FIFA 21

poruka: 5.192
|
čitano: 800.636
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: FIFA 21
movie kaže...
SimeKZ kaže...
manipulator kaže...

If Kyle Walker i If Joe Gomez cijene porasle do 70 k i još rastu 

Jbg, WL je. 

Bila je i prošli vikend ali cijene nisu bile tolike.

Joooj momci, pa dolazi CM Liverpool. Ekipa ocekuje Arnolda na CM. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
12 godina
neaktivan
Meni red pickovi Moreno i drugoga se niti ne mogu sjetiti trenutno, ali zato 80+ pickovi pogurali jako, jedno 10, werner,busquets,immobile i najbitnije RTTF Rebić, biti će jako OP ako dobije još koji upgrade, a sa ovime sretan jer se približavam još jednom Icon Packu na kojega ništa nisam potrošio, tako da super situacija.
Želim vam sretne blagdane ljudi 😊

0 0 hvala 0
17 godina
Mic_zap kaže...
Meni red pickovi Moreno i drugoga se niti ne mogu sjetiti trenutno, ali zato 80+ pickovi pogurali jako, jedno 10, werner,busquets,immobile i najbitnije RTTF Rebić, biti će jako OP ako dobije još koji upgrade, a sa ovime sretan jer se približavam još jednom Icon Packu na kojega ništa nisam potrošio, tako da super situacija.
Želim vam sretne blagdane ljudi 😊

Ja sam jučer i danas odigrao desetak tih 80+ pickova i najbolja kartica rating 83.

14 godina
FIFA 21

Isao danas odigrati par utakmica rivalsa jer je cetvrtak, a ono sta se desilo me skroz zacudilo. Svaka 50/50 lopta cak i one losijih sansi, svaki duel, svaki skill, svaki player change i coveranje sve sam osvojio. Nikada mi nije ovoliko lako bilo igrat kao danas popodne. Pobjedio sam 5 meca zaredom i to poprilicno lako - 3:0 , 4:0 , 6:1 i slicno. Ne znam sta je to bilo, ali igra mi je svaki put isla u korist ko i onom klincu, jednostavno su protivnici bili nemocni.
Div 3, rank 1, gold 2 nagrade - klasicna katastrofa. Uzeo sam untr nagrade i sveukupno otvorio 9 packova. Najbolja kartica mi je bila Mertens koji ide za 10k, a sve ostalo nije vrijedno spomena.

VISCA BARCA

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
To je tako, ako ti je dan, onda super, napravio sam ih i ja u zadnjih 10 dana tipa 50(sa svakim untreadable igračem kojega sam dobio da se isplati tamo staviti) pa sam dobio jednog 85 igrača. Razumijem te skroz, ja ne dobijem ništa u 20 sbc-eva, a vidim nekog streamera kako svaki paketić 84+
8 godina
FIFA 21

Izvukao Kantea iz 2 Ultimate packa, kao budali samar sjeo. Napravio Aouara, nabavio Bambu dok ne dode Henry i odigrao par tekmi.

Jos nijedna nije dosla do 90. minute. Golovi se zabijaju bez problema, Kante, Varane i Gomez drze obranu na kontre i veoma sam zadovoljan. D1 btw, 2030 SR.

Sto znaci da ce biti jebada da dodem do G3 za WL.

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
manipulator kaže...

If Kyle Walker i If Joe Gomez cijene porasle do 70 k i još rastu 

Zato sta je dobia link u vidu rttf cancela.

+ hype jer sad svi profici rokaju IF walker - Rttf cancelo - CR7

17 godina
neaktivan
FIFA 21

Ja sam otvorio danas paketice (untradable, znaci duplo) od rivalsa i wl, rjesio mm i sve sto sam dobio od tog sam ulupao u 81+ double upgrade... najbolje od sveg je gomez 84 iz atletiko madrida. Kakk izgleda od ea cu za bozic dobiti samo +40 ping.

2 0 hvala 0
13 godina
FIFA 21

Iz kojeg razloga je sve zivo pljunulo na marketu? Nije mi to jasno jbt. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Jack Black kaže...

Div 3, rank 1, gold 2 nagrade - klasicna katastrofa. Uzeo sam untr nagrade i sveukupno otvorio 9 packova. Najbolja kartica mi je bila Mertens koji ide za 10k, a sve ostalo nije vrijedno spomena.

I sad od marquee matchupsa uleti Neymar. Imam full prem team, sta da radim? Jel da ga prodam i upgradeam squad ili gradim oko njega? Kolko vidim trenutno je samo 860k negdje.

VISCA BARCA
13 godina
Jack Black kaže...
Jack Black kaže...

I sad od marquee matchupsa uleti Neymar. Imam full prem team, sta da radim? Jel da ga prodam i upgradeam squad ili gradim oko njega? Kolko vidim trenutno je samo 860k negdje.

A gle. Nece on ic nest previse gore. Varira izmrdu 800-870k.

10 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Iz kojeg razloga je sve zivo pljunulo na marketu? Nije mi to jasno jbt. 

panika zbog party bag sbca, ljudi prodavali meta kartice nakon nagrada i kupovali foddere.

Trebale bi sad cijene skocit od veceras do sutra popodne jer nije izasa veceras.

10 godina
neaktivan
Jack Black kaže...
Jack Black kaže...

Sta god odlucis spusit ces coinse u narednih tjedan dana.

Ovo ti je npr graf Neymara od prosle godine od Bozica do TOTY.

PS sa 800k na 660k

PC sa 890k na 720k

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.12.2020 21:31 (Diplo).
17 godina
FIFA 21

Prava je prilika složiti firminha. Nešto preko 800k coinsa. Sitnica. Baš lijep poklon igračima kao uvod u Božićne blagdane.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...

Prava je prilika složiti firminha. Nešto preko 800k coinsa. Sitnica. Baš lijep poklon igračima kao uvod u Božićne blagdane.

Da... hahahahhhahhaah. Gurnuli nam scream Firmina i naplatili 800k. Oni su totalno skrenuli sa umom kaj se tice tih SBCeva. Doslovno C/P kartice od prijasnjih godina. Cak i onaj mrtvi Silver Beast je kopija kartice od prije par godina kad je imal neki RTTF World Cup karticu. Sramota.

EDIT: https://www.reddit.com/r/FIFA/comments/kjkjjq/eas_creativity_part_2_1_year_lateralmost/

Samo kaj sam ovo napisal, otvorim reddit i ovo me pogodi direkt u glavu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.12.2020 22:13 (SimeKZ).
16 godina
FIFA 21

Uvijek, ali uvijek imam unaprijed feeling kad me spaja sa čiterom čim vidim 'meta' tim običnih rare gold igrača. U velikoj većini slučajeva je tako.

SS-ovi u prilogu. Jadnik kancerogeni ne zna spojit dva dodavanja, samo trokut na nekog od tria dembele-rash-saint u napadu, kasnije je promijenio taktiku kad je sona izvadio, son mu je cam. Znači rastavio sam ga na sastavne dijelove prvo poluvrijeme, jer je tenkre. Na početku drugog idu slavne 2 pauze, moji su odjednom sa 86 rejtinga pali na jedno 65 u vrh glave, dodavanje je nepostojeće, aguero koji mi cijeli dan zabija nemoguće stvari, u drugom poluvremenu postaje lik iz 3. županijske lige, a njegovi igrači postaju superljudi. 3, TRI faula uklizavanjem s leđa na 16-20m od njegovog gola, NITI JEDAN ŽUTI nije dobio, svaki put ZADNJI čovjek je bio.

GG Ea, živio pc gaming, dabog da svi čiteri ovog svijeta nikad više interneta ni pc-a ne imali u kancerogenim rukama dok su živi.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.12.2020 23:39 (jopis).
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
jopis kaže...

Uvijek, ali uvijek imam unaprijed feeling kad me spaja sa čiterom čim vidim 'meta' tim običnih rare gold igrača. U velikoj većini slučajeva je tako.

SS-ovi u prilogu. Jadnik kancerogeni ne zna spojit dva dodavanja, samo trokut na nekog od tria dembele-rash-saint u napadu, kasnije je promijenio taktiku kad je sona izvadio, son mu je cam. Znači rastavio sam ga na sastavne dijelove prvo poluvrijeme, jer je tenkre. Na početku drugog idu slavne 2 pauze, moji su odjednom sa 86 rejtinga pali na jedno 65 u vrh glave, dodavanje je nepostojeće, aguero koji mi cijeli dan zabija nemoguće stvari, u drugom poluvremenu postaje lik iz 3. županijske lige, a njegovi igrači postaju superljudi. 3, TRI faula uklizavanjem s leđa na 16-20m od njegovog gola, NITI JEDAN ŽUTI nije dobio, svaki put ZADNJI čovjek je bio.

GG Ea, živio pc gaming, dabog da svi čiteri ovog svijeta nikad više interneta ni pc-a ne imali u kancerogenim rukama dok su živi.

Juce sam igrao par rivalsa.Lik mi da gol ,izadje iz tekme,ja dobijem nesto coinsa

ali mi racuna poraz.

Lik imao Grizmana ,dobio sam ga 5:3 ali mi je dao 3 gola sa Grizijem tako sto ono sitno

vodi pa malo lijevo desno i nikako ga ne znam zaustaviti,nanize mi po 3 igraca ,dzaba jockey.To me najvise izludjuje.

Kako se pravilno braniti protiv toga ?Znaci uzme Grizija i proseta mi se kroz 16 m i zabije .Nikakav skill movie ili sl vec ga nekako vodi

da li sjecka sa LS ili kako vec ?

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.12.2020 8:57 (PeroMilic03).
6 godina
neaktivan
FIFA 21

Sretan Bozic svima,sve najbolje

Leo

2 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
Dzem1234 kaže...

Sretan Bozic svima,sve najbolje

Hvala,takodje .

10 godina
neaktivan
FIFA 21

Vidim na twitchu ovi sto strimuju ping im od 4 do 14 meni najnizi je bio 38, ugl to bude oko 50 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ruya kaže...

Vidim na twitchu ovi sto strimuju ping im od 4 do 14 meni najnizi je bio 38, ugl to bude oko 50 

O tome ti ja pricam frende moj. 

13 godina
FIFA 21

Steta kaj je ovakav delay da ne mogu 100% uzivat u ovoj kartici. Inace je izvrstan kao neki false 9.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ruya kaže...

Probaj skinuti program "haste". Mozda pomogne. Ja ga imam al jos nisam sto posto dal je prevara ili ne. 

17 godina
neaktivan
FIFA 21

E da li mozda netko zna kad otprilike misle pustiti la liga potm? Osjecam benzemu. :D

0 0 hvala 0
13 godina
cicek kaže...

E da li mozda netko zna kad otprilike misle pustiti la liga potm? Osjecam benzemu. :D

https://www.futbin.com/potm-contenders/LaLiga%20Santander

12 godina
FIFA 21

Prije svega sreatan i blagoslovljen Božić svima ovdje koji slave. 

Gledam ovoga Firminha, odlična kartica ali iskreno nije to puno coinsa za takvu karticu. Prošle godine je bio scream Firmino pa je stalno drzao cijenu od 850 do 1.2 mil coinsa. Ovo je možda i end game kartica, ali ono dati 860 k za untradable karticu mi baš nikako ne paše.. 

Mislim cilj Ea i jeste da spizdimo sve coinse u untradable kartice tako da kad izadje TOTY team da nemamo ništa i da se kupuju fifa pointsi, i najvećim gkupanima je to jasno.. 

Iskreno volim Firmina kao igrača real life i u igri, i želim tu karticu, ali kao što rekoh 860 k za untreadable karticu? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
cicek kaže...

Da, to znam. Pitam za datum ako se netko mozda sjeca kad je zadnji izasal. 

10 godina
neaktivan
cicek kaže...
SimeKZ kaže...
cicek kaže...

Da, to znam. Pitam za datum ako se netko mozda sjeca kad je zadnji izasal. 

Sljedeci vikend, trebali bi sutra stavit glasanje pa 7 dana od pocetka glasanja.

Sretan Bozic svima koji slave.

11 godina
neaktivan
FIFA 21

Aouar je zvijer!

0 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
FIFA 21

Da li da ubacim Dembelea umjesto Pulisica ili da idem na nekoga iz Pl. ?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice