Final Fantasy XIII PC

poruka: 5
|
čitano: 1.163
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Final Fantasy XIII PC

Da li je ovo najgori port ikada? Je li itko uopće igrao ovo čudo, ja se sada plašim uopće skidati ovo, vrijedi li makar isprobavanja?

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.10.2014 0:31 (Alex Mercer).

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Final Fantasy XIII PC

Pa skidati 50GB+ za isprobavanje je puno. Ali ako voliš FF serial, onda ćeš isprobati jer imaš fix kojim možeš mijenjati rezoluciju, a samim time i framerate. Opet ako voliš taj serial, grafika ti neće biti tako bitna, a i igra ne izgleda loše.

0 0 hvala 0
14 godina
Final Fantasy XIII PC

Evo upravo probao!

Veliki sam fan FF serijala i po onome sto vidim na pocetku,igra obecava.Borbe su kombinacija iz FF X i FF XII,znaci "stane" vrijeme.ali borba je aktivna,neprijatelj te mlati ako cekas!

Ovo gore sa grafikom nema problema,ako moja kanta od laptopa ovo šiba,i vaša će!

No prestajem igrati jer igra ima veliki problem.Kontrole!

Igrati FF XII sa tipkovnicom je nemoguće,a i koliko citam na netu,sa kontrolorom isto tako.

Mislim da nema svrhe kupovati Joystick,jer ne vidim nacina kako "ugurati" toliki broj tipki u njega.Ili se varam?

Ako želiš pobjediti,ne smiješ izgubiti!
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: Final Fantasy XIII PC
Milka30 kaže...

Evo upravo probao!

Veliki sam fan FF serijala i po onome sto vidim na pocetku,igra obecava.Borbe su kombinacija iz FF X i FF XII,znaci "stane" vrijeme.ali borba je aktivna,neprijatelj te mlati ako cekas!

Ovo gore sa grafikom nema problema,ako moja kanta od laptopa ovo šiba,i vaša će!

No prestajem igrati jer igra ima veliki problem.Kontrole!

Igrati FF XII sa tipkovnicom je nemoguće,a i koliko citam na netu,sa kontrolorom isto tako.

Mislim da nema svrhe kupovati Joystick,jer ne vidim nacina kako "ugurati" toliki broj tipki u njega.Ili se varam?

u linksa wireless xbox gamepad 480kn nista ne tribas namistat, spasio se kad sam ga uzeo

16 godina
Re: Final Fantasy XIII PC
Ili u technomarketa no name wireless za 199 kn.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice