a dobro,daj,ne zezaj,znaš na šta sam mislio...ako možeš sad malo ozbiljnije odgovorit ;)
a dobro,daj,ne zezaj,znaš na šta sam mislio...ako možeš sad malo ozbiljnije odgovorit ;)
Pa ove godine ti nema verzije pa trebas kupiti ako zelis igrati . Ja ti svakako preporucam.
Pa ove godine ti nema verzije pa trebas kupiti ako zelis igrati . Ja ti svakako preporucam.
Ima ali se ruši kad god pokušaš razgovarati sa zaposlenicima kluba
Da li itko zna gdje se još može kupit igra, osim preko neta (trenutno mi paypal nije dostupan). Hvala :)
Ako neko zeli ja trejdam Fm 2013 za neki LOL acc ili cod bo 2 ..
Da li itko zna gdje se još može kupit igra, osim preko neta (trenutno mi paypal nije dostupan). Hvala :)
Mislim da trenutno u HR nemaš nigdje za kupit... cekam već 3 tjedna da se pojavi u dućanima... vele da imaju problema sa glavnim distributerom
Sve mi se cini da cu ja za vikend potegnuti cak do Slovenije ili Italije po igru
Pa mislim da nema, jer sam zvala sve žive ducane kojih sam se sjetila.. ja sam ju naručila još pred koji tjedan, platila akontaciju, ali mi je ovo već previše odugovlačenja :(
Čula sam da je nema ni vani... Kupila bi je ja origigi s službene stranice, ali treba mi dvd jer je poklon u pitanju...
Imaš na sendit.com za naručit dvd, čak je i poprilično jeftin, 19,49 £.
Dolazi relativno brzo, kroz nekih 5-10 dana.
http://www.sendit.com/games/platforms/pc/football-manager-2013/10623500.html
Ljudi slušajte,igram već sa Šahtarom 4 sezonu prvu sezonu sam završio 2 u lizi ispao u Osmini finala lige prvaka!2 sezonu prvi u lizi Liga prvaka isto! 3 sezona Prvi u liz,i Liga prvaka isto.Pitanje je da ja se već treći put prijavim da Treniram DRŽAVU i oni me odbiju?Može li pomoć oko toga ima li koja tajna ili nešćto ????
kad ce nam vise taj fix -.-
izgubio sam svaku nadu
Nece doci,kupite original.
Nece doci,kupiti original.
frende to cu i ucinit kad za bozic prikupim para :)
možda ga snize na stemovoj božićnoj rasprodaji
Kad tad bude dosla jogurt verzija. A snizili cijenu - nema šanse. Bar si ne kidate živce ko ja. S Dinamom ne mogu pobjediti Međimurje i sl.
Zašto kupovat preko Steama kad na G2play uvijek imaš osjetno niže cijene...a isto dobiješ Steamov kod
Oš se kladit buraz?Ne pricaj gluposti...
Pa cekaj ti , ko ti brani .... samo nacekat ces se..
Pa cekaj ti , ko ti brani .... samo nacekat ces se..
Sve 5,al nemoj pricat gluposti da nebu izasel fix...
Jao, potvrdili su iz Skidrowa da neće izać, da je projekt FM2013 završen, već prije mjesec dana.
Jao, potvrdili su iz Skidrowa da neće izać, da je projekt FM2013 završen, već prije mjesec dana.
a kad sam ja to govorio prozvali me budalom...
Misliš na ovaj tekst? "Let me make this clear to people, SkidrowTeam only intends and will always intend to crack games for fun and educational purposes. In no way will we provide games with updated patches and cracks. If you enjoyed the game then please do support the developers and buy the game. But with FM 2013 it needed a specific patch to make it functioning fully. I had allot of hate messages and people that are being very disrespectful reason being cause we have not got a fix for it. No one told you to stay here all day everyday 24/7 to expect a crack fix out. I am not ruling it out completely from the entire warez scene meaning if another team releases it I will be happy to update and further note the fix, but as far as SkidrowTeam go, its not happening. Project FM 2013 is officially over. "
Čisto sumnjam da skidrow ima forum, stranicu itd. na kojima pišu ovakve komentare iz sasvim logičnih razloga...
Stvarno neznam kaj je tak teško dat 50-70kn za igru? Cracka nema i neće ga najvjerojatnije ni bit. *ebo vas pa nije valjda takva kriza. Svaki dan 5 kuna na stranu i skupit ćete novce za igru prije nego crack dođe, ako uopće dođe. Da ste umjesto kukanja od izlaska igre svaki dan stavili par kuna sa strane sada bi već naveliko igrali. ;)
Ajde ti meni reci gdje ima igra za 50 kuna i ja cu je odmah kupiti?!
I da, kriza je, ljudi nemaju posla, nemaju love, i cekaju crack. Uz to, ne ispijaju svi 10 kafa dnevno!
skupiš 4 osobe po 50 kn i imaš igru.
Di se najpovoljnije može kupiti fm 2013?
Di se najpovoljnije može kupiti fm 2013?
ja sam upravo kupio ovjde za 183 kn http://fastcdkeys.com/simulation/62-football-manager-2013.html
cekam key, pise da trebam prvo potvrditi account preko moba, ali poziv/poruku jos nisam dobio :/
Status: Awaiting phone verification
a pod broj pise : ( Without Country Code) znaci bez +385 , nekuzim u cem je problem onda :D
http://www.sendit.com/games/platforms/pc/football-manager-2013/10623500.html kakva je ova trgovina jel pouzdana? i jel to cijena za dvd ili?
vjerojatno je DVD u pitanju.