Flight Simulator X

poruka: 35
|
čitano: 11.815
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Flight Simulator X
pitanje

Imam jedno pitanje oko aktivacije FSX-a.

Tijekom prvog pokretanja igra nas pita želimo li je aktivirati NOW or LATER.

Imam original kupljenu igru i želio bih je instalirati na 2 OS jer mi je potrebna na oba.

Pa me zanima jel se igra aktivira preko interneta kao npr.VISTA i može se aktivirati samo jednom ili se aktivira kao svaka druga,upiše se CD Key i vozi do mile volje.Nesiguran sam u riješavanju ovoga problema pa mi treba savijet od naroda koji su prošli ovaj bezbolan postupak.

P.S. ako stisnemo ACTIVATE LATER igra se normalno pokreče ali s manjkom aviona i detalja.

Hvala na pomoći.Osmijeh

0 0 hvala 0
17 godina
Flight Simulator X

Možeš je aktivirati koliko hoćeš puta, odnosno staviti na više piceka, aktivirati, i ganjati....!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Flight Simulator X
autorov komentar

Gle hvala ti na odgooru.

Samo da se još jednom uvijerim jesi li ti probao instalirati na više računala s istim CD:keyom???

17 godina

Nemaš problema, imam doma dva piceka i tri instalirana OS-a i na sva tri sam stavio FS X i sve ok !!

16 godina
neaktivan
Flight Simulator X

decki ako vam nije problem dat active key jer imam kopirku pa ga nemam Smijeh

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Flight Simulator X

Da malo osvježim temu, iako moje pitanje nije direktno vezano na gornje postove...

Dakle instalirao sam FSX prije nekih 1,5-2 godine na Win XP i razočaran performansama na tadašnjem hardwareu brzo sam ga deinstalirao i pospremio u ladicu. Danas sam ga ponovno instalirao pod Win 7, u nadi da ću s ovim hardwareom kojeg sad posjedujem uživati u svim blagodetima FSX-a na DX10. I surovo otrežnjenje, framerate je zakucan na postavkama iz settingsa i nedaj bože da skoči za 5-6 sličica iznad toga (a to je 20). U isto vrijeme, teren i objekti izgledaju blago rečeno razočaravajuće. A nemam baš tako slabu konfiguraciju: C2Q 9300, 4Gb, BFG gtx260 OCX, i naravno sve ostale igre lete na 1920x1200 s maximalnim postavkama i uključenim AA/AF.

Zar je FSX stvarno toliko u banani?

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.10.2009 16:14 (WHO2fckru).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WHO2fckru kaže...

Da malo osvježim temu, iako moje pitanje nije direktno vezano na gornje postove...

Dakle instalirao sam FSX prije nekih 1,5-2 godine na Win XP i razočaran performansama na tadašnjem hardwareu brzo sam ga deinstalirao i pospremio u ladicu. Danas sam ga ponovno instalirao pod Win 7, u nadi da ću s ovim hardwareom kojeg sad posjedujem uživati u svim blagodetima FSX-a na DX10. I surovo otrežnjenje, framerate je zakucan na postavkama iz settingsa i nedaj bože da skoči za 5-6 sličica iznad toga (a to je 20). U isto vrijeme, teren i objekti izgledaju blago rečeno razočaravajuće. A nemam baš tako slabu konfiguraciju: C2Q 9300, 4Gb, BFG gtx260 OCX, i naravno sve ostale igre lete na 1920x1200 s maximalnim postavkama i uključenim AA/AF.

Zar je FSX stvarno toliko u banani?

Vidim da si napisao DX10 pa pretpostavljam da imas gore nasnimljen Acceleration Pack, tako da sevice pack-ovi nisu problem... Vidi moj PC... Na toj konfi imam oko 65fps, a sa skai trafficom oko 25fps... Naravno sve na max i na 1650x1050... :D

Na laptopu je na gf 8600m gs sve na srednjem na 1280x800 oko 20 fps, DX10...

Evo uzmi za usporedbu... P.S. ja nemam nikakve probleme sa terenom i objektima... probaj reinstal...

16 godina
neaktivan
Krmic kaže...

Vidim da si napisao DX10 pa pretpostavljam da imas gore nasnimljen Acceleration Pack, tako da sevice pack-ovi nisu problem... Vidi moj PC... Na toj konfi imam oko 65fps, a sa skai trafficom oko 25fps... Naravno sve na max i na 1650x1050... :D

Evo uzmi za usporedbu... P.S. ja nemam nikakve probleme sa terenom i objektima... probaj reinstal...

Nemam ništa, nisam ni mislio da je nešto potrebno pa se nisam ni trudio proguglati. Što se reinstalla tiče, mislim da nije do toga. Na isti način mi je radilo i nakon prve instalacije. Znači treba mi Acceleration pack, još nešto?

I hvala na pomoći.

16 godina
neaktivan
WHO2fckru kaže...
Krmic kaže...

Nemam ništa, nisam ni mislio da je nešto potrebno pa se nisam ni trudio proguglati. Što se reinstalla tiče, mislim da nije do toga. Na isti način mi je radilo i nakon prve instalacije. Znači treba mi Acceleration pack, još nešto?

I hvala na pomoći.

Onda odi ovdje i skini SP1 koji donosi podrsku za visejezgrene procesore, te ako nemas Acceleration pack onda skini i SP2 koji ti donosi preview od DX10 i ispravlja neke pogrske u igri.

16 godina
neaktivan
Krmic kaže...

Onda odi ovdje i skini SP1 koji donosi podrsku za visejezgrene procesore, te ako nemas Acceleration pack onda skini i SP2 koji ti donosi preview od DX10 i ispravlja neke pogrske u igri.

Thx, u međuvremenu sam skužio o čemu se radi. Mislio sam da je Acceleration pack neki 3rd party software. Upravo skidam service packove.

16 godina
neaktivan
WHO2fckru kaže...
Krmic kaže...

Thx, u međuvremenu sam skužio o čemu se radi. Mislio sam da je Acceleration pack neki 3rd party software. Upravo skidam service packove.

Da, Acceleration ti je ekspanzija, koja donosi DX10. Jos dobijes neke nove scenery-e, avione i misije.

16 godina
neaktivan
Flight Simulator X

Ovo je već bolje ;)

0 0 hvala 0
15 godina

Da ne otvaram novu temu. Zna li netko kako pozvati auto za iskrcaj prtljage, kako uopce otvoriti ta vrata da dode auto?

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.1.2010 18:29 (mitchell).
14 godina
neaktivan

Znaš kako se prema mojim mišljenjima to iješava. Instaliraš normalno. Poslije instalacije ideš na takozvani razor 1991. Zatim ideš na Crack. Zatim desnim klikom miša na krek i extract to. Zatim ideš na lokalni disk c zatim program files. Potražiš microsoft game. Ideš na Flight simulator x i tu je zalijepiš. Nadam se dali ti je ovo pomoglo. Prema tome ja imam kopiju flight simulator x-a. Ako ti to ne pomogne onda ni ja neznam. Umalo nisam zaboravio. Da ti se ostale verzije aviona pokazalo ideš na all versions. Ako želiš fokerove avione onda ti treba nastavak Fokker 70/100. Nadam se da sam ti pomogao.

DB
14 godina
neaktivan
Flight Simulator X

da ne otvaram novu temu imam pitanje, odavno sam istaliroa igru i sad nisam siguran koji serve pack imam instaliran. zna li tko kako provjeriti koji je istaliran?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Flight Simulator X

u dost igrica i programa pali kod od samil jedinica

sorry zbog datuma znam,malo kasnim

Dejan
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
nece mi instalirati do kraja!

Da ne otvaram novu temu. Imam jako cudan problem..

Frend mi je posudio original navedenu igru, ova verzija ima 8 i nesto sitno Gb. I instalacija mi dođe do cca 50% i pise sljedece: Error-1603  Fatal error during installation. Consult Windows Installer Help(Msi.chm) or MSDN for more information.

Koristim windows 7 ultimate 64bit

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: nece mi instalirati do kraja!
Karlovac_047 kaže...

Frend mi je posudio original navedenu igru, ova verzija ima 8 i nesto sitno Gb. I instalacija mi dođe do cca 50% i pise sljedece: Error-1603   Fatal error during installation. Consult Windows Installer Help(Msi.chm) or MSDN for more information.

Trebas nadograditi Windows Installer

POkusaj je instalirati direktno u C:\ (cak je i preporucljivo tamo)

14 godina
neaktivan
Re: nece mi instalirati do kraja!
Lazarus Long kaže...
Karlovac_047 kaže...

Frend mi je posudio original navedenu igru, ova verzija ima 8 i nesto sitno Gb. I instalacija mi dođe do cca 50% i pise sljedece: Error-1603   Fatal error during installation. Consult Windows Installer Help(Msi.chm) or MSDN for more information.

Trebas nadograditi Windows Installer

POkusaj je instalirati direktno u C:\ (cak je i preporucljivo tamo)

Skinuo sam windows installer 4.5 za win 7 x64 i pise mi da to nije za moju verziju..A imam win 7 ultimate 64bit

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
14 godina
neaktivan
Flight Simulator X

skinuo sam ovu igru na kompa:http://www.microsoft.com/games/flight/ 

instalirao je i kad je pokrenem dođže mi ovo:http://www.zaslike.com/viewer.php?file=ucq0cnwhfcpysj9pzdzq.jpg

što tu upisati,neprima mi moj msn acc koji koristim za dopisivanje...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Flight Simulator X
Jack Sparrow 76 kaže...

skinuo sam ovu igru na kompa:http://www.microsoft.com/games/flight/

instalirao je i kad je pokrenem dođže mi ovo:http://www.zaslike.com/viewer.php?file=ucq0cnwhfcpysj9pzdzq.jpg

što tu upisati,neprima mi moj msn acc koji koristim za dopisivanje...

Ne sjecam se tacno ali mislim da ipak moras kreirati account (koja gnjavaza...)

13 godina
neaktivan
Flight Simulator X

eVO imam pitanje u vezi jedne stvari..kad stavljam avione sve stavim sve pet u igri je losa textura pa predpostavljam da moram u configu mjenjat al sta ?

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Damir1908 kaže...

eVO imam pitanje u vezi jedne stvari..kad stavljam avione sve stavim sve pet u igri je losa textura pa predpostavljam da moram u configu mjenjat al sta ?

FSX ti je gladan svega. Koje modele stavljas? Jesi ukljucio AA? Si na DX9 ili 10?

Rvat katolik!
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.3.2013 15:53 (tnakir).
13 godina
neaktivan
tnakir kaže...
Damir1908 kaže...

FSX ti je gladan svega. Koje modele stavljas? Jesi ukljucio AA? Si na DX9 ili 10?

dx 8 je .. AA neznam nisam gledo 

17 godina
Flight Simulator X

Pa instaliraj SP1 i SP2 i digni na DX10.

AA = anti aliasing.

Rvat katolik!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
tnakir kaže...

AA = anti aliasing.

ne ne znam sve te fore al ja raidm praksu u servisu i sef me pitao dal znam i naso sam vec i znam da ima fixeve igra a ima dx 8 sve mi bilo jasno samo sam htio se sto posto uvejrit da dobro mislim da znam sta sutra moram uradit.. sp isntalirat sve ako ih nema , dx update i trebalo bi radit..ako ne bude onda cfg radi probleme {#}

17 godina
Damir1908 kaže...
tnakir kaže...

AA = anti aliasing.

ne ne znam sve te fore al ja raidm praksu u servisu i sef me pitao dal znam i naso sam vec i znam da ima fixeve igra a ima dx 8 sve mi bilo jasno samo sam htio se sto posto uvejrit da dobro mislim da znam sta sutra moram uradit.. sp isntalirat sve ako ih nema , dx update i trebalo bi radit..ako ne bude onda cfg radi probleme {#}

Kad instaliras SP1 i SP2 onda ces moci prebaciti na DirectX10. Ukljuci antialiasing.

Rvat katolik!
13 godina
neaktivan
tnakir kaže...
Damir1908 kaže...
tnakir kaže...

AA = anti aliasing.

Kad instaliras SP1 i SP2 onda ces moci prebaciti na DirectX10. Ukljuci antialiasing.

aha okej ocel texture bit u redu ? 

17 godina
neaktivan
Flight Simulator X

DX10 ne radi kako spada u FSX, zaboravite na njega.

Acceleration pack osim sto donosi nove modele stavlja i sve zakrpe odjednom (SP1 i SP2)

Iskljucite Bloom i smanjite saobracaj (trafic) na sto je moguce nizi nivo. Osobito automobile i brodove

Ja sam iskljucio default AI Avione i stavio World of AI koji ne utiece na performanse

0 0 hvala 0
17 godina
Lazarus Long kaže...

DX10 ne radi kako spada u FSX, zaboravite na njega.

Acceleration pack osim sto donosi nove modele stavlja i sve zakrpe odjednom (SP1 i SP2)

Iskljucite Bloom i smanjite saobracaj (trafic) na sto je moguce nizi nivo. Osobito automobile i brodove

Ja sam iskljucio default AI Avione i stavio World of AI koji ne utiece na performanse

Meni DX10 radi relativno ok (koliko je to za FS moguce).

Rvat katolik!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice