FIFA 20

poruka: 9.102
|
čitano: 1.207.089
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
FIFA 20

Bolesno ga je zaustavio.

Citam po forumima i redditu da je strasna kolicina DCeva ovaj vikend. Jel tako i vama? 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.6.2020 17:21 (SimeKZ).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
FIFA 20

Neumorni su. Za 4 dana starta nova boja kartica. Ne znam koliko ima smisla nakon TOTS-a ali koga briga. Pokušavaju izmusti zadnju lovu prije gašenja igre. Za dva mjeseca im starta zatvorena beta za igrače iz SAD i engleske.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 20

89 rating + 70 chem... na streamovima skoro svaki pack Sancho :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 20
MBuda kaže...

89 rating + 70 chem... na streamovima skoro svaki pack Sancho :D

Šteta što više nemam što ubaciti u taj sbc jer bi kod mene bio sommer. Inače, pričali smo o zahtjevu 87 a možda 88, kad ono 89. Iznenadili su i one najpesimističnije glede zahtijeva.

13 godina
FIFA 20

Ja sam utrpao skoro sve što sam imao tako da sam sad tanak za Modrića.

Imam još par jačih kartica, ali mi se njih ne stavlja u SBC, tipa Reus, Giovinco i sl.

Inače, dobio sam Benzemu - moglo je i gore, a ova kombinacija mi se čak sviđa jer ću sad imati chem na skoro svim igračima kd složim Modrića.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Nestao paketic. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Nestao paketic. 

Kad je Sancho iskakao iz valjda 3/4 packa...

Nisam submitao "na vrijeme" jer gledam te streamove i smijem se, a možda bude neki refund :p

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.6.2020 20:14 (MBuda).
14 godina
neaktivan
FIFA 20

Rekao bih da su brzo vratili "pack luck" na očekivano sranje. Sad iskaču Oblak, Carvajal i ostala poznata crap ekipa... :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
neaktivan
FIFA 20

Ja sam ga napravio odmah u 19 čim je izašao i dobio Benzemu kao i kolega iznad.

Također sam ga linkao s Modrićem, a još u ekipi imam i Militaa i Diega Carlosa tako da je fino legao. 

S obzirom kakva sranja su mogla doć ovo je jebački pull. Kartica od 500k.

Odigrao sam 4 tekme u wl s njim,6 golova je stisnuo. Shooting mu je čudesan. 

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MBuda kaže...

Rekao bih da su brzo vratili "pack luck" na očekivano sranje. Sad iskaču Oblak, Carvajal i ostala poznata crap ekipa... :D

i pack je opet u storeu :)

13 godina
FIFA 20

Hummels. 

Sad definitivno nemam kaj vise radit u igri. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Gledam sad post u fejs grupi. Esad je kresnuo u finalu nekog tamo persaja. Lik igra drop back sa 10 ljudi iza. Na ocigled svakoga tko je gledao stream. 

Jedan se "usudio" napisat da kak ga niue sram tak igrat. Popljuvali ga odma. 

Samo dokaz da niti mala grupa poput te na fejsu ne moze bez "zasticene vrste" kojoj ne smijes nista prigovorit. A svi znamo kako ti wannabe pro igraci igraju. Komedija. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
FIFA 20

Dao sam od klikanja submit, pa sve do otvaranja packa najsretnijoj osobi koju poznam da otvori ovaj pack. Dao sam hrpetinu 92+ igraca unutra, i bilo mi je ili dobit nešto dobro ili brisanje tima i igre. Pokazalo se da je sretne ruke u svemu

Moj PC  
4 0 hvala 0
5 godina
neaktivan
FIFA 20

Odradim jučer ultimate tots i dobijem Sancha, ajd ok bar nije golman kojeg sam dobio u svakom totsu od liga.. htio ga isprobati i normalno sve šteka i lagano alt f4.. I neda mi vrag mira i jutros upalim da malo odigram i vidim neku poruku kao zbog problema koji su bili mi daju paket koji sam trebao dobit, mislim sigurno gold pack neki kad ono ultimate tots.. otvorim i dobijem jebenog Oblaka što znači da mi nisu dali paket koji sam trebao dobit nego pack luck koji sam jučer trebao imati..

2 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

HAHAHAHAHAHAHA koji debili rade u EA-u ja ću se ubit :)

Pročitam post od kolege iznad i panično palim FIFU da vidim jesu li mi uzeli Benzemu kojeg sam jučer dobio.

Naime, Benzema mi je taman lijepo sjeo da mogu Modrića ukomponirat u ekipu pa sam odmah i Luku jučer složio.

Dakle, palim igru, dobijem poruku za crnce i nakon toga poruka da me čeka peket koji sam jučer trebao dobiti... AUPIČKU MATERINU, padne mi mrak na oči.

Jurim u squad da vidim jel Benzema u ekipi, a on stoji tamo gdje sam ga jučer stavio, pored Luke i Artura, reko odlično, dobio sam free pack :)

Otvaram pack... engleska zastava.... SANCHO HAHAHAHAHHAHA

Moram priznati da sam svojevremeno gledao da uzmem Sancha, ali nisam iz nekog razloga.

Sad će mi Bisaka također biti na 8 chem, ali to ne bi trebao biti problem za njega :)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 20

Ja sam ga sad ipak uz puno strepnje napravio i ispao van Benzema. Ajd, nije tolko loše.

Šteta da Ramos nije u Ultimate TOTS pa da mu cijena bar malo padne, ovako je samo skočila gore. Imam 1.1 milju coinsa po prvi put ikad u FIFI i ni to nije dosta za ubost ga na PC :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

HAHAHAHAHAHAHA koji debili rade u EA-u ja ću se ubit :)

Pročitam post od kolege iznad i panično palim FIFU da vidim jesu li mi uzeli Benzemu kojeg sam jučer dobio.

Naime, Benzema mi je taman lijepo sjeo da mogu Modrića ukomponirat u ekipu pa sam odmah i Luku jučer složio.

Dakle, palim igru, dobijem poruku za crnce i nakon toga poruka da me čeka peket koji sam jučer trebao dobiti... AUPIČKU MATERINU, padne mi mrak na oči.

Jurim u squad da vidim jel Benzema u ekipi, a on stoji tamo gdje sam ga jučer stavio, pored Luke i Artura, reko odlično, dobio sam free pack :)

Otvaram pack... engleska zastava.... SANCHO HAHAHAHAHHAHA

Moram priznati da sam svojevremeno gledao da uzmem Sancha, ali nisam iz nekog razloga.

Sad će mi Bisaka također biti na 8 chem, ali to ne bi trebao biti problem za njega :)

Zaboravio sam napisati da je ostao Sancho ali ipak su mogli nekog upotrebljivog dati u gratis packu..

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.6.2020 12:49 (barracudacro).
13 godina
FIFA 20

I opet ekipa dobila duplo ko je slozio na vrijeme. Kakvi genijalci. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

I opet ekipa dobila duplo ko je slozio na vrijeme. Kakvi genijalci. 

A ostalima kara po običaju...

7 godina
neaktivan
FIFA 20

Ja u prvom peku Sanca drmnuo taman da imam razmisljati oce u prvih 11 umjesto Mahreza. U ponovljenom packu Hummels, dupli, antrejdabl, jebiga.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 20

Ova igra je takva frustracija da se to zbilja ne isplati igrat. Dakle, jutros dođem do 9-5 i onda kreće show... Odjednom moji ne trce nikud, odbijaju se od protivnika, sudaraju međusobno i da ne nabrajam dalje. Nekako se dovučem do 12 pobjeda s dve tekme do kraja. Predzadnju tekmu ne znam ni sam kako uspijem okrenut 1-3 u 4-3 pred sam kraj. Krenem zadnju i krepa mi kontroler. Dok ga spajam na žicu, tip mi naravno zabije gol.... Ovaj put nije bilo spasa i 1-3 poraz me ostavio na 13 pobjeda. Ni Ramos od 1.28 milja nije pomogao :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 20

Ovog aduriza se isplati složit samo zbog sbcova. 84 tim za 96 rated bikonju, a ovih jeftinih totsovaca po marketu koliko hoćeš.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Prva WL nakon ne znam kolko da nisam odigral. Mogu rec' da sam osjecal malo nelagodu kaj ne igram  al' to je samo znak ovisnosti o ovoj igri i strah o tome da ne zaostajem za drugima. 

Al' je dosta lijep osjecaj kad nemas neki pritisak da moras zavrsit neki rank ili moras odigrat kroz noc. Bas je dobro ''zivit'' vikend. 

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Prva WL nakon ne znam kolko da nisam odigral. Mogu rec' da sam osjecal malo nelagodu kaj ne igram  al' to je samo znak ovisnosti o ovoj igri i strah o tome da ne zaostajem za drugima. 

Al' je dosta lijep osjecaj kad nemas neki pritisak da moras zavrsit neki rank ili moras odigrat kroz noc. Bas je dobro ''zivit'' vikend. 

Meni 4. mislim u ovom izdanju Fife (od pocetka tots) da sam igrao i mislim da je dosta. Cijeli vikend spušim na to sranje, živciram se bezveze i jedva dovučem do 11-14 pobjeda. Nije mi bed spušit kad vidim da je protivnik bolji, kad radi neke akcije, skillove, zabija lijepe golove ali ove godine gameplay je takvo sranje da toga jednostavno nema. Svi igraju drop back obranu i kontre do gol linije i onda povratna u 16 na šut. Ako im to ne ide onda drag-back do besvijesti. U igri ne postoji header više (mislim da sam možda 2 gola glavom dao cijele godine), jedan game tim igra ko da je nadrogiran pa zabijem 5 golova u prvom poluvremenu iz 5 akcija, idući game isti tim ista taktika ali odjednom svi stoje i ne mogu do šuta doć, a kamoli gola. Jedino mi je drago da sam ove godine prvi put igrao sa Del Piero karticom iz fut swapsa koji mi je bio najdraži igrač u mladosti, ostatak ove Fife je za zaborav iako trenutno imam valjda najskuplju momčad otkad sam počeo s fifom 2012. godine.

16 godina
FIFA 20

Nakon pobjede 9-2, normalno da moji prestanu igrat, i pušim tri tekme za redom po gol razlike, krenem slijedeću, vodim 3-1, i kaže moj smrdljivi ruter "Web-ui session has timed out (G103)". Logično da sam popušio utakmicu. GG Ht-'tardi. Prvi put vidim takav retardirani error u ruteru.

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.6.2020 23:12 (jopis).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 20

Izgleda da kod mene ne pali ona fora s novim acc. Do sada sam otvorio dvadesetak packova na novom acc i najbolja kartica keita.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 20

I sad nakon što imamo prepun market raznoraznih nabrundanih kartice sad dolaze nove znači LOL jebale ih sto raznoraznih kartica,

ovo više je postalo prejadno, svaki tjedan nove vrste kartica.

kakva debilana bože me sačuvaj,

a ti nemoj čekat da ti nešto padne jer je to ravno sa nemogucim, bolje skupi pare i kupi na marketu.

sve je razjebano , od cijena kartica od marketa do samim packova, plaćaju se stvarnim novcem kao zlato a nemoš praktički kurca dobit.

ali ovo sa tim novim vratama kartica je stvarno dno dna jebalo ih štancanje takvo, dođe mi da prestanem više igrat ovu debil u igru koja je p2w i ništa više od toga, samo money money money gimme gimme gimme

kaj oni ne mogu ništa drugo i pametnije izmislit? 
već vidim maxim 98 nabrundan, pogba 98 i takve debilane od kartica će davati igračima koji nisu uspjeli ući u totssf.

neki brazilci u kineskoj imaju 92-95 kartice pa mls 94, argentina 95 i tako neki prosječni igrači dobivali sve do reda 90+ kartice sa fake statsima.

debilana na kvadrat kaj rade s ovom igrom

Moj PC  
3 0 hvala 0
5 godina
neaktivan
FIFA 20

Pretprošlu wl podijelim winove zadnjih 7 tekmi koje ne bi stigo odigrat, ovu wl mi ostanu 4, ali nisam dao ništa smradovima. Kad svi znaju igrat samo 4231 drop back nek se onda potrude za pobjedu, a ne da ju dobiju na pladnju.

Nevjerojatno je da od 26 odigranih utakmica 25 njih budu identične. Borba protiv 4231 drop backa. Imao lik ekipu od 20m coinsa ili 200k, svi igraju isto.

Od 9-3 dođem na 12-11. Znači u jednom danu sam tolko dobar da idem 6 u plus, a u drugom sam tolko loš da napravim score 2-8. Fascinantna je ova igra. 

0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 20

Najstariji account protiv kojeg sam igrao, i moram priznat, prilično jadan igrač. Spama uklizavanje, tj uzimanje loptom s leđa, logično da kad naleti na agilnijeg igrača koji se stigne okrenut da puši karton, i logično da je spušio crveni. Igra nula bodova, klasika silovanje lopte po boku i nabac na lewu. I onda istim tim lewom uklizava ko majmun kad ne dođe do lopte. Prekinuo je čim je dobio crveni jer je vidio da od 'igre' nema ništ kad je glup. Jazavac.

Ajd da je neki konj s accountom od prije mjesec dva, al skoro 10 godina star account i takav tenkre, gg....

Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
protjeran
FIFA 20

Prijatelji stari, gdje ste
da li cu vas ikad ovdje naci

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice