, technique...

17 godina
Defa.psd kaže...

Stavi na Overlord, push higher up, get ball forward. Ne trebaju ti presice, šalji asistenta. Zaposliti drugo asistenta možeš tako da odeš u Tvoje ime-search-staff i tamo namjestiš parametre, isto tako za igrača možeš koristi ime-search-players i tamo namjestiš parametre koji su najbitniji za napadača, finishing, first touch, pace, acceleration, off the ball, technique...

evo ovo je ocit primjer neznanja...

prvo sta ti vridi stavit overload i sve te sheme kad ti ne znas koju formaciju on koristi. prvo to triba vidit. nitko ga ne pita kakvu formaciju igra i kakve su mu uloge igracima namistene.

drugo, kako znas da moze zaposlit drugog asistenta, odnosno sta ce mu uopce drugi asistent. slati asistenta na presice je cisti promasaj. koliko mi se puta desilo da asistent izvali neku glupost ili cak storm out. nakon odradene sezone vec napamet znas kako odgovorit na presice.

paramatri za trazit igraca su kompletno promaseni. nitko sa imalo znanja ne trazi parametre iz prvog, odnosno treceg stupca kao primarnu pretragu. trebaju se traziti prvo stvari iz drugog stupca, najprvo determination, anticipation, work rate, teamwork. ovo sve ostalo je sekundarno i ovisno o tome kakvog igraca trazis.

nemojte zbunjivat covika vise nego sto treba. ionako je zbunjen kako stvari stoje. 

13 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Evo malo ss-ova.Pa ako imate koji savet da mi pomognete?

0 0 hvala 0
17 godina
Znalac111 kaže...

ufffff....

ajmo ovako... kako ti zelis igrat, tj kako zamisljas da bi momcad trebala funkcionirat?

i jos nesto. kakvo ti je poznavanje engleskog jezika?

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.5.2013 17:57 (Obi Wan).
13 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
Znalac111 kaže...

ufffff....

ajmo ovako... kako ti zelis igrat, tj kako zamisljas da bi momcad trebala funkcionirat?

i jos nesto. kakvo ti je poznavanje englesko

Nije mi ovakva postava kakva je tu,Sušič mi igra lijevo krilo,jako dobro poznajem eng. jezik

15 godina
Znalac111 kaže...

kakva ti je to formacija sa jednim krilom, a druga strana bez krila?  to još nisam vidio u nogometu

pardon, sad sam vidio da si napisao da ti Sušić igra lijevo...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.5.2013 18:09 (antimadridista).
17 godina

nisi mi odgovorio na pitanje... kako zamisljas da ti momcad igra/funckionira.

13 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

nisi mi odgovorio na pitanje... kako zamisljas da ti momcad igra/funckionira.

Želio bih igrati napadački,brza igra s kratkim pasovima i puno udaraca na gol.

17 godina

e to se onda kaze ko barca, samo da topaju po golu.

dobro onda krenimo redom.

dakle formacija bi trebala bit ovakva:

golman: SK (D)

dva srednja branica DC (D). opcija je da jedan koji je ajmo rec kreativniji bude BPD (ball playing defender) obrambenim igracima creative freedom 1 tick da bude d normal da pokazuje little. nemaju oni sta mislit.

bekovi na WB (automatic)

rudar na dm (d). ovo je najvazniji igrac. ako on ne igra dobro ne igra ni momcad. mos njemu stavit creative freedom isto little, zavisi kakav mu je creativity. ako je nesto tipa busquest nek stoji normal

dva mc, jedan na AP (A) a drugi na DLP (S). ovome na ap stavis free role i obojici long shots often. cross from im stavi mixed. dlp njemu stavis creative freedom much

dva krila, oba na IF (A) s tim da im stavis long shots na najnize.

napadac na T (A)

tackling ces igracima stavit na normal, jer neki imaju ili easy ili hard. normal je najoptimalnije koliko sam ja moga primijetit. svejedno ce ti bekovi radit najvise prekrsaja. tako funkionira igra.

