FIFA World free2play

poruka: 533
|
čitano: 83.048
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
FIFA World free2play

E ljudi,jednu stvar jos ne razumijem.Npr,imam ST poziciju igraca BA.Njega sam stavio u napad i promjenio mu formaciju,ali on se nikako ne slaze sa niti jednim igracem.Znaci bude mu zelena kopacka i zelena formacija,ali ona crta koja ide prema veznom i napadackom,je narandjasta,pa cak mislim i crvena a ne zelena.Sta mu trebam jos napraviti,da bude bas ful spreman na toj poziciji?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: FIFA World free2play

Moraš oko njega stavljat igrače koji su iz istog kluba,lige ili države za koju igra. Ako su iz istog kluba onda će imati zelenu, ako su iz iste lige i igraju za istu državu također će biti zelena, a ako su iz iste lige ili iste države bit će narančasta

12 godina
FIFA World free2play

Jel postoji koja tipka da mogu slikati moj tim?Posto steam ne sljaka je igra je na originu,a Bandicam ne radi na fifa online?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Endymon kaže...

Jel postoji koja tipka da mogu slikati moj tim?Posto steam ne sljaka je igra je na originu,a Bandicam ne radi na fifa online?

f12 

12 godina
FIFA World free2play

Koje govno je ovaj origin.Igram tekmu igra mi se smrzne na par sekundi,napise mi connection lost i opet me vrati u tekmu i u tekmi ne reagira gamepad a u menu da.I morao predati tekmu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Endymon kaže...

Mozes sa LightShotom, mali programcic, koji ima sve :D Mozes preko njega odma i uploadat sliku!

12 godina
neaktivan
Endymon kaže...

Koje govno je ovaj origin.Igram tekmu igra mi se smrzne na par sekundi,napise mi connection lost i opet me vrati u tekmu i u tekmi ne reagira gamepad a u menu da.I morao predati tekmu.

I ja sam vodio lika 5-0 i dodje mi connection lost i racunalo mi kao da sam ja izgubio 0-3 :(

12 godina
FIFA World free2play

Ali nervira me to sto ocito ne zele to popraviti

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA World free2play

Nakon jednog lijepog win streak-a nasao se neki debil da mi se po*ere na to sve   {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.8.2014 22:56 (Neonyziee).
Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
FIFA World free2play

Danas samo ja imam problema sa igrom ili?

EUW - pomijac ... http://www.flickr.com/photos/95668587@N06/

0 0 hvala 0
10 godina
FIFA World free2play

Imam jedno pitanje u vezi igre, igra mi laga kada igram online i to dosta nije problem u konfi ne pada fps kao da je problem sa netom ali dosta je brz pa me zanima sto da napravim? Unaprijed hvala LP

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Proffy7 kaže...

Imam jedno pitanje u vezi igre, igra mi laga kada igram online i to dosta nije problem u konfi ne pada fps kao da je problem sa netom ali dosta je brz pa me zanima sto da napravim? Unaprijed hvala LP

Nije to samo do tvog racunara i tvoje konekcije, i protivnikova konfiguracija igra ulogu :)

10 godina

A nevjerujem da bas svi imaju lose kompove 

13 godina
neaktivan
FIFA World free2play

Iz mog iskustva igra manje laga što sam u boljoj diviziji. Ali zna mi se desit da baš bude lager pa se igra vrti u 10% brzine. Loš netcode izgleda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA World free2play

U kojoj diviziji trenutno igrate i kakve su vam ekipe?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA World free2play

Evo zbog cega mi je ova igra pocela ici na zivce. Igram u 3. ligi i u zadnjoj utakmici mi treba pobjeda da ostanem u ligi. Odigram tu zadnju utakmicu prvi puta i pobjedim 1-0. Izađem u hub i pobjeda nije zabiljezena. Odigram drugu utakmicu, pobjedim 3-0 a pobjeda, naravno, ponovo nije zabiljezena... Probam treci put, protivnik sa pola momcadi plavih igraca. Borim se pogađam stative, precke, igram 1 na 1 sa golmanom i gola nema, ali zato protivnik potegne sa 40 metara i naravno pogađa u raslje. Poraz je, naravno, ovaj put zabiljezen i ja ispadam iz lige. EA je gori od HNS-a. Ako njihov algoritam odluci da trebas ispasti, onda ispadas. {#}

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
Sova kaže...

Evo zbog cega mi je ova igra pocela ici na zivce. Igram u 3. ligi i u zadnjoj utakmici mi treba pobjeda da ostanem u ligi. Odigram tu zadnju utakmicu prvi puta i pobjedim 1-0. Izađem u hub i pobjeda nije zabiljezena. Odigram drugu utakmicu, pobjedim 3-0 a pobjeda, naravno, ponovo nije zabiljezena... Probam treci put, protivnik sa pola momcadi plavih igraca. Borim se pogađam stative, precke, igram 1 na 1 sa golmanom i gola nema, ali zato protivnik potegne sa 40 metara i naravno pogađa u raslje. Poraz je, naravno, ovaj put zabiljezen i ja ispadam iz lige. EA je gori od HNS-a. Ako njihov algoritam odluci da trebas ispasti, onda ispadas. {#}

I meni se to događalo, i to baš u takvim bitnim utakmicama, poludim mada treba uzet u obzir da je igra još u beti..

Očito još rade na serverima intezivno, recimo ne sjećam se kad me zadnji put izbacilo u poluvremenu.

Što se štekavih utakmica tiče situacija se dosta popravila u zadnje vrijeme, bar mi se tako čini jer dugo nisam upao u neku tekmu koja toliko šteka da poželim stisnut ALT+F4.

Ako i šteka uglavnom je izdrživo.

Disregard the constabulary.
13 godina
neaktivan
FIFA World free2play

kad izade FIFA 15 oce se igraci updejtat u fifi world

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ignore , btw jel postoji mogucnost brisanja poruka -.-
kad bude dosla fifa 15. novi igraci sa novim statsima ce doci , stari ce ostati onakvi kakvi jesu
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.8.2014 16:06 (TheVeky).
12 godina
neaktivan
FIFA World free2play

Zna li neko kako doći do plavih igrača osim da ih kupim jeli ih treba nekako istrenirat ili nešto?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
soky98 kaže...

Zna li neko kako doći do plavih igrača osim da ih kupim jeli ih treba nekako istrenirat ili nešto?

sad trenutno mozes dobiti plave mls igrace preko packova , inace ih mozes jedino kupit preko marketa , istrenirat nemozes nista ...

12 godina
neaktivan
TheVeky kaže...
ignore , btw jel postoji mogucnost brisanja poruka -.-
kad bude dosla fifa 15. novi igraci sa novim statsima ce doci , stari ce ostati onakvi kakvi jesu

hoce li ista stvar bit i sa dresovima?

12 godina
neaktivan
FIFA World free2play

Zna li neko kako se ovi mogu naci?

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.8.2014 15:25 (Neonyziee).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA World free2play

Dal jos neko danas ima problema sa zavrsavanjem utakmica? Od 5 odigranih niti jedna zabiljezena?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Sova kaže...

Dal jos neko danas ima problema sa zavrsavanjem utakmica? Od 5 odigranih niti jedna zabiljezena?

Također svaka 3 otprilike mi bude zabiljezena...

15 godina
FIFA World free2play

Igra izgleda dobija engine iz FIFE 14 (predpostaljvam s PC verzije) do kraja godine.

EDIT:

Link na vijest

Disregard the constabulary.
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.8.2014 11:57 (nontryer).
Moj PC  
1 0 hvala 2
13 godina
FIFA World free2play

kako funkcionira matchmaking?

naime u division 10 me nekad spaja s ljudima koji imaju do 10 tekmi kao i ja, a nekad me spoji sa ljudima koji imaju preko 150 utakmica i vrhunske igrače.

mislio sam da me treba spajati s istom divizijom ali ocito nije?

Steam: Dalthor85 Xfire: Dalthor85 Raptr: Dalthor
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
FIFA World free2play

Kako se dobivaju oni igrači sto imaju zeleni okvir ili okvir neke druge boje uglavnom ''specijalni''?

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA World free2play

Spaja te sa ljudima koji imaju vise od 150 utakmica odigrano jer su igrali single player a ne protiv ljudi.A sto se tice igraca sa drukcijim okvirima,to su ti team of the match,session,year igraci ili inform igraci (IF)(toty,tots,totm),i po mojim saznanjima ih mozes dobiti samo iz packova...

EDIT:Te posebne igrace mozes i kupiti na marketu naravno,ali su jako velike cifre...

Eto,ja sad dosao do druge divizije,moram se pohvalit:)

Hip-hop is not dead
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.8.2014 2:58 (retardinjo25).

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Evo i moja ekipa, upravo sam izbačen iz divizije 2 zbog onog poništavanja utakmica..  {#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice