Evo , otvorio sam ovu temu da vlasnici ove igrice kažu svoja iskustva , formacije i sve o ovoj igrici . I neke screenshotove .
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Niko ne igra Football Manager 2009 ?
Ne razumijem kako kod mene Liga Prvaka,Engleska liga i Njemačka liga nemaju licencu(nemaju prave znakove,slike),a na internetu gledam screenshotove i te lige su licencirane.Treba instalirati patch?
Moras instalirat patch a ako neuspijes onda ti je nest do igre
Ne razumijem kako kod mene Liga Prvaka,Engleska liga i Njemačka liga nemaju licencu(nemaju prave znakove,slike),a na internetu gledam screenshotove i te lige su licencirane.Treba instalirati patch?
Imaš na sortitoutsi dodatke za Football Manager 2009 (facepackovi, pozadine, dresovi, pozadine... te superpackovi koji sadrži sve u jednom).
FM2009 sam prašio (kao i svaki prije njega) čim je izašao jednu 2-3 mjeseca i onda mi dosadio. Ali i dalje je instaliran na kompu za svaki slučaj :)
Sad čekam FM2010, nadam se da dolazi ove jeseni te da će biti nešto više novosti.
Moras instalirat patch a ako neuspijes onda ti je nest do igre
krivo...
trebas stavit taj fix ''fake''...
sam odi na cro-manager i tam imas sve
Imaš na sortitoutsi dodatke za Football Manager 2009 (facepackovi, pozadine, dresovi, pozadine... te superpackovi koji sadrži sve u jednom).
A jesi probal da li ima kakve viruse?
ko ima viruse?!
Pa ti patchevi!
Super onda,već skidam.
Skinul sam ona lica,i kaj sad napravim?
to skopiras u my documents/sports interactive/FM 09/napravis folder graphics/pictures/players i tu kopiras to sta si skinuo, i tamo u postavkama igre namjesti real and generated pictures.
to skopiras u my documents/sports interactive/FM 09/napravis folder graphics/pictures/players i tu kopiras to sta si skinuo, i tamo u postavkama igre namjesti real and generated pictures.
jako ti puno hvala.To narihtam real and generated pictures u Game Preferences?
jako ti puno hvala.To narihtam real and generated pictures u Game Preferences?
baš tamo.
Probal sam i ne radi.