e sad team instructions:

style: fluid

strategy: attacking

passing style: shorter

creative freedom: more expressive

closing down: press more

tacling: default. to se ne dira, bolji ima utjecaj da namistit igracu nego kroz ovo

marking: zonal

crossing: default

roaming: more roaming.

defensive line: 1 tick od normal da bude push

width i tempo jedan tick da ne bude normal wide, tj quick

time wasting: skroz na najnize

counter attacc: off, jer ce oni kontrirat i sa i bez toga

play offside yes

nema ni playmakera ni target mana

nema potrebe za shoutima. 

kad gubis il kad je nepovoljan rezultat overload i pomaknes mc-a koji je na AP na amc poziciju da mogu bolje pressing radi u zadnjoj trecini. ako to ne upali onda psuj po igri jer je do nje.

sto se tice treninga drzi focus balanced i intensity high. match rating negdje po sredini, a match training att. movement i allow rest after match.

i okani se hajduka uzmi barcu pa se uci na njima. hajduk se uzima samo kad znas kako igrat.

a sad jedan brutalniji savjet. ostavi se ti managera sinko nije to za tebe.

17 godina
antimadridista kaže...
Znalac111 kaže...

kakva ti je to formacija sa jednim krilom, a druga strana bez krila?  to još nisam vidio u nogometu

pardon, sad sam vidio da si napisao da ti Sušić igra lijevo...

to ako gledas formaciju gledas krivo... radio sam ja razne formacije, one nisu nikakvo mjerilo... gledaju se druge stvari.

15 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

dva srednja branica DC (D). opcija je da jedan koji je ajmo rec kreativniji bude BPD (ball playing defender) obrambenim igracima creative freedom 1 tick da bude d normal da pokazuje little. nemaju oni sta mislit.

bekovi na WB (automatic)

rudar na dm (d). ovo je najvazniji igrac. ako on ne igra dobro ne igra ni momcad. mos njemu stavit creative freedom isto little, zavisi kakav mu je creativity. ako je nesto tipa busquest nek stoji normal

dva mc, jedan na AP (A) a drugi na DLP (S). ovome na ap stavis free role i obojici long shots often. cross from im stavi mixed. dlp njemu stavis creative freedom much

napadac na T (A)

tackling ces igracima stavit na normal, jer neki imaju ili easy ili hard. normal je najoptimalnije koliko sam ja moga primijetit. svejedno ce ti bekovi radit najvise prekrsaja. tako funkionira igra.

e sad team instructions:

tacling: default. to se ne dira, bolji ima utjecaj da namistit igracu nego kroz ovo

play offside yes

kad gubis il kad je nepovoljan rezultat overload i pomaknes mc-a koji je na AP na amc poziciju da mogu bolje pressing radi u zadnjoj trecini. ako to ne upali onda psuj po igri jer je do nje.

sto se tice treninga drzi focus balanced i intensity high. match rating negdje po sredini, a match training att. movement i allow rest after match.

i okani se hajduka uzmi barcu pa se uci na njima. hajduk se uzima samo kad znas kako igrat.

Ma ti si glavni Obi ti sve znas ti sa Hajdukom sve osvojis barcu sigurno izbacujes po 15-0 i real isto.Pusti covjeka nek se igra.Njegova stvar skim ce igrat ostavi se ti FM-a ;) Lupajte TD-ova koliko ocete :)

Zan klo van dam
17 godina
mad9dog kaže...

Ma ti si glavni Obi ti sve znas ti sa Hajdukom sve osvojis barcu sigurno izbacujes po 15-0 i real isto.Pusti covjeka nek se igra.Njegova stvar skim ce igrat ostavi se ti FM-a ;) Lupajte TD-ova koliko ocete :)

ne znam ja odakle ti da ja igram sa hajdukom, nesto si pogresno shvatio. nisam ja njemu rekao da se mora ostavit fm-a, nego je to savjet buduci da ce vise napatit nego nauzivat.

ko kome danas nesto moze naredit?

13 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

bekovi na WB (automatic)

napadac na T (A)

e sad team instructions:

play offside yes

Obi hvala ti Slaven Belupo-Hajduk  1-5 Maglica x3, Koussi,Andrijašević,idemo vidjeti šta će biti u Europi,jedno pitanje npr.idem u gostovanje kod jakoga kluba šta da radim da se zatvaram i bunker da napravim ili?

17 godina

moja filozofija je uvik igrat svoju igri i nikome se ne prilagodavat... ova taktika ne daje priliku za obranu buduci da ti forsiras pressing...

13 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Pomoć!!!Igram za Grupnu fazu europe dopala me crvena zvjezda i u Beogradu me dobila 2-0,može pomoć kako da postavim taktiku na poljudu?Pogledajte publiku.

EDIT:Zašto kada završi utakmica ili prije početka nemogu dati svoj komentar npr. očekujem pobjedu nego mi to assistent izbaci neki svoj glupi komentar,a da mu ja niti ne kažem da išta rekne?

0 0 hvala 0
13 godina
Football Manager 2013

Zato jer si valjdao znacio da ti on uvijek komentira...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Football Manager 2013

Dobro veče. Igram sa Leedsom u drugoj ligi, što se tiče napada solidno mi ide, moglo bi i bolje ali što se može, ali obrana mi je užasna, žao mi je golmana što je na golu, primio sam čak 39 golova a tek je 17 kolo! Molim pomoć kako da namjestim obranu, totalno su pogubljeni i zbunjeni, nevjerojatno je kako gube loptu i kakve ja golove primam, sigurno 2-3 po utakmici, u prijevodu, svi me redom guze, svatko iz prvog udarca po golu, od svih udaraca u okvir gola 50 posto iz završi u mreži!  Evo slike pa recite gdje griješim.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.5.2013 22:48 (Yoseep).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Football Manager 2013

Ove 3 slike nisu stale u prethodni post

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Football Manager 2013

Previsoko ti je obrana a losih ocjena... koliko vidim PI uopce ne slazes... procitaj par tutoriala po netu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
SimeKZ kaže...

Previsoko ti je obrana a losih ocjena... koliko vidim PI uopce ne slazes... procitaj par tutoriala po netu...

Pa ovdje pitam, siguran sam da imate par dobrih savjeta? Evo dok ovo pišem Middlesborough mi je uvalio na Elland Roadu 2 gola u 2 udarca po golu, smješne golove dobivam. Obrana dodaje suparničkim igračima loptu ili izbija u aut iako ima čisto slobodnih suigrača, nabijaju suigraču loptu u leđa umjesto da ju mirno dodaju, napamet napred izbijaju, napadači fulaju nemoguće, stativi i prečki barem dvije po utakmici, prestrašno! Stvarno sam sve probao, više neznam što da probam.....

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.5.2013 22:55 (Yoseep).
17 godina

taktika ti je ono... blago receno cudna...

imas fluid, a stavis stick to position... to nema smisla. nemas uopce rudara da poveze pasove izmedu obrane i napada.ne da je rupa tu nego moze proc sleper

ovo je jos stariji fm tako da ni ne znam vise kako sta funkcionira buduci da sam se sad navika na ovaj novi.

pasevi direct umisto da short budu ako hoces brzu igru. ni slucajno narrow ako vec igras na krila koje trce uz liniju i nabaciju.

previse igraca u zadnjoj trecini, cak 4, zato ti i obrana pliva.

nasra si ovih ss o postavkama igraca sta je nebitno, jer je bitnije da vidimo kakvi su ti igraci na tim pozicijama

gledam sad ove postavke jednom wingeru... ti njemu stavis long shots often umisto rarely a stavis mu sometimes run from deep...

nema ovo je teski nered, radi drugu taktiku il pitaj nekog da ti napravi taktiku...

katastrofa...

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.5.2013 23:08 (Obi Wan).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice