FIFA 22

poruka: 2.364
|
čitano: 537.106
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
FIFA 22

Vikend je bio laggfest, ali spajalo me sa rusima i rumunjima 90% tekmi. Ali danas... Danas je specijalan dan, crvene kockice svijetle više nego išta drugo na ekranu, 9 od 10 tekmi. Wtf je s retardacijom od igre.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 22

Pozdrav svima, pratim vas vec duze vreme i ozbiljan ste fifa forum 😀

Da li neko ima neki savet ili zna kako da resim problem sa konekcijom, imam net do 500 mb, konzola povezana  lan kablom

ali pri testiranju konekcije na konzoli mi stalno varira od 115 do 160 max sa uploadom oko 2-3 mb.Na wifi mi je do 400 mb i na telefonu i laptopu ali na konzoli jos gora prica nego kabel. U servisu za konzole su rekli da ethernet ili radi  ili ne i da nije do konzole.  Samim tim mi je ping postao katstrofalan i ide od 42-50. I da li znate da li postoji opcija, sem one u pocetnim podesavanjima, da ki matchmaking bude neki region a ne da me spaja konstanto sa Poljacima ili Holandjanima ? 
lag je neizdrziv i bukvalno je neigrivo, jedno vreme je ping bio 28-30 i onda odjednom ovako vec 10-15 dana.

Citajuci vase poruke vidim da svi imaju iste zamerke tipa odbitci, golmani, pack luckovi tako da tu nema sta ali nisam primetio da se neko zali na vezu i igrivost. Ako neko ima neki savet ili tako nesto, zahvaljujem unapred

pozdrav

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: FIFA 22
nazariodelima9 kaže...

Da li neko ima neki savet ili zna kako da resim problem sa konekcijom, imam net do 500 mb, konzola povezana  lan kablom

ali pri testiranju konekcije na konzoli mi stalno varira od 115 do 160 max sa uploadom oko 2-3 mb.Na wifi mi je do 400 mb i na telefonu i laptopu ali na konzoli jos gora prica nego kabel. U servisu za konzole su rekli da ethernet ili radi  ili ne i da nije do konzole.  Samim tim mi je ping postao katstrofalan i ide od 42-50. I da li znate da li postoji opcija, sem one u pocetnim podesavanjima, da ki matchmaking bude neki region a ne da me spaja konstanto sa Poljacima ili Holandjanima ? 
lag je neizdrziv i bukvalno je neigrivo, jedno vreme je ping bio 28-30 i onda odjednom ovako vec 10-15 dana.

Citajuci vase poruke vidim da svi imaju iste zamerke tipa odbitci, golmani, pack luckovi tako da tu nema sta ali nisam primetio da se neko zali na vezu i igrivost. Ako neko ima neki savet ili tako nesto, zahvaljujem unapred

pozdrav

Nazalost je to tako. Kakav je dan, takav je gameplay. Ako imas srecu da te spoji na talijanski server koji je nama blize i manje je opterecen, onda sve klizi. Sve ostalo je lutrija.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
17 godina
nazariodelima9 kaže...

pozdrav

Ulazis u tekmu i ping ti je 45, nemoj uci vec odbaci i ponovi to nekoliko puta dok te ne spoji s nekim i ping ti bude recimo 25. Ja sam to tako radio. Idem u tekmu, ping 50. Izađem, ponovim, ping 45, izađem, ponovim, ping 25, uđem u tekmu. Jednostavno, jedino kaj malo duže traje

10 godina
neaktivan
movie kaže...
nazariodelima9 kaže...

pozdrav

Ulazis u tekmu i ping ti je 45, nemoj uci vec odbaci i ponovi to nekoliko puta dok te ne spoji s nekim i ping ti bude recimo 25. Ja sam to tako radio. Idem u tekmu, ping 50. Izađem, ponovim, ping 45, izađem, ponovim, ping 25, uđem u tekmu. Jednostavno, jedino kaj malo duže traje

Ma kakvi, meni 10 dana ping ne silazi ispod 40, nema sanse. Ne znam koliko je pouzdan ono testiranje internet konekcije na Soniju ali tu mi pokazuje mnogo manje vrednosti nego na wi fi sto nema nikakve logike. Probao sam i sa menjanjem Dns, ali bukvalno nema pomaka. Zato sam. I pisao ovde jer vise nemam predstavu sta da pokusam da uradim a da dobijem bar konekciju i ping kao pre 10ak dana. Hvala vam u svakom slucaju.

17 godina
nazariodelima9 kaže...

Ma kakvi, meni 10 dana ping ne silazi ispod 40, nema sanse. Ne znam koliko je pouzdan ono testiranje internet konekcije na Soniju ali tu mi pokazuje mnogo manje vrednosti nego na wi fi sto nema nikakve logike. Probao sam i sa menjanjem Dns, ali bukvalno nema pomaka. Zato sam. I pisao ovde jer vise nemam predstavu sta da pokusam da uradim a da dobijem bar konekciju i ping kao pre 10ak dana. Hvala vam u svakom slucaju.

10 puta za redom ulaziš i izlaziš i uvijek ti je ping preko 40? Meni je svaki pokušaj konekcije ping drukčiji dok sam bio na kablu od A1. Sada kako sam na optici ping mi ne prelazi 20.

4 godine
neaktivan
FIFA 22

Al ovi icon pp me bas oce

2 0 hvala 0
4 godine
FIFA 22

Jel itko probao ovog 92 SBC Ramosa? Nisam igrao s njegovom gold karticom pa ne mogu procijeniti jel ga se isplati napravit. Iza igram sa TOTYH Rudigerom i Prime Vidicem (bolji je Ramos od Vidica 1/1 samo ne znam dal da skupim za tipa TOTY Diasa ili da napravim El Capitana)

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Bas tako. Jedno vreme je svaki put bio oko 30-32 do 36 dok sada ide kad trazim protivniika od 50 pa ako malo sacekam malo prošara ali se max spusti na 40-42. Kao zakucano. Najvise me buni syo kad radim test connection na konzoli rezultati budu 130-180 / 2-3 upload ( na wi fi na konzoli jos gore) dok  na wifi na telefonu imam redovno 400+ sa uploadom 48.

17 godina
nazariodelima9 kaže...

Bas tako. Jedno vreme je svaki put bio oko 30-32 do 36 dok sada ide kad trazim protivniika od 50 pa ako malo sacekam malo prošara ali se max spusti na 40-42. Kao zakucano. Najvise me buni syo kad radim test connection na konzoli rezultati budu 130-180 / 2-3 upload ( na wi fi na konzoli jos gore) dok  na wifi na telefonu imam redovno 400+ sa uploadom 48.

Ne čekaš ništa, odmah izlaziš van i ponovno ulaziš da ti napravi novu konekciju. Meni je znalo bacati po 55 pa nakon tri puta izbaci 22.  Svaki put kada te ponovno spaja izbaci ti drugi ping. I to ponavljaš dok ne dobiješ zadovoljavajući ping. Nikad nisam ulazio u tekmu  a da mi je ping bio preko 35. Znao sam ponavljati po 5/6 puta.

17 godina
FIFA 22

Završim tekmu i hoću ući u sljedeću i ne može. Sve probam i opet ne ide. Potom bacim pogled na net i eto objašnjenja. Super.

March 23 11:30 am – There are problems on the Playstation Network that do not allow you to play any games including FIFA 22

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2022 14:05 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
FIFA 22

Po pedeseti put u 2 tjedna odmah lag čim lik napada. 4 gola u 10 minuta da bez dlake na jaju, dok ja moram provjeravat ako držim dobar gum za sprint. Sada sam bez jednog kontrolera i bez fife.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
MasterYX kaže...

Po pedeseti put u 2 tjedna odmah lag čim lik napada. 4 gola u 10 minuta da bez dlake na jaju, dok ja moram provjeravat ako držim dobar gum za sprint. Sada sam bez jednog kontrolera i bez fife.

Kaj na PC ili xboxu igraš? Ja i dalje ne mogu ući u rivalse. Čekira internet vezu pa izbaci van. I tako u svim modovima. Vidim na netu sve više ljudi prijavljuje isti problem.

6 godina

Na PC-u. Apsolutno svi frendovi imaju isti problem, sve je ok, negdje oko 40 minute pocne internet zezat. Frajer dobio POTM PL Ronalda i lik ko da je zacementiran kaže.

4 godine
neaktivan
FIFA 22

Evoga frajer u prvom poluvremenu nemoze kroz centar al bukvalno ide 1 kroz centar opali sa 25m bum gol, a onda se brani u svom petercu ja poucam sve pokusam igra neda.. on ima 0,2 expected goals i evo 1-1, onda show drugo poluvreme moji obrambeni toty cancelo prime maldini fb varane i prime cafu gledaju i stoje kako povuce par kontri i sve normalno uđe a ja opet nemogu zabit da ga jebes... utakmica pred tom isti kurac ja imam 7,8 expected on 3 i izgubim 3-4... ma mrs u tri pm

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 22

Dobri su 84+ paketici

3 0 hvala 0
16 godina
Mic_zap kaže...

Dobri su 84+ paketici

Neki blesav dan očito...

vidi moj prvi iz slaganja marqueja upravo

17 godina
Mic_zap kaže...

Dobri su 84+ paketici

Jesu, dobio sam tri 84 rating kartice pa ti biraj. Potom sam odigrao marquee. Tamo sam dobio jednu 83 rating karticu i sve ostalo govna. Odigrao sam i sa srebrnima da poberem onaj rare mega pack i opet 83 rating kartica. Tako da dobro je kako za koga. Niti ovaj promo neću dobiti niti jednu promo karticu.

13 godina
Mic_zap kaže...

Dobri su 84+ paketici

Ja sam dobio Gelsona i sad gledam slozit POTM Mbappea da to sve lijepo povezem.

Nemam pojma dal da ga radim ili ne.

17 godina
FIFA 22

Kakva komedija. Mogao bih ovako do jutra i ishod bi bio uvijek isti. Da u 3 player picka ne mogu dobiti jednu obojanu karticu ne mogu vjerovati? Počeo sam vjerovati da ovo nije slučajno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 22

Damnit :(

Origin: brat_od_tetke
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 22

Pa da vidimo kako ide. Za sada su ova trojica naprijed sa supportom od Jorginha i Eusebia ubojice. Al' gameplay je tesko govno. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
FIFA 22

Uz onaj through ball glitch sad smo dobili crossing glitch. Ovaj community je stvarno sve na svijetu. Utakmica mi je upravo zavrsila 5-6 jer je frajer 6 od 6 golova zabio sa centriranjem. Centarsut ide sa 40m direktno na glavu igracu i ovaj samo posprema. To jos nisam jebeno vidio. Odaberem igraca, cuvam tog napadaca, al' igrac ne reagira na niti jednu komandu.

Na drugoj strani da nemam POTM Mbappea nebi zabio ni ovih 5. A cistih 8 lopti je blokirao sa gold Kimpembeom. U 3 navrata je sa zaostatkom od 5-6m stizao Bambu i Gelsona koji su u punom sprintu stizali na loptu. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
SimeKZ kaže...

Pa da vidimo kako ide. Za sada su ova trojica naprijed sa supportom od Jorginha i Eusebia ubojice. Al' gameplay je tesko govno. 

Ajd, taman sam u dilemi nakon prodaje moments Petita, dal kupit Eusebia ili slagat Mbappea od te love+fodderi iz kluba (milja suve love+fodderi).

Zanimaju me oba, imam prime Puskasa, ubojica je po gol, al je chubby, a to ne volim kod igrača.

17 godina
SimeKZ kaže...

Uz onaj through ball glitch sad smo dobili crossing glitch. Ovaj community je stvarno sve na svijetu. Utakmica mi je upravo zavrsila 5-6 jer je frajer 6 od 6 golova zabio sa centriranjem. Centarsut ide sa 40m direktno na glavu igracu i ovaj samo posprema. To jos nisam jebeno vidio. Odaberem igraca, cuvam tog napadaca, al' igrac ne reagira na niti jednu komandu.

Na drugoj strani da nemam POTM Mbappea nebi zabio ni ovih 5. A cistih 8 lopti je blokirao sa gold Kimpembeom. U 3 navrata je sa zaostatkom od 5-6m stizao Bambu i Gelsona koji su u punom sprintu stizali na loptu. 

Ja od kad sam ušao u prvu diviziju i elite od 10 golova takvih dobijem 8. Vidim kaj će lik napraviti, prebacim na obrambenog ali što vrijedi kad on umjesto da skoči čučne kako bi ovaj lakše zabio. To je smiješno i nije mi jasno da to ne pokrpaju. Lik ne može prijeći centar i kada ga prvi put prijeđe odmah ide dugački nabac na drugu stativu i gol. Prije toga ja stepem 3 stative, promašim dva zicera a on zabije preko one stvari na ovako glup način.

13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Ja od kad sam ušao u prvu diviziju i elite od 10 golova takvih dobijem 8. Vidim kaj će lik napraviti, prebacim na obrambenog ali što vrijedi kad on umjesto da skoči čučne kako bi ovaj lakše zabio. To je smiješno i nije mi jasno da to ne pokrpaju. Lik ne može prijeći centar i kada ga prvi put prijeđe odmah ide dugački nabac na drugu stativu i gol. Prije toga ja stepem 3 stative, promašim dva zicera a on zabije preko one stvari na ovako glup način.

To im je ocito najnovija fora. 

17 godina
jopis kaže...
SimeKZ kaže...

Ajd, taman sam u dilemi nakon prodaje moments Petita, dal kupit Eusebia ili slagat Mbappea od te love+fodderi iz kluba (milja suve love+fodderi).

Zanimaju me oba, imam prime Puskasa, ubojica je po gol, al je chubby, a to ne volim kod igrača.

Mbappe ti je napadač s greškom. Ne treba niti pucati a zbabit će gol. Lopta ga pogodi i odbija se od njega u gol. Čudo. No isto tako dođe tekma u kojoj mu igra ne da zabiti pa se nemoj iznenaditi što se dogodilo. No definitivno napadač kojeg treba imati. Nekako mi je s njim sve lakše.

13 godina
movie kaže...
jopis kaže...
SimeKZ kaže...

Mbappe ti je napadač s greškom. Ne treba niti pucati a zbabit će gol. Lopta ga pogodi i odbija se od njega u gol. Čudo. No isto tako dođe tekma u kojoj mu igra ne da zabiti pa se nemoj iznenaditi što se dogodilo. No definitivno napadač kojeg treba imati. Nekako mi je s njim sve lakše.

Debelo je sve lakse sa njim. Imam 15 golova i jos 6-7 asistenacija sa njim u 8 tekmi WLa. Strasna kartica. Pricam o POTM.

17 godina
SimeKZ kaže...

Debelo je sve lakse sa njim. Imam 15 golova i jos 6-7 asistenacija sa njim u 8 tekmi WLa. Strasna kartica. Pricam o POTM.

Da, rekao sam neki dan da tko ima mogućnosti i treba mu napadač obavezno ga složi. Bolesna kartica.

13 godina
FIFA 22

Nikakvi ostali kurci palci kaj su mi igrali spicu nisu ni blizu toj kartici. Pa cak ni ovaj mid Eusebio. Mbappe je jedini igrac koji nece nabit u golmana kad ides 1v1, nego ce uredno pospremit loptu iznad njega kad on legne. Njegov lob nejde kraj gola, preko gola ili u zadnji red tribina. Njegov lob ide tocno uz stativu, tako da CB i da hoce izbacit loptu, ne moze. Kartica sa kojom ne treba razmisljat, nego se samo okrenes i udaris prema golu. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice